UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

.. Стан и гнучкий и живий, Танець Швидкий, голос Дзвінкий,
Граціозний и простий, З цією південою, з цієї тонкою
Вогняною Іспанською красою ...

В ритмі іспанських кастаньєт

Днів: 10, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Мукачево-Будапешт -Вадуц - Берн - Інтерлакен - Фігерас - Барселона - Гора Монсеррат - Ніцца - Монако - Любляна - Егер - Мукачево-Львів
Іспанія
Ліхтенштейн
Монако
Німеччина
Словенія
Угорщина
Франція
Швейцарія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ
5 екскурсій вже у вартості туру
Барселона, Ніцца, Берн, Любляна, Вадуц
3 ночі в Барселоні!!
!

День 1.

ЛьвівМукачевоБудапешт

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур з залізничного вокзалу Львова. (площа Двірцева 1).
Можливість приєднатись до групи в Стрию, Мукачево.
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.

Будапешт – перлина Дунаю

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Воно пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ...
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 2.

Вадуц

Сніданок.
Екскурсія

Князівство Ліхтенштейн

(входить у вартість туру)
Карликове, іграшкове, мініатюрне це все про Князівство Ліхтенштейн. 160 квадратних кілометрів - це вся площа Князівства. Вадуц - серце крихітної гірської країни - являє собою велике міжнародне село. Ми помилуємося Середньовічним князівським замком, панівним над Вадуцом, резиденцією правлячого Князя, деякі частини якого побудовані ще в 12 столітті.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Вадуц
День 2 - Вадуц
День 2 - Вадуц
День 2 - Вадуц
День 3.

БернІнтерлакен

Сніданок.
Переїзд в Швейцарію.
Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки.
Екскурсія

Столиця Швейцарії Берн

(входить у вартість туру)
Сьогодні відбудеться знайомство зі столицею Швейцарії містом Берн. Прекрасні парки, чудовий Бернський собор, Вартова башта з астрономічним годинником, де в кінці кожної години можна побачити маленьку виставу, ведмежа яма, в якій з давніх давен живуть ведмеді – почесні жителі міста, символом якого вони є, а чудовий шоколад "Таблерон" підсолодить наше перебування тут.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Бернський Оберланд і долина 72 водоспадів!

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Це та сама глянцева, неправдоподібно гарна Швейцарія. Запрошуємо Вас зазирнути в маленьке містечко – Інтерлакен, яке ніби острівок розташувалось посередині двох прекрасних озер, оточене засніженими вершинами гір і густими хвойними лісами. Мендельсон сказав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакена, тому невідома Швейцарія. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі". Недалеко від Інтерлакена знаходиться гирло долини Лаутербруннен, - Перлини Оберланда. На думку багатьох бувалих мандрівників, немає на нашій планеті полонини, прекрасніше, ніж Лаут Лаутербруннен. Це найглибша долина в світі. Лаутербруннен простягається в довжину приблизно на вісім кілометрів і завширшки не більше тисячі метрів. У долині 72 водоспади, багато з яких спадають з найвищих круч. 
Бернський Оберланд і долина 72 водоспадів - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 3 - Берн – Інтерлакен
День 3 - Берн – Інтерлакен
День 3 - Берн – Інтерлакен
День 3 - Берн – Інтерлакен
День 4.

ФіґерасБарселона

Сніданок.
Переїзд в Іспанію. В Іспанії в одну гримучу суміш сплелися фламенко і корида, сучасні міста і вікові традиції, відвага Дон Кіхота і вірність Санчо Панси, палкість Кармен і неповторність Дон Жуана. Відпочинок в Іспанії - це танці фламенко, зустріч з сонцем, смачною кухнею і вином, з гостинністю і радістю життя.

