UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

«Можеш забрати собі весь світ, але залиш мені Італію ...»

Грація Північної Італії

Днів: 8, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 6
Львів - Будапешт - Трієст - Мілан (4 ночі) - оз. Комо - Турін - Генуя - Санта Маргарита - Портофіно - Чінкве-Терре - Бергамо - оз. Гарда - Брешія - Парма - Падуя - Віченца - Тревізо - Токай - Львів
Італія
Австрія
Угорщина
Назад

Квітень '24

  7   12   22 ТС 27

Травень '24

  6   7   13   19   25   30

Червень '24

  2   14   23   24   28

Липень '24

  4   5   10   19   23   29   30

Серпень '24

  2   4   13   17   29

Вересень '24

  1   3   10   11   17   18   21

Жовтень '24

  3   4   10   22   26

Листопад '24

  2   3   22

Грудень '24

  10   21
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
 – 
Стрий
 – 
Мукачево
 – 
Ужгород
Угорщина:  
Будапешт

Без нічних переїздів!
4 ночі в Мілані!
Всі перлини Північної Італії в одному турі!

Шість екскурсій у вартості
(по Трієсту, Мілану, Туріну, Генуї, Бергамо і Падуї)

День 1.

ЛьвівБудапешт

Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу. Переїзд в Будапешт.
Пропонуємо насолодитися чудовими видами набережної Корзо і прогулятися по найвідомішій туристичній пішохідній вулиці Будапешту - Ваци. Для бажаючих:

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Переїзд і поселення в готелі на території Угорщини. Ночівля.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

Трієст

Сніданок. Переїзд в Італію.

Несподіваний Трієст

(входить у вартість туру)
Зазвичай європейські портові міста - це завжди метушня, галас, вузькі вулиці і натовпи жебраків, однак Трієст - абсолютне виключення з правил, що поєднує в собі риси трьох абсолютно різних культур. Понад шість століть Трієст перебував під владою Австрії, величезний вплив на нього здійснила сусідня Словенія, і всі ці неповторні риси нерозривно сплелися з культурою витонченої Італії. Цей прикордонний світ збиває з пантелику і дарує цілу гаму суперечливих, проте захоплених почуттів.
Переїзд і поселення в готелі в районі Мілану. Ночівля.
День 2 - Трієст
День 2 - Трієст
День 2 - Трієст
День 2 - Трієст
День 3.

Міланcобор Дуомоозеро КомоЛугано

Сніданок.
Пересування по Мілану - на громадському транспорті (оплачується самостійно)
Екскурсія

Мілан – столиця моди

(входить у вартість туру)
Запрошуємо на флірт італійського смаку в столицю мистецтва і моди – місто Мілан. Мілан витончено поєднує у свому образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали. Вирушаємо в саме серце Мілану-П'яццо Дуомо, де розташований символ міста – Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива. Північний Палац, Тріумфальна арка, кінна статуя короля Вітторіо, Королівський палац, гордість Мілану і перлина світу – "Ла Скала" – найвідоміший театр всіх часів і народів. Тут кожен знайде те, що шукав.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Екскурсія в оперний театр Ла Скала

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Говорячи про те, що собою являє опера в Італії з точки зору виконавської, композиторської та диригентської майстерності, які її традиції і тенденції розвитку, ми завжди маємо на увазі: йдеться про найвідоміший оперний театр в Мілані - про Ла Скала. Пропонуємо Вам відвідати цей шедевр!

Пінакотеки Брера

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Пінакотеки Брера - найбільша і найвідоміша картинна галерея в Мілані. Відкрита в 1809 році, вона до цих пір ніби магнітом притягує всіх любителів мистецтва. У картинний фонд включені полотна європейських художників XV-XVII століть і шедеври майстрів італійського живопису XIV-XIX століть: Рафаеля, Караваджо, Модільяні, Браманте, Тінторетто і інших.

Відвідування Собору Дуомо

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Це унікальна будівля, аналогів якій не існує. По-перше, це єдиний католицький храм, побудований з білого мармуру. По-друге - єдиний італійський собор, зведений в стилі полум'яніючої готики. По-третє, це п'ятий за величиною храм в світі, здатний вмістити до 40 000 чоловік.

