UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Грузія - країна чарів

Днів: 8
Тбілісі - Мцхета - Кахетія (Бодбе, Сігнахі) - Уплисцихе - Боржомі - Кутаїсі - Батумі
Грузія

8 днів/7 ночей
Гарантовані заїзди 2022 р по п'ятницях

День 1.

Київ - Тбілісі

Прибуття в Тбілісі. Трансфер у готель.
Розміщення. Вільний час.

День 2.

Тбілісі

Сніданок у готелі. Знайомство з Тбілісі. Першим нас зустріне найграндіозніший храм Грузії - Кафедральний собор Самеба, який вражає красою і величчю своєї архітектури, пишністю стилю і зовнішнього декору. Не менш відомим пам'ятником Тбілісі є храм Метехі, що стоїть біля самого краю кам'янистого берега Кури і служив в минулому фортецею і резиденцією грузинських царів. Стародавня фортеця Нарікала - найвідоміший пам'ятник Тбіліської старовини, городяни звуть її «душею і серцем міста». Далі спустимося в район старого Тбілісі «Абанотубані» і попрямуємо до сіонських собору, який є одним з найдавніших пам'яток Тбілісі. Піднімемося на Святу гору Мцатмінда, де знаходиться пантеон відомих грузинських діячів і знаменитий парк «Фунікулер», звідки відкривається вид на весь Тбілісі. Прогулянка по шедевру сучасного будівництва, названому «Міст Миру».
Виїзд на екскурсію в «Мцхета» - найдавніше місто, столиця стародавньої Грузії. Саме тут зберігається одна з головних християнських святинь - Хітон Господній. Завдяки цій святині Мцхета називають «другим Єрусалимом». І саме тут, зберігся головний християнський собор всієї Грузії - Светіцховелі. А щоб повністю відчути красу міста, який називають - Другий Єрусалим, ми піднімемося в монастир Джварі (V в), звідки відкривається прекрасна панорама древньої столиці.
Тут Ви відвідаєте «винний домашній Марані» і гостинну грузинську селянську сім'ю, де проведемо дегустацію грузинських вин і чачі, уроки грузинської кухні і скуштуємо справжній селянський грузинський смачний обід, який Вам запам'ятається на довго.
Повернення в Тбілісі. 
Увечері вечеря в національному ресторані, де Вас чекає національний смачний вечерю і знамените грузинське вино, і все це в музичному і танцювальному супроводі.

День 2 - Тбілісі День 2 - Тбілісі День 2 - Тбілісі День 2 - Тбілісі
День 3.

Кахетія - Сігнагі

Сніданок у готелі. Екскурсія до Кахетії - край лози і батьківщина виноробства, адже саме тут росте 500 сортів винограду, з 2000 року які існують в світі. Уявімо собі величезну гору, самотньо стоїть в центрі величезної долини. На горі - місто фортеця, звідки відкривається дивовижний вид на Алазанська долина, одну з найкрасивіших на Кавказі, а вдалині - Головний кавказький хребет із засніженими вершинами. Так, це «Сігнагі» - маленьке і дуже гарне містечко на сході Кахетії. По дорозі Вас очікує неймовірна дегустація на знаменитому заводі вин(Кахетинське традиційне виноробство). Сігнагі називають містом любові, адже саме тут палац одружень працює цілодобово! Далі отримаємо позитивний заряд енергії відвідавши «Бодбе» - монастирський і єпископальний комплекс Святого Георгія. Тут розташована Базиліка Святої Ніно.
Так само, відвідаємо винний марані, де Вас очікує чудова дегустація вина і чачі. Тут же можливий смачний кахетинський обід з домашнім вином (за доп. плату).
Повернення в Тбілісі. Вільний час.

День 3 - Кахетія - Сігнагі День 3 - Кахетія - Сігнагі День 3 - Кахетія - Сігнагі День 3 - Кахетія - Сігнагі
День 4.

Мцхета - Кутаїсі

Сніданок у готелі. Звільнення номерів. Виїзд в західну частину Грузії. Перша зупинка в місті - легенді, титанічної роботи древніх зодчих, місті часів цариці Тамари - Уплисцихе. Далі ми продовжуємо наш шлях в Боржомі - дуже красивий регіон, знаменитий своїми джерелами цілющої мінеральної води, відкритими в першій половині минулого століття. Тут Вашій увазі буде представлений всім відомий своєю чудовою парк «Боржомі», де прямо з джерел спробуємо лікувальної водички «Боржомі».
Переїзд в Кутаїсі. Розміщення в готелі. Домашній имеретинский вечерю. Вільний час.

