UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1334
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Сонячний дует Азербайджан і Грузія

Днів: 7
Баку - Апшерон - Тбілісі - Мцхета -Тбілісі
Азербайджан
Грузія

7 днів/6 ночей
Заїзди на 2020 рік: щосереди

День 1.

 Прибуття в Баку. Трансфер в готель.
Розміщення. Вільний час.

День 1 - День 1 - День 1 - День 1 -
День 2.

Сніданок у готелі. Екскурсія «Знайомство з Баку». Азербайджан не такий простий, як може здатися на перший погляд. Це країна з великими перспективами і амбіціями, що знаходиться на стику чотирьох великих культур - європейської, тюркської, російської та перської. Стара частина міста «Ичери-Шехер», який займає значну територію в 22 га. Вулички шириною в пару метрів, без табличок з назвами і номерів будинків. Весь комплекс оточений кріпосними стінами, тому відчуття безпеки і захищеності «міста в місті» не покидає. Це хитросплетіння вулиць призведе до зовсім несподіваних сцен і покаже дивовижні картини. Район-музей з Дівочої Вежею, Палацом Ширваншахов, Замок Синик Гала, Караван Сарай, Джума Мечеть і ще багато інших архітектурних історичних пам'яток, очей від яких відірвати буде просто неможливо.
Вільний час на обід (за дод.плату). Далі нас чекає романтична прогулянка по приморського парку вздовж Бакінського бульвару. Ми відвідаємо сучасну частину міста, подивимося площу прапорів і помилуємося вечірнім полум'ям Вогняних Веж, будівля з настанням сутінків спалахне різнокольоровими вогнями, що нагадують язики полум'я. Вільний час.

День 2 - День 2 - День 2 - День 2 -
День 3.

Сніданок у готелі. Вільний час. Виселення з готелю (згідно з правилами готелю до 12:00).
Пропонуємо відвідати факультативну екскурсії (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзді):
Апшеронський півострів (70 дол/ос., вх. квиток 7дол) - будучи заселеним з давніх часів, зберіг ряд пам'ятників історії. Ми відвідаємо Храм вічного вогню Атештях. Територія храму відома на весь світ унікальним природним феноменом - палаючі виходи природного газу. У храмі жили вогнепоклонники, що спалювали все, що могло перешкодити перемозі Добра. Сьогодні це один із найбільш відвідуваних пам'яток старовини, і сюди тягнуться представники різних релігій. Так само ми побачимо Янар Даг - гора з природним вічним вогнем і велика кількість унікальних історичних пам'яток, серед яких численні храми, замки, фортеці та сторожові вежі епохи середньовіччя.
Повернення в Баку. Трансфер на ж.д вокзал.
О 21:10 відправлення поїзда Баку-Тбілісі. Ніч в поїзді.

День 3 - День 3 - День 3 - День 3 -
День 4.

Вранці прибуття в Тбілісі. Зустріч з представником компанії. трансфер на місце збору групи.
Знайомство з Тбілісі. Спочатку нас зустріне найграндіозніший храм Грузії - Кафедральний собор Самеба, який вражає красою і величчю своєї грандіозної архітектури, пишністю стилю і зовнішнього декору. Не менш відомим пам'ятником старовини Тбілісі є храм Метехі, що стоїть біля самого краю кам'янистого берега Кури і слугував у минулому фортецею і резиденцією грузинських царів. Далі піднімемося на підйомнику на стародавню фортецю Нарікала – древній і найвідоміший пам'ятник Тбіліської старовини, місцеві жителі називають її «душею і серцем міста». І, звичайно ж, відвідаємо парк Ріке і сучасний міст, якому президентом країни була дана назваМіст Миру. Міст є другим у світі за складністю архітектури. На Лівому березі моста знаходиться храм «Сіоні» (XII ст). Це місце цікаве не тільки як архітектурна споруда і пам'ятник старовини, але і як святе місце, де зберігається декілька християнських реліквій. Також нас очікуємо авто тур по центральній вулиці Руставелі і Марджанішвілі. Відчуємо смак Старого Міста і відвідаємо район сірчаних лазень Абанатобані.
Виїзд на екскурсію в «Мцхета» - найдавніше місто, столиця стародавньої Грузії. Саме тут зберігається одна з головних християнських святинь - Хітон Господній. Завдяки цій святині Мцхета називають «другим Єрусалимом». І саме тут, зберігся головний християнський собор всієї Грузії - Свєтіцховелі. А щоб повністю відчути красу міста, яке називають Другим Єрусалимом, ми піднімемося в монастир Джварі (V ст), звідки відкривається прекрасна панорама древньої столиці.
Пропонуємо відвідати факультативні екскурсії (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
• Відвідування винних домашніх погребів і гостинної грузинської селянської родини, де проведемо дегустацію грузинських вин і чачі, уроки грузинської кухні і скуштуємо справжній селянський грузинський смачний обід, який Вам запам'ятається надовго. Дегустація проводиться з глиняних піал і протягом дегустації вони повідають Вам всю історію виноградної культури і виробництва вина в Грузії
Повернення в Тбілісі. Поселення в готель. Трансфер на вечерю в один з кращих ресторанів Тбілісі, де нас чекає смачна національна вечеря і знамените грузинське вино, і все це в музичному і танцювальному супроводі (за бажанням, вечерю можна перенести на інший день, але без групового трансферу). Ніч в готелі.
День 2 - Тбилиси День 2 - Тбилиси День 2 - Тбилиси День 2 - Тбилиси

День 5.