Озеро Комо – джерело натхнення

(Дорослий: 38€ / Діти: 38€)
Протягом століть озеро Комо заворожувало своєю чарівною красою. Мальовнича природа, селища в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, а в центрі - блакитна дзеркальна гладь озера, немов перекинуте на землю небо, завершує картину пишноти природи. 
Озеро Комо - джерело натхнення - відеоогляд

Лугано - сонячний діамант Швейцарії

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми поїдемо в Лугано, який причаївся між двома горами, скелі яких спускаються до вод одного з найчарівніших озер альпійської панорами - озера Черезіо. Маленький містечко Лугано підкорить нас живою атмосферою невимушеності та м'яким середземноморським кліматом. Під час оглядової екскурсії по Лугано ми проїжджаємо по головній площі міста Піаца Риформа з беззаперечними атрибутами Швейцарії - банками, безліччю приємних кафе та величним будинком муніципалітету, прикрашеними годинниками і скульптурами.

Таємниці вечірнього Мілану

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
При світлі ліхтарів місто змінює вигляд: загадкові вулиці, елегантні фасади, лунаюча з барів музика. Ми запрошуємо вас стати на один вечір справжнім міланцем і зануритися в атмосферу нічного життя і бурхливих емоцій
Ночівля.
День 3 - Мілан – cобор Дуомо – озеро Комо – Лугано
День 3 - Мілан – cобор Дуомо – озеро Комо – Лугано
День 3 - Мілан – cобор Дуомо – озеро Комо – Лугано
День 3 - Мілан – cобор Дуомо – озеро Комо – Лугано
День 4.

МіланТурин

Сніданок.
Екскурсія

Найбільш не італійське місто - Турин

(входить у вартість туру)
Головне місто італійського регіону П'ємонт, на подив, не схоже на решту Італії: спокійне, стримане, не хаотичне. Вулиці, закладені ще до нашої ери за велінням імператора Августа, збудовані в шаховому порядку, тому тут практично неможливо заблукати. Турин - місто прекрасних блакитних гір, парків, музеїв, магії і кращого в світі шоколаду. Місто привабливе пам'ятками архітектури епохи бароко і чудовими музеями, неповторною спокійною красою своїх церков, палаців, музеїв. Головною визначною пам'яткою Турина по праву можна вважати Сидонську Капелу, де зберігається знаменита Туринська плащаниця ...
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Відвідування Королівського Палацу

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Королівський палац у Туріні є першою офіційною зимовою резиденцією королів Італії в П'ємонті. Найдавніший рід Савойя, бере свій початок в X cт. н.е. У 1563 році Емманн Фелібер переніс столицю свого князівства з Шамбері в Турин. Туринський королівський палац - це один з найбільш елегантних палаців Європи, що зберіг інтер'єри в автентичному вигляді, як це було при монархії. У 1861 році відбулося об'єднання Італії, а Турін став першою її столицею. У цей період Королівський палац відіграв особливо важливе значення в управлінні країною. Палац розташований на площі Кастелло, в безпосередній близькості від Палацу Мадама. Під час цієї екскурсії ми відвідаємо зали палацу, збройну палату, тронний зал, дзеркальну галерею, парадні зали, зал Сенату, бальний салон і багато іншого.

Абатство Святого Михаїла

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Незабутньою стане подорож до Монастиря Архангела Михаїла, розташованому на горі Піркіріано, в 40 хвилинах їзди від центру Туріна. Історія Абатства починається в кінці Х, на початку XI ст. За легендою, воно було освячено самими ангелами, а в середні віки натовпи паломників перетинали всю Європу, щоб пройти по так званому шляху Святого Архангела Михаїла, який складався з 3-х обов'язкових етапів: Мон-Сен-Мішеля в Нормандії, Абатства Святого Михаїла в П'ємонті і Монте-Гаргано в Апулії. Архітектура Абатства вражає уяву. Змішання творіння природи і людського генія, скеля, камінь, сходи, гірські урвища, колони і вершина гори, навколо якої побудована основна церква. У чудову погоду з терас Абатства відкривається запаморочливий вид на Турін, озеро Авільяно, долину Суза і Альпійські хребти.

No Martini, no party

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Нас чекає відвідування легендарної фабрики Мартіні в містечку Асті, де народжується біле вино Мускат і відоме у всьому світі солодке ігристе вино - Мартіні Асті; музею Мартіні, де представлені старовинні пляшки, келихи, а також етикетки і плакати в різних стилях, який по праву вже можна розцінити як твір мистецтва! Ну і звичайно, дегустація неповторного смаку божественного напою.
Повернення в Мілан. Ночівля.
День 4 - Мілан – Турин
День 4 - Мілан – Турин
День 4 - Мілан – Турин
День 4 - Мілан – Турин
День 5.

