UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Краще гір можуть бути тільки гори, на яких ти ще не бував...

Подорож в Трансільванію… (для школярів)

Днів: 5, без нічних переїздів
Львів - Мукачево - Ботар - Клуж-Напока (1 ніч) - Сігішоара - Пояна Брашов (2 ночі) - Бран - Сіная - Брашов - Ришнов - Сучава (1 ніч) - Чернівці - Тернопіль – Львів
Румунія

!!! Дитячий тур без нічних переїздів !!!

У вартості туру екскурсії:
Солодка дегустація джемів в Закарпатті
Екскурсія по Сігішоарі - Батьківщині Графа Дракули
Оглядова екскурсія Брашов - румунський Зальцбург

А ще Ви оплачуєте тільки вхідний квиток, а екскурсовод розповість:
Замок «Графа Дракули»
Фортеця Ришнов

Можливість побувати в:
Замку «Пелеш»
Пещера Castle Valley
Кращому Аквацентрі Румунії «Paradisul Acvatic»

Компанія Аккорд-тур готова надати даний тур на будь які зручні для Вас дати.
Бажані дати і кількість осіб просимо вказувати в запиті.

Тільки з нами ... Спілкування з друзями і Атмосфера справжнього пригоди!
1. Трансфер для Вашої групи до «Терміналу А» в зручний час!
На Терміналі: безкоштовна Wi-Fi зона, можливість поснідати, прийняти душ, подивитися фільм .... Максимум комфорту і турботи!
2. Кожна група - для нас особлива! Тому при прибутті на Термінал »А», група отримує свій «Щасливий талісман», який буде супроводжувати групу по всьому маршруту!
3. Весела і Пізнавальна Вікторина з отриманням призів по дорозі!
4. Вікторини вікторинами, а для більшого азарту, проведемо КВЕСТ. Кожен зможе показати на що він здатний!
5. Ігри та розваги відмінно, але дізнаватися щось нове потрібно завжди, тому будемо ... вчити Румунська Мову! Адже всі хочуть в чужій країні, відчувати себе як «риба у воді»!
6. А після ... дуже хочеться зберегти позитив і гарний настрій у нашій дружній компанії ... Ну звичайно, ФОТО на пам'ять! І ось повертаємося до Львова, момент розставання, але нас ще очікує Фото-Подарунок!

День 1.

Львів - Клуж-Напока

 Для туристів, які прибувають на Львівський залізничний вокзал - трансфер до Терміналу «А». Відправлення в тур здійснюється з Терміналу «А». Виїзд зі Львова, посадка у Стрию та Мукачево.
Після невеликого переїзду перед нами відкриє свої двері перший і єдиний в Україні дегустаційний зал леквару. Нас чекає солодка дегустація шести видів джему. Унікальності закарпатським джемом надає методика їх натуральної переробки, вони не варяться, а просто нагріваються до 80-ти градусів, потім пастеризуються. При цьому процесі технологія приготування дозволяє зберегти цілющі властивості ягід... Серед найпопулярніших з представлених джемів - сливовий, чорничний, журавлинний і з чорноплідної горобини. Поселення в транзитному готелі на території Румунії. Вільний час. Вечеря* ("Додаткове Харчування - Напівпансіон"). Ночівля в готелі.

День 1 - Львів - Клуж-Напока День 1 - Львів - Клуж-Напока День 1 - Львів - Клуж-Напока День 1 - Львів - Клуж-Напока
День 2.

Сігішоара

 Сніданок. Переїзд в Батьківщину графа Дракули - Сігішоару... В долині річки Тирнава Маре зберігся один з середньовічних міст Європи, "Перлина Трансільванії "- місто Сігішоара. Тут народився Влад Дракула, майбутній військовий губернатор Трансільванії і воєвода Валахії. Вулички цього старовинного міста-фортеці практично не змінилися з дитинства нашого героя. У будинку, де народився Дракула, сьогодні відкритий ресторан, де бажаючі можуть скуштувати дракулівської кухні.
Символом міста Сігішоари є Башта з годинником, в стінах якої відкрито музей історії Сігішоари, а з балкона вежі відкривається чудова панорама на місто та навколишні пейзажі. Тут є що подивитися цінителям старовини і любителям легенд. Вільний час. Переїзд в Пояну Брашов. Починаються... гори, якими можна милуватися вічно... Гори - високі, красиві і різні. Поселення в готелі. Вільний час. Вечеря* ("Додаткове Харчування - Напівпансіон"). Ночівля в готелі.

День 2 - Сігішоара День 2 - Сігішоара День 2 - Сігішоара День 2 - Сігішоара
День 3.

