UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1334
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

«Казка Карпат» (Для школярів)

Днів: 3
Львів – Івано-Франківськ – Яремче – Буковель – Галич – Рогатин – Львів
Україна

Нас чекають веселі пригоди, цікаві і пізнавальні розповіді!
Компанія Аккорд-тур готова надати даний тур на будь-які зручні для Вас дати.
Бажані дати і кількість осіб просимо вказувати в запиті.

День 1.

Львів - Івано-Франківськ - Скит Манявский

Для туристів які прибувають на Львівський залізничний вокзал - трансфер на Термінал «А». Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А».
Прибуття в Івано-Франківськ. Вечірня прогулянка "Ідеальне місто Ренесансу". Красиве, неповторне, трохи загадкове, по-королівськи вільне місто ... Це одне з небагатьох міст, де в майже незмінному вигляді збереглося минуле. Центр Івано-Франківська прикрашають 49,5-метрова ратуша із позолоченим декілька років тому куполом, прилегла Ринкова площа, бароковий єзуїтський костел, вірменська церква, діюча синагога і старі будинки, в більшості схожі на іграшкові замки.
Вільний час. Запрошуємо відвідати екскурсію:
• Екскурсія в "Таємниці українського Афону – Манявський Скит" (180 грн.). На околиці мальовничого прикарпатського села Манява, між схилами гір, височіють огорожі і вежі знаменитого православного чоловічого Хрестовоздвиженського монастиря, відомого як Манявський Скит. Жодна інша пам'ятка минулих років не оповита такою кількістю легенд і переказів, як Скит. Він і сьогодні вражає загадковістю й таємничістю кожного, хто пройшов крізь його ворота.
Поселення в готель за маршрутом.

День 1 - Львів - Івано-Франківськ - Скит Манявский День 1 - Львів - Івано-Франківськ - Скит Манявский День 1 - Львів - Івано-Франківськ - Скит Манявский День 1 - Львів - Івано-Франківськ - Скит Манявский
День 2.

Яремче - водоспад Пробій - Буковель

Сніданок. Яремче - курортне містечко, яке знаходиться над стрімкою річкою Прут, між мальовничими горами. Саме тут перетинаються більшість карпатських туристичних маршрутів. Головна пам'ятка - "Пробій", мальовничий куточок природи з каскадом водоспадів. З 12-метрового мосту над водоспадом можна спостерігати, як Прут щомиті скидає тонни води в утворену самою природою кам'яну чашу. Якщо вслухатися у мелодію звуків, то можна почути музику сьогодення та відгомони минулих століть. Поруч – сувенірний ринок, на якому можна придбати дивовижні витвори місцевих крамарів.
Виїзд у село Поляниця на екскурсію в Буковель (вх. квитки) – найбільший гірськолижний курорт європейського рівня в Україні. На території курорту діють бугельні двох- і чотирьох крісельні підйомники, а також мультиліфти. Загальна довжина трас становить 14 000 м. До послуг відпочиваючих – пункти прокату гірськолижного спорядження (гірські лижі, бігові лижі, сноуборди), лижна школа, дитяча лижна школа. Відпочинок на гірськолижному курорті "Буковель" буде корисний для людей будь-якого віку. Клімат Українських Карпат, чисте повітря, джерельна вода, пейзажі, що милують око в будь-який період року залишать незабутні враження ... Повернення в готель. Вільний час.

День 2 - Яремче - водоспад Пробій - Буковель День 2 - Яремче - водоспад Пробій - Буковель День 2 - Яремче - водоспад Пробій - Буковель День 2 - Яремче - водоспад Пробій - Буковель
День 3.

Івано-Франківськ - Галич - Рогатин - Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Пропонуємо відвідати:
• Екскурсія «До кришталевих водоспадів» (200 грн.). Женецький водоспад біля підніжжя гори Хом'як. За легендою, це місце служило притулком для місцевих горянок, які втікали від завойовників, звідси і його назва. Вирвавшись з кам'яних пут, Женецький Гук, обрушує з одинадцятиметрової висоти свої потужні гірські води, що сховалися серед схилів густого лісу. Бурхливі води, неначе в дзеркалі відбивають смарагди загадкових сосен і кличуть в таємничу невідомість, а прозорі бризки розсипаються на всі боки, виблискуючи наче тисячі маленьких діамантів.
• Екскаурсія «Скарби карпатського лісу» (180 грн.). Запрошуємо на еколого-пізнавальну прогулянку-екскурсію в таємний світ гірських лісів. Прогулюючись уздовж гірського хребта Багровець, вдихнемо свіжий аромат лісу і побачимо ексклюзивну панораму містечка Яремче. І, звичайно, скуштуємо Карпати на смак!
Галич – одне із найстаріших міст України. Екскурсія по центру міста - площа Ринок, церква "Різдва Христового" і макет "Храми княжого Галича", де ми зможемо побачити, яким було колись місто Ярослава Осмомисла. Екскурсія до руїн Старостинського замку (вх. квитки), який раніше був важливим оборонним об'єктом міста. Рогатин – батьківщина Роксолани (Насті Лісовської), русинки за походженням, найбільш відомої дружини Сулеймана ІІ (Пишного), яка в той час істотно впливала на всі політичні рішення Османської імперії. Найважливішою пам'яткою міста є дерев'яна церква Святого Духа XVI століття. (вх. квитки), в якій служив батько легендарної Роксолани.
А тепер готуйтеся до сюрпризу !!! Нас чекає Вікторина, в ході якої діти зможуть перевірити свої знання і те, як вони засвоїли новий матеріал по Україні та Закарпаттю!
16:00 орієнтовний час прибуття до Львова. Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А».
17:00 орієнтовний час трансферу з комплексу Термінал «А» на залізничного вокзалу.

Подарунок від компанії - екскурсія по місту "Лабіринтами львівських вулиць" - тут все дихає старовиною, здається, що ми переносимося на декілька століть назад. Саме тут ми можемо доторкнутися до казки, відкрити для себе справжню красу старовинного Львова...

День 3 - Івано-Франківськ - Галич - Рогатин - Львів День 3 - Івано-Франківськ - Галич - Рогатин - Львів День 3 - Івано-Франківськ - Галич - Рогатин - Львів День 3 - Івано-Франківськ - Галич - Рогатин - Львів
* сезонна доплата з особи за тур - 310 грн. (на період 28.12-15.01)

Вартість тура з ос. :
Ціна
При групі 6+1
4378 грн.
При групі 10+1
3181 грн.
При групі 16+1
2530 грн.
При групі 24+2
2285 грн.
При групі 33+3
2068 грн.
При групі 44+4
1895 грн.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проживання в готелі туристичного класу, сніданки;
• проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• екскурсіонне обслуговування згідно програми;
• супровід представника фірми;
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти 
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми.
• Проїзд в громадському транспорті.
• Особисті витрати
• 2 вечері - від 280 грн.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638