ГенуяСанта-Маргерита і ПортофіноЧинкве-Терре

Сніданок.
Екскурсія

Господиня моря - Генуя

(входить у вартість туру)
Давня морська держава і найбільший порт в Північній Італії Генуя, є столицею Лігурії, а історична спадщина «портової республіки» не дає спокою багатьом дослідникам і простим шукачам нових вражень. Вузькі вулички, маленькі площі, сходи в своєму тісному просторі приховують тисячолітню історію міста. Тут народився знаменитий мандрівник Христофор Колумб, поет Петрарка і композитор Паганіні. Це місто ще в царські часи любила відвідувати аристократія і зараз в його передмісті знаходиться наймодніша курортна зона країни.
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Відвідування Музею-Ризниці Кафедрального Собору

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Ви познайомитеся з унікальною колекцією реліквій, зразками церковного мистецтва, в основі якої лежить історично сформовані збори Скарбниці здебільшого доставлені зі Сходу з часів хрестових походів. Колекція містить рідкісні та унікальні пам'ятники: реліквії святих, твори орнаментального шиття, вироби з золота і срібла, прикраси, ковчеги, церковне начиння.

Гармонія природи і мистецтва

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Запрошуємо вас відвідати перлини Лігуріі- Санта Маргеріта і Портофіно, улюблене місце відпочинку не тільки італійців, але і міжнародної еліти. Чарівне містечко Санта Маргеріта розташоване в самому центрі Лігурійської Рів'єри в затоці Тігулліо, оточене прекрасними пагорбами, оливковими деревами і шикарними віллами. Далі нас чекає невелика морська подорож на катері в містечко Портофіно. Місто мрії, яхт і незайманої природи!

Чінкве-Терре - веселка емоцій

(Дорослий: 60€ / Діти: 55€)
Заповідник Чінкве-Терре - це природне багатство у всій своїй красі. Місце, відоме у всьому світі, як кілька маленьких середньовічних поселень в провінції Ла Спеції: Монтероссо, Вернацца, Манаролла і Ріомаджоре, вважаються світовим надбанням людства і знаходяться під охороною ЮНЕСКО. Старовинні церкви, яскрава палітра різнокольорових будиночків, величні скелі, покриті виноградниками, яскраве сонце і незвичайно прозоре синє море, а також відома «стежка любові», прорубані в скелястому березі - все це складає неповторний місцевий пейзаж. Переконайтеся в цьому самі ...
Повернення в Мілан. Ночівля.
День 5 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно – Чинкве-Терре
День 5 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно – Чинкве-Терре
День 5 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно – Чинкве-Терре
День 5 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно – Чинкве-Терре
День 6.

Бергамоозеро ГардаСірміонеБрешіяПарма

Сніданок.
Екскурсія

Бергамо... Два в одному

(входить у вартість туру)
Вдало розташувавшись біля мальовничого підніжжя Альп, Бергамо складається з двох частин. Його стара частина, звана "Верхнє місто", знаходиться на горі, біля підніжжя якої розтягнулася нова частина міста з довгими і широкими вулицями. Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка здаються ожилим минулим, тут без всяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну і ситну традиційну їжу, приправлену чудовим місцевим вином. Вони в черговий раз виправдовують стару добру істину про те, звідки проходить шлях до серця мандрівника.
Далі наш шлях лежить до озера Гарда.
Живописний куточок Італії і улюблене місце відпочинку гостей з багатьох країн. Скелясті гори переплітаються тут з піщаними пляжами і оливковими гаями, надаючи цій місцевості особливий середземноморський колорит. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в дивне курортне містечко Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали артистів і письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами, охайні будинки так і ваблять все далі і далі.
Для всіх бажаючих:

Багатолика Брешія

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Розташована між двома найвідомішими італійськими озерами, Гарда і Ізео, біля підніжжя зелених пагорбів, вкритих густою рослинністю, на самому початку мальовничої долини Валь Тромп, Брешія часто не береться до уваги мандрівниками, які залишають без уваги саме місто і прямують прямо до безперечно красивих водойм. Факт дуже сумний, так як Брешіа зберігає в своїх надрах один з найпрекрасніших історичних центрів в регіоні і деякі з найбільш добре збережених пам'яток Римської і Ломбардійської епох у всій північній Італії.