Життя одного генія

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Відвідування музею Сальвадора Далі в містечку Фігерес. Музей Далі вражає, ми неначе раптово опинимося в казці в будиночку Шалтая-Базікаючи. Тут кожен зможе сам відчути своєрідність творчості великого сюрреаліста. Таємничі і загадкові картини, скульптури незрозумілої форми, безліч сюрпризів від великого містифікатора нашого століття.
Переїзд в Барселону.
Екскурсія

Зустріч з Барселоною. Готичний квартал і бульвар Рамблас

(входить у вартість туру)
Знайомство з Барселоною потрібно починати з відвідин готичного кварталу. У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь. Захоплююча прогулянка по вуличках Середньовічної Барселони. Перлина кварталу - Кафедральний собор Барселони з розкішним Готичним фасадом. Прогулянка по бульвару Рамблас, зупинка на площі Св. Якова, де знаходяться найбільш значущі будівлі Барселони-її мерія і палац Уряду. Душевна екскурсія познайомить нас з чудовим містом. А якщо нам пощастить ми почуємо в готичному кварталі іспанські гітари.
Зустріч з Барселоною. Готичний квартал і бульвар Рамблас

Вогні Барселони

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Барселона при світлі дня і Барселона вечірня - два абсолютно різних города.Что може бути краще, ніж проїхати вулицями вечірньої Барселони. Вогні нічного міста зачаровують і зачаровують. Ми побачимо розкішніший променад Барселони: Пассейдж де Граса, Який називають Єлисейськими полями Барселони. Потім, якщо нам пощастить, ми побачимо чарівні фонтани. Струмені води ніби оживають і виконують танці під класичну музику. І закінчимо екскурсію, заїхавши на саму Високу точку Барселони, гору Тібідабо, де перед нами відкриється неповторний вигляд нічного міста. На горі засяє золота корона Храму Святого серця – Ось вона – Барселона Вечірня!!! Абсолютно особливе місто! І ми піднімемо по келиху сангрии за прекрасний вечір!
Ночівля.
День 4 - Фіґерас – Барселона
День 4 - Фіґерас – Барселона
День 4 - Фіґерас – Барселона
День 5.

БарселонаМонсерратФламенко шоу

Сніданок. Вільний час. Пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

Гауді і його творіння

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Воістину, генії божевільні. Каса Міла, Каса Батло, Храм Святого Сімейства, Парк Гуель. Мільйони людей будують подумки повітряні замки з піску, але тільки один зумів втілити свої мрії в реальність. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей.
Гауді і його творіння  - відеоогляд
Гауді і його творіння  - відеоогляд

Сонячна Барселона

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Наш маршрут пройде найцікавішими місцями Барселони. Панорамна Барселона - дивовижно красиве місто. Ми дізнаємося історію римської колонії Барсіно, познайомимося з кварталами Ешампле, Тріумфальною аркою. Парк Сіутадея, Барселонетта з відомим пляжем і морським кварталом, площа Іспанії. Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський Порт. Зупинки на фотопаузи. А з гори Монтжуік зможете зафіксувати на пам'ять панорамний вид на Барселону.
Сонячна Барселона

Священне місце – Гора Монсеррат

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
А тепер нас чекає екскурсія в священне місце - гора Монсеррат. Монсеррат - одне з небагатьох місць на Землі, які, варто один раз побачити, що врізаються намертво в пам'ять і залишаються там назавжди. Ми здійснимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир зберігає зображення головної святої цих місць - Чорної діви Монсеррат. У Чорної діви просять здоров'я, сімейного щастя і благополуччя. Монсеррат змінює людину, робить її іншою. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики, оповиваюча чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою... Головна святиня Каталонії розташована в оточенні безкраїх виноградників. Можливість продегустувати місцеві лікери, сири, мед та інші смаколики.
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд

Все життя – Фламенко

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко.
Все життя – Фламенко
Ночівля.
День 5 - Барселона – Монсеррат – Фламенко шоу
День 5 - Барселона – Монсеррат – Фламенко шоу
День 5 - Барселона – Монсеррат – Фламенко шоу
День 5 - Барселона – Монсеррат – Фламенко шоу
День 6.

