UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Я б не міняв в цьому місті нічого, крім погоди.
Доріан Грей (Dorian Gray)

В гостях у Королеви Великобританії

Днів: 10, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Ерфурт - Гент - Брюгге * - Лондон (5 ночей) - Оксфорд * - Брюссель - Кельн * - Львів
Бельгія
Велика Британія
Німеччина
Польща

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
В вартості туру: Ерфурт, Гент, Лондон, Брюссель!
5 ночей в Лондоні!
В програмі: Найзнаменитіші університети Оксфорд і Кембридж!
Лондонський Тауер, London Eye, Вестмінстерське аббатство, Містика Стоунхендж, Хемптон Корт и Віндзорський замок!

День 1.

ЛьвівВроцлав

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд по Польщі. При бажанні групи і наявності часу.

Священна квітка Європи Вроцлав

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Одне з найзеленіших міст Польщі з прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе місто є одним із найкрасивіших в Польщі.
Переїзд по Німеччині. Ночівля.
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 2.

Ерфурт

Сніданок.
Екскурсія

Квіткове місто – Ерфурт

(входить у вартість туру)
Екскурсія по місту. Ерфурт затишно розташувався на берегах річечки Гера, неподалік від Тюрінгського лісу. Місто може по праву називати себе самим "центровим" населеним пунктом країни, тому що дійсно розташований в географічному центрі Німеччини. До наших днів Ерфурт зберіг чарівність пізнього Середньовіччя. Ми прогуляємося вулицями університетського кварталу, побачимо 500-річний дзвін Марія Глориоза і "житловий міст" крамарів Кремербрюке. Ерфурт – справжня середньовічна коштовність.
Квіткове місто – Ерфурт - відеоогляд
Вільний час. Ночівля.
День 2 - Ерфурт
День 2 - Ерфурт
День 2 - Ерфурт
День 3.

Брюгге

Сніданок. Переїзд в Бельгію
Екскурсія

Гент

(входить у вартість туру)
Наша подорож на північний захід Бельгії, починається з середньовічної столиці графства Фландрія - Гент. Старовинний Гент - це музей середньовіччя, літопис темних епох, місто-порт на злитті річок Ліс і Еско. Його набережні наскрізь просякнуті духом історії та поезії. 

Середньовіччя наяву Брюгге

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Брюгге - головне місто бельгійської провінції Західна Фландрія. Зараз ми зможемо опинитися в казці, наповненій романтикою і чарами: ось він - Величний Брюгге. Яскравий і доброзичливий він привітно відкриває свої двері. Брюгге - романтичний музей під відкритим небом, він, як чарівна скринька, з якої скільки коштовностей не дісталося, ще стільки ж залишається.
Переїзд в порт, поромна переправа через Ла-Манш. І ось, нас уже вітає Англія! Переїзд в Лондон. Поселення в готель. Ночівля в Великобританії.
День 3 - Брюгге
День 3 - Брюгге
День 3 - Брюгге
День 3 - Брюгге
День 4.

Лондон

Сніданок. ПЕРЕСУВАННЯ ПО ЛОНДОНУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.
Екскурсія

Лондон

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас чекає перше знайомство з Лондоном – автобусно-пішохідна екскурсія, в ході якої ми побачимо прекрасний Гайд Парк, знаменитий на весь світ Біг Бен, а нині "Вежа Єлизавети", Букінгемський палац, унікальний Тауерський міст, Кафедральний собор Святого Павла...

Лондонський Тауер

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Один з найдавніших і найпопулярніших символів Лондона, який був недоступною фортецею, палацом, сховищем королівських коштовностей, монетним двором, в'язницею для в'язнів шляхетного походження... А зараз це місце привертає увагу величезної кількості туристів.

На кораблику по Темзі Грінвіч і Нульовий Меридіан

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€)
Темза – рушійна сила Лондона. У ній як в дзеркалі відбивається дійсність міського життя. Її ще називають найвеличнішою річкою Європи і водної історією Лондона. Грінвіч, це один з найвідоміших у всьому світі районів Лондона. Цей район грає, важливу роль в житті всієї планети. Відомий він в першу чергу тим, що через нього проходить нульовий меридіан, від якого починається відлік часових поясів Землі на схід і на захід. Грінвіч по праву вважається одним з найкрасивіших лондонських районів.

Лондонське Око

(Дорослий: 33€ / Діти: 33€)
Лондонське око, London Eye, Колесо Тисячоліття – як би не називали колесо, а залишається воно одним з найпопулярніших місць Лондона. Колесо огляду, побудоване до святкування міленіуму запрошує нас піднятися на борт вагончика, щоб помилуватися панорамним видом всього Лондона. Цей тур дозволить нам поглянути на місто з унікального ракурсу: Біг Бен, Собор св.Павла, Вестмінстер... і багато іншого!
Ночівля в Великобританії.
День 4 - Лондон
День 4 - Лондон
День 4 - Лондон
День 4 - Лондон
День 5.

Лондон

Сніданок. Вільний час в Лондоні. Для бажаючих ПЕРЕСУВАННЯ ПО ЛОНДОНУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.

