UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1335
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 20.04.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Мереживо і горки, збитих вершків –
Ах, Брюссель, красень ти, звичайно.
Місто шоколаду і посмішок,
Солодке свято життя людського.

Компанія відважних мушкетерів…

Днів: 10
Брюссель-Люксембург-Гент-Брюгге-Амстердам-Париж
Бельгія
Нідерланди
Франція

У ВАРТОСТІ ТУРУ:
Екскурсії по Брюсселю, Брюгге-Генту, Амстердаму і Парижу!!!

День 1.

Брюссель

 Виліт з Києва. Прибуття в Брюссель. Брюссель! Місто музеїв і юна столиця об'єднаної Європи, центр одної з наймолодших європейських держав. Екскурсія столиця Бельгійського королівства та об’єднаної Європи - Брюссель. Серцем цього дивовижного середньовічного міста ремісників і купців та найбільшою гордістю місцевих мешканців рахується фантастично гарна, ніби та, що зійшла зі сторінок дитячою казки, площа Grand Place. Всього один крок з лабіринту вузьких вулиць – і ми опиняємося в оповитому кам’яним мереживом царстві абсолютної розкоші та гармонії. Також ми побачимо Ратушу, високий шпиль якої видніється з любого куточка міста, будинки гільдій, Королівський палац, сучасний символ Брюсселю – Атоміум, та головний символ міста – "Manneken Pis" або Пісяючого хлопчика, найстарішого громадянина столиці. Трансфер в готель. Поселення у готель. Вільний час. Ночівля у готелі.

День 1 - Брюссель День 1 - Брюссель День 1 - Брюссель День 1 - Брюссель
День 2.

Люксембург - Ан-сюр-Леc

 Сніданок. Вільний день. Пропонуємо захоплюючу подорож у «маленьку казку» – князівство Люксембург (100 €). Це тихе щастя Європи. В цій маленькій країні люблять все невеличке. Іграшковий Люксембург – єдине з європейських міст, що розташоване зразу на кількох рівнях. Наша оглядова екскурсія понеться з «Золотої дами Люксембургу» – площі Конституції. Недалеко знаходиться собор Нотр-Дам, де зберігається особливо шановане зображення Богоматері – покровительки міста. Ми також побуваємо на площі Гійома, площі Парадів, побачимо відомий Палац великих герцогів та готичну церкву Сен-Мішель. І на завершення зі скелі Ле-Бок нам відкриється велична та захоплююча панорама на долину ріки Альзет. Зворотною дорогою ми заїдемо у бельгійський Ан-сюр-Лес та побачимо єдину печеру, у яку ходе трамвай. Повернення у готель. Ночівля у готелі.

День 2 - Люксембург - Ан-сюр-Леc День 2 - Люксембург - Ан-сюр-Леc День 2 - Люксембург - Ан-сюр-Леc День 2 - Люксембург - Ан-сюр-Леc
День 3.

Ватерлоо

 Сніданок. Запрошуємо на факультативну екскурсію в Ватерлоо (80 ). Місто з багатою культурою, доповненої глибокими національними традиціями, здобув світову популярність боєм французької армії під командуванням Наполеона I і англо-голландської і прусської арміями. У цьому місті війська Наполеон I зазнали вирішальної поразки, що призвело до краху наполеонівської імперії (вхідні квитки оплачується додатково). Вільний час. Повернення в Брюссель. Ночівля в готелі.

День 4.

Брюгге - Гент

 Сніданок. Виселення з готелю. Сьогодні наша мандрівка починається з середньовічної столиці Фландрії – Генту. Старовинний Гент – це музей давно минулих століть, літопис епох, місто-порт при злитті річок Ліс та Еско. Його набережні та вулиці овіяні духом історії та поезії. Це квіткова столиця Бельгії, в околицях якої вирощують всесвітньовідомі бегонії. Ми побачимо замок графів Фландрських, замок Жерара Диявола та величну Зернову набережну з будинками гільдій. Переїзд у Брюгге. Запрошуємо всіх на екскурсію Величний Брюгге який привітно відчиняє гостям свої двері. Він належить до числа найбільш прекрасних міст Європи, що зберегли у недоторканості свій унікальний образ. На берегах каналів дерева вклоняються водяному дзеркалу, а різнокольорові фасади будиночків лише підсилюють враження про безтурботне життя місцевих мешканців. Також Брюгге – центр проведення шоколадних фестивалів! Переїзд в Амстердам. Поселення в готель. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 4 - Брюгге - Гент День 4 - Брюгге - Гент День 4 - Брюгге - Гент День 4 - Брюгге - Гент
День 5.

