UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1335
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 20.04.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Невероятное путешествие по Млечному Пути -
потрясающие мультимедиа эффекты и динамическая
имитация космического полета…
Все это и еще больше интересного для Вас и Ваших детей!

Чудовий світ розваг або тиждень в Фантазія-Ланді!

Днів: 8
Київ - Кельн - парк розваг Фантазія-Ланд - Київ
Німеччина

8 днів/7 ночей

День 1.

Кельн

 Приліт в Кельн.
Зустріч в аеропорту. Трансфер в готель в Кельні.
Розміщення в готелі після 14:00. Вільний час.
Цей старовинний сучасний Кельн! Стара Німеччина і сучасна Європа сплелись воєдино в хитрих переходах пішохідної зони міста. Тут і магазини, і ресторанчики і бутіки. Прекрасні, старовинні фонтани стикаються з пивними барами, де подають Кельш - кельнське пиво з віковими традиціями. Рекомендуємо вечірню прогулянку по місту.
Ночівля в готелі (Кельн).

День 1 - Кельн День 1 - Кельн День 1 - Кельн День 1 - Кельн
День 2.

Кельн

 Сніданок в готелі.
Оглядова екскурсія в Кельні (у вартості туру, без вх. квитків).
Оригінальний німецьке місто з 2000-річною історією, власною мовою, цікавим мистецтвом пивоваріння та веселим способом життя. Якщо звернутися до будь-якого жителя Кельна з питанням: «Що тут варто побачити», то перше, що можна почути у відповідь: «Звичайно, Кельнський собор!» Цей собор є не просто цінним пам'ятником історії та архітектури, він вважається найбільшим готичним собором на території Німеччини і одним з найвеличніших релігійних споруд Європи. Вільний час. Рекомендуємо відвідати:
- Музей Людвіга. Основу експозиції музею складають близько 800 робіт генія початку XX століття Пабло Пікассо. Більший розмах мають лише колекції барселонського і паризького музеїв. Інші імениті твори належать авторству Далі, Вархола, Джаспер, Раушенберга і Роя Ліхтенштейна.
- Музей Вальраф-Ріхарц де зберігаються роботи Ренуара, Моне і Сіслея, а також Ван Гога, Сезанна і Мунка...
- Музей шоколаду - куди приходять люди різного віку, щоб дізнатися історію своїх улюблених ласощів та в дослідницьких цілях спробувати цукерки, які прямо тут і готують.
- Інненштадт - надивившись на історичні пам'ятки і вдосталь напившись пива в Старому місті, пора перебиратися на торгові вулиці Кельна, які розташовуються всього в декількох хвилинах ходьби від Рейну. Кращі магазини знаходяться на Хойештрассе, Шільдергассе і в районі станції метро «Ноймаркт».
Ночівля в готелі (Кельн).

День 2 - Кельн День 2 - Кельн День 2 - Кельн День 2 - Кельн
День 3.

