UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Пісні Бременських музикантів ведуть у свій світ мрії
Не можу встояти спокусі.... Я дарую собі казку!

Канікули як у казці! (Для школярів)

Днів: 6, 1 нічний переїзд, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Варшава - Гамбург - Бремен - Кведлинбург - Велічка - Львів
Німеччина
Польща

Нас чекають: місто королів - Варшава, «вільний» - Гамбург,
місто «співаючих» вулиць »- Бремен, місто фахверхвових будиночків - Кведлинбург, а також марципановий Любек!
... Від казки до казки...
У турі де багато казок і добра у дітлахів та їхніх батьків буде можливість відвідати один з найбільших парків розваг у
Німеччині - «Хайде-парк», а також насолодитися красою підземного світу - Рюбеландскіе печери!
У вартості туру: ВАРШАВА, ГАМБУРГ, БРЕМЕН, Кведлинбург!
Нас чекає Весела і Пізнавальна Вікторина з отриманням приємних призів!

День 1.

Львів

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Всім бажаючим пропонуємо: Перетин кордону. Ночівля на території Польщі.
День 2.

Варшава

Сніданок. Виселення з готелю. Автобусна екскурсія
Екскурсія

Королівська столиця - Варшава

(входить у вартість туру)
Чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Варшава зачаровує кольоровими будиночками з декоративними скульптурами і розписом; суворо-величні костели. Вся ця краса відбивається в річці Вісла, над якою височить символ польської столиці - Варшавська Сирена, яка передбачила рибалкам, що тут буде засноване велике місто. І найцікавіше, що саме так і сталося!
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Королівський палац

(Діти: 26€)
Візитна картка Варшави - резиденція польських королів, прекрасний Королівський палац. Ми побачимо розкішні інтер'єри палацу: лицарський і тронний зал, мармурова кімната, зал сенаторів і бальний зал з 17-ю позолоченими колонами і найбільшим в країні плафоном з розписом. А під захоплюючу історію про палац, який повстав з попелу, ми відвідаємо королівські покої, в яких зберігаються картини відомого великого польського художника - Яна Матейки

Загадкова Варшава

(Діти: 18€)
Пішохідна екскурсія.  Романтичним, чарівним і таємничим Старим місто Варшави запрошує в гості. Тут важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці або, принаймні, по величезній декорації з затишними різнокольоровими будинками. Ми побачимо одну із найкрасивіших будівель, яку часто зображують на листівках Варшави. Обов'язково зробимо фото з символом міста, який зображений на гербі, а ще будемо вражені красою Кафедрального костелу св. Яна і св. Анни, колоною Сигізмунда III Вази, а також замкової площею. 

Палац Вілянув

(Діти: 18€)
Красивий палац Варшави, королівська резиденція Яна ІІІ Собеського й Августа ІІ - розкішний Палац Вілянув! «Захопленню немає меж!» ... Саме ці слова ми згадуємо, насолоджуючись витонченістю і неповторним декором палацу ... Зали з чудовими інтер'єрами, шедеврами живопису XVI-XIX століть. Нас чекає світ королівської розкоші!
Вечеря (дод. харчування - Напівпансіон). Переїзд в готель. Ночівля.
День 2 - Варшава
День 2 - Варшава
День 2 - Варшава
День 2 - Варшава
День 3.

Гамбург

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Гамбург. Обзорна екскурсія по місту
Екскурсія

Гамбург - вільне місто

(входить у вартість туру)
 Оперний театр, символ міста - Гамбурзький "Michel" - 132-метрова вежа церкви святого Міхаеля, старовинний тунель через Ельбу, торгівельні палаци і пишний променад Юнгфернштіг, найстаріша в Німеччині Біржа і ратуша, де засідають Сенат і парламент ганзейского міста. Ексклюзивний коктейль гомінких пивних, каналів, старовинних будівель і музеїв - площа Рибного ринку! Особливої поетичної чарівності місту надають парки і канали, сквери і заповідники... Кількість мостів і мостиків насправді вражає (понад 2400) - це більше, ніж у Венеції, Лондоні і Амстердамі разом взятих...
Запрошуємо відвідати

Соляна казка Люнебурга

(Діти: 23€)
Завдяки торгівлі "білим золотом", місто колись було одним з найбагатших міст Ганзейського союзу. Сіль тут більше не видобувають, найбільша шахта стала музеєм, соляний талісман «соляна свинка» стала візитною карткою міста, яку бережуть і шанують досі ... Під час екскурсії нас чекає: тиха стара гавань, красива пісочна площа, велична Ратуша, місце розваг «Водяний квартал», а також безліч захоплюючих таємниць які повідає нам Люнебург.

