UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… На кораблику північним морем пристаю до блакитних берегів ...
Короновані вітром простори в сріблястих безкрайніх снігах ...

6 столиць і Чарівні Різдвяні ярмарки... Прибалтики і Скандинавії

Днів: 8, без нічних переїздів
Киев - Рига - Таллин - Стокгольм - Осло - Копенгаген - Берлин - Львов - Киев
Данія
Естонія
Латвія
Литва
Норвегія
Німеччина
Польща
Швеція

Латвии, Эстонии, Швеции, Норвегии, Дании и Польши!!!

Шість столиць в одному турі!!! Латвії, Естонії, Швеції, Норвегії, Данії і Німеччини!!!

День 1.

Київ

 08:00 Виїзд з Києва. Південний термінал. Перетин кордонів. Проїзд по Білорусії. Ночівля в Литві.

День 2.

Рига

 Сніданок.
При наявності часу і бажання групи Екскурсія по Вільнюсу (10€). Вільнюс - столиця Литви, одне з найстаріших міст Європи. Розташований на березі річки Неріс, Вільнюс має репутацію міста гостинного, душевного, гармонійного і ... трохи туманного .... Переїзд в Латвію.
Пішохідна екскурсія по столиці Латвії Ризі. Рига - одне із найзатишніших, старовинних міст Латвії, і найбільше в країнах Балтії. Місто-натхнення для творчих натур, центр відпочинку, розваг і шопінгу. Рига - місто доброї кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе. Під час пішохідної екскурсії по Старій Ризі, ми дізнаємося про що розповідають будинки та вулиці старого міста, познайомимося з багатьма архітектурними пам'ятками середньовіччя. Якщо захочемо – продегустуємо Ризький бальзам (оплата по меню). Вільний час в Ризі. Різдвяні ярмарки відкриваються в Ризі вже на початку грудня і закриваються тільки в середині січня. Найголовніша розташована на Домській площі (Doma laukums). Тут стоять маленькі дерев'яні будиночки, прикрашені різнокольоровими гірляндами, встановлена сцена, на якій співають різдвяні пісні, а поруч стоїть головна різдвяна ялинка. Різдво в Ризі проходить за традиціями, що збереглися з давніх-давен. Гості міста повинні оцінити м'ятне печиво, гаряче вино.
Переїзд в Таллін.

День 2 - Рига День 2 - Рига День 2 - Рига  
День 3.

Таллінн

 Сніданок.
Зимовий Таллінн більше всіх міст нагадує справжню казку! До початку грудня вулиці і вітрини міста прикрашають ялинками, гірляндами і вогниками. Ярмаркові містечка в старій частині міста з'явилися не так давно, але вже встигли завоювати популярність серед жителів і гостей міста. Таллінський ярмарок проходить на двох площах: Староміській та Ротерманна. На обох ярмарках можна придбати вироби естонських ремісників, справжні валянки, набиті гречкою подушки, клаптеві ковдри і в'язані светри, а також традиційні різдвяні продукти, в тому числі кров'яну ковбасу, пряники, марципан і мед.
Пішохідна оглядова екскурсія по столиці Естонії. Нас чекає екскурсія «Лицар Балтійського моря - Таллінн». Таллінн захоплює гармонійним поєднанням старого і нового. Старе Місто - зачаровує середньовіччям, яке приваблює вузькими готичними будинками, флюгерами на них, черепичними дахами, і фортечною стіною з розсипом веж. Старе Місто Таллінна зберігся дуже добре і є пам'яткою старовини ЮНЕСКО. Старе місто ділиться на дві частини: Нижнє Місто, який називають "будинком воску і льону" і Верхнє Місто - місто-лицар.
Вільний час. Для бажаючих:
Автобусна екскурсія «Більше про Таллін» (18€/10€). Під час екскурсії ми проїдемо поряд з цікавими районами міста: кварталом - Ротерманн, діловим район city, побачимо дерев'яну архітектуру. Прогуляємося по парку Кадріорг, побачимо діючу резиденцію Президента, відвідаємо знамените Співоче поле. Ще вас чекає прекрасний вид на затоку зі сходів дворянської садиби, де знімався фільм «Собака Баскервілів», далі походіть по руїнах середньовічного монастиря св.Брігітти.
18:00 - Відплиття в Стокгольм на поромі. Ночівля на поромі.

