UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Эти стройные колонны, эти каменные своды!
Узнаю твои шедевры, прекрасной Барселоны.

Вона у центрі уваги!

Днів: 8
Барселона
Іспанія

8 днів/7 ночей
Вильоти з Києва
(вильоти з інших
міст під запит)

День 1. 
СУБОТА
Виліт до Барселони. Прибуття в Барселону. Трансфер в готель. Поселення в готелі в Барселоні (після 14-00 ). Вільний час.
Ми призначаємо Вам зустріч в місті - казці ... в незвичайній і приголомшливій Барселоні! Вас чекає неповторна архітектура і гостинність місцевих жителів! Вас чекає місто, в яке закохуєшся з перших секунд ...
Ночівля в готелі в Барселоні.

 

День 2. 
НЕДІЛЯ
Сніданок. Виселення з готелю. Запрошуємо Вас на оглядову екскурсію: «Барселона - столиця Каталонії» (у вартості туру). Це місто подарувало світу Антоніо Гауді, Хуана Міро, Хосе Каррераса, Монсеррат Кабальє і Пабло Пікассо і ще безліч видатних особистостей. Кожен з них залишив свій неповторний слід в історії Каталонії. Вас чекає готичний Кафедральний Собор Барселони, найамбіційніша робота Гауді - собор Саграда Фамілія, чудова опера - домашня сцена Монсеррат Кабальє, гори Монжуїк і ще багато - багато цікавого...
Вільний час в Барселоні.
Для бажаючих можливість замовити НОВОРІЧНУ ВЕЧЕРЮ (оплач. Додатково).
Ночівля в готелі в Барселоні.

 

День 3. 
ПОНЕДІЛОК
Сніданок. Запрошуємо Вас на екскурсію в гірський монастир Монтсеррат (у вартості програми) - релігійний символ Каталонії і місце паломництва тисяч віруючих. Розташований в скелях дивовижної форми, тут зберігається найбільша святиня Каталонії - «Чорна Мадонна». На території монастиря також знаходиться музей Монтсеррат, де зберігаються роботи Ель Греко, Караваджо, Клода Моне, Пабло Пікассо та багатьох інших майстрів. Монтсеррат оповитий особливою таємничістю, а панорама гори просто захоплює дух, їй немає рівних у всьому світі.
Повернення в Барселону.
Вільний час, можливість самостійно відвідати:
Музей Пікассо в Барселоні -
один з трьох найважливіших музеїв, присвячених творчості художника. Постійна колекція включає більше 3800 робіт. Тут і картини, які відносяться до «Блакитного періоду», і шкільні та академічні роботи, та інтерпретації робіт Веласкеса.
Вам до душі спортивні досягнення, драйв, адреналін ? ! Тоді запрошуємо всіх в мекку футбольної історії - стадіон «Камп Ноу » - домашню арену гранда світового футболу - ФК « Барселона». Тут Ви побачите не тільки безліч трофеїв клубу, а й найбільш пам’ятні моменти фінальних матчів, зайти в роздягальню і навіть вийти на футбольне поле. Вам позаздрять багато!
Якщо Ви вирушили в поїздку з дітьми, то варто відвідати Акваріум - подорож по 80 -метровому тунелю, який проходить через гігантський Океанарій: різнокольорові рибки, підводні рослини, камені і все, що живе і прикрашає морське дно. Також, зазирніть в зоопарк, який знаходиться практично в центрі міста, чудовий варіант відпочинку для всієї родини. Тут живуть близько 8000 тварин і більше 400 видів з усіх континентів земної кулі.
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 4. 
ВІВТОРОК
Сніданок. Вільний час в Барселоні.
Для бажаючих пішохідна екскурсія "Барселона - місто, що змушує посміхатися" (34 €, оплач. додатково).
Барселона - дивовижне за красою місто, багато чудес якого створені великим чарівником Гауді. У тому, що в міст є душа, після відвідування Барселони вже не сумніваєшся... Готичний квартал, Кафедральний собор Барселони. відвідайте бульвар Рамблас - найбільш відвідуване місце туристів, та й самих іспанців...
...Або просто прогуляйтеся по набережній, покуштуйте дивну паелью, поторгуйтесь на ринку з емоційними іспанцями! А ввечері обов'язково рушайте в один з численних ресторанів і там, за келихом доброго іспанського вина або сангрии, насолодитеся пристрасним танцем фламенко.
Ночівля в готелі в Барселоні.

 

День 5. 
СЕРЕДА
Сніданок. Запрошуємо на екскурсію «Життя одного генія» (у вартості туру). Відвідування музею Сальвадора Далі в містечку Фігерес. Музей Далі вражає, ми, наче раптом, опинимось в казці в будиночку Шалтая - Болтая. Тут кожен зможе сам відчути своєрідність творчості великого сюрреаліста. Таємничі і загадкові картини, скульптури незрозумілої форми, безліч сюрпризів від великого містифікатора нашого століття. Окрім знаменитих і маловідомих робіт Далі в музеї ми побачимо зроблені за його ескізами меблі, прикраси, костюми, флакони для парфумів і знамените "Дощове таксі"... Вільний час для обіду. Переїзд в Жирону – один із самих затишних і романтичних міст Іспанії. Кафедральний собор (вхідні квитки не включені), Старе місто, Єврейський квартал, арабські бані (вхідні квитки не включені), церква Сан Феліу.
Повернення в Барселону. Вільний час.
Для бажаючих можливість замовити НОВОРІЧНУ ВЕЧЕРЮ (оплач. Додатково).
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 6. 
ЧЕТВЕР
Сніданок. Вільний день.
Для бажаючих екскурсія «Барселона Незнайома» (65 €, оплачується додатково). Барселона - місто незвичайної краси, творіння майстрів. Захоплюючі види на місто відкриваються на найвищій точці гори Тібідабо. На вершині розташовується міський парк, що знаходиться на висоті 500 метрів над рівнем моря. Парк Тібідабо, зі своею оглядовою вежею і всіма мислимими атракціонами, неминуче стає одним з найяскравіших спогадів раннього дитинства кожного жителя Барселони. На самій вершині гори стоїть Храм Святого серця Христового. Храм дає доступ до найвищої відмітки Кольсерола, звідки відкривається чудовий вид Барселони і каталонського узбережжя. Монастир Педральбес відкривається перед нами, більшість споруд якого було зведено в середині 14 -го століття, в епоху розквіту готики Каталонії.
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 7. 
П'ЯТНИЦЯ
Сніданок. Вільний день.
Для бажаючих вечірні розваги «Все життя - Фламенко» ( 45 €, вартість включає трансфер на шоу, виставу і напій ).
Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт каблуків. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша ... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко ...
Ночівля в готелі в Барселоні.

 

День 8. 
СУБОТА
Сніданок. Виселення з готелю.
Трансфер в аеропорт. Виліт з Барселони. Прибуття в Україну.

 

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проживання в готелі 3 * на базі сніданків
• екскурсії згідно програми туру
• медична страховка
• трансфери згідно програми туру
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• консульський збір 60 €
• У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються.
• курортний збір оплачується напряму в готелі
• авіапереліт від 330 €.
• трансфер в нічний час:
на приліт 22:00-08:00
на виліт 24:00-09:30
• вхідні квитки на екскурсійні об'єкти
• факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати і сувеніри

Важливо:
• підселення по туру не пропонується
• в програмі можливі зміни порядку проведення екскурсій та їх часу початку 


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638