UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Зоря вечірня, перша, виблискує на небі,
Відбиток залишає на Світязькій воді,
А в небі, небі, небі, безмежному Шацькому небі,
Ми бачимо відбитки, думок наших з землі ...

Оповіді Волині 
…з відпочинком на Шацьких озерах!!!

Днів: 7, без нічних переїздів
Київ – Дубно – Рівне – Клевань – Луцьк – Шацьк – Київ
Україна

7 днів/6 ночей

День 1.

КиївЖитомирРівнеДубноЛуцькВолинь

Збір у Києві. Місце зустрічі: Київський залізничний вокзал–Південний, при виході. Виїзд в тур. По маршруту зупинки для посадки туристів в Житомирі, Рівному (час і місце посадки буде вказано додатково в інфолисті). Пропонуємо відвідати:

Дорога замків

(Дорослий: 200грн. / Діти: 160грн. + вх. квиток)
Нас зустріне Замок князів Острозьких-Любомирських в Дубно. Як свідок багатьох історичних подій, замок зберігає пам'ять про відомих особистостей. Сюди неодноразово приїжджали польські королі та російські імператори, українські гетьмани та австрійські цісарі. Стародавній замок в Дубно став частиною історії декількох народів. Замок оточений оборонним ровом, через який перекинуто міст, що веде до воріт і надбрамного корпусу. За стінами замку ми побачимо палац Острозьких і палац Любомирських, в якому збереглася ліпнина італійського майстра Д.Мерліні. Існує ціла система підвалів, підземних ходів і навіть кімната тортур.Також нас чекає загадковий і таємничий Тараканівський форт – у минулому, шедевр інженерно-військового мистецтва. Форт був побудований за наказом Олександра ІІІ, для захисту львівської залізниці. Тараканівський форт за формою нагадує ромб. Зовні його оточує широкий і глибокий рів з земляними валами, які укріплені потужними стінами. По периметру Тараканівського форту розташовувалися каземати, які були оснащені опаленням, вентиляцією, водопроводом і каналізацією. У них могло вільно поміститися близько 800 осіб. Тараканівський форт буквально весь порізаний численними підземними ходами і колодязями. Це робить його по-своєму таємничим, і породжує безліч нових легенд та розповідей.
Поселення в готель.
День 1 - Київ – Житомир – Рівне – Дубно – Луцьк – Волинь
День 1 - Київ – Житомир – Рівне – Дубно – Луцьк – Волинь
День 1 - Київ – Житомир – Рівне – Дубно – Луцьк – Волинь
День 2.

ЛуцькТунель кохання

Сніданок. Вільний час в Луцьку.

Моє приємне відкриття – Луцьк

(вх. квиток)
Луцьк – одне з найдавніших українських міст, столиця Галицько-Волинського князівства і просто дивовижне місто. Головна пам'ятка міста – Луцький замок, або замок Любарта – один з найбільш збережених замків України. Це унікальна пам'ятка архітектури, стіни якої бережуть спогади про лицарські турніри, відважні бої і жертовні подвиги. Трохи пройшовши мощеною вулицею, ми побачимо Кафедральний собор Петра і Павла. Недалеко від собору знаходиться будинок Косачів, де жила Леся Українка і Лютеранська кірха – церква німецьких колоністів ХХ ст. А в тихому провулку біля самої річки Стир розташувався химерний будиночок – місцевий «Будинок з химерами».
Пропонуємо відвідати екскурсії:

Тунель кохання і базальтові стовби

(Дорослий: 300грн. / Діти: 280грн.)
Одне з тих місць на Україні, яке незмінно притягує справжніх романтиків. Сплетені гілки, в ряд посаджених дерев, утворили стіни і стелю, барвисто і акуратно сформувавшись в справжній тунель. Ліс, що утворив "Тунель кохання", тягнеться приблизно один кілометр. Сама залізниця тягнеться на 3 км і з'єднує село з деревообробним комбінатом. По дорозі регулярно курсує потяг заводу – частий учасник фотографій з "Тунелю кохання".  Базальтові стовпи – одне із 100 чудес природи України. Як вони виглядають? Вони являють собою природні колони висотою від 3 до 30 м, яким майже 700 млн. років! Сам же заказник «Базальтові стовпи» створений на базі родовища базальтів, яке складається з п’яти кар’єрів, частина з яких підтоплені. Один з цих кар’єрів - відомий своєю мальовничістю: базальтові стовпи та вода посеред якої виділяється у формі  серця острівець, названий місцевими «Островом кохання».