День 4 - Мцхета - Кутаїсі День 4 - Мцхета - Кутаїсі День 4 - Мцхета - Кутаїсі День 4 - Мцхета - Кутаїсі
День 5.

Батумі

Сніданок у готелі. Звільнення номерів. Екскурсія в Кутаїсі - друге за величиною місто Грузії в її західній частині, яке був заснований приблизно 40 століть тому, колишня столиця західного грузинського царства Колхіди, з якою пов'язаний міф про Золоте Руну і Аргонавтів. Відвідування Монастиря Баграті, який знаходиться на самому древньому місці - пагорбі Укемеріон. Монастир Моцамета, славиться давніми повір'ями - монастир виконує бажання, далі монастир і академія Гелати заснована великим грузинським царем Давидом IV - будівельником. Цей середньовічний монастир є спадщиною ЮНЕСКО з 1994 року. Храм є культурним і релігійним центром Грузії. Відвідаємо заповідник «Сатаплі» - сталактитові і сталагмітові освіти, сліди динозаврів, майданчик зі скляним, прозорою підлогою.
Переїзд в Батумі. Розміщення в готелі.

День 5 - Батумі День 5 - Батумі День 5 - Батумі День 5 - Батумі
День 6.

Аджарія

Сніданок у готелі. Виїзд до Аджарії - один з найдавніших і загадкових куточків Грузії, який розташований на узбережжі Чорного моря. Першим ми відвідаємо Ботанічний сад, розташований в одному з наймальовничіших куточків регіону - на Зеленому мисі. Бамбуковий гай і кактусові плантації, японський сад з квітучою сакурою і дивовижні за красою посадки блакитних евкаліптів, величезні ялини, висаджені вздовж алеї, яка веде до могили засновника саду Краснова, і нескінченно переплітаються коріння вікових ліан - це лише мала дещиця тієї казки, яка чекає нас в Ботанічному Саду. Неподалік розташовується відомий Зелений мис, який включає в себе одні з найкрасивіших аджарських пляжів.
Екскурсія-прогулянка по Батумі, який знаходиться на узбережжі Чорного моря і, немов дорогий оправою, обрамлений екзотичною флорою субтропіків. Пальми, кипариси, магнолії, бамбук, лимонні і апельсинові дерева пахнуть тут буквально на кожному кроці. Бульвар, який тягнеться уздовж всієї берегової лінії, і приковує до себе погляди туристів - це найдовший і красивий бульвар в Європі. Тут ми побачимо центр міста, відвідаємо площа Аргонавтів зі статуєю Медеї, Батумський Пиации, мечеть «Орта Джамі», Батумський мор. вокзал, пам'ятник Нептуну, Батумський драматичний театр, і знамениті Астрономічний годинник на золотий Вежі.

Далі Вас чекає неймовірно смачний обід в горах в національному ресторані «Ninias bagi», де Ви насолодитеся смачною Аджарської кухнею і самими особливими в цьому регіоні хінкалі, так як тільки тут їх готують за Старовинна рецептом. Тут же у Вас пройде дегустація Аджарського вина і чачі
Вільний час. Факультативно пропонуємо відвідати екскурсії (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду) :

• «Дорогами гірській Аджарії». Гірська Аджарія - одне з найкрасивіших місць на Землі, вона оточує гірським півкільцем всю південно-західну частину Грузії. Незвичайні видовища дозволяють милуватися гірським ландшафтом, розташованим на висоті 2500 метрів над рівнем моря. По дорозі ми побачимо чудові гірські ліси, найдовшу річку Аджарії - Аджарісцкалі, і звичайно відвідаємо арочний міст Святої Тамари. Гірської свіжості поїздці додасть - Водоспад Mахунцеті. А після нас відвезуть на Чорне море. Де ви зможете продовжити свій дивовижний відпочинок на морі в Батумі.
Екскурсія «Вечірні Батумі». На підйомнику (вх. квиток опл. дод.) Ви підніміться над вечірнім містом, побачите з висоти пташиного польоту неповторну красу Батумі. Далі вирушимо на лазерне шоу до «танцюючим фонтанів». Це незабутнє шоу, від якого просто неможливо відірвати очей. Так само ми відвідаємо «Батумську гігантську металеву любов», таке видовище ми не побачимо більше ніде !!! (Екскурсія по вечірньому Батумі проводиться тільки при хороших погодних умовах !!!) Вільний час.

