UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Париж - це пристрасть, пісня, почуття…..
Тут аура кохання на віка!

Любов і голуби… Дрезден, Париж, Франкфурт і Прага!!! (Для дитячих груп)

Днів: 6, без нічних переїздів
Львів – Дрезден - Париж – Лувр – Версаль – парк "Діснейленд" – Франкфурт - Хайдельберг – Прага – Львів
Німеччина
Польща
Франція
Чехія

Франція + Німеччина + Чехія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

ФРАНЦІЯ занурить нас в чарівність Парижа:
неповторний Версаль,скриня шедеврів - Лувр,знаменитий Собор Паризької Богоматері, найвідоміший пагорб Парижа - Монмартр, прогулянка по Сені,
блискуча Ейфелева вежа, дитячий світ - парк «Діснейленд» !!!


НІМЕЧЧИНА познайомить нас з самими чудовими куточками:
місто казка і мрія - Дрезден, скелястий парк «Бастай», європейський Нью-Йорк - Франкфурт-на-Майні, найкрасивіше і романтичне місто - Хайдельберг !!!

День 1.

Краків

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Перетин кордону. При наявності часу пропонуємо екскурсію по Кракову «Королівський шлях» (18€) - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини...
Переїзд в Німеччину. Поселення і ночівля в готелі.

День 1 - Краків День 1 - Краків День 1 - Краків День 1 - Краків
День 2.

Дрезден - Майсен - Саксонська Швейцарія

Сніданок. Приїзд в місто казку, місто мрію ... - Дрезден! Запрошуємо на екскурсію «Саксонський монарх - Дрезден» (13Є): Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція саксонської правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все ...! Адже саме завдяки красі архітектурного ансамблю Театральної площі Дрезден отримав ім'я «Флоренція-на-Ельбі», уздовж якої знаходиться тераса Брюля! Дрезден - це широка Ельба, це саксонська кухня, тонке саксонське вино і загадковий саксонський діалект ... Вільний час рекомендуємо:
- отримати насолоду від краси Дрезденської картинної галереї (16 € + вх. Квиток).
-здійсніть подорож в Саксонську Швейцарію «Чарівність Ельби» ( 30 €). Немає меж захопленню ... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи і піраміди ... Спочатку відвідаємо скелястий парк «Бастай» - цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, містками ... незабутнє враження !!!
«Місто білого золота - Мейсен» ( 18 €) - свідок тисячолітньої історії. Він відомий у всьому світі завдяки порцеляні ... Середньовічні вулички, сходи, сповнені життя площі, будинки, які бачили не одне століття, з магазинчиками, кафе і винними погребами - все це місто «легенд», яке розкинулось навколо гори. А на горі - величний собор, замок Альбрехтсбург і Єпископська вежа!
"Три замки на Ельбі" ( 13 €). Ми з вами відвідаємо іншу частину Дрездена, побачимо три відомих замки, розташованих на узвишші на правому березі Ельби в Дрездені в районі Лошвіц. Насолодимось найкрасивішими видами на Ельбу, відвідаємо дворик художників Кунстхофпассаж, також дізнаємося історію найкрасивішого у світі молочного магазину в Європі, який внесений до книги рекордів Гіннесса !!! Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 2 - Дрезден - Майсен - Саксонська Швейцарія День 2 - Дрезден - Майсен - Саксонська Швейцарія День 2 - Дрезден - Майсен - Саксонська Швейцарія День 2 - Дрезден - Майсен - Саксонська Швейцарія

День 3.

Париж

Сніданок. Переїзд в місто - безмежного захоплення - Париж, місто, про яке неможливо забути ... лише раз його відвідавши ... Приїзд в Париж. Оглядова екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів ... На завершення нас чекає світ запахів і насолоди - музей Фрагонар.
Щоб відчути ауру Парижа рекомендуємо прогулянку на кораблику по Сені (опл.дод). Закохані пари, зграї голубів, граціозні танці під звуки вуличних оркестрів - аура любові навколо і у всьому. І це прекрасно! У вільний час рекомендуємо:
велика автобусна екскурсія c фото паузами «Все про Париж» (21 €). Париж-місто всіх часів і народів. Париж зберіг прикмети і далекого минулого і романтику теперішнього часу. Тут є все і для всіх. Для театралів, меломанів, цінителів живопису, для гурманів, любителів розваг і ділових людей. Нас очікують: люксембурскій сади, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, Марсове поле з кращим видом на Ейфелеву вежу, квартал Маре. Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж - казкова скриня шедеврів ... і це прекрасно !!!
побачити Ейфелеву вежу з висоти пташиного польоту ... Запрошуємо відвідати оглядовий майданчик Монпарнас (13€) Ось вона, красуня, як на долоні ...
Вечірня програма "Вогні нічного Парижа" (21€), під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні ... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівництво моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро , район Ла Де Фанс, в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня - мерехтлива Ейфелева вежа.
Поселення і ночівля на території Франції.

