UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

«Казка Карпат» (Збірний тур для школярів)

Днів: 3, без нічних переїздів
Львів – Івано-Франківськ – Яремче – Буковель – Галич – Рогатин – Львів
Україна

Нас очікують Веселі Пригоди, Цікаві Розповіді і Пізнавальні Вікторини,
і Конкурси із отриманням приємних призів!

День 1.

Львів - Івано-Франківськ - Скит Манявский

Для туристів які прибувають на Львівський залізничний вокзал - трансфер на Термінал «А». Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А».
Прибуття в Івано-Франківськ. Вечірня прогулянка "Ідеальне місто Ренесансу". Красиве, неповторне, трохи загадкове, по-королівськи вільне місто ... Це одне з небагатьох міст, де в майже незмінному вигляді збереглося минуле. Центр Івано-Франківська прикрашають 49,5-метрова ратуша із позолоченим декілька років тому куполом, прилегла Ринкова площа, бароковий єзуїтський костел, вірменська церква, діюча синагога і старі будинки, в більшості схожі на іграшкові замки.
Вільний час. Запрошуємо відвідати екскурсію:
• Екскурсія в "Таємниці українського Афону – Манявський Скит" (180 грн.). На околиці мальовничого прикарпатського села Манява, між схилами гір, височіють огорожі і вежі знаменитого православного чоловічого Хрестовоздвиженського монастиря, відомого як Манявський Скит. Жодна інша пам'ятка минулих років не оповита такою кількістю легенд і переказів, як Скит. Він і сьогодні вражає загадковістю й таємничістю кожного, хто пройшов крізь його ворота. Поселення в готель за маршрутом.

День 1 - Львів - Івано-Франківськ - Скит Манявский День 1 - Львів - Івано-Франківськ - Скит Манявский День 1 - Львів - Івано-Франківськ - Скит Манявский День 1 - Львів - Івано-Франківськ - Скит Манявский
День 2.

Яремче - водоспад Пробій - Буковель

Сніданок. Яремче - курортне містечко, яке знаходиться над стрімкою річкою Прут, між мальовничими горами. Саме тут перетинаються більшість карпатських туристичних маршрутів. Головна пам'ятка - "Пробій", мальовничий куточок природи з каскадом водоспадів. З 12-метрового мосту над водоспадом можна спостерігати, як Прут щомиті скидає тонни води в утворену самою природою кам'яну чашу. Якщо вслухатися у мелодію звуків, то можна почути музику сьогодення та відгомони минулих століть. Поруч – сувенірний ринок, на якому можна придбати дивовижні витвори місцевих крамарів.
Виїзд у село Поляниця на екскурсію в Буковель (вх. квитки) – найбільший гірськолижний курорт європейського рівня в Україні. На території курорту діють бугельні двох- і чотирьох крісельні підйомники, а також мультиліфти. Загальна довжина трас становить 14 000 м. До послуг відпочиваючих – пункти прокату гірськолижного спорядження (гірські лижі, бігові лижі, сноуборди), лижна школа, дитяча лижна школа. Відпочинок на гірськолижному курорті "Буковель" буде корисний для людей будь-якого віку. Клімат Українських Карпат, чисте повітря, джерельна вода, пейзажі, що милують око в будь-який період року залишать незабутні враження ... Повернення в готель. Вільний час.

День 2 - Яремче - водоспад Пробій - Буковель День 2 - Яремче - водоспад Пробій - Буковель День 2 - Яремче - водоспад Пробій - Буковель День 2 - Яремче - водоспад Пробій - Буковель
День 3.

Івано-Франківськ - Галич - Рогатин - Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Пропонуємо відвідати:
• Екскурсія «До кришталевих водоспадів» (200 грн.). Женецький водоспад біля підніжжя гори Хом'як. За легендою, це місце служило притулком для місцевих горянок, які втікали від завойовників, звідси і його назва. Вирвавшись з кам'яних пут, Женецький Гук, обрушує з одинадцятиметрової висоти свої потужні гірські води, що сховалися серед схилів густого лісу. Бурхливі води, неначе в дзеркалі відбивають смарагди загадкових сосен і кличуть в таємничу невідомість, а прозорі бризки розсипаються на всі боки, виблискуючи наче тисячі маленьких діамантів.
• Екскаурсія «Скарби карпатського лісу» (180 грн.). Запрошуємо на еколого-пізнавальну прогулянку-екскурсію в таємний світ гірських лісів. Прогулюючись уздовж гірського хребта Багровець, вдихнемо свіжий аромат лісу і побачимо ексклюзивну панораму містечка Яремче. І, звичайно, скуштуємо Карпати на смак!
Галич – одне із найстаріших міст України. Екскурсія по центру міста - площа Ринок, церква "Різдва Христового" і макет "Храми княжого Галича", де ми зможемо побачити, яким було колись місто Ярослава Осмомисла. Екскурсія до руїн Старостинського замку (вх. квитки), який раніше був важливим оборонним об'єктом міста. Рогатин – батьківщина Роксолани (Насті Лісовської), русинки за походженням, найбільш відомої дружини Сулеймана ІІ (Пишного), яка в той час істотно впливала на всі політичні рішення Османської імперії. Найважливішою пам'яткою міста є дерев'яна церква Святого Духа XVI століття. (вх. квитки), в якій служив батько легендарної Роксолани.
А тепер готуйтеся до сюрпризу !!! Нас чекає Вікторина, в ході якої діти зможуть перевірити свої знання і те, як вони засвоїли новий матеріал по Україні та Закарпаттю!
16:00 орієнтовний час прибуття до Львова. Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А».
17:00 орієнтовний час трансферу з комплексу Термінал «А» на залізничного вокзалу.
Подарунок від компанії - екскурсія по місту "Лабіринтами львівських вулиць" - тут все дихає старовиною, здається, що ми переносимося на декілька століть назад. Саме тут ми можемо доторкнутися до казки, відкрити для себе справжню красу старовинного Львова...

День 3 - Івано-Франківськ - Галич - Рогатин - Львів День 3 - Івано-Франківськ - Галич - Рогатин - Львів День 3 - Івано-Франківськ - Галич - Рогатин - Львів День 3 - Івано-Франківськ - Галич - Рогатин - Львів
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 90 грн. / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
* сезонна доплата з особи за тур - 310 грн.

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проживання в готелі туристичного класу, сніданки;
• проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• екскурсіонне обслуговування згідно програми;
• супровід представника фірми;
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти;
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми.
• Проїзд в громадському транспорті.
• Особисті витрати
• 2 вечері - від 180 грн.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638