UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Ах, Одеса, не місто, а наречена,
Ах, Одеса, немає краще в світі місця,
Ах, Одеса, прекрасний, милий край,
Живи моя, Одесо, і процвітай.

«Канікули в Одесі» (Для школярів)

Днів: 3
Одеса - Білгород - Дністровський - Одеса
Україна

Компанія Аккорд-тур готова надати даний тур на будь-які зручні для Вас дати.
Бажані дати і кількість осіб просимо вказувати у запиті.

День 1.

Одеса

 Прибуття до Одеси. Зустріч групи на вокзалі.
10:00 Збір групи на ж/д вокзалі.
10:30 Трансфер з залізничного вокзалу до готелю/хостелу. Речі залишаємо у камері схову готелю/хостелу (поселення згідно правил готелю). 11:00 Оглядова екскурсія «Немає меж досконалості - Одеса». Це місто зігріте сонцем, овіяне морським бризом і оповите цікавими історіями і особистостями. Наше знайомство почнемо з центральних вулиць - Пушкінської, Рішельєвської, Ланжеронівської і, звичайно ж Дерибасівської. Більшість вулиць Одеси відомі своїм неповторним шармом та іміджем, але саме Дерибасівській судилося стати самою знаменитою з них. Дерибасівська - це символ Південної Пальміри, варто побувати саме на цій вулиці. Тут збереглося безліч будівель, збудованих у XIX столітті, в багатьох з них колись гостювали, жили або просто бували відомі історичні особистості, найяскравіші представники культури і науки. Одеський національний академічний театр опери та балету, який вважається одним з найкрасивіших у світі. Його створили віденські архітектори Г. Гельмер і Ф. Фельнер, які також будували театри у Відні, Будапешті, Дрездені, Загребі. Цей розкішний ансамблю продовжує - Приморський бульвар, який тягнеться пів кілометри вздовж берегу. Три площі, що розділені алеями зі столітніх платанів і кленів, молодих каштанів і лип. З одного боку – урвище, що стрімке веде до порту і моря, а з іншого - намисто архітектурних шедеврів, які створювалися в XIX столітті кращими одеськими і петербурзькими архітекторами. Ансамбль бульвару завершують Потьомкінські сходи, кількість яких ми обов’язково порахуємо. Перераховувати всі принади Одеси можна до безкінечності. Без перебільшення, колоритне українське місто само по собі вже є пам'яткою. Самостійне поверення в готель/хостел.
Вільний час. Запрошуємо відвідати екскурсії:
Екскурсія «Спритність рук і ніякого шахрайства» (280 грн.): В Одесі завжди жили люди талановиті. Але їх таланти не завжди були благородними. Під час екскурсії ми згадаємо всіх знаменитих одеських аферистів: Сонька - Золота Ручка, Мішка Япончик, Анатолій Бец, Беня Крик, Карабас і багато інших вписали ексклюзивні сторінки в історію Одеси. Основна дія екскурсії розгорнеться на Молдаванці, в злочинному "череві" Одеси: будинок Мішки Япончика, злодійська академія, двір, де знімався фільм "Ліквідація". А далі Мала Арнаутська, де, за твердженням Остапа Бендера, робилася вся контрабанда в місті Одесі.

День 1 - Одеса День 1 - Одеса День 1 - Одеса День 1 - Одеса
День 2.

Одеса - Білгород-Дністровський - Білгород-Дністровська фортеця

 Сніданок. Екскурсія «Подорож у часі - Білгород Дністровський» (вх.квиток опл.дод.), історія якого почалася ще 2500 років тому. Ми відвідаємо древню Акерманську фортецю, - місце масового паломництва туристів зі всього світу. Адже фортеця вважається однією з найбільш збереженою на території України. Своїми розмірами вона перевершує всі подібні фортифікаційні споруди країни. Фортеця лежить на скелястому березі Дністровського лиману і має вигляд неправильного багатокутника. Тут проходять також різні костюмовані дійства, фестивалі. На території фортеці проходили зйомки популярних фільмів: "Кораблі штурмують бастіони", "Отелло", "Адмірал Ушаков", "Лицарський замок", "Д'Артаньян і три мушкетери", "Двадцять років потому". Повернення в Одесу.

День 2 - Одеса - Білгород-Дністровський - Білгород-Дністровська фортеця День 2 - Одеса - Білгород-Дністровський - Білгород-Дністровська фортеця День 2 - Одеса - Білгород-Дністровський - Білгород-Дністровська фортеця День 2 - Одеса - Білгород-Дністровський - Білгород-Дністровська фортеця
День 3.

Одеса

 Сніданок. Виселення з готелю/хостелу (згідно правил готелю). Трансфер на вокзал (речі залишаються в камері схову вокзалу.) Трансфер на екскурсію. Екскурсія «Цей таємничий підземний світ…» (вх.квиток опл.дод.). Вирушаємо в дивовижний світ старовинних підземних катакомб початку XX в., Розташованих під Одесою та її передмістями. Одеські катакомби - це грандіозна система підземних каменоломень, частково пов'язаних між собою у вигляді масштабного і дивного лабіринту. Легендарну популярність і всесвітню славу катакомби Одеси набули завдяки абсолютно фантастичним розмірами – їх загальна протяжність оцінюється в 2500 кілометрів, що залишає далеко позаду катакомби таких світових міст, як Париж ( 500 км ) і Рим ( 300 км). Унікальність екскурсії - в повному відриві від сучасної цивілізації, в реальних відчуттях присутності під землею, в спогляданні фантастичного лабіринту і старовинних каменоломень. У ході екскурсії ми побачимо вражаючі завали, шахтарські малюнки, криниці, партизанські стоянки, затоплені галереї та печери, розкриті каменоломнями.
Вільний час. Самостійний доїзд до ж/д вокзалу.

День 3 - Одеса День 3 - Одеса День 3 - Одеса День 3 - Одеса
Вартість тура з ос. **:
Ціна
При групі 6+1
3528 грн.
При групі 10+1
2676 грн.
При групі 16+1
2090 грн.
При групі 24+2
1968 грн.
При групі 33+3
1816 грн.
При групі 44+4
1683 грн.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проживання в готелі туристичного класу/хостел (виселення до 12:00 останнього дня, речі залишають в камері схову залізничного вокзалу)
• сніданки;
• Проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• Екскурсійне обслуговування згідно програми.
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти;
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми;
• Проїзд в громадському транспорті;
• 2 вечері – від 280 грн. з ос.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638