UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Амстердам - Париж

Знайомий маршрут 
Амстердам і Париж

Днів: 8, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Будапешт - Нюрнберг - Амстердам - Волендам - Гаага - Делфт - Утрехт - Кекенхоф - Париж - Версаль - Дефанс - Мюнхен - Егер- Львів
Нідерланди
Німеччина
Угорщина
Франція

Сертифікат про вакцинацію
детальніше 


Без нічних переїздів
4 екскурсії 
вже у вартості туру  
Амстердам, Париж, Нюрнберг і Мюнхен 
Таке романтичне і таке бажане поєднання Амстердаму і Парижу в одному турі

День 1.

ЛьвівМукачевоБудапешт

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур з залізничного вокзалу Львова. (площа Двірцева 1).
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
Можливість приєднатись до групи в Стрию, Мукачево.
При бажанні групи і наявності часу.

Будапешт – перлина Дунаю

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Воно пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ...
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 2.

НюрнбергБамберг

Сніданок.
Екскурсія

Нюрнберг Імперський

(входить у вартість туру)
Місто запрошує на прогулянку, найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, пятикилометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург з вісімдесятьма збереженими вежами і численними воротами, фахверкові будинки, надають колорит старовинним вуличка. Нюрнберг відкриє безліч секретів – тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Бамберг – на семи пагорбах

(Дорослий: 38€ / Діти: 31€)
Бамберг, побудований на семи пагорбах. Тисячу років тому був резиденцією імператора Священної Римської Імперії Німецької нації Генріха. Німецький письменник Карл Іммерманн назвав Бамберг старим бабусиним комодом, набитим всілякими раритетами. Романський стиль, готика і ренесанс, бароко, підземне царство, казкові вулички, унікальне пиво і все це в кращому вигляді без слідів нафталіну, провітрюємо кожен день на свіжому франконському повітрі.

Франконські традиції пивоваріння

(Дорослий: 26€ / Діти: 23€)
У Франконії на одного жителя припадає найбільше пивоварень в Європі. Місцеві жителі дуже пишаються своїми незалежними пивоварнями і мистецтвом варити пиво. Запрошуємо вас оцінити на смак франконське пиво під смачні німецькі закуски.
Переїзд на нічліг.
Ночівля.
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 3.

АмстердамВолендамЗаансе СхансЗандам

Сніданок.
Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном.
Екскурсія

Амстердам – місто-мрія

(входить у вартість туру)
Амстердам здатний зчарувати своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички і площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так не схожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків... Це місто варто один раз побачити... щоб полюбити його назавжди!
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

(Дорослий: 38€ / Діти: 26€)
Заансе Сханс – музей під відкритим небом, справжня голландська сільце. Неквапливо крутяться млини, гордо несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожна вітрякове дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище – Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним рецептами.
Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

Прогулянка по каналах Амстердама на кораблику

(Дорослий: 23€ / Діти: 21€)
Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама...

Таємниці вечірнього Амстердаму

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує... Забуваючи про сьогодення, прислухаюся до звуків моря, насолоджуюся тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в собі, скільки неймовірних історій і різних доль...
Ночівля.
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Зандам
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Зандам
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Зандам
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Зандам
День 4.

АмстердамГаагаДелфтРоттердамСхевенінгенУтрехтХарлем

Сніданок. За бажанням пропонуємо відвідати екскурсії :

Великі і маленькі міста. Гаага, Делфт, Схевенінген

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Невеликий переїзд і ми в Гаазі. Гаага – особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто – резиденція королеви Беатрікс. А поруч найвишуканіший морський курорт Північної Європи – Схевенінген. У цього містечка є два абсолютно різних обличчя, тут поєдналися традиційне голландське селище і модний курорт. Далі відвідування старовинного містечка Делфт, де жив і писав свою "Дівчину з перлинною сережкою" великий голландський художник Ян Вермеер. Для бажаючих пропонуємо відвідати центр Роттердама, з його знаменитим вантових мостом Еразма, "кубічними будівлями" і різноманітністю сучасної архітектури (вартість трансферу – 18€).