Букінгемський палац

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
У період з 1 серпня по 25 вересня можливість відвідати головну королівську резиденцію країни – Букінгемскій палац. Букінгемський палац – офіційна лондонська резиденція британських монархів і головна визначна пам'ятка Лондона. Під час екскурсії ми побачимо багато обставлені королівські покої і зали для прийомів, де і сьогодні глави держав удостоюються аудієнції королеви.

Вестмінстерське абатство

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Це не тільки цікавий з архітектурної точки зору пам'ятник, але і унікальна історична пам'ятка. Тут з XI століті коронувалися майже всі англійські монархи. Британська історія спочиває у Вестмінстерському абатстві. Тут поховані багато королів і королев, державні діячі та винахідники, поети і письменники. Це місце більше, ніж просто діюча церква – це священне місце...

Парламент Сполученого королівства

(Дорослий: 33€ / Діти: 33€)
Парламент, він же Вестмінстерський Палац, знаходиться в самому центрі Лондона на площі Парламенту. Перший варіант палацу був початий в XI столітті при королеві Едуардові. Йшли роки і палац перетворився в заплутаний лабіринт будівель і приміщень, використання яких визначалося не менше заплутаними традиціями. Під час екскурсії у нас буде можливість заглянути в Палату Лордів (Lords Chamber), Палату Громад (Commons Chamber) та інші державні зали. Ми також зайдемо в кімнату, де королева надягає коштовності перед тим як вийти до лордів, а також кімнату, де висять портрети Генріха VIII і всіх його восьми дружин. Екскурсія завершиться в залі Вестмінстер -в ньому проводяться численні церемоніальні події.

Минуле і сьогодення, екскурсія в Британський музей

(Дорослий: 23€ / Діти: 13€)
Ковент Гарден - один з найбільш унікальних районів Лондона з його відомим Королівським Будинком Опери, Сохо - дивовижний район Лондона, що живе своїм життям, Пікаділлі Серкус, Чайнатаун - китайський анклав в серці Англії Британський музей своїм багатством перевершує навіть Лувр. Художня колекція Ганса Слоуна, колекція рукописів Харлейна, первісне суспільство, древній Єгипет, стародавня Греція, Рим, середньовічна історія і наступні століття, монети і медалі, гравюри та малюнки. Безліч безцінних скарбів ми побачимо і почуємо про них. Вхідні квитки в музей безкоштовні, але якщо хочете почути екскурсію, пропонуємо відвідати цей факультатив.
Ночівля в Великобританії.
День 5 - Лондон
День 5 - Лондон
День 5 - Лондон
День 5 - Лондон
День 6.

ЛондонОксфордКембриджСтратфорд-на-Ейвоні

Сніданок. Вільний час в Лондоні. Для бажаючих ПЕРЕСУВАННЯ ПО ЛОНДОНУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.

Міста знань Кембридж і Оксфорд

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€ + вх. квиток)
Університети Англії відомі в усьому світі, як справжній еталон вищої освіти. Побувати в Оксфорді чи Кембриджі - мрія багатьох студентів. Де ще в світі нам випаде шанс на день з головою зануритися в справжнє студентське життя найстаріших і найпрестижніших університетських міст Європи. Отже, почнемо з Кембриджа. Місто студентів, знань, вищих навчальних закладів та велосипедів. Ми дізнаємося історію університету, пройдемося вулицями, переповненим велосипедами і студентами, дізнаємося, як живеться поступившим сюди і які існують повір'я для залучення удачі в здачі іспитів. Звідки походить назва Кембридж, ким, коли і чому був заснований Кембриджський університет. Вільний час. За - бажанням, можемо прокотитися по річці Ким на унікальній човнику (вхідний квиток). Наступне місто - Оксфорд. Ми з можемо не тільки почути, а й побачити своїми очима місто науки, знань, історичної архітектури і абсолютно неповторної атмосфери. Місто, яке англійці почесно називають «містом сплячих шпилів». Ми дізнаємося безліч захоплюючих фактів, про біографії відомих людей, на чиїх книгах ми виросли і чиїми винаходами успішно користуємося сьогодні, побачимо місця, де вони навчалися, пили пиво і прогулювалися з приятелями. Відвідаємо один з найбільших аристократичних коледжів - Крайст-Черч, знаменитий талановитими випускниками, а також кадрами з фільму про Гаррі Поттера. Познайомимося з найбільш знаковим для студентів Оксфорда баром «Фіолетова черепаха» і легендарним у минулому «Turf». Заглянемо в магазин Еліс шоп, який відомий в цікавому романі про Алісу з знаменитого Задзеркалля. Цей день стане одним з найбільш яскравих моментівнашої поїздки.
Або

Котсуолдс + Стратфорд-на-Ейвоні

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Поїздка в англійське село Котсоулдс - це можливість відпочити від галасливого міста, прогулятися старовинними вуличками. У вас буде можливість прогулятись по селу, і повечеряти свіжою сільської їжею в місцевій таверні. Ви познайомитеся з дивовижним, цікавим містечком Стратфорд-на-Ейвоні
Ночівля в Великобританії.
День 6 - Лондон – Оксфорд – Кембридж – Стратфорд-на-Ейвоні
День 6 - Лондон – Оксфорд – Кембридж – Стратфорд-на-Ейвоні
День 6 - Лондон – Оксфорд – Кембридж – Стратфорд-на-Ейвоні
День 6 - Лондон – Оксфорд – Кембридж – Стратфорд-на-Ейвоні
День 7.