День 6 - Аджарія День 6 - Аджарія День 6 - Аджарія День 6 - Аджарія
День 7.

Аджарія

Сніданок у готелі. Вільний час. Факультативно пропонуємо відвідати екскурсії:
Каньйон «Мартвілі» (45 дол / ос.). Монастирський комплекс Мартвілі (Чкондіді) був побудований в першій половині VII століття на місці страждання древніх мучеників. Використовувався як царська усипальниця для князів Самегрело. Головний собор названий «Блаженні Незаймані», а на північ від собору знаходиться мініатюрна кам'яна церква, яка називається собор Святого Різдва. Головний собор імені Богоматері був зруйнований під час турецько-арабської навали. У Х столітті цар абхазів Георгій II реконструював комплекс, переніс туди мощі святих і заснував мартвільскую єпархію. Каньйон Мартвілі - запаморочливі ущелини глибиною досягають 40 метрів, загальна протяжність каньйону близько кілометра, 7 метровий потужний водоспад, величезні ліани і скелі, покриті багатовіковими мохами. Це видовище захоплює дух
Ніч в готелі Батумі.

День 8.

Батумі

Сніданок у готелі. Виселення з готелю.
Трансфер в аеропорт Батумі. Завершення обслуговування.

 
Вартысть туру ВКЛЮЧАЄ
• Трансфер з аеропорту Тбілісі і в а / п Батумі в дні початку і закінчення туру
Групові трансфери здійснюються тільки в гарантовані дні заїздів:
в день заїзду: з 10:00 (ранок) до 4:00 (ранок) наступного дня (наприклад: з 10:00 в п'ятницю до 04:00 в суботу)
в день виїзду: до 22:30
Перенесення трансферу на інший день оплачується додатково!
• Весь трансфер під час туру
• Усі зазначені в турі екскурсії
• Обслуговування кваліфікованого гіда
• Проживання в Тбілісі в готелі «Графіка» або «Альянс» 3*, в Батумі готель «Еліо інн», «Вентура»або інший аналогічний 3 * з ВВ, в Кутаїсі «Люкс палас» 3* з «НВ»
• Вхідні квитки
• Підйомники на Нарікала
• Вхід в Ботанічний Сад
• 2 дегустації вин і чачі в Кахетії
• Дегустація Аджарського вина і чачі
• Обід в Мцхета, з дегустаціями вина і чачі і уроками грузинської кухні
• Харчування в Тбілісі «ВВ», Батумі «ВВ», Кутаїсі «Нb» (вечеря, сніданок)
• Вечеря в національному ресторані в Тбілісі з шоу програмою
• Вечеря в готелі в Кутаїсі
• Обід в національному ресторані в Батумі в горах на природі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• авіа переліт Київ-Тбілісі / Батумі-Київ - від 190 $;
• страхівка;
• Додаткові екскурсії;
• Додаткове харчування, особисті витрати, чайові.
• Додатковий трансфер:
Готель Батумі - залізничний вокзал Батумі і залізничний вокзал Тбілісі-ап Тбілісі + залізничний квиток - 38 дол /ос.


Документи:
Дорослі - діючий закордонний паспорт;
Діти (до 16 років), які подорожують з батьками: діючий дитячий проїзний документ або закордонний паспорт одного з батьків (вписаний + вклеєне фото дитини).
• Якщо дитина подорожує з одним з батьків обов'язково необхідно мати нотаріально - завірений дозвіл від батька, який не їде з дитиною!
Для школярів необхідно нотаріально - завірений дозвіл від обох батьків на ім'я керівника!

Для громадян України віза до Грузії НЕ ПОТРІБНА !!! 

Важливо:
• Просимо уточнювати вартість туру, програму і наявність місць;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
• Про ранішній від'їзд туристів просимо повідомляти при бронюванні туру;
• У разі запізнення туристів на час проведення екскурсій, туристична компанія не несе відповідальності за ненадані послуги.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638