БарселонаРупітЖиронаЛьорет-де-Мар

Сніданок.
Вільний час в Барселоні. Для бажаючих

Середньовічна душа Каталонії. Безалу та Жирона.

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Складно собі уявити, що в наш час можна потрапити в Середньовіччі. Однак таке можливо. Безалу в ньому так приємно прогулятися по вузьких вуличках, таким затишним і мрійливим. Життя тут тече неквапливо і розмірено. Весь містечко виглядає, немов декорація до історичного фільму, настільки тут все автентично. А далі - Жирона. Цей старовинний, заснований ще римлянами місто весь оповитий легендами, міфами, і населений казковими персонажами. 

Барселона і море. Борн, Барселонетта.

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Історія Барселони була завжди пов'язана з морем.
Екскурсія і за двома "морським" районам міста Борну і Барселонети. Серце старої Барселони – Борн. Вузькі середньовічні вулички, оригінальні патіо (внутрішні дворики), сходи, прикрашені ажурним кам'яним різьбленням провідні на "planta principal" (головний поверх). Вслухайтеся в назви вулиць Борна: вулиця злолотоковалів, дзеркальників, Капелюшників, Канато-плетільників... Чарівно ... Далі-Барселонета – унікальне місце, де завжди пахне морем. Тут знаходяться численні рибні ресторанчики, де можна спробувати смачні морепродукти, свіжу рибу і страви іспанської кухні. Уздовж набережної вуличні музиканти влаштовують свої концерти. Тут панує гарний настрій і завжди з'явиться бажання танцювати і підспівувати ім. Зовсім недалеко знаходиться чудовий пляж. Ласкаве море, теплий пісочок- тут ми наповнимося духом істинної Каталонії і моря. Час для сангрії і відпочинку на морі.
Бажаючі можуть відвідати Акваріум (вх. квиток). Тут мешкає 11 тисяч морських створінь. Всі акваріуми тематичні. Головною визначною пам'яткою є гігантський океанаріум, через який веде довгий 80-метровий скляний тунель. Створюється відчуття, ніби йдеш по морському дну, а зверху пропливають акули, скати і інша океанська живність.

Барселона і футбол

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Легендарний Камп Ноу - найвідоміший стадіон Іспанії, і найбільший за місткістю не лише в Іспанії, але і у всій Європі. Стадіон Барселони приймав кращі футбольні команди світу! Тут «творили» Марадона, Рональдіньо, Гуардіола, Крюфф ... Камп Ноу - це захоплення і захват, перемоги і поразки, успіх, сміх і сльози. Це місце, яке обов'язково потрібно відчути! Адже футбол - це не просто гра ... На радість уболівальників всього світу, на стадіоні Камп Ноу працює музей, присвячений легендарному футбольному клубу «Барселона». Це третій за відвідуваністю музей в Барселоні. Музей був відкритий в 1989 році, і з тих пір його відвідали близько 15 мільйонів чоловік. Будь-який поважаючий себе футбольний уболівальник вважає своїм обов'язком доторкнутися до історії легендарної команди. У музеї представлені трофеї і нагороди клубу. Крім того, відвідувачам надається можливість вийти на стадіон і подивитися на поле з дикторської кабіни. Також відкриті для відвідування роздягальні футболістів і кімната преси. Серед трофеїв музею - кубки, футболки, бутси та фотографії, а також записи практично всіх голів легендарної Барси.