 
                 День 3 - ПарижДень 3 - ПарижДень 3 - ПарижДень 3 - Париж
День 4.

Версаль - Діснейленд - Париж

Сніданок. Вільний час в Парижі. Пропонуємо відвідати на вибір:
- країна чудес - Діснейленд (23€ + вх. квиток). Чарівний світ Діснея відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг - ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Всі мрійники зможуть вирушити у захоплюючу мандрівку на машині часу і здійснити політ до зірок ... і ще багато-багато атракціонів і розважальних програм чекають нас в Діснейленді.
- резиденцію королів - Версаль. Екскурсія "Велич і розкіш - неповторний Версаль" (30 € + в. Квиток). Запрошуємо на свято помпезності, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль - символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Тут все грандіозно: величезний парк, незліченні статуї та басейни, безкінечні паркові алеї ... «... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік, було не даремно, адже інакше б ми ніколи не побачили раю на землі ... ».
- пішохідна екскурсія "Магічне серце Парижа - Нотр Дам" ( 18 €). Нас чекає захоплююча подорож по самих мальовничих місцях Парижа. Екскурсія розпочнеться від знаменитого Собору Паризької Богоматері, свідка легендарних подій французької історії. Далі ми прогуляємося по самому дивовижному куточку Парижа -Латинському кварталу. Вузькі вулиці, майже незаймані століттями, допоможуть нам здійснити подорож у часі.
- Хто не підіймався на монмартрський пагорб,той не знає Парижа! Екскурсія "Монмартр ... від мистецтва до романтики " (18€). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати, площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 4 - Версаль - Діснейленд - Париж День 4 - Версаль - Діснейленд - Париж День 4 - Версаль - Діснейленд - Париж День 4 - Версаль - Діснейленд - Париж
День 5.

Франкфурт-на-Майні - Гайдельберг

 Сніданок. ... Німеччина ... Сьогодні нас чекає місто контрастів, європейський Нью-Йорк - Франкфурт-на-Майні. Під час екскурсії ми отримаємо задоволення від поєднання СУЧАСНИХ традіцій і справжньої німецької старовини. Банківський центр міста (район Манхеттен) рясніє Хмарочосами в кращих американских традіціях, тут життя вирує и кипить ... У той же самий час вузькі вулички старого міста, фахверкові будинки і аромат місцевого яблучного вина змушує забути про Міську метушню,насолоджуйтесь атмосферою старої Німеччини.
У вільний час Рекомендуємо відвідаті екскурсію в один з наймилішіх міст Німеччини - «Романтика Німеччини - місто Хайдельберг» (26€)! Напівзруйнований замок-привид на горі, блакитна вода Неккара, старовинний міст, вузькі вулички старого міста, найстаріший університет країни, Вежа Відьом і головна пішохідна вулиця з безліччю чарівніх магазінчіків і лавок - додає місту особливої чарівності. Після екскурсії ми насолодимось панорамними видами на місто з Філософської стежки, а також побачимо Хайдельберзькій замок - один з найкрасивішіх і романтичних в Німеччині.
Переїзд в готель. Поселення и ночівля в Готелі.

День 5 - Франкфурт-на-Майні - Гайдельберг День 5 - Франкфурт-на-Майні - Гайдельберг День 5 - Франкфурт-на-Майні - Гайдельберг День 5 - Франкфурт-на-Майні - Гайдельберг
День 6.

Прага - Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Пересування на громадському транспорті (квитки на транспорт оплачуються додатково). Рекомендуємо відвідати пішохідну екскурсію "Прага - місто легенд" (13Є). Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Кожна людина Прагу, безсумнівно, бачила на картинках, чула про неї, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима ...
Переїзд по території Чехії. Повернення в Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:30 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». 00:30 Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

День 6 - Прага - Львів День 6 - Прага - Львів День 6 - Прага - Львів День 6 - Прага - Львів
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• проживання по маршруту? готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження!
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч;
• 5 обідів або вечерь = 118 євро.
• доплата за одномісне розміщення;
• Консульський збір + послуги Візового Центру
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують всі.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
230 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638