UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Париж!
Він заворожить, закохає... він полонить
Він твій навіки, твій Парі.

Французький канкан
Париж, Страсбург, Кельн і Варшава (для школярів)

Днів: 7, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Люблін* - Варшава - Кельн - Париж - Страсбург - Львів
Німеччина
Польща
Франція
5 екскурсій вже у вартості туру!
День 1.

Люблін

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Виїзд зі Львова. Переїзд по Україні. Перетин кордонів. При бажанні групи і наявності часу.

Старовинний Люблін

(Діти: 13€)
Перше місто для знайомства - Люблін. Екскурсія по одному з відомих міст Польщі. Міста, як і люди, часто крім імен офіційних мають прізвиська. Жартівливі або поважні, вони ніби відображають тепле ставлення сусідів до цих краях. Мабуть, саме так ставляться до Любліна, який частенько величають «Малим Краковом» або «Козячим градом». Це чудове місто так само гарне і самобутнє, як і Краків, а ось «Козячим градом» Люблін називають через зображеного на його гербі білого козла, що збирається поласувати виноградною лозою. Серце Любліна Старе Місто з його багатовіковими кам'яницями, вузенькими вуличками, архітектурними пам'ятками: Краківська брама, Домініканський монастир, Кафедральний собор з ризницею та скарбницею, Старий театр, який є одним з найцінніших і цікавих в Європі.  
У Польщі одна з найсмачніших національних кухонь в Європі. А якщо до цього додати ще й затишок і великі порції - то нам потрібно зазирнути в корчму «Bida». Журек, бігос і налисники... Смакота. Оплата по меню. Ночівля в Польщі.
День 1 - Люблін
День 1 - Люблін
День 2.

Варшава

Сніданок.
Екскурсія

Варшава – місто королів

(входить у вартість туру)
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Польський Версаль

(Діти: 21€ + вх. квиток)
Палацово-парковий ансамбль у Вілянуві - одна з найкрасивіших пам'яток Варшави. Розкішний барочний палац, побудований королем Яном III Собеським, цікавий не тільки своєю архітектурою, інтер'єрами, а й виставленими в ньому творами мистецтва. На території комплексу ростуть найстаріші варшавські магнолії, які налічують понад півстоліття. Тут ми дізнаємося про найкрасивішу історії кохання королівської пари, про ніжні почуття і зворушливою секретному листуванні.

Королівський палац

(Діти: 13€ + вх. квиток)
Королівський замок був офіційною резиденцією польських королів, і саме тут Сеймом була прийнята знаменита конституція Польщі. Проходячи по величних залах з чудовою ліпниною і розкішними творами мистецтва, слід пам'ятати, що все це було повністю відновлено за останні 30 років. Маршрут проведе нас по Великим і Королівським покоях, апартаментах короля Станіслава Августа, через танцювальний зал на верхньому поверсі, де влаштовувалися збори, концерти та аудієнції. Цікава і пізнавальна екскурсія.
Якщо ви подорожуєте з дітьми, цікаво буде:

Варшавський центр науки "Коперник"

(дод. оплата)
Унікальне освітній простір, сучасний інтерактивний музей, в якому є виставки, цікаві і для дітей, і для дорослих. На території наукового центру знаходиться кілька постійних експозицій. Серед них лабораторії, де проводять цікаві заняття для дітей, театр високих напруг, де можна дізнатися про природу електрики, не менше барвистий і захоплюючий театр роботів. Для самих маленьких створено ігрове і експериментальний простір "Бззз!". Крім того, в центрі працює 3D-планетарій, де показують барвисті наукові фільми, що розповідають не тільки про космос і зірки.
Нічний переїзд в Кельн.
День 2 - Варшава
День 2 - Варшава
День 2 - Варшава
День 3.