Кельн - Амстердам - Брюссель - Люксембург - Брюгге

 Сніданок в готелі.
Вільний час у Кельні.
Рекомендуємо відвідати:
- Замки романтичного Рейну (48€/особу). Рейн з його берегами: то мальовничо повитими виноградниками, то стрімкими скелями, де на вершинах мовчать старі замки, який зберігає драми і таємниці історії. Тут черпали своє натхнення Гейне і Вагнер, створюючи безсмертні творіння. Тут немов чуються вагнеровські лейтмотиви і небезпечна пісня Лорелей... Також ми відвідаємо лицарський замок Марксбург, помилуємося чарівною панорамою німецького кута і прогуляємося по Рюдесхайм - веселій винній столиці.
- Мюнстер і водні замки Вестфалії (50€/особу). Неможливо не закохатися в неспішну романтичність Німеччини з її картинною красою доглянутих міст. Сміливо можна сказати що це край тиші і спокою, просторих луків, срібних річок і вікових лісів. Край, де проживає найпівнічніша в світі колонія фламінго, досі пасуться на полях дикі вестфальські коні, а величні середньовічні замки ведуть зі своїми водними відображеннями неспішні бесіди про минуле.
Регіон Мюнстерланд - це осередок більше ста замків, краса яких подвоюється у водах навколишніх ровів і озер. А прогулянка вулицями Раєсфельда, який неначе був перенесений таємничим чарівником зі старої бабусиної листівки в реальність, приведе нас до замку Раєсфельд, стіни якого оповиті таємницями і легендами.
- Амстердам (55€/особу). З самого першого погляду на місто починаєш розуміти, що тут все так і не так. Починаючи від шикарного будинку вокзалу, багаточисельних каналів і мостів, пришвартованих барж, які насправді виявляються плавучими квартирами, центральної частини міста, створеної працьовитим народом на насипних гребелях, найбільшої велосипедної стоянки в світі і закінчуючи вузенькими барвистими будиночками, розкішними спорудами «Золотого століття Нідерландів» і горезвісним кварталом червоних ліхтарів - в цьому весь Амстердам, його душа і барвистість. Площа Дам - серце міста, королівський палац , площа Рембрандта, церква Св.Миколая, Заудеркерк, квітковий ринок, величезний футуристичний корабель - національний центр «Немо»... Ми в Амстердамі!...
- Брюссель (55€/особу). Серцем цього дивовижного середньовічного міста ремісників і купців, і найбільшою гордістю вважається фантастично гарна, що немов зійшла з ілюстрацій книги казок, площа Гран-Плас. Всього один крок з лабіринту вузьких середньовічних вулиць на площу, і ми опиняємося в оповитому кам'яним мереживом царстві абсолютної гармонії. Ми також побачимо Ратушу, високий шпиль якої видно з будь-якої точки міста, будинки гільдій, такі як Будинок Зірка, або Будинок Лебідь, королівський палац, сучасний символ Брюсселя - Атоміум, та головний символ міста - Манекен-Піс, або Пісяючий Хлопчик - найстаріший громадянин столиці!
- Люксембург (48 €/особу). Що багато хто з нас знає про Люксембург? Що це крихітна країна з однойменною столицею, яка загубилася в «клаптиковій ковдрі» Європи. Однак мініатюрні розміри країни зовсім не заважають їй бути однією з найбагатших у Європі з найвищим рівнем життя. Але крім цього Люксембург Вас зачарує своєю безпосередністю і красою: скелі і ліси, барвисті міста, мальовничі села і романтичні замки - все це Велике герцогство Люксембург!
- Брюгге (50€/особу). Перлина середньовічної Європи, мереживне плетиво історії колись найбагатшого портового міста. Здається, що камінь, вода і час, злившись воєдино, створили застигле у віках диво. Багато жителів Європи, говорячи про Брюгге, часто використовують епітет "прекрасний". Дійсно, Брюгге - один з найкрасивіших міст Європи, романтичний музей під відкритим небом із старовинними церквами, елегантними будинками, знаменитими каналами і портами. Не побувати в Брюгге - значить не побачити самого цікавого в Бельгії.
Повернення в Кельн.
Ночівля в готелі (Кельн).

День 3 - Кельн - Амстердам - Брюссель - Люксембург - Брюгге День 3 - Кельн - Амстердам - Брюссель - Люксембург - Брюгге День 3 - Кельн - Амстердам - Брюссель - Люксембург - Брюгге День 3 - Кельн - Амстердам - Брюссель - Люксембург - Брюгге
День 4.

Фантазіяленд

 Сніданок.
Виселення з готелю. Трансфер в Парк розваг Фантазія-Ланд.
Розміщення в готелі. Вільний час.
Ночівля в готелі (Фантазія-Ланд).

День 5.

