UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…точний годинник робить тік-так
крихітко, ми в Швейцарії, і це так

В полном шоколаде... Швейцарія + Прага і Мюнхен!
 (Для дитячих груп)

Днів: 6, 2 нічних переїзди
Львів – Прага – Цюріх – Рейнский водоспад – Люцерн - Берн - Інтерлакен - Ліхтенштейн -  Мюнхен – замок Нойшванштайн - Егер - Егерсалок -  Львів
Німеччина
Швейцарія

У вартості туру екскурсії по неперевершеним містам:
Цюріху, Берну, Мюнхену та Празі!!!

Тур для тих, хто хоче поринути в атмосферу дивовижної Швейцарії,
таку різну і багатогранну, з чарівною природою і прекрасною архітектурою.
Ми побачимо чарівний Цюріх, Берн, Інтерлакен, Люцерн,
а ще багато цікавих місць після відвідування, яких Ви з упевненістю зможете сказати,
що відкрили для себе чарівний світ унікальної країни з особливим шармом!

~День 1. Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
Переїзд в Краків. Пішохідна екскурсія «Місто білого золота і сплетення легенд - Краків» (16Є). Королівський шлях, найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди - саме тут ми зможемо придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини ... І не забудемо прогулявшись по Королівському замку і помріявши над Віслою кинути монетку з висоти курганів щоб знову сюди повернутися і побачити цю незабутню красу ...
Запрошуємо скуштувати «Ласощі польських королів» (26€/21Є) ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. 
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі на території Чехії.

День 1 - Львів - Краків - Брно День 1 - Львів - Краків - Брно День 1 - Львів - Краків - Брно День 1 - Львів - Краків - Брно
День 2.

Прага

 Сніданок. Невеличкий переїзд в Прагу. Пішохідна екскурсія "Прага - місто легенд" - вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вулиця, Вацлавська площа, Карлова вулиця. ... Всього й не перелічити! Всі ці краси ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, хватить мріяти, пора все це побачити своїми очима ... Вільний час.
Рекомендуємо прогулянку на кораблику по Влтаві (31€/23€). Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода .... Ось вони незабутні миті в житті ... Пропонуємо відвідати:
"Королівські Градчани ..." (18€/13€). Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду - резиденції чеських князів.
"Тіні старого міста" (18€/13€) На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.
"Співаючі фонтани" (18€). Під класичну сонату чи сучасну мелодію прозорі водяні струмені в злітають в повітря, розсипаються, створюючи надзвичайно красиву гру світла і звуку, яка полонить і заворожує.
"Під небом Праги" (18€/13€). Нас чекає продовження знайомства з Прагою, тепер уже не такий знайомої. Прага Екскурсія по незвичайному маршруту в Празі і можливість піднятися на фунекулері на Петршин Пагорб.
"Празьке пиво" (26€/21€) З незапам'ятних часів пиво для чехів стало таким же традиційним і улюбленим напоєм. У Чехії пивовар - важлива персона, без нього не обходяться, як і без лікаря, пекаря або священика! Національна гордість, «півічко» - сьогодні налічує величезну кількість рецептів приготування. Кожен гурман знайде свій смак світлого, темного, нефільтрованого або різаного пива.
Вечірні розваги. Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою (38€/30€). Вас чекає вечір в корчмі, яка Вас перенесе на сотні років назад ... в добу середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера ...
Орієнтовно 23:00 переїзд в привабливу Швейцарію... Нічний переїзд до Цюріха.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн

 Зупинка на сніданок (оплачується. додатково). Переїзд в чудову країну... «Якщо на землі є рай, то це Швейцарія!» - Вигукнула колись королева Єлизавета, проїхавши по містах, подібним золотим скарбам, які лежать на срібних озерах. Переїзд в цю дивовижну країну. Знайомство з країною почнемо з одного з найбагатших міст Швейцарії - неповторного Цюріха. Тут життя вирує, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту дивовижного шарму. Екскурсія «Пишність Швейцарії - Цюріх». Нас чекає чарівне старе місто, вузькі горбисті алеї, будинки 16 і 17 століть, старовинні ратуші і дворики, найдорожча вулиця Швейцарії - Банхофштрассе, церква Святого Петра, Гроссмюнстер, Фрауенмюнстер з вітражами Марка Шагала і фонтани ... фонтани, яких у місті налічується більше 1000 !!! І правду кажуть мешканці, що в Цюріху «все, крім гір - найбільше»! Рекомендуємо відвідати на вибір:
чудо природи - «Рейнський водоспад» (38€/30€). Найпотужніший і широкий водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється захоплюючий дух спектакль: сила води ... яскраве сонце ... дивовижна веселка ...
екскурсію «Люцерн - серце Швейцарії» (38€/30€). Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинною" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто ...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 3 - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн День 3 - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн День 3 - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн День 3 - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн
День 4.

