UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Мікс щасливих емоцій 
Ніцца, Монако, Портофіно

Днів: 6, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Будапешт - Верона - Озеро Гарда - Ніцца - Монако - Венеція -Львів
Італія
Монако
Угорщина
Франція
Назад

Квітень '24

  12

Червень '24

  23

Липень '24

  23

Вересень '24

  21
Вперед
приєднатись до туру:
Угорщина:  
Будапешт
Італія:  
Верона

Екскурсії по Ніцці, Генуї, Венеції вже у вартості туру!
Озеро Гарда та музей парфумів Фрагонар 
Шикарне Монако 
 і Спокійний Балатон

День 1.

ЛьвівБудапешт

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Можливість приєднатись до групи в Мукачево.
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При бажанні групи.

Смачна Угорщина та дегустація вин

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)

В затишному ресторані ми спробуємо самі цікаві страви угорської кухні.  Екскурсовод буде розказувати  нам незвичні  історії та закохувати нас в угорські традиції. Смачне вино та атмосфера спокою…  Час пробіжить непомітно… В душевній компанії….

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.

Шарм нічного Будапешту

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!
Нічний переїзд в Італію.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

озеро ГардаВеронаСірміоне

Прибуття в Італію - чарівну, темпераментну і неймовірно красиву. В Італії черпали своє натхнення великі майстри мистецтва і дарували світу свої безсмертні шедеври ...

Верона - столиця закоханих

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сьогодні перед нами відкриються "Ворота Італії". Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного... У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра.

Краса озера Гарда

(входить у вартість туру)
Неодноразово відомі літератори прославляли смарагдові води озера Гарда і відзначали диво мінливих пейзажів по його берегах. Сьогодні ми випробуємо почуття захоплення, насолоди, заспокоєння. Величні гори, в поєднанні з оливками гаями, піщаними пляжами і смарагдовою водною гладдю. Відпочинок на озері в містечку Пескара. Знайомство з перлиною озера Гарда - казковим курортним містечком Сірміоне.Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами охайні будинки. І найсмачніше морозиво. Можлива прогулянка на катері (доп. Оплата).
Шедевр природної краси – озеро Гарда - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - озеро Гарда – Верона – Сірміоне
День 2 - озеро Гарда – Верона – Сірміоне
День 2 - озеро Гарда – Верона – Сірміоне
День 3.

Відпочинок на лазурному березіНіццаФрагонарМонако

Сніданок.
Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення...
Екскурсія

Парфумерна фабрика Фрагонар

(входить у вартість туру)
Ми прибудемо в середньовічний Ез. Французьке містечко, що сидить на вершині скелі над півостровом Сен-Жан-Кап-Ферра - справжня перлина французького Лазурного узбережжя. Невеликий, але нескінченно затишний, з вузькими вуличками і великою кількістю квітів. З високогір'я відкриваються приголомшливі види на Лазурне узбережжя. Відвідування парфумерної фабрики Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесі виробництва запашної продукції. Адже, "Духи - це пам'ять, яка не підводить". 
Лазурове узбережжя створене для щастя. Люди на Землі діляться на тих, хто в нього закоханий і тих, хто там ніколи не був.
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...
Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі...

Розкіш і краса Французької Рів’єри

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Нас запрошує князівство Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса Французької Рів’єри - відеоогляд
Ночівля.
День 3 - Відпочинок на лазурному березі – Ніцца – Фрагонар – Монако
День 3 - Відпочинок на лазурному березі – Ніцца – Фрагонар – Монако
День 3 - Відпочинок на лазурному березі – Ніцца – Фрагонар – Монако
День 3 - Відпочинок на лазурному березі – Ніцца – Фрагонар – Монако
День 4.

