UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Девиз наш - все за одного, и в этом наш успех - мадам …

Зустрінемось в Амстердамі!!! (Для дитячих груп)
парк розваг «Efteling» + "Madurodam" + «Keukenhof»

Днів: 6, 2 нічних переїзди
Львів – Берлін – Амстердам – Дрезден – Краків – Львів
Бельгія
Нідерланди
Німеччина

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
В
цій захоплюючій подорожі всього за 6 днів Ваші діти поринуть у світ нових знань, цікавих ігор, розваг…

Кожен день буде незабутнім, а кожен момент особливим !!!

 Нас чекає Берлінський зоопарк, де знаходяться близько 20000 тварин, птахів, риб!!!

парк Кекенхоф - квіткове царство, в якому красиво немов у казці, місце де хочеться гуляти, відпочивати насолоджуючись ароматами квітів!!!

парк розваг «Ефтелінг» - море емоцій, радості та сміху ... Це саме те місце, де все задумане може здійснитись!!!

побачити всі Нідерланди за годинку ми зможемо в дивовижному парку "Madurodam". Найменші відвідувачі відчують себе гостями казкового міста, а незабутній краєвид назавжди залишиться в спогадах.

В цей тур обов'язково треба поїхати що б побачити все своїми очима, відчути емоції і отримати незабутні враження.

Казка існує, головне в неї вірити!

День 1.

Львів - Вроцлав

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону. Переїзд по території Польщі.
При наявності часу відвідування легендарної колиски Польщі - міста Вроцлав! Екскурсія "Вроцлав місто сотні гномів» (16Є). Місто вважається одним з найзеленіших міст Польщі, яке вирізняється прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним з найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге по величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії. Переїзд в готель. Ночівля

День 2.

Берлін - Потсдам

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в столицю Німеччини. Пішохідна екскурсія «Одкровення Берліну» по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, що найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму ...
У вільний час є можливість відвідати:
Берлінський зоопарк (13€+вх. Квиток). Один з найбільших зоопарків Європи, а за кількістю видів тварин займає перше місце в світі. Чарівне слово «зоопарк» -тут зібрано близько 20000 тварин, птахів, рептилій, риб, комах. Для звірів створені комфортні зони проживання, а для людей - зручний огляд, що дозволяє побачити і пірнаючого бегемота, і грайливих ведмежат, і хижаків, що ведуть нічний спосіб життя...
музей Пергамон (26€+вх.квиток) - архітектурні шедеври Стародавнього світу: знамениті ворота Іштар з Вавилону, ворота Мілетського ринку - і всі ці скарби в оригіналі!
автобусну екскурсію «Берлін крізь часи» (21€) Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота ..
Переїзд в готель. Поселення і нічліг.

День 2 - Берлін - Потсдам День 2 - Берлін - Потсдам День 2 - Берлін - Потсдам День 2 - Берлін - Потсдам
День 3.

Амстердам - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф

 Зупинка на сніданок (опл. додатково). Приїзд в дивовижну і неповторну Голландію, яка вабить до себе мрійників зі всього світу. Екскурсія по столиці Нідерландів- «Амстердам - скарби минулого і теперішнього». Старі "вигнуті" будівлі, бруківка, незліченні канали, набережні, які є на 3 метри нижче рівня моря, чудові парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу. Площа Дам і Королівський палац, Райксмузеум і знаменитий Будинок Рембрандта, єврейський квартал і діамантова фабрика, спадкоємиця ювелірних традицій - вся ця краса подвоєна дзеркалом води, чарівним відображенням якого можна милуватися вічно!
Рекомендуємо відвідати:
прогулянку по мальовничим каналам
"Лабіринтами Амстелу" (16€).
парк квіткової розкоші - «Кекенхоф» (28€+вх.білет) - одне з найкрасивіших місць на планеті. Навряд чи можна словами передати всю красу, яка відкривається: алеї старих розлогих лип, струмки і мальовничі ставки, дзюрчання фонтанів, безперервний спів птахів і, звичайно, квіти!!! (в програмі туру в період з 22.03.18 до 13.05.18)
«По "глибинці" Голландії»! (30€). Фольклорне село вітряних млинів -Заансе Сханс і рибальське селище - Волендам - це дві перлини Північної Голландії. Заансе Сханс перенесе нас до Голландії 17 століття. П'ять старовинних вітряків прикрашають береги ріки Zaan, за допомогою яких місцеві жителі, як і їх предки, багато років тому, розпилюють дошки, збивають масло, виробляють знамениту заанську гірчицю. Млини в Нідерландах - це життя! Також ми подивимось, як в симпатичних зелених сільських будиночках робиться твердий голландський сир. На фабриці національного взуття, ми побачимо, як майстер вправно виріже дерев'яні черевички - кломпи, в яких голландці ходять до цих пір. Величезна колекція різних форм, розмірів та розмальовки - краще сувеніра годі шукати ... Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище - Волендам - чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Селище, жителі якої живуть досьогодні в дерев'яних будиночках і ходять в національних костюмах. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним - старовинними рецептами!
Поселення і ночівля на території Нідерландів.

День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс - Кекенгоф
День 4.

