UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Як добре гуляти по Кракову так…
Полежати на травці й смакувати смачний капусняк
Побувати на Вавелі, і купити на пам’ять щось на дурняк…

Вікенд в Краків + парк розваг Energy land! (Для дитячих груп)

Днів: 3, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 1
Львів – Краків – парк розваг Energy land -  Велічка – Закопане – Львів
Польща

Без нічних переїздів!!!

День 1.

ЛьвівКраків

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Всім бажаючим пропонуємо: Перетин кордону. Переїзд до Кракова. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Краків -королівський шлях

(входить у вартість туру)
Шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де Ви можете придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини...
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Польський Акрополь Вавельський замок

(Діти: 13€)
Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель – той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-якого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.
Поселення і ночівля в готелі.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

ЗакопанеКраківКраківський АквапаркПарк розваг Енерджіландія

Сніданок. Є можливість відвідати на вибір:

Розважальний комплекс Inwald Park

(Діти: 23€ + вх. квиток)
Сюди входять 5 тематичних парків: Динопарк Парк мініатюр, Сад Іоанна Павла II, Міні-зоопарк і Парк Середньовіччя. У парку мініатюр зібрано понад 50 моделей найбільш знаменитих архітектурних будівель, в тому числі Колізей, храм Акрополь, Пізанська вежа, собор Святого Петра. Скелясте місто Петра, статуя Свободи, китайська стіна, Ейфелева вежа, Тріумфальна арка, Біг Бен, Сфінкс, Білий дім і багато іншого. Майже всі моделі збудовані в масштабі 1:25. Також тут є кілька атракціонів, кафе і кінотеатр 5Д.

Найбільший в Польщі парк розваг Energy land

(Діти: 21€ + вх. квиток)
Його територія розділена на кілька частин. Наприклад, в "Байколандіі" зібрані атракціони для дорослих. А Tsunami Drop - це 40 метрів вільного падіння. У спеціальному кріслі вас доставлять на висоту, з якої можна помилуватися околицями, а потім зовсім несподівано крісло починає стрімко падати вниз. Поруч розташований тир, в якому можна постріляти з лазерного пістолета. Можна покататися на Space Booster - це нагадує ракету конструкція, на кінцях якої розташовані сидіння для відвідувачів. Коли всі готові до старту, конструкція починає швидко рухатися в усі можливі сторони. Гарна розвага для любителів адреналіну! Є в парку і кіно 7D. А для самих маленьких передбачені різноманітні ігри, шоу, жонглери ... А якщо є бажання відпочити - можна випити чашечку кави в кафе або побувати в місцевому ресторані (працює з квітня по жовтень).

Парк динозаврів Dinozatorland + Парк мініатюр

(Діти: 23€ + вх. квиток)
Парк динозаврів ідеальний для відпочинку з дітьми, оскільки дозволяє перенестися на сотні мільйонів років тому і заглянути в світ гігантських ящурів. У парку Dinozatorland Ви зможете ознайомитися з екзотичними реліктовими деревами, справжніми скелетами і рухливими макетами динозаврів, а також відвідати Музей Костей і Скам'янілостей. Відпочинок тут надовго запам'ятається всім членам вашої сім'ї. У Парку мініатюр Ви можете об'їхати весь світ за один день. Парк налічує понад 50 моделей найбільш відомих архітектурних чудес світу, в тому числі: храм Акрополь, Колізей, Пізанську вежу, собор Святого Петра, статую Свободи, китайську стіну, Ейфелеву вежу, Тріумфальну арку, Біг Бен, Сфінкс, Білий дім. У парку постійно працює Лунапарк, який надасть велике задоволення для дорослих і дітей !!!

Перлина Польщі - Закопане

(Діти: 18€)
Нас чекає столиця польських Татр. Чудова природа, колорит гуральского фольклору і широкий вибір розваг!!! Центр Закопане - вулиця Крупувки (Krupowki) - все крутиться навколо неї: національні ресторанчики - колиби, палатки з сувенірами, брички запряжені кіньми, які в екстравагантній формі познайомлять з дерев'яною архітектурою міста. Гуляючи по Крупувці і насолоджуючись гуральською музикою і веселощами, спускаємося до закопанського ринку, де від великої кількості сувенірів голова йде обертом... 

Аквапарк

(Діти: 10€ + вх. квиток)
Рекомендуем посетить один из самых больших в Польше аквапарков. Бассейны с озонированной водой, гидромассажные ванны, винтовые горки, джакузи, сауна, солярий, фитнесс-клуб.

Серце Кракова – Казімеж

(Діти: 13€)
Нас чекає прогулянка по Казімежу – сьогодні це один з районів Кракова, а в давнину - це було окреме містечко, в якому прекрасно співіснували дві культури і дві релігії: християнство і іудаїзм. Під час екскурсії ми побачимо костел на Скелі, місце загибелі св. Станіслава – місце паломництва польських королів, костел св.Катерини, єврейський квартал, який оповитий цікавими історіями, і де присутня неповторна атмосфера.
Серце Кракова – Казімеж
Повернення в готель.
День 2 - Закопане – Краків – Краківський Аквапарк – Парк розваг Енерджіландія
День 2 - Закопане – Краків – Краківський Аквапарк – Парк розваг Енерджіландія
День 2 - Закопане – Краків – Краківський Аквапарк – Парк розваг Енерджіландія
День 2 - Закопане – Краків – Краківський Аквапарк – Парк розваг Енерджіландія
День 3.

ВеличкаЛьвів

Сніданок. Рекомендуємо відвідати

Соляні Копальні Велічки

(Діти: 18€ + вх. квиток)
Найстаріше соляне підприємство на польських землях, яке функціонувало понад 7 століть, глибокі дев'ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, містки, численні скульптурні витвори. Тут ми побачимо чарівні підземні озера, гроти, прекрасні каплиці і музейну експозицію, яка розповість про історію соляних розробок...

Освенцим – місто історії та пам'яті (трансфер)

(Діти: 23€ + вх. квиток)
Освенцим, відомий також під німецькою назвою Аушвіц, або концентраційний табір Аушвіц-Біркенау – комплекс німецьких концтаборів, що розташовувався в 1940-1945 на півдні Польщі, біля міста Освенцим, в 60 кілометрів на захід від Кракова. На території табору в 1947 році був створений музей, який включений до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Знайомство з однією з важких сторінок історії людства – концентраційним табором Аушвіц-Біркенау.
Повернення в Україну. Перетин кордону. Прибуття до Львова орієнтовно 22:00 (залежить від проходження кордону) Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638