Фантазіяленд

 Сніданок.
Вільний час в парку Фантазія-Ланд.
Увага! Вхідні квитки в парк НЕ включені у вартість!
Шалена швидкість, гострі відчуття, дивовижні пригоди і шоу-програма високого рівня: парк розваг «Фантазія-Ланд», розташований в місті Брюль біля Кельна, запрошує своїх великих і маленьких гостей в захоплюючу подорож в царство фантазії.
Парк відкритий не тільки в теплу пору року, але і під час зимових канікул. Швидкісні атракціони тут змінюються неспішними і чудово оформленими каруселями, а також численними дитячими ігровими зонами і майданчиками. Всього в шести зонах парку працюють понад 50 атракціонів і постійних шоу високого рівня виконання. Без сумніву, в парку отримають задоволення і любителі адреналіну: їх чекають швидкісні американські гірки, несподіванки і гострі відчуття. У число найпопулярніших атракціонів парку входять Black Mamba, Talocan і Mystery Castle.
У парку розваг «Фантазія-Ланд» можна провести кілька днів, в парку відкриті: 4-х зірковий готель «Лінг Бао», оброблений в китайському стилі, африканський 3-х зірковий готель «Матамба».
Ночівля в готелі (Фантазія-Ланд).

День 5 - Фантазіяленд День 5 - Фантазіяленд День 5 - Фантазіяленд День 5 - Фантазіяленд
День 6.

Кельн

 Сніданок в готелі.
Виселення з готелю. Вільний час.
Трансфер в аеропорт залежно від часу вильоту.
Виліт з Кельна.

Просимо звернути увагу, що з 01.10.2010
в Кельні введений культурний податок, який оплачується туристами на місці!!!

Умови резервування і наявність місць просимо уточнювати додатково!

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проживання 4 ночі в Кельні в готелі обраної категорії;
• проживання 3 ночі в парку Фантазія-Ланд в готелі обраної категорії;
• сніданки;
• груповий трансфер: аеропорт Кельн - готель Кельн, готель Кельн - готель Фантазія-Ланд, готель Фантазія-Ланд - аеропорт Кельн;
• групова пішохідна екскурсія по Кельну - 2 години;
• медична страхівка;
• візова підтримка.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• авіапереліт Київ-Кельн/Бонн-Київ;
• факультативні екскурсії;
• вхідні квитки;
• проїзд в громадському транспорті, особисті витрати і сувеніри;
• Консульський збір - 35 € (крім пенсіонерів та дітей до 18 років).
• Послуги візового центру 22€

Просимо звернути увагу, що на факультативних екскурсіях
вхідні квитки на об'єкти не входять у вартість туру!

Графік проведення додаткових екскурсій 
(натисність для перегляду)

Важливо:
• компанія залишає за собою право змінювати порядок екскурсій та відвідування об'єктів, зберігаючи їх кількість, а також змінювати попередньо заявлені в турі готелі на рівноцінні або вищої категорії;
• бронювати додаткові екскурсії/поїздки бажано одночасно з бронюванням туру. У зв'язку з обмеженою кількістю місць в автобусі ми, на жаль, не можемо гарантувати екскурсію/поїздку при її бронюванні в Німеччині;
• Компанія «Аккорд-тур» має право змінювати хід запланованої програми без попереднього узгодження з учасниками туру. Але обсяг програми і послуг скорочений, не буде;
• заселення в готелях за міжнародними правилами з 16:00, розрахунковий час в 12:00, в деяких готелях в 10:00.
• можливе продовження туру. Зверніться за інформацією, будь-ласка, до наших менеджерів.
• дати, не вказані в таблиці турів , можна забронювати через наших менеджерів тільки під запит. Ціна групового туру може бути вище через те, що можуть проходити виставки або інші міські події. Просимо заздалегідь уточнювати можливість бронювання туру;
• 3-х місцеве розміщення тільки під запит і на розсуд готелю;

Трансфер:
• зустріч з водієм з табличкою в вказаний в польотних даних час прильоту, біля виходу з позначенням вашого рейсу , відразу після видачі багажу;
• у разі непередбачених обставин, таких, як скасування, перенесення або затримка рейсу, тривале проходження митного контролю, затримка з отриманням багажу, туристи повинні повідомити про це згідно наведеного телефону. В іншому випадку агентство залишає за собою право відкликати водія при затримці більше ніж на 30 хвилин, при цьому гроші за трансфер не повертаються і клієнт добирається до місця призначення самостійно;
• в разі переваги валіз, додатковий витрати на їх транспортування бере на себе клієнт. Послуги носія не включені в тариф.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638