Марципанова казка - Любек

(Діти: 28€)
Ніби перенесене з картин Середньовіччя, зберігши атмосферу тих часів, місто дивує як пам'ятками давнини, так і надзвичайно смачними чарівними ласощами міщан - мигдально-цукровий витвір мистецтва - любекський марципан ... Вільний час в місті.
Вечеря (дод. харчування - Напівпансіон). Переїзд в готель. Ночівля на території Німеччини
День 3 - Гамбург
День 3 - Гамбург
День 3 - Гамбург
День 3 - Гамбург
День 4.

Бремен

Сніданок. Виселення з готелю. Запрошуємо в Бремен, в місто, куди не даремно так прагнули потрапити Бременські музиканти! Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Бремен – місто "співаючих2 вулиць

(входить у вартість туру)
Ринкова площа, вулиця бондарів, величний собор св. Петра, квартал старців, набережна річки Везер, і звичайно ж, візитна картка міста - бронзова скульптура "Бременських музикантів". Відвідаємо найстаріший район міста – Шнур, – де будинки розташовані так близько один до одного, ніби нанизані на мотузку... Вільний час.
Обід (Дод. харчування - Напівпансіон). Пропонуємо відвідати дивовижний парк

Парк розваг Heide Park

(дод. оплата)
 Парк який входить в число п'яти провідних парків Німеччини! Для дітей цей парк - просто рай: різноманітні каруселі, казкова країна, електронний театр птахів. У парку понад 40 атракціонів, які сконцентровані навколо озера, посеред якого височіє копія американської статуї Свободи. Тут кожен знайде щось для себе. Для любителів екстриму: спіральна підвісна дорога «ліміт»; «Сяючий грот» в скелях; «Крик»; два «спуск по бурхливій гірській річці», сплав на величезних балонах по петляє гірському каналу, рафтинг, плавання на вітрильнику і катання на швейцарській крижаній гірці. У парку є дві гігантські гойдалки у вигляді кораблів, кілька видів приголомшливий каруселей, ресторанів і закусочних. Розважайтесь на здоров'я!
Переїзд в готель. Ночівля на території Німеччини
День 4 - Бремен
День 4 - Бремен
День 4 - Бремен
День 4 - Бремен
День 5.

КведлінбургГослар

Сніданок. Виселення з готелю.
Екскурсія

Загадковий Харц - Кведлінбург

(входить у вартість туру)
Тут можна зустріти Червону Шапочку, Кота в чоботях, Білосніжку і замок Сплячої Красуні, стати гостем Вальпургієвої ночі. Ми запрошуємо Вас в подорож. Перша зустріч - і, звичайно, любов з першого погляду - місто Кведлінбург. Сходинки, хвіртки, вузенькі вулички, середньовічний замок, будиночки, для яких час наче просто не існує... Дивовижне Місто майстрів, яке наче застигло в середньовіччі. Понад 1300 старовинних фахверкових будинків, які зачаровують своєю красою і приваблюють непідробною розкішшю.
Обід (Дод. харчування - Напівпансіон). Рекомендуємо відвідати на вибір:

Перлина Харца - Гослар

(Діти: 28€)
Старовинне місто з середньовічним замком, резиденцією кайзера. Гуляючи по його вулицях, важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці або, принаймні, по величезній декорації з затишними фахверковими будинками, віковою бруківкою, загадковими погребами ... Місце чарівне, стільки краси, зібраної в одному місці дуже дивує. Старовинні вікна широко розкритими очима здивовано дивляться на сучасний світ. І запрошують нас в загадки часу й людських доль ...

Скарби гірського царства Гарц

(Діти: 36€)
 Познайомившись з чудовим містом Таллє, нас чекає "танцювальний майданчик" відьом, на який ми потрапимо по казковій канатній дорозі. ... Пейзаж з оглядового майданчика на головну вершину - "гору відьом" Брокен - зачарує, але нам пора далі. Нас чекають найстаріші в Німеччині Рюбеландскі печери. Тільки тут є можливість насолодитися красою сталактитів і сталагмітів. Ось яка вона чудова і казкова краса підземного світу!
Тепер готуйтеся до сюрпризу ! Нас чекає Вікторина, в ході якої хлопці зможуть перевірити свої знання і те, як засвоїли новий матеріал по Польщі та Німеччині. Нічний переїзд в Україну
День 5 - Кведлінбург – Гослар
День 5 - Кведлінбург – Гослар
День 5 - Кведлінбург – Гослар
День 6.

Львів

Повернення в Україну. Перетин кордону. Прибуття до Львова орієнтовно 18:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття у Львів - залізничний вокзал вокзал. До нових зустрічей!
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638