День 3 - Таллінн День 3 - Таллінн День 3 - Таллінн
День 4.

Стокгольм

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). 09:30 - прибуття до Стокгольму.
Різдвяні ярмарки проводяться в Стокгольмі на Гамла Стані-головній площі з 1914 року: тут споруджуються дерев'яні торгові павільйони, в яких торгують дрібничками, свічками і милими новорічними дрібницями. На різдвяний ярмарок варто потрапити, щоб насолодитися атмосферою зимової казки: старе місто, снігопад, передсвяткова суєта, тут же наливають Глегг і торгують смаженим мигдалем.
Стокгольм - столиця Швеції, відома не тільки своєю красою, але й тим, що є найбільшим містом в Скандинавії. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивовижних фактів. Вільний час. Для бажаючих екскурсії на вибір:
Автобусна екскурсія з фотопауза «Місто на воді - Стокгольм» (21€/11€). Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера та Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки. Вільний час.
Трансфер на музейний острів 10€. Можливість відвідування музеїв (вхідні квитки самостійно): «Таємний Фрегат Vasa», «Скансен», «Юнібакен» - музей казок. Ночівля на території Швеції.

День 4 - Стокгольм День 4 - Стокгольм День 4 - Стокгольм День 4 - Стокгольм
День 5.

Осло

 Сніданок.
В Осло, як і в будь-якому великому європейському місті в переддень Різдва відкриваються ярмарки і базарчики. З солодощами, сувенірами, Санта-Клаусами і розвагами. Норвезькі ярмарки, звичайно, мманять своїм особливим північним колоритом
Нас чекає край білосніжних гірських вершин на тлі ніжного синього неба ... Норвегія - це гори, фьорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі .... в них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз у житті хоче побувати тут! Нас чекає «Столиця землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! У перебігу століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми .... Вільний час. Для бажаючих.
Автобусна екскурсія «Місто чотирьох королів -велика прогулянка по Осло» (21€/13€). Ми побачимо чудові місця, будемо слухати цікаві історії і робити зупинки на фотопаузи. Автобус провезе нас через центр міста, ми відвідаємо Парк скульптур Вігеланда, лижний трамплін в Холменколлені. Бажаючі зможуть спробувати страви місцевої кухні (оплата по меню). Ночівля на теиторії Швеції.

День 5 - Осло День 5 - Осло День 5 - Осло День 5 - Осло
День 6.

Копенгаген

 Сніданок.
При бажанні групи можливість проїхати по унікальному Ересунському мосту (8€). Ересуннський міст між Данією і Швецією - унікальна споруда, яка не має аналогів в світі.
Данія у нас асоціюється з казками Андерсена, грізними вікінгами і данськими королями. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла принадність приголомшливих заходів, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність датчан. Для жителів Північної Європи вони - "темпераментні жителі півдня", а Копенгаген - "південна столиця".
У Копенгагені на Новій Гавані проходять традиційні різдвяні концерти та вистави. А потрапити в різдвяну казку можна з 16 листопада, відправившись в парк Тіволі. Тут кожне дерево, алея прикрашені різнокольоровими гірляндами, в численних рундуках і кіосках можна придбати сувеніри, різдвяні ласощі і вироби датських майстрів. Найбільш популярними вважаються глінтвейн, кондитерські вироби і яблука, запечені в тісті. А на озері Тіволі, яке до Різдва перетворюється на каток, можна покататися на ковзанах і подивитися світлове шоу.
Запрошуємо на автобусну екскурсію «Є Данія на світі, друг Гораціо ...» (18€/ 10€). Почуємо історію Датського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопауза. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена - Русалочки, яка ось уже майже 100 років сидить на набережній Ланглінье. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена - Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгагені, Кристиансборг - датський Парламент. Вільний час. Пішохідна екскурсія «Копегаген для душі ...» (10€/6€). Для тих, хто хоче детельно дізнатися про Копенгаген, відчути його ні на які інші міста несхожу атмосферу. Ратушна площа, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішої гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглою вежею, яка зберігає багато історій, з одним із символів міста, будівлею Біржі, церква Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена ....
«Розенборг - замок троянд» (23€ + вхідний квиток). Це справжній замок, представник епохи Відродження. Замок витончений, ніжний, повітряний, схожий на казковий палац. Слово «троянда» лягло в основу назви палацу «Розенборг» - «замок троянди». Король Крістіан IV захоплювався розведенням троянд. Виїзд з Копенгагена. Переїзд по території Данії.
Переправа на поромі на територію Німеччини. Ночівля.

