UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Від вас дізнався про полон Варшави.
Мені ви були вісницею слави,
Й моїм натхненням повсякчас...

Happy days або 5 столиць!!!
...Берлін, Прага, Відень, Будапешт та Варшава... (для школярів)

Днів: 5, 1 нічний переїзд
Львів – Варшава – Берлін – Прага - Відень – Будапешт - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Угорщина
Чехія

4 екскурсії уже у вартості туру!!!!

нас чекають:
ВАРШАВА – БЕРЛІН – ПРАГА -  ВІДЕНЬ - БУДАПЕШТ

День 1.

Львів - Варшава

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Перетин кордону. Переїзд до Польщі, в столицю - Варшаву.
Екскурсія «Таємниці Загадкової Варшави». ...романтичне, чарівне і таємниче Старе місто Варшави запрошує в гості. Тут важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці або по величезній декорації з затишними різнокольоровими будинками. Ми побачимо одну з найкрасивіших будівель, яку часто зображують на листівках Варшави. Обов'язково зробимо фото з символом міста, який зображений на гербі, а ще будемо вражені красою Кафедрального костелу св. Яна і св. Анни, колоною Сигізмунда III Вази, а також замкової площею. Ви дізнаєтеся, що приховують стіни королівського замку, і які історії вони зберігають. Ми з вами побачимо, таємні куточки, маленькі провулки, поговоримо про незвичної назви вулиць і дивних гербах будинків, які збереглися до наших днів. Вільний час.
Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею.«Ласощі польських королів» (28€/23Є). 
Переїзд в готель. Ночівля на території Польщі.

День 1 - Львів - Варшава День 1 - Львів - Варшава День 1 - Львів - Варшава День 1 - Львів - Варшава
День 2.

Берлін

Сніданок. Переїзд в столицю Німеччини. Пішохідна екскурсія «Відвертість Берліну» по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, де найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму... У вільний час є можливість відвідати:
музей Пергамон (26€ + вх. Квиток) - архітектурні шедеври Стародавнього світу: знамениті ворота Іштар з Вавилону, ворота Мілетського ринку - і всі ці скарби в оригіналі!
• автобусну екскурсію «Берлін крізь часи» (26€/21€) Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота.
• екскурсію «Зачарований Берлін» (23€/18€). Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішої площі Берліна - Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в колишніх століттях...
Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію «Пива багато не буває» (30€/26€). Під час, якої ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося що таке «метр пива» і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, ніж берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачний вечерю в кращих німецьких традиціях!!!
Переїзд в готель. Поселення та нічліг.

День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін
День 3.

Прага

 Сніданок. Невеличкий переїзд в Прагу.
Пішохідна екскурсія "Прага - місто легенд". Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Староміська площа та Астрономічний годинник, легендарний Карлів міст, Вацлавська площа і Карлова вулиця ... Всього і не перелічити! Всі ці краси ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, хватить мріяти, пора все це побачити своїми очима...
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:
• захоплюючу подорож з обідом і екскурсією на кораблику по Влтаві (31€/26€)
• екскурсію "Королівські Градчани..." (18€/13€). Градчанської площі, чудовий храм Діви Марії перед Тином, грандіозний кафедральний собор Святого Віта (зовнішній огляд), Злата вуличка, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду - резиденції чеських князів.
• "Тіні старого міста" (18€/13€) На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.
екскурсію "Празьке пиво" (26€/21€). З незапам'ятних часів пиво для чехів було традиційним і улюбленим напоєм. У Чехії пивовар - важлива персона, без нього не обходяться, як і без лікаря, пекаря або священика! Національна гордість - «півічко» - сьогодні налічує величезну кількість рецептів приготування. Кожен гурман знайде свій смак світлого, темного, нефільтрованого або різаного пива. 
Переїзд в готель. Поселення та ночівля.

День 3 - Прага День 3 - Прага День 3 - Прага День 3 - Прага
День 4.

Відень - Шенбрунн - Будапешт

 Сніданок. Переїзд у Відень, одну з найчарівніших і найпривабливіших столиць Європи ...
Пішохідна екскурсія «Відень - столиця Габсбургів», місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це незвичайне місто! - Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна!
У вільний час рекомендуємо відвідати екскурсії:
«Величний Відень» (26€/21€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторна і прекрасна! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселіший пам'ятка - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
«Перекази і легенди старого Відня» (18€/10€). Під час нашої прогулянки ми пройдемо по незаяложені туристичного маршруту і побачимо іншу Відень - середньовічну, величну, надихаючу. Старий єврейський квартал; найдавніша церква Відня, що носить назву Святого Рупрехта; будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавісіне перед знаттю; стара, середньовічна частина внутрішнього міста, де Бабенберг була заснована перша герцогська резиденція і де зосереджені найстаріші міські церкви і, звичайно-ж, «танцюючі годинник» - Анкерур, від яких кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін.
пропонуємо отримати насолоду від неперевершеної краси Скарбниці Габсбургів (16€+вх. квиток): корона Священної Римської імперії, всіяна коштовними каменями і перлами, хрест, священна піка, церемоніальний меч, реліквії герцогів Бургундських, знаки ордена Золотого Руна, монети, медалі, еталони, коштовності і прикраси - хранителі тисячолітньої історії ...
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (16€+вх. квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах.
Вечірня програма - «Відень у вечірньому вбранні!» (38€/26€). Прекрасне місто, готуючись до зустрічі, одягає свій вечірнє вбрання і запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів! Саме тут про столицю Австрії можна дізнатись більше... Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним...
Повернення в Україну. Переїзд в Будапешт. Вечірнє місто вабить нас мерехтливою ​​красою і запрошує відвідати на вибір:
прогулянку "У світлі тисячі вогнів" з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю (26€ / діти до 12 років (сік) 18€).
екскурсію «Шарм нічного Будапешта» (18€). О, це місто... Незабутнє... Неповторне... Чарівне... Він пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку.
Нічний переїзд до Львова.

День 4 - Відень - Шенбрунн - Будапешт День 4 - Відень - Шенбрунн - Будапешт День 4 - Відень - Шенбрунн - Будапешт День 4 - Відень - Шенбрунн - Будапешт
День 5.

Львів - Чоп

 Зупинка на сніданок (опл. додатково). Переїзд по території Польщі.
Перетин кордону. Повернення в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 12:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А».  Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

 
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
проживання по маршруту готель;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• при наявності!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч;
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 22 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638