КельнПарижФантазіяленд

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню). Прибуття в Кельн.
Екскурсія

Казковий Кельн

(входить у вартість туру)
Одне з найстаріших міст Німеччини. Екскурсія по місту. Це четверте за величиною місто Німеччини, яке знаходиться на землі Північний Рейн-Вестфалія, найбільший культурний і економічний центр країни, столиця карнавалу. Ми зможемо оцінити велич і ажурність спрямованих увись форм – Кельнського Собору – найбільшого собору Німеччини та одного з найбільших в Європі. Про Кельн можна довго розповідати, але головне – його треба відчути! Кeльн – столиця рейнського життєлюбства. Кeльнская відкритість і природність підкорюють так само, як сердечність і простота.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Пивні ріки Кельна

(Діти: 30€)
Сьогодні ми познайомимося з Кельном через улюблений напій городян - пиво Кельш. Кельш - культовий напій, без нього не проходить в місті жодного свята, жодної зустрічі. Кельш - це світле пиво верхового бродіння.
Кельш - це і напій, Кельш - це і «закуска». «Хочеш пити, замов 5 стаканчиків Кёльша, хочеш їсти - замовляй шостий» - скажуть Вам в пивній.
Історія пива, традиції подачі пива і традиційні закуски, веселі історії пов'язані з Кёльшем і вдачею кёльнцев стануть основною темою цієї прогулянки.

Бонн - від римських легіонерів до німецьких канцлерів

(Діти: 26€)
Вигідне розташування на Рейні і м'який клімат не могли не помітити римляни. За римлянами приходять франки, а потім і курфюрсти кельнські зроблять Бонн своєї головною резиденцією. Війни, відновлення, і знову руйнування, і новий розквіт. А в 1949 р стає столицею ФРН. Додають вагомості затишному місту на Рейні і його відомі сини - композитор Людвіг ван Бетховен, викладачі та випускники Боннського університету: письменник Генріх Гейне, прусський принц Вільгельм II, федеральний канцлер Конрад Аденауер, Папа Римський Бенедикт XVI. Місту з такою багатою історією є, що показати і розповісти. Так чи варто їхати в це місто? Безсумнівно!
Якщо ви подорожуєте з дітьми, цікаво буде:

Парк розваг Phantasialand

(Діти: 21€ + вх. квиток)
Відвідування парку "Фантазія-ланд" (вхідний квиток). Цей величезний німецький «Діснейленд» називається Phantasialand і є одним з найпопулярніших німецьких парків розваг. Він розділений на кілька тематичних зон, в яких немов на машині часу можна перенестися в минуле Мексики, середньовічного Китаю, Античної Греції або Дикого Заходу. Якщо ж вас не сильно цікавить «подорож в минуле», то все одно нудьгувати вам не доведеться. До ваших послуг більше 30-ти атракціонів. Перлиною програми вважається Спейс-шоу – Галактика! (Galaxy) – фантастичний вояж по Чумацькому Шляху. Відчуття реальності створюють приголомшливі спецефекти в компанії з імітацією космічного польоту.
Переїзд в Париж.

Вогні нічного Парижа

(Діти: 21€)
Вечірня програма "Вогні нічного Парижа", під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні ... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівництво моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро, район Ла Де Фанс, і в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і бокал  шампанського.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Ночівля.
День 3 - Кельн – Париж – Фантазіяленд
День 3 - Кельн – Париж – Фантазіяленд
День 3 - Кельн – Париж – Фантазіяленд
День 3 - Кельн – Париж – Фантазіяленд
День 4.

РуанДіснейлендДовільТрувіль

Сніданок. Для бажаючих на вибір:

Сентиментальна Нормандія

(Діти: 55€)
Нас чекає дивовижний за красою регіон – Нормандія. Тут все інше: архітектура іграшкових містечок, як зі сторінок дитячих казок; повітря, просочене ароматом океану; кухня з найсвіжіших морепродуктів, всесвітньо відомі сири. І пейзажі, від краси яких захоплює подих. Відвідування історичної столиці Нормандії – міста Руан. Старовинний Руан – найбільше нормандське місто. Екскурсія в Руанський собор і по історичних місцях, пов'язаних з історією Жанни Д'Арк. Довіль і Трувіль-их часто називають братами-близнюками. Хоча між ними немає нічого спільного, крім моста, який їх з'єднує. Трувіль – містечко рибальське, бідне і веселе. Прогулянка по місту Трувіль-сюр-Мер і відвідування ринку морепродуктів. Дегустація кавальдосу і сидру при бажанні. Під час дегустації ми дізнаємося про те, як проводиться першокласний нормандський сидр і оспіваний Ремарком кальвадос – гордість місцевих жителів. Такий кальвадос ми навряд чи знайдемо в Парижі! Можливість пообідати в одному з місцевих ресторанчиків. Відвідування Довиля, який вважається найкращим морським курортом в Нормандії. Довіль був побудований спеціально для того, щоб паризька знати знайшла персональний курорт. Прогулянка по місту, вільний час для відвідування набережної, яка омивається Ла-Манш. День, проведений в Нормандії це – день, довжиною в життя. Повернення в Париж.
Чарівність Нормандіі - відеоогляд