День 6 - Копенгаген День 6 - Копенгаген День 6 - Копенгаген День 6 - Копенгаген
День 7.

Берлін

 Сніданок.
Берлін з кінця листопада до кінця грудня перетворюється на один великий Різдвяний ярмарок. Всі центральні вулиці горять святковими вогнями, а в повітрі витає запах глінтвейну. І так - щороку! У місті проводиться більше 60 ярмарків і різдвяних базарів, якими зайняті великі бульвари, площі і навіть музеї. Незважаючи на величезну кількість туристів в цей час - всім знаходиться місце і розваги.
Німеччина ... Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастично казкові замки ... Екскурсія "Велич могутнього Берліну" (10€/6€). Берлін - величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, адже тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, - побачити справжнє. Вільний час.
«Зачарований Берлін» (18 €/10 €). Ми будемо насолоджуватися красою самої сучасної площі Берліна - Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в колишніх століттях ...
Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію «Пива багато не буває» (28€/18€). Під час, якої ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося що таке «метр пива» і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, чим берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачна вечеря в кращих німецьких традиціях !!! Ночівля на території Польщі.

День 7 - Берлін День 7 - Берлін День 7 - Берлін День 7 - Берлін
День 8.

Краків - Київ

 Сніданок. Переїзд по території Польщі. Прибуття в Краків.
Наближається Різдво, а з ним і Різдвяний традиційний ярмарок в Кракові. Відвідувачі зможуть придбати сувеніри, ялинкові іграшки, розписані вручну предмети побуту, вироби з деревини, вовни. Кераміки і скла, а також біжутерію, листівки та календарі. Можна буде спробувати знамениті калачі, приготовані зі свіжого дріжджового тіста, різні продукти з гриля, супи, словацькі сири, хліб зі смальцем, цибулею і огірком, вареники і багато інші традиційних страв. Не можна не згадати про солодощі, які так люблять і дорослі, і діти. Смажені горіхи в карамелі, печиво, фігурний шоколад та вироби з марципану, і безліч інших різдвяних ласощів на будь-який смак - все це чекає на відвідувачів Ярмарку. А зігрітися можна буде глінтвейном, який продаватимуть тут же з встановлених на площі бочок.
Вільний час для шопінгу. Для бажаючих екскурсія по місту «Королівський шлях» (10Є) - ШЛЯХ, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце сплетення легенд.
Орієнтовно 22.00 прибуття до Львова.
Орієнтовно 06.00 прибуття до Києва.

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У випадку коли вік туриста сягає більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 3* зі сніданками
• Оглядові екскурсії по Талліну, Осло
Проїзд в 4-х місній каюті економ - класу (спальне місце) без вікна на нижній палубі БЕЗ сніданку.
На поромі Таллінн - Стокгольм
У каютах: душ, туалет. Послуга з підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається.
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Доплата за спальне місце на паромі в каютах вищого класу:
Місце в 2-х місній каюті без вікна/з вікном -83Є / 98Є
Місце в 1 -но місній каюті без вікна/з вікном - 156Є / 190Є
За бажанням:
Сніданок на поромі 16Є /чол.
Консульський збір 35€.
Візовий центр 23 €.
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульского збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонара до 21р.
Візовий центр сплачують всі.
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. .
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638