Така смачна Барселона

(Дорослий: 38€ / Діти: 28€ + вх. квиток)
Гастрономічна прогулянка по Барселоні. Тапас, устриці, вино і ... враження. Кращий спосіб відкрити для себе місто або країну - це спробувати, що тут п'ють і їдять. Чому іспанці і каталонці приділяють стільки уваги їжі і напоям, які секрети середземноморської кухні? Незабутня гастрономічна пригода чекає нас. Прогулянка по найвідомішому ринку Барселони - Бокерії, відвідування старовинних кафе і пінчосних, дегустація хамона і морепродуктів, розповіді про оливкову олію і вермут. А ряди, де торгують морепродуктами, там очі розбігаються навіть у досвідченого кухаря, різні краби омари, лангусти, гігантські креветки, молюски, черепашки і тд. Гід розповість про типові для Каталонії продукти і блюда. Фрукти, овочі, зелень, м'ясо, морепродукти, сири, гриби, хліб що і як треба в Іспанії купувати і готувати. Найцікавіші види сиру, хамона і інших місцевих делікатесів ми спробуємо тут же, прямо з прилавка! А на десерт нас чекає легендарна чурросна - типова Каталонська розвага для ласунів. (оплата по меню)
Або море, сонце, пляжі ....

Морська душа Каталонії Ллорет-де-Мар, Тоса де Мар

(Дорослий: 36€ / Діти: 31€)
Екскурсія з відпочинком на морі. Нас чекає найкрасивіше узбережжі Іспанії. Скелі, потопаючі в прозорому морі, затишні бухти, пейзажі з вічнозеленою рослинністю і дивовижні історії узбережжя Коста Брава. Ми позасмагати на пляжі, прогуляємося по Ллорет-де-Мар. Переїдемо по знаменитому узбережжю Коста-Брава і один з мальовничих містечок Тоса де Мар. Екскурсія по старому місту і замку і багато часу на пляжі для відпочинку. А також можливість продегустувати вино, хамон, сири та інші смаколики в місцевій бадеге. Повернення в Барселону.
Вечірня екскурсія

Іспанське село

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
І заключний акорд в Барселоні – екскурсія в Іспанське село. Навіть декількох тижнів не вистачить щоб побачити всю красу Іспанії ... Дозвольте не погодитись! Адже в Барселоні є Іспанське село, де зібрані копії найкрасивіших і відомих будівель іспанської архітектури. Перед нами відкриють двері церкви, палаци, вулиці і площі різних іспанських провінцій! Справжнім музеєм під відкритим небом, а ще – відмінним місцем для покупки сувенірів!
Можливість повечеряти (дод. оплата). Ночівля.
День 6 - Барселона – Рупіт – Жирона – Льорет-де-Мар
День 6 - Барселона – Рупіт – Жирона – Льорет-де-Мар
День 6 - Барселона – Рупіт – Жирона – Льорет-де-Мар
День 6 - Барселона – Рупіт – Жирона – Льорет-де-Мар
День 7.

ФрагонарНіццаМонако

Сніданок.
Виселення з готелю. Переїзд у Францію.
Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення...

Парфумерна фабрика Фрагонар

Ми прибудемо в середньовічний Ез. Французьке містечко, що сидить на вершині скелі над півостровом Сен-Жан-Кап-Ферра - справжня перлина французького Лазурного узбережжя. Невеликий, але нескінченно затишний, з вузькими вуличками і великою кількістю квітів. З високогір'я відкриваються приголомшливі види на Лазурне узбережжя. Відвідування парфумерної фабрики Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесі виробництва запашної продукції. Адже, "Духи - це пам'ять, яка не підводить". 
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...

Розкіш і краса: Монако і Монте-Карло

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Монако – напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса: Монако і Монте-Карло
Ночівля.
День 7 - Фрагонар – Ніцца – Монако
День 7 - Фрагонар – Ніцца – Монако
День 7 - Фрагонар – Ніцца – Монако
День 7 - Фрагонар – Ніцца – Монако
День 8.

