UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1334
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…точний годинник робить тік-так
крихітко, ми в Швейцарії, і це так

Ідеальна Швейцарія! Виїзд з Києва

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Київ - Львів – Краків - Відень - Цюріх – Рейнский водоспад – Люцерн - Берн - Інтерлакен - Мюррен - Базель - Прага – Львів - Київ
Австрія
Польща
Чехія
Швейцарія

Тур для тих, хто хоче поринути в атмосферу дивовижної Швейцарії,
таку різну і багатогранну, з чарівною природою і прекрасною архітектурою.

Ми побачимо чарівний Цюріх, Берн, Інтерлакен, Люцерн,
а ще багато цікавих місць після відвідування, яких Ви з упевненістю зможете сказати,
що відкрили для себе чарівний світ унікальної країни з особливим шармом!

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ
по території ЄС!

День 1.

КиївЖитомирРівнеЛьвівКраків

Виїзд в тур з Києва. Місце відправлення: Південний термінал, залізничний вокзал.
По маршруту зупинки для посадки туристів в Житомирі, Рівному (час і місце посадки буде вказано додатково в інфолисті).
Можливість приєднатись до туру у Львові. Залізничний вокзал: пл. Двірцева, 1.
Перетин кордону.
По дорозі при наявності часу пропонуємо відвідати Краків.

Королівський Краків

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить.
Королівський Краків

Ласощі польських королів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороша вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Ласощі польських королів - відеоогляд
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Чехії.
День 1 - Київ – Житомир – Рівне – Львів – Краків
День 1 - Київ – Житомир – Рівне – Львів – Краків
День 1 - Київ – Житомир – Рівне – Львів – Краків
День 1 - Київ – Житомир – Рівне – Львів – Краків
День 2.

ВіденьШенбрунн

Сніданок. Переїзд у Відень, одну з найчарівніших і найпривабливіших столиць Європи ...
Знамените місто австрійських імператорів і талановитих музикантів, місто музики, вальсів, розкішних парків, чудового вина... Нас запрошує Відень. Вільний час в місті. Місто продовжує жити своїм минулим. Вулицями діловито снують коляски, запряжені кіньми. Всюди звучать мелодії великого Моцарта...
Оглядова екскурсія по місту.
Екскурсія

Відень – столиця Габсбургів

(входить у вартість туру)
Місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це незвичайне місто! – вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна!
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд

Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
Вже більше 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах.
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд
Переїзд в готель.
Ночівля на території Австрії
День 2 - Відень – Шенбрунн
День 2 - Відень – Шенбрунн
День 2 - Відень – Шенбрунн
День 2 - Відень – Шенбрунн
День 3.

ЦюрихЛюцернгора Пілатус

Сніданок.
Переїзд в чудову країну ... «Якщо на землі є рай, то це Швейцарія!» - Вигукнула колись королева Єлизавета, проїхавши по містах, подібним золотим скарбам, які лежать на срібних озерах.
Екскурсія
Екскурсія

Пишність Швейцарії - Цюріх

(входить у вартість туру)
Нас чекає чарівне старе місто, вузькі горбисті алеї, будинки 16 і 17 століть, старовинні ратуші і дворики, найдорожча вулиця Швейцарії - Банхофштрассе, церква Святого Петра, Гроссмюнстер, Фрауенмюнстер з вітражами Марка Шагала і фонтани ... фонтани, яких у місті налічується більше 1000 !!! І правду кажуть мешканці, що в Цюріху «все, крім гір - найбільше»!
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Люцерн – серце Швейцарії

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Це казкове місто ніби з дитячих снів – Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинною" Швейцарією... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто...
Люцерн – серце Швейцарії
У вільний час в Люцерні пропонуємо прогулянку

Неперевершена Швейцарія – гора Пілатус

(Дорослий: 90€ / Діти: 86€)
Гора Пілатус, яка славиться віковими легендами та розповідями - височить над дивовижним Люцерном. Підйом здійснимо на унікальному поїзді, по найкрутішій, у всіх сенсах цього слова, залізничній дорозі, з кутом нахилу у 48 градусів! Опинимось на вершині висотою 2128 м, звідки відкривається захоплюючий вид на Альпійські піки і озеро Люцерн, побачимо найдовший в світі альпійський ріг, який завдяки своїм габаритам потрапив у книгу рекордів Гінесса. Це ідеальне місце для того, щоб відчути велич швейцарських Альп!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 3 - Цюрих – Люцерн – гора Пілатус
День 3 - Цюрих – Люцерн – гора Пілатус
День 3 - Цюрих – Люцерн – гора Пілатус
День 3 - Цюрих – Люцерн – гора Пілатус
День 4.