Легендарний Монмартр

(Діти: 16€)
Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії "кус-куса", морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).
Легендарний Монмартр - відеоогляд
Або Якщо ви подорожуєте з дітьми, цікаво буде:

Чарівний світ - Діснейленд

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату. Квитки допоможемо придбати (бронювати потрібно завчасно).
Діснейленд - відеоогляд
Ночівля.
День 4 - Руан – Діснейленд – Довіль – Трувіль
День 4 - Руан – Діснейленд – Довіль – Трувіль
День 4 - Руан – Діснейленд – Довіль – Трувіль
День 4 - Руан – Діснейленд – Довіль – Трувіль
День 5.

ПарижЛуврВерсальНотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері)

Сніданок. Вільний час. Екскурсії на вибір:
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Латинський Квартал – Серце Парижа

(Діти: 16€)
У самому серці Парижа знаходиться острів Сіте – це місце, яке є тільки для піших екскурсій. Ми зможемо опинитися в обіймах самого Парижа, доторкнемся до його душі!  Чи існують в світі ті, хто не чув про собор Нотр Дам де Парі?Відомий фонтан Сен-Мішель! Розкішний палац Сен-Мішель, церква Сен-Северин. Люксембурзький палац багато інших значущих місць для цього популярного кварталу. Магазини грамплатівок, книжкові крамниці, винні погреби, кондитерські, пекарні – вирує життя латинського кварталу. Час для кави та круасанів... (оплата по меню).

Лувр – енциклопедія століть

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Версаль. Банти і діаманти

(Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 5 - Париж – Лувр – Версаль – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері)
День 5 - Париж – Лувр – Версаль – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері)
День 6.

СтрасбургКольмар

Сніданок.
Екскурсія

Столиця французької провінції Ельзас – Страсбург

(входить у вартість туру)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, по вузьких мальовничих переулочках з відвідуванням французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами "малої Франції" з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся. Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, Кальвіна, мадам Тюссо, Луї Пастера.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Середньовічний Кольмар

(Діти: 30€)
Ми відвідаємо середньовічний Кольмар, де побуваємо в незабутньому музеї під відкритим небом. Старе місто, Музей Унтерлінден, Будинок з головами, Унікальні будинку Старої гауптвахти і Старої Митниці нікого не залишать байдужими. А найстаріший будинок Кольмара – будинок Адольфа і чудовий будинок Пфістера незмінно викликають захоплення у гостей міста. На завершення нашої прогулянки, ми відвідаємо квартал "Маленька Венеція".
Якщо ви подорожуєте з дітьми, цікаво буде:

Парк розваг Europa Park

(Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучино у тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми дістанемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки попадемо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко-нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас очікують вітряні млини, Пітер Пен і катання у кавових чашках – ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу... Нас чекає незабутній день...
Нічний переїзд.
День 6 - Страсбург – Кольмар
День 6 - Страсбург – Кольмар
День 6 - Страсбург – Кольмар
День 6 - Страсбург – Кольмар
День 7.

Львів

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню). Час прибуття до Львова орієнтовно 19:00 (залежить від проходження кордону). Для бажаючих
Екскурсія

Лабіринтами львівських вулиць

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по середньовічному місту: фортифікації XIV-XV ст., Ансамбль Успенської церкви; монастирський домініканський костел Божого тіла;  Площа Ринок – перлина епохи Відродження: міська Ратуша, Латинська катедра в дуеті з каплицею Боїмів; старовинний куточок Сходу – вірменський квартал. Львівська майстерня шоколаду – єдина, де кожна цукерка зроблена з любов'ю та натхненням, а головне – вручну. Проспект Свободи – своєрідний ансамбль еклектики і модерну і його найбільша гордість – Оперний театр, який вважається найкрасивішим в Європі! Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.
До нових зустрічей!
День 7 - Львів
День 7 - Львів
День 7 - Львів
День 7 - Львів
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
 
Додатково оплачується:
• 

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638