Брашов

 Сніданок. Натхненний і закоханий у свою країну екскурсовод із задоволенням розповість таємниці цього краю... Тут жив і воював відважний лицар Фет-Фрумос, народ милувався красунею Іляну-Касінзяной, а витівники Пекалов і Тендале веселили людей своїми жартами... У величезній долині, на схилі могутньої скелі височіє неприступний і зловісний замок «Графа Дракули» (вхідний квиток оплачується додатково). Серпантини сходів, лабіринти підземних ходів, дивовижна колекція зброї і мисливських трофеїв... Страшну казку про графа Дракулу було відзнято саме тут... Але іноді хочеться вірити в казку, навіть коли вона дуже страшна... Не варто хвилюватися. По-перше, з нами буде досвідчений гід, а по-друге, всім відомо, що всі казки обов'язково закінчуватися красиво! Оточують замок дуже милі сувенірні крамнички, де можна придбати подарунки. Всіх бажаючих запрошує «Кімната страху» - моторошне і захоплююче видовище... Переїзд в місто Сіная. Екскурсія літньою резиденцією королівської сім'ї Румунії. Для всіх бажаючих відвідини одного із найбільш самобутніх музеїв Європи - Замку "Пелеш" (18€+вхідний квиток). Це справжній шедевр архітектури і мистецтва. Тут можна побачити, як кристали Мурано ніжно виблискують у витончених люстрах, як німецькі вітражі плавно переходять в стіни з іспанської шкіри, як фарфор і слонова кістка найтоншої роботи створюють розмаїття стилів і підкреслюють багатство смаку...
Переїзд в Брашов. Автобусно-пішохідна екскурсія по старому місту. Брашов - румунський Зальцбург, це одне з найкрасивіших середньовічних міст Румунії. Його шарм, підсилений гармонійним поєднанням готики, бароко, ренесансу і романтичного стилів, зачаровує назавжди...
Всіх бажаючих запрошує кращий Аквацентр Румунії «Paradisul Acvatic» www.paradisulacvatic.ro (вхідний квиток оплачується додатково). Різноманітні водні гірки обіцяють незабутні враження і розваги: джакузі, коридори з швидкою течією, масажні душі, басейни і безліч гірок різної довжини до задоволення всіх поколінь. Вільний час. Переїзд до Трансільванії. Поселення в готелі. Вечеря* ("Додаткове Харчування - Напівпансіон"). Ночівля в готелі.

День 3 - Брашов День 3 - Брашов День 3 - Брашов День 3 - Брашов
День 4.

 Сніданок. Виселення з готелю. Сьогодні нас чекає фортеця Ришнов (вхідний квиток оплачується додатково)- могутня селянська фортеця, побудована на крутій скелі протягом майже триста років, з 14 по 17 століття, для оборони від татарських набігів і вторгнень турецьких військ. Фортеця як місто в мініатюрі містила всі споруди, необхідні для побуту і життєдіяльності: церква, житлові будинки, майстерні, школу і т.д. Сьогодні на території фортеці складається ілюзія невеликого старого міста, з вузькими вуличками і одноповерховими будиночками. З фортеці відкривається прекрасна панорама на довколишній гірський масив Бучеджь.
Після відвідин фортеці нас запрошує печера Castle Valley (8€+вхідний квиток).. У надрах Трансільванії ховається цілий світ, прикрашений химерними візерунками сталактитів і сталагмітів. Ось воно - царство вічної ночі, де час завмер на тисячоліття. Скільки ж таємниць і легенд знають печери, скільки незліченних багатств заховане в них? Вільний час. Переїзд до Сучави. Поселення в транзитному готелі. Вечеря* ("Додаткове Харчування - Напівпансіон"). Ночівля в готелі.

День 5.

Львів

 Орієнтовно прибуття (залежить від проходження кордону) в Чернівці 13:00, в Тернопіль - 16:30, до Львова - 20:00. Місце прибуття у Львові - Термінал «А». Трансфер до Львівського залізничного вокзалу орієнтовно в 20:30.

Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Керівник групи від компанії по маршруту
• Оформлення візи
• Групова медична страховка
• Проживання по маршруту: готель 2 * -3 * зі сніданками (3-4 місне розміщення), в Пояні Брашов у віллі Crocus 4 * на базі сніданків.
• Екскурсії, вказані в програмі
Додатково оплачується:
• факультативні програми;
• Проїзд в громадському транспорті
4 вечері = 52 € (замовлення і оплата лише до виїзду)
• Особисті витрати (обіди, ужени, сувеніри)
1 євро = 4,3 Лей
• Консульський збір - 40 $ (Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору: пенсіонери, діти до 18 років за договором про спрощення візового режиму).
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Документи приймаються по домовленності
Для туру відкривається РУМУНСЬКА віза.
Перелік і необхідні вимоги до документів тут:

https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/384

Загальні правила бронювання груп:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/711

ВАЖЛИВО:
• Доплата за одномісне розміщення + 51 € /тур.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах, де третє ліжко додаткове ліжко або диван!
Місця посадки і висадки туристів за маршрутом:
Львів (посадка/висадка) - головний залізничний вокзал (пл. Двірцева, 1, паркінг-справа від головного входу, за сквером),
Термінал «А» (вул. Северина Наливайка, Львів - Рясне Руська);
Стрий (підсадка) - AЗC Okko (вул. Галицька, 10);
Мукачево (підсадка) - АЗС Okko (вул. Лавківська, 1-В);
Чернівці (висадка) - головний залізничний вокзал (вул. Гагаріна, 38);
Тернопіль (висадка) - головний залізничний вокзал (пл. Привокзальна, 1).
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
Гарячі напої (чай, кава) в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, авто грилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна в готелі і в автобусі.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
Автобусне обслуговування у вільний час не надається.

КОМПАНІЯ-ТУРОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ І
ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ А ТАКОЖ ЗА КОРКИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ.

Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638