Казкові Нідерланди– замок Де Хаар та місто Утрехт

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Шедевр Середньовіччя в серці Нідерландів – замок де Хаар (зовнішній огляд)! Захоплення ось що почуваєш, потрапивши сюди. Казковий замок з круглими башточками по кутах, оточений водою і чарівними садами. Безперечно, це один з найрозкішніших замків в Нідерландах!!! Далі ми відвідаємо резиденцію архієпископа Нідерландів – місто Утрехт: ратуша, старовинний університет, мальовничі квартали, середньовічний кафедральний собор Домкерк – "візитна картка" і серце міста з найвищим у Нідерландах шпилем (112 м)!
Яскраві барви Голандії – замок Де Хаар та місто Утрехт - відеоогляд

Квіткова казка Харлем

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми запрошуємо відвідати один з найдавніших міст Нідерландів. Головне місто Північної Голландії, відоме як "столиця тюльпанів" і батьківщина знаменитого живописця Франса Халса. У місті збереглося безліч середньовічних будівель – готичних церков і "хоф'е" – традиційних будинків з внутрішніми двориками, які так часто можна побачити на картинах "малих голландців"
Ночівля.
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт – Роттердам – Схевенінген – Утрехт – Харлем
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт – Роттердам – Схевенінген – Утрехт – Харлем
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт – Роттердам – Схевенінген – Утрехт – Харлем
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт – Роттердам – Схевенінген – Утрехт – Харлем
День 5.

ДефансПарижріка СенаФрагонарМонмартр

Сніданок. Переїзд у Францію.
І ось Вона... довгоочікувана Франція – країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, гарних жінок і безлічі таємниць...
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.
Вільний час. Пересування на громадському транспорті (дод. оплата). Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квитки).

Магічне серце Парижу – Латинський Квартал

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
Самі відомі місця Парижу – Собор Паризької Богоматері і Латинський квартал. Захоплююча подорож розпочнеться від знаменитого Собору Паризької Богоматері, свідка легендарних подій французької історії. Закінчимо нашу екскурсію на площі всіх закоханих, можна сказати головній площі відомого Латинського кварталу!!!

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Дорослий: 18€ / Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Легендарний Монмартр

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії "кус-куса", морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Вогні нічного Парижа

(Дорослий: 33€ / Діти: 21€)
Ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівність моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля, оглядовий майданчик Трокадеро і район Дефанс, по закінченню екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і шампанське.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Ночівля.
День 5 - Дефанс – Париж – ріка Сена – Фрагонар – Монмартр
День 5 - Дефанс – Париж – ріка Сена – Фрагонар – Монмартр
День 5 - Дефанс – Париж – ріка Сена – Фрагонар – Монмартр
День 5 - Дефанс – Париж – ріка Сена – Фрагонар – Монмартр
День 6.

ПарижВерсальЛуврФонтенбло

Сніданок. Пропонуємо відвідати екскурсії:

Лувр – енциклопедія століть

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Все про Париж

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія по Парижу з фотопаузами.  Нас очікують: площа Конкорд, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, величний Лувр, один з найкрасивіших театрів світу – Гранд Опера, церква Мадлен, парк Пале Рояль. Фотопауза на Марсовому полі - Ейфелева вежа тут як на долоні. Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж – казкова скриня шедеврів, які віками створювались найвідомішими в світі архітекторами, художниками і скульпторами... і це прекрасно!!!

Версаль. Банти і діаманти

(Дорослий: 33€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти
Виїзд з Парижу. Ночівля.
День 6 - Париж – Версаль – Лувр – Фонтенбло
День 6 - Париж – Версаль – Лувр – Фонтенбло
День 6 - Париж – Версаль – Лувр – Фонтенбло
День 6 - Париж – Версаль – Лувр – Фонтенбло
День 7.

Мюнхен

Сніданок.
Переїзд в столицю Баварії – місто Мюнхен.

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
При бажанні групи і наявності часу.

Баварська кухня...

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі охочі  зможуть покуштувати страви оригінальної баварської кухні.
Баварська кухня - відеоогляд
Баварська кухня - відеоогляд
Переїзд на нічліг.
Ночівля.
День 7 - Мюнхен
День 7 - Мюнхен
День 7 - Мюнхен
День 7 - Мюнхен
День 8.

БудапештМукачевоЛьвів

Сніданок.
Для бажаючих на вибір:

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд

Купальні Егерсалок

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд
Виїзд в Україну. Прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
До нових зустрічей!
День 8 - Будапешт – Мукачево – Львів
День 8 - Будапешт – Мукачево – Львів
День 8 - Будапешт – Мукачево – Львів
День 8 - Будапешт – Мукачево – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Факультативні екскурсії
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• city tax (міський податок) в Франції від 1.5€ до 3€ з людини за ніч
• city tax (міський податок) в Нідерландах від 1.5€ з людини за ніч
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638