СтоунхенджЛондон

Сніданок. Вільний час в Лондоні. Для бажаючих ПЕРЕСУВАННЯ ПО ЛОНДОНУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.

Містика Бат Сіті і Стоунхендж

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€ + вх. квиток)

Немає ніякої іншої екскурсії, яка дозволила б нам доторкнутися так близько до історії стародавньої Британії, як відвідування Стоунхенджа, яке називають восьмим чудом світу. Стоунхендж  місце, оповите пеленою таємниць і загадок, яке протягом багатьох століть намагаються розгадати вчені і любителі всього таємничого. На зведення Стоунхенджа знадобилося не одне сторіччя і праця величезної кількості людей. Камені, розташовані у вигляді концентричних кілець, досягають ваги 30 тонн. Це кам'яна мегалітична споруду можна сміливо назвати найвідомішим пам'ятником давнини, збереглися до наших днів. А тепер екскурсія в Солсбері. Місто-один з найдавніших в Англії, а кафедральний собор Солсбері один з найкрасивіших в країні.

Лондон і Футбол

(Дорослий: 38€ / Діти: 38€)
 Частіше, ніж про футбол, в Лондоні говорять тільки про погоду. Тут у кожного - від листоноші до прем'єр-міністра - є своя улюблена команда. Відвідування футбольного клубу «Челсі».
Ночівля в Великобританії.
День 7 - Стоунхендж – Лондон
День 7 - Стоунхендж – Лондон
День 7 - Стоунхендж – Лондон
День 8.

ЛондонГемптон-кортВіндзорський замок

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Лондоні. Для бажаючих

Слідами Шерлока Холмса

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
Шерлок Холмс один з тих літературних персонажів, який відомий практично кожному, включаючи навіть тих, хто нічого не читав про його пригоди. Своєю появою на світ він зобов'язаний великому англійському письменнику серу Артуру Конан Дойлю. Ми побуваємо в тих кварталах, де вів свої розслідування великий сищик.

П'ять століть Хемптон Корта і Віндзорський замок

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Ми відвідаємо два дивовижні місця. Літню резиденцію Її Величності Королеви. Ми побачимо колекцію картин королівської династії, серед яких полотна Рембрандта і Рубенса, унікальні меблі, зайдемо в каплицю, почуємо цікаві розповіді про монархів Великобританії. Палац Хемптон Корт 500 років королівської історії та садового дизайну. Величні апартаменти Генріха VIII, де розгулюють примари його дружин, 24 гектара чудових садів. Лабіринт, посаджений в 1702 році, найстаріша виноградна лоза у світі. Нас чекає незабутній день.
Переїзд на пором. Поромна переправа. Ночівля в Бельгії
День 8 - Лондон – Гемптон-корт – Віндзорський замок
День 8 - Лондон – Гемптон-корт – Віндзорський замок
День 8 - Лондон – Гемптон-корт – Віндзорський замок
День 8 - Лондон – Гемптон-корт – Віндзорський замок
День 9.

БрюссельКельн

Сніданок.
Екскурсія

Брюссель – столиця Європи

(входить у вартість туру)
Екскурсія по центральній частині міста. Кипуча сучасність уживеться в Брюсселі з тисячолітньою історією, утворюючи чарівну, але своєрідну суміш середньовічних будинків і укріплень, готичних соборів, скляних хмарочосів і неокласичних палаців. Виникло місто на березі річки Зенне, через століття, пройшовши кривавими шляхами хрестових походів, переживши чуму, голод і війни, місцевий народ нарешті заспокоївся, пофарбував свої будиночки в різні кольори і зажив собі спокійно і щасливо.
Брюссель – столиця Європи
При бажанні всієї групи:

Казковий Кельн

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Одне з найстаріших міст Німеччини. Екскурсія по місту. Це четверте за величиною місто Німеччини, яке знаходиться на землі Північний Рейн-Вестфалія, найбільший культурний і економічний центр країни, столиця карнавалу. Ми зможемо оцінити велич і ажурність спрямованих увись форм – Кельнського Собору – найбільшого собору Німеччини та одного з найбільших в Європі. Про Кельн можна довго розповідати, але головне – його треба відчути! Кeльн – столиця рейнського життєлюбства. Кeльнская відкритість і природність підкорюють так само, як сердечність і простота.
Ночівля.
День 9 - Брюссель – Кельн
День 9 - Брюссель – Кельн
День 9 - Брюссель – Кельн
День 9 - Брюссель – Кельн
День 10.

Львів

Сніданок. Виїзд в Україну. Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Трансфер на поїзди на залізничний вокзал м. Львова. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• Консульський збір Великобританії (оплачують всі, пільгових категорій немає) - 110€
• оплачують всі, пільгових категорій немає
• Консульський збір Німеччини + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638