Вердонська ущелинаКанниАнтібСен-Поль-де-Ванс

Сніданок.
Вільний час. Одна з екскурсій на вибір:

Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Канни - оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Каннський палац фестивалів - на йогo сходинках побували найвідоміші люди сфери кіномистецтва. А про золоту пальмову гілку- символі і головний приз Каннського кінофестивалю мріють актори і режисери всього світу. Ми зможемо зробити сувенірні знімки на червоній доріжці і прогулятися по Круазет. Саме час заглянути на це свято життя... Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт. Антіб – дивовижно приємне містечко - затишний і милий, в ньому знаходиться найбільший яхтовий порт на Лазурному березі.
Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб

Чарівний день в Провансі

(Дорослий: 55€ / Діти: 41€)
Ми вирушаємо в Вердонську Ущелину... Будемо зупинятися на оглядових майданчиках і милуватися панорамами. Природні краси передгір'я Альп, стрімкі вапнякові скелі перемежовуються зі свіжою зеленню і крістальночістой водою в озерах блакитного кольору. Вердонску ущелину не передати словами. Ми відвідаємо чарівну гірське селище Мустье-Сент-Марі, яке входить в офіційний список найкрасивіших сіл Франції, і дізнаємося історію пов'язану з присутністю в цих краях ордена Тамплієрів. А також з'ясуємо, як це маленьке містечко стало столицею французького фаянсу. У нас буде шанс побачити своїми очима вишукані фаянсові вироби з Мустье. Озеро Lac de Sainte-Croix (Сент-Круа). Озеро Sainte Croix неймовірного бірюзового кольору. Його довжина – понад 10 км, а ширина в деяких місцях досягає 3 км. Східний берег озера ідеальний для купанія – уздовж всього берега розташовані чудові пляжі і водноспортивні станції. Можливо катання на катамаранах (дод. оплата). На західному березі озера можна прогулятися по плато Valensole, де ростуть найбільші в Провансі лавандові поля. 
У період цвітіння лаванди ми побачимо лавандові дороги Провансу. Найчистіше повітря, аромат лаванди, безкраї лілові поля, які, набувають кольору від сіро-лілових до синьо-фіолетових... хіба не казка? Під час цвітіння лаванди земля відображає синяву високого неба так, що створюється враження що ти ногами ходиш по фіолетово-синім хмарам.
Ночівля.
День 8 - Вердонська ущелина – Канни – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс
День 8 - Вердонська ущелина – Канни – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс
День 8 - Вердонська ущелина – Канни – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс
День 8 - Вердонська ущелина – Канни – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс
День 9.

Любляна

Сніданок. Переїзд в Словенію.
Екскурсія

Привітна Любляна – затишна і мила

(входить у вартість туру)
Столиця Словенії Любляна – невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах річки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому – парадні будівлі минулого століття. Словенці і, звичайно, столичні жителі дуже люблять своє місто і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберегти індивідуальність і самобутність. Можливість спробувати словенську кухню і пообідати.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 9 - Любляна
День 9 - Любляна
День 9 - Любляна
День 9 - Любляна
День 10.

БудапештЕгерМукачевоЛьвів

Сніданок. Переїзд по Угорщині.
При бажанні групи і наявності часу. Одна з екскурсій на вибір:

Ключ до серця Будапешта

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі споруди фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і загортають вдалину Дунай. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі "Pick", сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і, звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по "Єлісейських полях" Будапешта – парадного проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв!
Ключ до серця Будапешту - відеоогляд
Ключ до серця Будапешту - відеоогляд

Гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Виїзд в Україну.
Прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
До нових зустрічей!
День 10 - Будапешт – Егер – Мукачево – Львів
День 10 - Будапешт – Егер – Мукачево – Львів
День 10 - Будапешт – Егер – Мукачево – Львів
День 10 - Будапешт – Егер – Мукачево – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Здача тесту двічі (перед туром, та під час туру, дод. оплата). У разі наявності сертифіката вакцинації тест не здається.
• Classic - готель 4* Барселона, готель 4* Ніцца, транзитні готели разом з групою.
• Факультативні екскурсії
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638