UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Буковель

Днів: от 1
Україна

Українські Карпати являють собою молоді гірські утворення, які займають площу 37 тис. кв. м. Вони є частиною гірської системи Карпат, що простягнулася у вигляді величезної дуги на відстані 1500 км з північного заходу на південний схід, від Братислави в Словаччині до Залізних воріт в Румунії. Хоч гори обжиті гуцулами, бойками та лемками (місцеве населення, яке найбільшою мірою зберегло свій неповторний колорит) вже кілька століть, там все одно збереглося багато незайманих куточків природи. Великими територіями, які знаходяться під охороною держави, є Карпатський національний заповідник, Синевірський національний заповідник і Стужицька національний парк. Відпочинок в Карпатах приваблює туристів багатою культурною та історичною спадщиною місцевості, а також неповторним національним колоритом жителів. Тут зберігають свою культуру такі етнічні групи як гуцули, лемки, бойки. Саме тому провести Новий рік і Різдво в Карпатах - це значить відчути всю глибину народних традицій, з головою зануритися в надзвичайне дійство, покуштувати святкові страви - кутю, пампушки, домашні ковбаси, гуцульський банош або галицький червоний борщ. Для любителів активного відпочинку найкраще підійде гірськолижний курорт Буковель - найбільший і найпопулярніший гірськолижний комплекс України.
Клімат на курорті помірно континентальний зі сніжними зимами і теплим літом. Буковель з усіх боків оточений горами, які захищають його від холодних вітрів, завдяки чому Буковель володіє самими ідеальними умовами для лижного катання взимку і піших або велопрогулянок влітку. Гірськолижний сезон у Буковелі досить тривалий і триває з листопада по квітень, в цей час температура на схилах Буковеля зазвичай -5 ... -7 ˚ С. А влітку в середньому температура на курорті 20 ... 25 ˚ С.
Курорт Буковель розташований на висоті 860-890 м над рівнем моря в оточенні трьох гір - г. Довга (1372 м), г.Чорна Клева (1246 м ) і г. Буковель (1127 м), яка і дала назву всьому курорту. Побудований за зразком європейських гірськолижних комплексів - з сучасними готелями, SPA - комплексами, ресторанами..
Кількість трас: 56:
13 синіх ( для новачків)
- 36 червоних ( середніх по складності )
- 7 чорних ( для професіоналів )
Сумарна протяжність трас - близько 50 км ( 100 % з них зі снігогенеруючим устаткуванням).
Найдовший спуск 5G протяжністю 2106 м - червона і 14А протяжність 2132 м - синя.
Також є траса для могула на схилі 1А і 2 траси слалом- гігант - на схилі 8А і 5А.
Всі траси доглянуті і пов'язані між собою..
ПІДЙОМНИКИ 16 підйомників::
- 13 крісельних ( 4 -х місних )
- 1 крісельний ( 3 - х місний)
- 1 крісельний ( 2 - х місний)
- 1 бугельний
Також є мультиліфт для початківців і дітей..
ВАРТІСТЬ ПІДЙОМНИКІВ:
1 підйом (тільки для пішоходів , № 2 , 5 , 11 , 14 ) від 35 грн.
1 мультиліфт від 17 грн
3:00 від 252 грн
1 день від 336 грн.
ВАРТІСТЬ ПРОКАТУ ( ЛИЖІ / СНОУБОРД ) від 80грн за 1 день
Нічне катання режим роботи ( підйомники № 1R , 2R ) :
- З 16:30 до 19:30
На курорті працює лижна школа чи школа сноубордингу , в якій новачки зможуть навчитися стояти на лижах і кататися як професіонали , тут подбали про дітей , їм допоможуть навчитися кататися в спеціальній дитячій лижній школі . Навчання проводять кваліфіковані тренери на синіх схилах для новачків , що гарантує безпеку для початківців лижників. У Буковелі працює медпункт , і всі власники абонементів застраховані.
Також на курорті проводять екстрім- фестивалі - це відкриті чемпіонати серед аматорів та ветеранів з гірських лиж ; змагання з джиббінгу (катання на сноуборді по перилах) , в яких можуть брати участь усі бажаючі віком від 16 років.


 

Готелі, котрі не вказані в даній пропозиції - під запит!

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проживання, вказане у таблиці.
• харчування, передбачене готелем.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• додаткове харчування.
• проїзд до Буковелю і назад

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638