Берн - Інтерлакен - Вадуц

 Сніданок. Швейцарія дивує своєю красою - затишними містами і чудовими будівлями, але справжнє багатство цієї країни - її неповторна природа!!!
Переїзд до столиці Швейцарії. Екскурсія «Берн - місто фонтанів, квітів і ... ведмедів!». Так-так, саме ведмідь є символом міста, він зображений на гербі і прапорі, прикрашає фонтани і вітрини магазинів. Берн має титул «квіткового міста». Мало не в кожному вікні можна побачити горщик з геранню! Все це в сукупності приємно тішить око, наповнює душу незвичайною радістю і спокоєм...
Рекомендуємо відвідати екскурсію «Інтерлакен і Долину Лаутербруннен - світ краси і розкоші!» (48€/38€). Спочатку ми відвідаємо курорт з багатими традиціями, в самому серці швейцарських Альп - Інтерлакен. …Хто знає, можливо, саме чарівність природи Інтерлакена надихнула маестро Мендельсона на створення весільного маршу. У всякому разі, саме звідси, з цього, за його словами, "казкового куточка землі" він писав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакену, той не бачив Швейцарії. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі ...". Мальовничі береги обох озер, які переходять в передгір'я. Безперечно, Інтерлакен - чарівне міжозер'я! Далі нас чекає Лаутербруннен одна з найкрасивіших долин в Європі, і в перекладі означає «безліч джерел». Уздовж долини налічується 72 водоспади, висота деяких з них досягає декількох сотень метрів. А у вільний час рекомендуємо на вибір:
піднятися по канатній дорозі (опл.дод.) до мальовничого села - курорту Мюррен, яке розташоване 1650 м над рівнем моря!!! Чудовий вид на гори і долину Лаутербруннен не залишать байдужими нікого!!!
відвідати водоспад Трюммельбах (вх. кв. опл. дод.) - єдиний в світі льодовиковий водоспад, на який можна подивитися зсередини, піднявшись на ліфті, пройшовши по підземних галереями, тунелми, стежками і платформами. Він гарчить і гуркоче всередині скелі, він вирує, піниться і б'ється об каміння - це найбільший в Європі підземний водоспад розташований в долині Лаутербрюннен, яку часто називають долиною 72-х водоспадів.
Переїзд в готель. По дорозі рекомендуємо відвідати «Князівство Ліхтенштейн» (16Є.). Карликова, іграшкове, мініатюрне - це все про Князівство Ліхтенштейн. 160 квадратних кілометрів - це вся площа Князівства. Столиця - Вадуц - і більшість містечок розташовані в долині Рейну біля самої Швейцарії, Австрія ж відділена горами. Поселення і ночівля в готелі.

День 4 - Берн - Інтерлакен - Вадуц День 4 - Берн - Інтерлакен - Вадуц День 4 - Берн - Інтерлакен - Вадуц День 4 - Берн - Інтерлакен - Вадуц
День 5.

Замок Нойшванштайн - Мюнхен

 Сніданок. Переїзд в Німеччину. Знайомство з цією чудовою країною пропонуємо розпочати з візитівки Німеччини - регіону Баварії! 
Пропонуємо екскурсія 
«Фантазії Короля Людвіга - замок Нойшванштайн...» (28€+вх. квиток). На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ( "Новий лебединий камінь") - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який набув шаленої популярності у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення Чайковського для балету "Лебедине озеро" і втіленням любові Людвіга II до музики Вагнера.
Переїзд в столицю землі Баварії місто Мюнхен. Екскурсія "Мюнхен - Легенда Баварії ...". Нас запрошує "Німецький Рим" - місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора ... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
У вільний час в Мюнхені запрошуємо відвідати:
екскурсія «Дивовижний Мюнхен» (26€/21€). Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4 х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.
«Мюнхенську резиденцію» (23€+вх. Квиток) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антиквариум. 
Пропонуємо вечірню екскурсію 
«Пивними ріками Мюнхена» (28€/18€)! Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест". Вулиці старого міста проведуть нас по найзнаменитішим пивним, а екскурсовод розповість не тільки про історію пивоваріння і користь цього чудового напою, але і про всесвітньо відоме свято і його традиції !!!У нас навіть буде можливість спробувати кілька сортів пива.
Виїзд з Мюнхена орієнтовно 22:00. Нічний переїзд.

