UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Чудові далі – нас до себе зазивали
Красою манили… Щастям одарили!

Скандинавський бум: Стокгольм, Осло, Копенгаген! 
3 столиці Скандинавії!

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів – Гданськ – Стокгольм – Осло – Гетеборг - Мальме - замки Данії – Копенгаген - Львів
Данія
Норвегія
Польща
Швеція
Назад
Всі дати
регулярного туру
Вперед

У вартості екскурсії по Гданську, Стокгольму, Осло та Копенгагені!

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
Всього за 7 днів ми побуваємо, побачимо і насолодимось красою:
• королівської столиці Швеції - Стокгольму та таємного Фрегата Vasa!

• столиці Норвегії - Осло, а також парку скульптур Густава Вігеланна, музею кораблів вікінгів, музею «Кон-Тікі»!
• столиці Данії - Копенгагена, а також неперевершених замків Данії - Розенборг, Кронборг, Фредериксборг!

• незабутнього морського міста Гетеборга і Мальме;
• Балтійської перлини Гданська і замка Мальброк!

Швеція – Норвегія – Данія
чарівні краєвиди і дивовижна природа, історії та легенди, перекази і міфологія...

День 1.

ЛьвівВаршаваГданськ

Зустріч на залізничному вокзалі Львів ( пл. Двірцева 1)

Виїзд зі Львова. Переїзд по Україні. Перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.

Варшава – місто королів

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 

Варшавський центр науки "Коперник"

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Унікальне освітній простір, сучасний інтерактивний музей, в якому є виставки, цікаві і для дітей, і для дорослих. На території наукового центру знаходиться кілька постійних експозицій. Серед них лабораторії, де проводять цікаві заняття для дітей, театр високих напруг, де можна дізнатися про природу електрики, не менше барвистий і захоплюючий театр роботів. Для самих маленьких створено ігрове і експериментальний простір "Бззз!". Крім того, в центрі працює 3D-планетарій, де показують барвисті наукові фільми, що розповідають не тільки про космос і зірки.

Польська кухня

(дод. оплата)
Можливість спробувати місцеву кухню. Вона славиться відмінним журеком, бігосом і голонкою. Польські господині чудово вміють готувати торти і тістечка: маківці, серники та беза. Дуже популярний гарячий шоколад. Оплата по меню.
Переїзд на нічліг.
Ночівля.
День 1 - Львів – Варшава – Гданськ
День 1 - Львів – Варшава – Гданськ
День 1 - Львів – Варшава – Гданськ
День 1 - Львів – Варшава – Гданськ
День 2.

ГданськМальборкСопот

Сніданок.
Екскурсія

Золоті Ворота Речі Посполитої - Гданськ

(входить у вартість туру)
Старовинна Королівська дорога прикрашена Золотим будинком, Двором легендарного короля Артуса, фонтаном Нептуна, а також Ратушею Старого міста, на площі перед якою місцеві жителі вітали королів! Скарб Гданська - Марьяцький храм - другий за величиною і красі собор в Європі, з вежі якого кожну годину лунає чарівний передзвін.
Вільний час. Для бажаючих рекомендуємо відвідати:

Бурштинова перлина Балтики - курорт Сопот

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Неймовірно затишний і красивий Сопот - "музична перлина Балтики", містечко прекрасних піщаних пляжів, ласкавого сонечка і Міжнародного Пісенного Фестивалю. Прогулянка по пірсу найдовшому в Європі, який пролягає на кілька сотень метрів в море - вишукане місце для романтичних побачень, зустрічі сходу та заходу сонця...

Подорож по середньовіччю - замок Мальборк

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні стіни з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости зберігають ауру загадковості і чарівності ... А колекції бурштину, старовинної зброї і лицарських обладунків перенесе нас у часи могутності хрестоносців!
Переїзд в порт. Посадка на пором.
А тепер нас чекає подорож на поромі!!! Розважальні програми, ресторани – на будь-який смак, адже кулінарні враження - це дуже важлива частина морської подорожі. А ще магазини на поромі з унікальним асортиментом і вигідними цінами.
Ночівля на поромі.
День 2 - Гданськ – Мальборк – Сопот
День 2 - Гданськ – Мальборк – Сопот
День 2 - Гданськ – Мальборк – Сопот
День 2 - Гданськ – Мальборк – Сопот
День 3.

Стокгольм

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).