Сніданок у готелі. Вільний день в Тбілісі. Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
Екскурсія до Кахетії - край лози і батьківщина виноробства, адже саме тут росте 500 сортів винограду, з 2000 року які існують в світі. Уявімо собі величезну гору, яка самотньо стоїть в центрі величезної долини. На горі - місто фортеця, звідки відкривається дивовижний вид на Алазанську долину, одну з найкрасивіших на Кавказі, а вдалині - Головний кавказький хребет із засніженими вершинами. Так, це «Сігнагі» - маленьке і дуже гарне містечко на сході Кахетії. Його називають містом любові, адже саме тут палац одружень працює цілодобово! Далі отримаємо позитивний заряд енергії відвідавши «Бодбе» - монастирський і єпископальний комплекс Святого Георгія. Тут розташована Базиліка Святої Ніно, а спустившись до її чудотворних джерел, можете загадати бажання, яке обов'язково здійсниться (піша прогулянка 30 хв).
Факультативно пропонуємо відвідати Винні погреби, де нас чекає дегустація різних сортів вина і чачі.
Повернення в Тбілісі.

День 5 - День 5 - День 5 - День 5 -
День 6.

Сніданок у готелі. Вільний день в Тбілісі.
Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
• Побачимо красу грузинських гір завдяки екскурсії Ананурі-Гудаурі - Казбегі
• Пізнати зелену красу Грузії, Ви зможете на екскурсії Боржомі- Бакуріані (також Ви зможете попити цілющої води з джерела Боржомі)

• Історія Грузії відкриється перед Вами на екскурсії Горі (музей Й.В. Сталіна) - і Уплісцихе кам'яне місто.
• Насолодіться красою Кахетії: Телаві, Цинандалі і Гурджаані

День 6 - День 6 - День 6 - День 6 -
День 7.

Сніданок у готелі. Звільнення номерів.
Трансфер в аеропорт Тбілісі. Завершення обслуговування.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Трансфер з аеропорту Баку в готель (під всі авіа рейси);
• Трансфер в аеропорт Тбілісі (під всі авіа рейси в дати туру);
• Транспортне обслуговування згідно з програмою;
• Екскурсії по програмі;
• Обслуговування кваліфікованого гіда;
• Проживання в обраній Вами категорії готелів в Баку (2 ночі) і в Тбілісі (3 ночі);
• Вхідні квитки в Грузії;
• Залізничний квиток Баку - Тбілісі (вагон-купе).
• Вечеря в ресторані національної кухні з шоу програмою і вином в Тбілісі.
Додатково оплачується:
• авіа переліт Київ-Баку / Тбілісі-Київ - від 190 $;
• додаткові екскурсії;
• додаткове харчування, особисті витрати
• додатково оплачуються вхідні квитки: музей килима, Дівоча вежа, Палац Ширваншахов.
Додаткова ніч у Тбілісі до / після туру:
• в готелях 3 *економ: сингл 45$, дабл 60$, тріпл 72$
• в готелях 3 *: сингл 66$, дабл 78$, тріпл 102$
• в готелях 4 *економ: сингл 72$, дабл 84$, тріпл 114$
• в готелях 4 *: сингл 114$, дабл 132$, тріпл 180$
Вартість доп. трансферу в одну сторону: 1-3 чол - 25 $, 3чел -35 $ мінівен, 4-6чел 40 $

Документи:
Дорослі - діючий закордонний паспорт;
Діти (до 16 років) подорожують з батьками: діючий дитячий проїзний документ.
• Якщо дитина подорожує з одним з батьків обов'язково необхідно мати нотаріально - завірений дозвіл від батька, який не їде з дитиною!
• Для школярів необхідно нотаріально - завірений дозвіл від обох батьків на ім'я керівник!

Для громадян України віза до Грузії та Азербайджану НЕ ПОТРІБНА !!!

Важливо:
• Просимо уточнювати вартість туру, програму і наявність місць;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
• Про ранішній від'їзд туристів просимо повідомляти при бронюванні туру;
• У разі запізнення туристів на час проведення екскурсій, туристична компанія не несе відповідальності за ненадані послуги.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638