Парма - живопис, музика і пармезан

(Дорослий: 31€ / Діти: 28€)
Звичайно, цей місто завдячує своєю славою речам дуже смачним, хоча і прозаїчним, - шинці, сиру пармезан і вину Ламбруско. Але! Ви будете приємно здивовані: Парма - це і твори геніального архітектора і скульптора Бенедетто Антеламі (одного з небагатьох відомих на ім'я діячів мистецтва романської епохи Середньовіччя), це і живопис Корреджо (самобутнього художника епохи Відродження), це і батьківщина Параміджаніно, цього елегантного і витонченого (а також невдачливого) художника, картини якого прикрашають найвідоміші картинні галереї світу. Парма - це і батьківщина Верді, де до цих пір продовжуються традиції музичного мистецтва і зберігається культура італійської опери.
Переїзд і поселення в готелі. Ночівля.
День 6 - Бергамо – озеро Гарда – Сірміоне – Брешія – Парма
День 6 - Бергамо – озеро Гарда – Сірміоне – Брешія – Парма
День 6 - Бергамо – озеро Гарда – Сірміоне – Брешія – Парма
День 6 - Бергамо – озеро Гарда – Сірміоне – Брешія – Парма
День 7.

ПадуяВіченцаТревізо

Сніданок.
Екскурсія

Падуя – місто трьох "без"

(входить у вартість туру)
Місто, засноване троянцями, можна сміливо вважати благословенним, у якого цілих 4 святих покровителя. Це дивовижний місто, де все дихає історією і культурою. Падуя – місто святого, шанованого у всьому світі Святого Антонія, і місто знань, де розташований один з найдавніших європейських університетів – Падуанський університет, в якому викладали Галілей і Коперник. Тут ми відкриємо для себе нову Італію... особливу і таємничу, наповнену красою і загадками.
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:

Золоте місто - Віченца

(Дорослий: 33€ / Діти: 23€)
Місто Віченца з'явилося давним-давно, ще до нашої ери, у вигляді маленького селянського поселення на березі річки Bacchiglione. З роками, селище перетворилося в невелике місто, у якому в епоху Відродження жив і творив знаменитий архітектор Андреа Палладіо. Як наслідок, ЮНЕСКО, настільки вражене спадщиною талановитого Палладіо, що, не довго думаючи, взяло все місто під свою опіку - аби ніщо не зникло. Знаменитий на весь світ театр Олімпіко в Віченці є останнім дітищем великого архітектора. Знамениті Базиліка Палладіо, кафедральний собор, Piazza dei Signori і розкішна вежа Torre di Piazza, численні палаци, галереї та заміські вілли. А сьогодні Віченца - центр Апеннінської «Силіконової долини», «ювелірна Мекка», одним словом - «Золоте місто».

Венеція в мініатюрі

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Тревізо знаходиться на північ від свого іменитого побратима. Настільки почесне прізвисько місто отримало завдяки мальовничим барвистим будиночкам рибалок, що розкидані уздовж берега річки. Тревізо взагалі не можна уявити без води, вся історія міста була пов'язана з двома річками: Силі, яка перетинає історичну частину, і там зливається з рікою Каня - створюючи неповторний ландшафт укупі з потужними фортечними стінами і крихкими витонченими будиночками.
Переїзд і поселення в готелі на території Угорщини.
Ночівля.
День 7 - Падуя – Віченца – Тревізо
День 7 - Падуя – Віченца – Тревізо
День 7 - Падуя – Віченца – Тревізо
День 7 - Падуя – Віченца – Тревізо
День 8.

ЛьвівТокай

Сніданок.
При бажанні групи і наявності часу.

Король вин – місто Токай

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для всіх бажаючих – поїздка на Батьківщину відомого вина – "Короля вин – вина королів!" – місто Токай. Дегустація токайських вин і "угорський гуляш" – за чудовий Вікенд в хорошій компанії!
Король вин – місто Токай - відеоогляд
23:00 орієнтовний час прибуття до Львова. Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал.
До нових зустрічей!
День 8 - Львів – Токай
День 8 - Львів – Токай
День 8 - Львів – Токай
День 8 - Львів – Токай
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• city tax (міський податок) в Італії від 1.5€ до 6€ з людини за ніч
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638