Нас чекає Швеція - країна озер і бурхливих річок, тисяч маленьких островів і жвавих міст. Країна де жила велика казкарка Астрід Ліндгрен, дивак Карлсон, і улюблениця всіх дітей Пеппі Довгапанчоха!
Прибуття в порт Кальскроне. Переїзд в Стокгольм.
Екскурсія

Серце Стокгольму Gamla Stan

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Місто на воді - Стокгольм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.
Місто на воді - Стокгольм - відеоогляд

Історії Стокгольмського Метро

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Для того, щоб описати метро Стокгольма, слів завжди буде замало. Його потрібно побачити на власні очі! Разом ми пройдемо по найцікавіших і найкрасивіших станціях, зануримося в таємничу атмосферу, гід розповість їх історію і покаже цікаві деталі. Метро Стокгольма - Tunnelbana - по праву вважається однією з головних визначних пам'яток міста. Красиво, незвично, дивно, заплутано, загадково. Кожна лінія оформлена по-своєму. Тут зустрічаються казкові гроти, грецькі скульптури, надсучасні відео-інсталяції, поп-арт і багато іншого.

Королівський Стокгольм

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи. Ми зайдемо в Скарбницю і зможемо дізнатися, чому Шведський король не носить корону на голові.

Таємний Фрегат Vasa

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель XVII століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Таємний Фрегат Vasa - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 3 - Стокгольм
День 3 - Стокгольм
День 3 - Стокгольм
День 3 - Стокгольм
День 4.

Осло

Сніданок.

Переїзд в Осло.
Екскурсія

Столиця землі вікінгів – Осло

(входить у вартість туру)
В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми... Пішохідна екскурсія по центру міста. Ми відвідаємо Ратушу, пройдемося уздовж Гавані, побачимо Королівський палац, фортеця Акерсхюс (без входу в замок), прогуляємося по найстарішій збереженій частині міста 17 століття. Пройдемо по головній вулиці Карл Йохан, побачимо Парламент, Національний театр, Університет.

Велика прогулянка по Осло і парк скульптур Густава Вігеланна

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми побачимо чудові місця, будемо слухати цікаві історії і робити зупинки на фотопаузи. А далі нас чекає ні на що не схожий парк скульптур. Він вміщує понад 600 скульптур різного віку і настроїв. Наш екскурсовод знає, про що думають і чим живуть ці скульптури... Кульмінація екскурсії, гордість жителів Осло - трамплін Хольменколлен, якому більше ста років...

Осло-фіорд і музей Кон-Тікі

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Музейний острів - це вілли, що потопають в квітучих садах, пристанях з білосніжними яхтами і безліч музеїв... Ми в супроводі екскурсовода відвідаємо музей «Кон-Тікі» де знаходяться судна і предмети, які знаменитий мандрівник і антрополог використовував під час експедицій - «Кон-Тікі»,«Фату-Хіва»,« Ра» і «Ра II»,«Тигрис». Але головним експонатом музею безсумнівно є пліт «Кон-Тікі», на якому Тур Хейєрдал перетнув Тихий океан в 1947 році.
Поселення в готель. Ночівля.
День 4 - Осло
День 4 - Осло
День 4 - Осло
День 4 - Осло
День 5.

Гетеборгзамок ФредеріксборгКронборгМальме

Сніданок.

Переїзд по території Норвегії до Швеції.
При бажанні групи.

Душа Швеції Гетеборг

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Гетеборг - столиця західного узбережжя Швеції. Це море, сонце, вітер і атмосфера південного шведського міста. Місто ресторанів і центр промислу креветок, яких тут дуже багато, і вони тут дуже смачні. Оглядова екскурсія по місту з оглядом головних визначних пам'яток і можливістю спробувати найвідоміший «бутерброд з креветками» в ресторані неба.

Музей Концерну "Вольво

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Гетеборг є столицею найвідомішого в світі шведського автомобільного концерну. САМО СЛОВО "VOLVO" стало синонімом якості, надійності, безпеки і стилю.
Приїзд в Хельсінгборг.

Таємниці і легенди Королівських Замків

(Дорослий: 55€ / Діти: 50€ + вх. квиток)
Замок «Гамлета» - Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг !!! Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. Історичний музей, Національна портретна галерея з колекціями датських майстрів, чудовий фонтан, який увінчує володар морів Нептун, привідкриють Вам дверцята в історію. А витонченість королівського смаку ми зможемо оцінити, за прогулянкою по розкішному королівському парку: плакучі верби, білосніжні лебеді і лабіринти доріжок навколо водойм - романтика тут всюди ... Морські хвилі і зелені береги, а над ними височить могутній і неприступний, величний і романтичний замок Кронборг - "Коронний замок" датських королів. Відома по шекспірівської трагедії «фортеця Гамлета -" Ельсіоноре "»: строгі фасади, кутові вежі, міфологічний "Сплячий вікінг", а також фортечний вал, на якому зізнаються в коханні один одному бронзові статуї Гамлета і Офелії.