ГенуяСанта-Маргерита і ПортофіноЧинкве-Терре

Сніданок.
Екскурсія

Господиня моря – Генуя

(входить у вартість туру)
Давня морська держава і найбільший порт в Північній Італії Генуя, є столицею Лігурії, а історична спадщина "портової республіки" не дає спокою багатьом дослідникам і простим шукачам нових вражень. Вузькі вулички, маленькі площі, сходи в своєму тісному просторі приховують тисячолітню історію міста. Тут народився знаменитий мандрівник Христофор Колумб, поет Петрарка і композитор Паганіні. Це місто ще в царські часи любила відвідувати аристократія і зараз в його передмісті знаходиться наймодніша курортна зона країни.
У вільний час рекомендуємо екскурсії:

Гармонія природи... Санта Маргеріта і Портофіно

(Дорослий: 55€ / Діти: 50€)
Перлини Лігурії - Санта Маргеріта і Портофіно, улюблене місце відпочинку не тільки італійців, але і міжнародної еліти. Чарівне містечко Санта Маргеріта розташований в самому центрі Лигурийской Рів'єри в затоці Тігулліо, оточений прекрасними пагорбами, оливковими деревами і шикарними вилами. Далі нас чекає невелике морську подорож на катері в містечко Портофіно. Місто мрії, яхт і незайманої природи!

Чінкве-Терре - веселка емоцій

(Дорослий: 60€ / Діти: 55€)
Заповідник Чінкве-Терре - це природне багатство у всій своїй красі. Місце, відоме у всьому світі, як кілька маленьких середньовічних поселень в провінції Ла Спеції: Монтероссо, Вернацца, Манаролла і Ріомаджоре, вважаються світовим надбанням людства і знаходяться під охороною ЮНЕСКО. Старовинні церкви, яскрава палітра різнокольорових будиночків, величні скелі, покриті виноградниками, яскраве сонце і незвичайно прозоре синє море, а також відома «стежка любові», прорубані в скелястому березі - все це складає неповторний місцевий пейзаж. Переконайтеся в цьому самі ...
Ночівля.
День 4 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно – Чинкве-Терре
День 4 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно – Чинкве-Терре
День 4 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно – Чинкве-Терре
День 4 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно – Чинкве-Терре
День 5.

Венеція

Сніданок.
(Дод. опл. громадський транспорт- 30€/26€)
Екскурсія

Заручена з морем Венеція

(входить у вартість туру)
"Заручена з морем", – так кажуть про Венецію – найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби... Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати надзвичайно багатий музей Палацу Дожів і Базиліку. Св. Марка. І головне: поринути в цю ні з чим незрівнянну атмосферу самого незвичайного міста в Італії.

Вся краса Венеції!

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Водний круїз – Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу – єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал – символ блиску і розкоші Венеціанської республіки Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих сімей...
Вся краса Венеції - відеоогляд

Таємниці венеціанських каналів!

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Венеція. Розкішні канали і ковзаючі по ним гондоли, дивно красиві маски, прекрасні мости, палаци, і маленькі будиночки - все це фрагменти дивовижної італійської казки під назвою Венеція. Вона як музика, яку хочеться слухати безкінечно.
Нічний переїзд.
День 5 - Венеція
День 5 - Венеція
День 5 - Венеція
День 5 - Венеція
День 6.

БалатонТиханьЛьвів

Переїзд в Угорщину.
Хвиля кличе... Відпочинок продовжується...
При бажанні групи ранкова екскурсія:

Балатон – угорське море

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€ + вх. квиток)
Переїзд на озеро Балатон - найбільше озеро в Центральній Європі! Це справжнє “Угорське море” – мрія і поезія, історія і традиції, зібрання рідкісних казок та гордість видатних угорців. Трошки вільного часу для купання в озері. Шовкові обійми хвиль, надуті вітрила яхт, сонце і хороший настрій - Балатон з задоволенням відкриє перед вами постійний світ молодості, літа і незабутніх розваг, які  ще нікого не залишили байдужими! А також: рекомендуємо саме тут попробувати балатонську уху і оцінити знамениті Бадачонські вина! Недарма кажуть, що "хороші вина народжуються там, де виноградна лоза находить своє відображення  в Балатоні".
Додамо ще фотографій в нашу колекцію з лавандовими полями.

Дуже смачний гуляш в Долині Красунь !!!

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Заїзд на дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!! Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд

Купальні Егерсалок

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд
Виїзд в Україну. Перетин кордонів.
Можливість завершити тур в районі міста Мукачево.
Пізнє прибуття у Львів. Залежить від перетину кордону.
До нових зустрічей!
День 6 - Балатон – Тихань – Львів
День 6 - Балатон – Тихань – Львів
День 6 - Балатон – Тихань – Львів
День 6 - Балатон – Тихань – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• city tax (міський податок) в готелях Франції, Італії від 1.5€ до 5€ з людини за ніч
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
260 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638