БернІнтерлакен

Сніданок. Швейцарія дивує своєю красою - затишними містами і чудовими будівлями, але справжнє багатство цієї країни - її неповторна природа!!! Переїзд до столиці Швейцарії.
Екскурсія

Берн – місто фонтанів, квітів і ... ведмедів!

(входить у вартість туру)
Швейцарія дивує своєю красою – затишними містами і чудовими будівлями, але справжнє багатство цієї країни її неповторна природа!!! Переїзд до столиці Швейцарії. Екскурсія "Берн - місто фонтанів, квітів і ведмедів!". Так-так, саме ведмідь є символом міста, він зображений на гербі і прапорі, прикрашає фонтани і вітрини магазинів. Берн має титул "квіткового міста". Мало не в кожному вікні можна побачити горщик з геранню! Все це в сукупності приємно тішить око, наповнює душу незвичайною радістю і спокоєм...
Рекомендуємо відвідати екскурсію

Інтерлакен і Долина Лаутербруннен – світ краси і розкоші!

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Спочатку ми відвідаємо курорт з багатими традиціями, в самому серці швейцарських Альп – Інтерлакен. Хто знає, можливо, саме чарівність природи Інтерлакена надихнула маестро Мендельсона на створення весільного маршу. У всякому разі, саме звідси, з цього, за його словами, "казкового куточка землі" він писав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакену, той не бачив Швейцарії. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі...". Мальовничі береги обох озер, які переходять в передгір'я. Безперечно, Інтерлакен – чарівне міжозер'я! Далі нас чекає Лаутербруннен одна з найкрасивіших долин в Європі, і в перекладі означає "безліч джерел". Уздовж долини налічується 72 водоспади, висота деяких з них досягає декількох сотень метрів.

Канатна дорога до курорту Мюррен

(дод. оплата)
Піднятися по канатній дорозі  до мальовничого села – курорту Мюррен, яке розташоване 1650 метрів над рівнем моря!!! Чудовий вид на гори і долину Лаутербруннен не залишать байдужими нікого!!!

Водоспад Трюммельбах

(дод. оплата)
відвідати водоспад Трюммельбах – єдиний в світі льодовиковий водоспад, на який можна подивитися зсередини, піднявшись на ліфті, пройшовши по підземних галереями, тунелми, стежками і платформами. Він гарчить і гуркоче всередині скелі, він вирує, піниться і б'ється об каміння – це найбільший в Європі підземний водоспад розташований в долині Лаутербрюннен, яку часто називають долиною 72-х водоспадів.
Повернення в готель. Ночівля.
День 4 - Берн – Інтерлакен
День 4 - Берн – Інтерлакен
День 4 - Берн – Інтерлакен
День 4 - Берн – Інтерлакен
День 5.

БазельРейнський водоспад

Сніданок. Швейцарія дивує своєю красою - затишними містами і чудовими будівлями, але справжнє багатство цієї країни - її неповторна природа!!! Пропонуємо відвідати:

Базель – місто на кордоні трьох держав

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Базель – третє за величиною місто Швейцарії. Ми полюбуємося прекрасною набережною Рейну, отримаємо задоволення від фонтанів і пройдемо по Старому місту.

Рейнський водоспад

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Місце безупинного шуму, найдрібнішого водяного пилу в повітрі і десятків маленьких веселок, які грають на бризках. Шириною 150 метрів і заввишки 23 метри, Рейнський водоспад з гордістю носить звання найбільшого за обсягом води, що падає водоспадом Європи, так що подивитися тут дійсно є на що.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Чехії.
День 5 - Базель – Рейнський водоспад
День 5 - Базель – Рейнський водоспад
День 5 - Базель – Рейнський водоспад
День 5 - Базель – Рейнський водоспад
День 6.

ПрагаЛьвівРівнеЖитомирКиїв

Сніданок.
Пересування на громадському транспорті (квитки на транспорт оплачуються додатково).
Для всіх бажаючих рекомендуємо на вибір:

Прага – місто легенд

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Кожна людина Прагу, безсумнівно, бачила на картинках, чула про неї, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима ...

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд
Переїзд в сторону кордону.
Повернення в Україну. Перетин кордону.
Санітарна зупинка у Львові. Місце зупинки ж.д вокзал м. Львів. Можливість завершити тур у Львові.
Нічний переїзд в Київ.
Дорогою зупинки для висадки в містах – Рівне та Житомир.
Місце прибуття у Києві - залізничний вокзал «Південний». До нових зустрічей!
День 6 - Прага – Львів – Рівне – Житомир – Київ
День 6 - Прага – Львів – Рівне – Житомир – Київ
День 6 - Прага – Львів – Рівне – Житомир – Київ
День 6 - Прага – Львів – Рівне – Житомир – Київ
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• при наявності!!!! У місті введено податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638