Гаага - Делфт

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Амстердамі. Для всіх бажаючих пропонуємо відвідати на вибір:
дивовижний парк розваг «Ефтелінг» (23€+вхідні квитки) з найбільшим в Європі розділом «Казковий світ» .Парк атракціонів Ефтелінг в Голландії є одним з найстаріших серед нині існуючих. Ефтелінг працює щодня цілий рік, пропонуючи відвідувачам запаморочливе різноманітність атракціонів і розваг. Ефтелінг - це справжня країна казок. Тут оживають герої Андерсона, братів Грімм, Шахеризада ... Атмосфера всіх семи королівств парку своя, унікальна, зовсім не схожа на Disneyland.
екскурсію «По перлинках Голландії» (30€). Спочатку відвідаємо «Місто принців - Делфт»: палацові комплекси, величні будівлі, храми вздовж каналів і, звичайно, резиденція герцогів Оранських, Ринкова площа міста - найкрасивіша в країні. Відвідавши прекрасно збережений середньовічний Делфт, ми зануримося в атмосферу 15-16 століть: Східні ворота, фабрика блакитного фарфору, 109 метрова Нова церква, де в підземній дзвінниці розміщується усипальниця Нідерландської Королівської сім'ї - сама історія Нідерландів говорить тут з нами ... Їдемо на прийом до королеви в «місто королівського двору - Гаагу» - політична столиця Нідерландів, «місто - резиденція», королеви Беатрікс Оранської-Нассау. Гордістю і славою міста, є Вайвер - водне дзеркало, в якому відображаються прекрасні шедеври Гааги ... Знайомство з Гаагою залишає незабутнє враження... Далі, ми відвідаєм найвишуканіший морський курорт Північної Європи – Схевенінген. І на завершення рекомендуємо познайомитись з «Голландський Манхеттеном - містечком Роттердам» (18€). Це місто знамените своїми фантастичними творами архітектури: міст Еразмус, знаменитий на весь світ Кубічний будинок, а ще побачимо перший хмарочос в Європі!!!
Хочете побачити всю Голландію за годину? Дивовижний парк "Madurodam" (18Є+вх.білет) - найменше "місто" в країні, варто десь в країні з'явитись якій-небуть архітектурній новинці, як її копія, зменшена в 25 разів, виростає тут. Найменші відвідувачі відчують себе гостями казкового міста, а дорослі побачать Нідерланди з висоти! 
Переїзд в готель. Ночівля на території Німеччини.

День 4 - Гаага - Делфт День 4 - Гаага - Делфт День 4 - Гаага - Делфт День 4 - Гаага - Делфт
День 5.

Дрезден - Саксонська Швейцарія

 Приїзд в місто казку, місто мрію ... - Дрезден! Запрошуємо на екскурсію «Саксонській монарх - Дрезден»: Дрезденський оперний театр - один Із найкрасівішіх в мире, розкішній Цвінгер Із неперевершений колекціямі, Резиденція правлячої дінастії Веттінів, Величезне комплекс в стилі ренесанс, и це ще далеко не все ... ! Адже саме завдяки красі архітектурного ансамблю Театральної площади Дрезден получил имя «Флоренція-на-Ельбі», уздовж якої находится тераса Брюля! Дрезден - це широка Ельба, це саксонська кухня з Ситна, тонке саксонське вино и Загадковий саксонській діалект ...
У вільний час рекомендуємо:
отримати насолоду від краси Дрезденської картинної галереї (16€+вх. квиток).
відвідати Скарбницю "Зелені своди" (16Є+ вхідний квиток) - саме найбільше зібрання коштовностей на європейському континенті.
здійсніті подорож в Саксонську Швейцарію «Чарівність Ельби» (30€). Немає меж Захоплення... там, де Ельба прорізає Високі гори з пісковика, утворюючі глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи и піраміди... Спочатку відвідаємо скелястій парк «Бастай» - цілий Лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, містками... Незабутнє враження!!!
"Три замки на Ельбі" (13€). Ми з вами відвідаємо іншу частину Дрездена, побачимо три відомих замки, розташованих на узвишші на правому березі Ельби в Дрездені в районі Лошвіц. Отримаємо задоволення найкрасивішими видами на Ельбу, відвідаємо дворик художників Кунстхофпассаж, також отримаємо задоволення і дізнаємося історію найкрасивішого у світі молочного магазину в Європі, який внесений до книги рекордів Гіннесса!!!
Переїзд в готель. Нічліг.

День 5 - Дрезден - Саксонська Швейцарія День 5 - Дрезден - Саксонська Швейцарія День 5 - Дрезден - Саксонська Швейцарія День 5 - Дрезден - Саксонська Швейцарія
День 6.

Львів - Краків - Величка

 Сніданок. Переїзд у Краків. Оглядова екскурсія «Королівський шлях Кракова» - шлях, по якому протягом багатьох сторічь проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини ...
Рекомендуємо відвідати "Соляні Копальні" Велічки" (16€+вх. Квиток) - найстаріше соляне підприємство на польських землях, яке функціонувало понад 7 століть, глибокі дев'ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, містки, численні скульптурні витвори. Тут ми побачимо чарівні підземні озера, гроти, прекрасні каплиці і музейну експозицію, яка розповість про історію соляних розробок ...
Перетин кордону. Повернення в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками.
• Екскурсійне обслуговування по програмі;
• супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми,
• вхідні квитки в екскурсійні об'єкти;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, сувеніри);
• Міський / Туристичний податок (City / Tourist tax) за маршрутом від 1,5 до 6 євро / ніч (оплачується туристами особисто на рецепції);
• Доп. Харчування: 6 обідо - вечерь = 130 євро.
• Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638