Моя медова казка

(Дорослий: 150грн. / Діти: 100грн.)
Єгипетська цариця Нифертіті, за легендами, вмивалася тільки медом з молоком… Хочете знати більше?! Тоді запрошуємо всіх бажаючих послухати цікаві факти та історії про мед та його особливості, почастувати справжнім питним медом, приготованим за стародавнім козацьким рецептом. Також нас чекають різноманітні настоянки, ексклюзивні медові смаколики для дорослих і дітей, а також медова косметика, яку можна спробувати на смак! Подаруйте собі вечір здоров’я і задоволення!
День 2 - Луцьк – Тунель кохання
День 2 - Луцьк – Тунель кохання
День 2 - Луцьк – Тунель кохання
День 3 - 6.

Відпочинок на Шацьких озерахШацьк

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в сторону Шацьких озер. Поселення у готель. Вільний час. Відпочинок на озерах. У вільний час пропонуємо відвідати наступні екскурсії (оплачуються додатково):

Поліські джунглі

(Дорослий: 530грн. / Діти: 530грн.)
Екскурсія на туристичних байдарках. Незаймані куточки природи завжди приваблювали до себе мандрівників: шукачів пригод і романтики. Одним з таких куточків на території Шацького національного парку є озера Луки та Перемут. Подорожуючи цими водоймами ми ближче дізнаємося світ природи, познайомимося з його мешканцями. Адже озера Луки та Перемут – улюблене місце перебування лебедів, чайок, різноманітних диких качок, сірих і білих чапель і багатьох інших представників пернатого світу. Якщо у Вашому серці ще блукає дух пригод і романтики, якщо ви бажаєте опинитися віч-на-віч з природою – ця екскурсія саме для Вас.

Лабіринтами Шацьких озер

(Дорослий: 200грн. / Діти: 180грн.)
Під час цієї екскурсії ми познайомимося з регіоном Шацьких озер – з його прекрасними і неповторними озерами, мальовничими лісами та їх мешканцями. Доторкнутися до світу науки Ви зможете під час відвідування радіотелескопу «Уран – 3», а під час перебування на території Петропавлівського чоловічого монастиря в с. Світязь можемо збагатитися духовно і просто помолитися. Подорож берегами декількох озер дасть можливість не тільки гарно провести час, а й розширить Ваш кругозір, а також збільшить знання в сфері різних природничих наук.

Поліські вечорниці

(Дорослий: 450грн. / Діти: 420грн.)
Запрошуємо вас скуштувати Шацькі озера на смак! Справжня навариста уха, смажена рибка і не одна, домашнє м’ясо з картопелькою, різноманітні закуски, калганівка і місцеві ягоди. А на додачу – колоритний місцевий фольклор і загадки з призами!
День 3 - 6 - Відпочинок на Шацьких озерах – Шацьк
День 3 - 6 - Відпочинок на Шацьких озерах – Шацьк
День 3 - 6 - Відпочинок на Шацьких озерах – Шацьк
День 7.

Київ

Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд в Київ. 19:00 орієнтовний час прибуття в Київ.
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 

ВАЖЛИВО:
• Туристи, котрі подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах, де третє ліжко може бути додаткове ліжко-диван або євророзкладачка;
• Туристам, які виявляють бажання подорожувати на місцях в останньому ряді автобуса (спинка сидіння не відкидається), надається знижка - 3%. Кількість місць обмежена (4-5місць), їх нумерація може мінятися залежно від конфігурації автобусу.
• Мінімальна кількість для проведення факультативної екскурсії – 10 осіб;
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні або класом вище;
• Місця в автобусі розподіляються автоматично, по мірі поступлення заявок і вказуються у підтвердженні. Посадка в автобус відбувається згідно підтверджених місць;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю або автобусу;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАПЛЬНОСТІ ЗА КОРКИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ

 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки в екскурсійні об’єкти;
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• туристичний збір в готелях по маршруту

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638