Екскурсія по місту Мальме.

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Розташоване місто в південній Швеції, в провінції Сконе. Це одне з найстаріших міст Скандинавії і єдине велике місто в Північній Європі, яке може похвалитися своїм власним пляжем в центральній частині міста - і до того ж дуже хорошим, який отримав міжнародну нагороду «Синій прапор» за свої прозорі води. Центральна частина Мальме залишається маленьким, доброзичливим і приємним серцем міста, де майже все зручно розташоване на відстані пішохідної прогулянки. Тут багато цікавих будівель, зведених в різні історичні періоди, серед яких - дерев'яні будинки, побудовані в XVI столітті.
Ночівля.
День 5 - Гетеборг – замок Фредеріксборг – Кронборг – Мальме
День 5 - Гетеборг – замок Фредеріксборг – Кронборг – Мальме
День 5 - Гетеборг – замок Фредеріксборг – Кронборг – Мальме
День 5 - Гетеборг – замок Фредеріксборг – Кронборг – Мальме
День 6.

Копенгаген

Сніданок.
Екскурсія

Копенгаген - місто королівських чудес

(входить у вартість туру)
Для тих, хто хоче детально пізнати Копенгаген, відчути його неповторну атмосферу. Площа біля ратуші, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішою гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглою вежею, яка зберігає багато історій, одним із символів міста - будівлею Біржі, церквою Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена...
Вільний час. Для бажаючих рекомендуємо відвідати:

Є Данія на світі, друг Гораціо

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія з фотопаузами. Ми почуємо історію Данського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопаузи. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена – Русалочки, яка ось уже майже 100 років сидить на набережній Ланглінье. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена – Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгаген, Крістіансборґ – данський парламент.

Розенборг – замок троянд

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Це справжній замок, представник епохи Відродження. Замок витончений, ніжний, повітряний, схожий на казковий палац. Слово «троянда» лягло в основу назви палацу "Розенборг" – "замок троянди". Король Крістіан IV захоплювався розведенням троянд.

По каналах Копенгагена

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Чудові пейзажі, що захоплюють дух, можливість зануритися у атмосферу спокою, комфорту та гармонії.  Прогулянка на кораблику по каналам Копенгагена. Набережна Nyhavn, будиночки казкаря Андерсена, новий Оперний театр, будинок Актора, міст поцілунків...  
Переїзд по Данії

Ересуннський міст

(входить у вартість туру)
Міст між Данією і Швецією - унікальна споруда, яка не має аналогів в світі. 
Переїзд по території Швеції. Посадка на пором. Відплиття на поромі в Гдиню. Ночівля на поромі.
День 6 - Копенгаген
День 6 - Копенгаген
День 6 - Копенгаген
День 6 - Копенгаген
День 7.

ГдиняЛюблінЛьвів

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).

Переїзд по Польщі.
Можливість завершити тур в Польщі. Район Гдиня, Лодзь, Варшава, Люблін.
При бажанні групи і наявності часу.

Старовинний Люблін

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Перше місто для знайомства - Люблін. Екскурсія по одному з відомих міст Польщі. Міста, як і люди, часто крім імен офіційних мають прізвиська. Жартівливі або поважні, вони ніби відображають тепле ставлення сусідів до цих краях. Мабуть, саме так ставляться до Любліна, який частенько величають «Малим Краковом» або «Козячим градом». Це чудове місто так само гарне і самобутнє, як і Краків, а ось «Козячим градом» Люблін називають через зображеного на його гербі білого козла, що збирається поласувати виноградною лозою. Серце Любліна Старе Місто з його багатовіковими кам'яницями, вузенькими вуличками, архітектурними пам'ятками: Краківська брама, Домініканський монастир, Кафедральний собор з ризницею та скарбницею, Старий театр, який є одним з найцінніших і цікавих в Європі.  
Прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
До нових зустрічей!
День 7 - Гдиня – Люблін – Львів
День 7 - Гдиня – Люблін – Львів
День 7 - Гдиня – Люблін – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
 
Додатково оплачується:
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми.
• сity tax (міський податок)
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Місце в 2-х місній каюті без вікна/з вікном - 83€/98€
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638