День 5 - Замок Нойшванштайн - Мюнхен День 5 - Замок Нойшванштайн - Мюнхен День 5 - Замок Нойшванштайн - Мюнхен День 5 - Замок Нойшванштайн - Мюнхен
День 6.

Егер - купальні Егерсалок - Львів

 Переїзд по території Угорщини. При наявності часу рекомендуємо відвідати:
винного регіону Угорщини, де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристі білі вина... Єгерський виноробний регіон запрошує нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь (18Є)!
термальні дива Угорщини, «Угорський Памуккале» - місто Егерсалок! (18€) - для прекрасного відчуття бадьорості –пропонуємо відвідати Велнес-Комплекс До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни ... Перетин кордону. Повернення в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал.
До нових зустрічей!

День 6 - Егер - купальні Егерсалок - Львів День 6 - Егер - купальні Егерсалок - Львів День 6 - Егер - купальні Егерсалок - Львів День 6 - Егер - купальні Егерсалок - Львів
 
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
Стоимость тура ВКЛЮЧАЕТ:
• В случае, когда возраст туриста более 60 лет, необходимо дополнительно уточнить размер доплаты страхового платежа.
• визовая поддержка;
• проезд по маршруту автобусом туристического класса;
• проживание в отеле, завтрак;
• обзорные экскурсии согласно программе;
• сопровождение гида-руководителя по всему маршруту
Стоимость тура НЕ ВКЛЮЧАЕТ:
• Индивидуальное медицинское страхование (при самостоятельной подаче)
• рекомендованные программы,
• входные билеты в экскурсионные объекты;
• проезд в общественном транспорте;
• личные расходы (обеды, сувениры);
• Городской/Туристический налог (City/Tourist tax) по маршруту от 1,5 до 6 евро/ночь (оплачивается туристами лично на рецепции);
Доп. Питание: 5 обедо - ужинов =95евро.
Консульский сбор + услуги Визового Центра =35€ + 25€
Консульский сбор НЕ оплачивают категории граждан, освобожденных от оплаты Консульского сбора по договору об упрощение визового режима. Пенсионеры, дети до 18 лет, студенты дневного стационара до 21г.
Услуги Визового Центра оплачивают все.
ОПЛАЧИВАЮТСЯ ПРИ КАЖДОЙ ПОДАЧЕ. ПРИ ОТКАЗЕ КОНСУЛЬСКИЙ СБОР И УСЛУГИ ВИЗОВОГО ЦЕНТРА НЕ ВОЗВРАЩАЮТСЯ .

ВАЖНО:
• Доплата за одноместное размещение + 88 евро/тур.
• Туристы, путешествующие одни, могут быть размещены в трехместных номерах!!!
Время приема документов указывается в Подтверждении Заказа.
ОБЯЗАТЕЛЬНЫМ ЯВЛЯЕТСЯ НАЛИЧИЕ ЧЕТКОЙ ПРОПИСКИ В УКРАИНСКОМ ПАСПОРТЕ.
• Компания оставляет за собой право изменять количество, порядок и время экскурсий или заменять их на равноценные.
Горячие напитки (чай, кофе) в автобусе готовиться НЕ будут. Во время переездов каждые 3-3,5 часа будут санитарные остановки, где будет возможность приобрести горячие напитки в кафе, автогрилях и т. д
• Турист несет финансовую ответственность за порчу имущества отеля и автобуса.
• Минимальное кол-во для выполнения факультативной программы 30 человек.
Автобусное обслуживание в свободное время не предусмотрено.

ТУРИСТИЧЕСКАЯ КОМПАНИЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕТ ОТВЕТСТВЕНОСТИ ЗА РАБОТУ ТАМОЖЕННЫХ И
ПОГРАНИЧНЫХ СЛУЖБ, А ТАКЖЕ ЗА ПРОБКИ И РЕМОНТЫ НА ДОРОГАХ И ПОГОДНЫЕ УСЛОВИЯ.

Компания-ОПЕРАТОР оставляет за собой право вносить изменения в программу тура без изменения общего количества услуг


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638