Амстердам

 Сніданок. Нас буде дивувати та спокушати незвичне місто… З першого погляду на нього починаєш розуміти, що тут все так, але трошки не так. А ще у Амстердамі є те, що так полюбляють усі жінки – діаманти. Ми спробуємо відкрити таємницю ремесла на діамантовій фабриці, де покоління ювелірів працюють над справжніми витворами мистецтва, а також отримаємо можливість придбати коштовні каміння, що сподобалися. Далі на нас чекає прогулянка на кораблику каналами Амстердаму. Ми залишимо за бортом міську метушню та відправимося у захоплюючу подорож павутинням каналів, вздовж яких розташовані будинки усіх форм, стилів та кольорів.
Ввечері пропонуємо екскурсію нічним Амстердамом. Це місто не створене для сну, це світова столиця розваг найвищого ґатунку. Як магніт притягують численних туристів старі вулички кварталу «червоних ліхтарів», овіяні легендами та різними історіями. Тут у вітринах можна побачити живі ляльки Барбі – красунь з усіх куточків планети. Після екскурсії можна відвідати один з всесвітньовідомих еротичних театрів (квиток оплачується додатково). Повернення у готель. Ночівля в готелі.

День 5 - Амстердам День 5 - Амстердам День 5 - Амстердам День 5 - Амстердам
День 6.

Амстердам

 Сніданок. Сьогодні нас чекає відвідування Голландської Венеції - Giethoorn (100€/вх квиток опл дод.). Село Гітхорн одна з найкрасивіших деревенек в Нідерландах , так як розташувалася вона на водних каналах , загальною протяжністю близько 7,5 км. Основним транспортом є веслові човни і катери на електричних двигунах , які працюють абсолютно безшумно і не порушують мир і спокій в цій мальовничій селі. В основному будинки розташовані на острівцях і з'єднані дерев'яними мостами (по всьому селу їх понад 50 штук). Тут практично немає звичайних доріг і стежок , для пересування по селі є велосипедна доріжка і численні водні канали. Повернення в Амстердам. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 7.

Алкмар - Париж

 Сніданок. Виселення з готелю. Виселення з готелю. Трансфер на вокзал, переїзд на поїзді в Париж (квиток включений), трансфер до готелю.
Поселення в готелі. Ах, Париж. Він особливий, сповнений таємниць, любові, романтики, найкрасивіше і саме блискуче місто в світі… Тут є де погуляти і відпочити. Тут все до цього надихає! У цей день можна просто присвятити час собі і знайомству з містом. Поселення в готель. Ночівля в готелі. 

День 7 - Алкмар - Париж День 7 - Алкмар - Париж День 7 - Алкмар - Париж День 7 - Алкмар - Париж

День 8.

Париж

 Сніданок. Вільний день. У вільний час усіх бажаючих запрошуємо відвідати:
Монмартр (20€). Це найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - базилікою Секре Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати, площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого…
Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 8 - Париж День 8 - Париж День 8 - Париж День 8 - Париж
День 9.

Париж

 Сніданок. Вільний день. Запрошуємо на оглядову автобусно-пішохідну екскурсію “Магія Парижу”. Нас чекають: острів Сіте, де розташовані Собор Паризької Богоматері і Палац Правосуддя - місце служби комісара Мегре, Латинський квартал з університетом Сорбонна, руїни римських терм II століття, Люксембурзький сад - найкрасивіший сад Парижа, міст Олександра III, площа Конкорд. Ми проїдемо по Єлисейських полях, побачимо Тріумфальну Арку, витончену Ейфелеву вежу, котра переливається вогнями, і Гранд Оперу - один з найкрасивіших театрів світу і гордість Парижа … Вільний час. У вільний час пропонуємо відвідати екскурсію:
Пішохідна екскурсія по Історичному центру Парижа або Латинському кварталі Парижа (20€). Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 9 - Париж День 9 - Париж День 9 - Париж День 9 - Париж
День 10.

Париж

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час. Туристам, у яких виліт заплановано в вечірній час в першій половині дня факультативно пропонуємо відвідати:
Фонтенбло (55€). Одна з найстаріший королівських резиденцій. З доби середньовіччя тут полювали королі Франції. Це була одна з чотирьох улюблених резиденцій Наполеона I, тут він підписав своє зречення від прістолу в 1814году. Трансфер в аеропорт Парижа. Виліт з Парижа. Приліт.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проживання в готелі 3-4* на базі сніданків;
• Екскурсії вказані в програмі туру;
• Усі трансфери по програмі туру;
• Супровід гіда під час екскурсій;
• Страхування.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд в громадському транспорті..
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Прямий переліт Київ - Амстердам - Київ від 300евро
• Переліт з пересадками від 260евро
• Факультативні екскурсії.
Консульський збір + Візового Центру 60 € (крім категорії громадян, які звільняються від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)

Важливо:
• При замовленні - програму, вартість туру і наявність місць прохання уточнювати.
• Оплата туру здійснюється в гривнах по фіксованому комерційному курсу. Прохання при кожному замовленні курс уточнювати!
• Консульський збір оплачується при подачі документів і в разі відмови у візі - консульський збір не повертається
• За програмою туру розміщення в готелях зазначених в таблиці з цінами.
• На місце збору на екскурсії туристи добираються самостійно (за запізнення / відмова від екскурсій туроператор відповідальності не несе і гроші за екскурсії не повертаються);
• Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг;
• Компанія не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за пробки на дорогах і погодні умови.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638