UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

.. Залитий променями рожевого світла,
Цілуючими черепицю дахів,
Любов художників, письменників, поетів,
Любов з прекрасним іменем Париж...
Париж з першого погляду!

Париж з першого погляду!

Днів: 9, 2 нічних переїзди
Львів - Чоп – Егер – Егерсалок – Будапешт – Відень – Париж (3 ночі) – Версаль/Фонтенбло - долина Луари / Мон-Сен-Мішель – Нормандія / Діснейленд – Зальцбург – Долина Зальцкаммергут – Будапешт – Чоп – Львів
Австрія
Угорщина
Франція
!!! 3 ночі в Будапешті + 3 ночі в Парижі !!!
День 1.

Львів - купальні Егерсалок

 Безкоштовні трансфери «ж / д вокзал - Термінал-А».
Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд в Угорщину.
• Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачеві.
Переїзд на Півночі Угорщини, в місто Егер. Для всіх бажаючих рекомендуємо:
• термальні дива Угорщини, «Угорський Памуккале» - місто Егерсалок! (13€/10€) - для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни ...
• дегустація егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь !!! (16€). Найвідоміше вино - «Бича Кров», а найприємніше - «Егерська Дівчина».
Переїзд в Будапешт. Поселення і ночівля в готелі.

День 1 - Львів - купальні Егерсалок День 1 - Львів - купальні Егерсалок День 1 - Львів - купальні Егерсалок День 1 - Львів - купальні Егерсалок
День 2.

Будапешт - Сентендре

... Через рівнини Європи вільно несе свої води блакитний Дунай. Безліч прекрасних міст розташувались на його берегах, але лише одне з них у всьому світі відоме, як Перлина Дунаю...
Сніданок.
08:30 - Пішохідна екскурсія «Будапешт - перлина Дунаю» О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ... У вільний час рекомендуємо екскурсії:

День 2 - Будапешт - Сентендре «Ключ до серця Будапешта» (23€/13€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі споруди фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував майбутні винаходи техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і повертаючий вдалину Дунай. Тут все місто як на долоні! Насолодившись краєвидом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку у французькому стилі нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, паленку, спеції, сувенірний кітч і , звичайно ж, знамениті зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлисейських полях» Будапешта - парадного проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв!

«Таємнича Буда» (18/10€+вх.квиток) - це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта ... Ніби маленьке середньовічне містечко з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями ... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матіаша, пам'ятник Святій Трійці і ... і сам Королівський Палац!
«Подорож в Закрут Дунаю» (23€+вх.квиток). Наш шлях пролягає у Вишеград - літню резиденцію угорських королів.
Ми відвідаємо Вишеградську фортецю, доторкнемося до побуту і устрою середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення від панорами на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!

День 2 - Будапешт - Сентендре «У світлі тисячі вогнів» (23€/18€) з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю ...

• Під запальні акорди в національному ресторані «Пробуємо Угорщину на смак» (30€/18€).
Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 2 - Будапешт - Сентендре День 2 - Будапешт - Сентендре День 2 - Будапешт - Сентендре День 2 - Будапешт - Сентендре
День 3.

Відень

 … Прекрасна, щаслива, розкішна - Австрія!... Музика від Моцарта, світло від Сваровскі, відпочинок - від Бога!...
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Відня.
11:30 Пішохідна екскурсія «Відень - столиця Габсбургів» (10€/6€), місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Це незвичайне місто! - Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна! У вільний час рекомендуємо:

«Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
"Блиск і занепад Великої Імперії" (16 € + вх. Квиток) - відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут - в Скарбниці!

«Тут музика звучить усюди» (13€+вх.квиток). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах і салонах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створює неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (16€+вх.квиток). Вже більше 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах!
"Відень - перекази і легенди" (Дорослі 18 € / діти до 12 років 13 €). Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, «танцюючий годинник» - Анкерур ... Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою.
У вечірній час рекомендуємо - «Відень у вечірньому вбранні!» (30€/26€). Прекрасне місто, готуючись до зустрічі, одягає своє вечірнє вбрання і запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів! Саме тут про столицю Австрії можна дізнатись більше ... Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним ...

Нічний переїзд в Париж.

День 3 - Відень День 3 - Відень День 3 - Відень День 3 - Відень
День 4.

Париж - Ейфелева вежа

 … Франція - країна дивовижної краси, багатої історії і великих ідей, столиця моди і батьківщина шампанського...
14:00 - Прибуття в Париж. Автобусна екскурсія « Перше побачення з Парижем ». Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертих мостових. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює душу щемливим трепетом: Тріумфальна арка, Ейфелева вежа, Єлисейські поля, Нотр-Дам де Парі... Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів... Поселення в готель. Вільний час (пересування передбачено на громадському транспорті). Рекомендуємо:
• побачити Ейфелеву вежу з висоти пташиного польоту, відвідати оглядовий майданчик Монпарнас (18€/10€);
Круїз по таємничій Сені (13€/10€) - побачити столицю Франції ще з одного вдалого ракурсу ...

День 4 - Париж - Ейфелева вежа «Легендарний Монмартр» (18€/10€ ) - один із наймальовничіших і милих районів Парижа - мекка богемного світу. Від вулички під назвою "район червоних ліхтарів», ми пройдемося по місцях, де знаходилися майстерні знаменитих художників і їх улюблені ресторани, почуємо історію «Фіалки Монмартра», побачимо білосніжну базиліку Сакре-Кер ... Тут в кожній вивісці, в кожній репродукції оживає легенда Монмартра ...
День 4 - Париж - Ейфелева вежа «Вогні нічного Парижа» (23€/13€). З настанням сутінків Париж перетворюється на найромантичніше місце на землі, зігріте відблисками мільйонів вогників! У нічному освітленні ще величніше виглядають Тріумфальна Арка, міст Мірабо, Марсове поле, Єлисейські поля! Ми також відвідаємо площа Трокадеро, з якої відкривається панорамний вид на Париж і Ейфелеву вежу! Щогодини, протягом десяти хвилин, Ейфелева вежа вдягається у єдину в світі сукню, зіткану з тисячі зірок ...

Ночівля в готелі.

День 4 - Париж - Ейфелева вежа День 4 - Париж - Ейфелева вежа День 4 - Париж - Ейфелева вежа День 4 - Париж - Ейфелева вежа
День 5.

Париж - Лувр

 … О, Париж!... Спокусник відомий, романтична проза любові!...
Сніданок. Вільний день в Парижі. Рекомендуємо на вибір:
«Банти і діаманти» (18€+вх.квиток). Королівський Версаль - символ шику, могутності і багатства країни, - столиця Франції протягом 107 років ... найбільший палац Європи ... каприз молодого Короля Сонця ... а може це - тонко продумана політика? Сади Версаля з їх скульптурами, фонтанами, каскадами і гротами - розкішна арена блискучих придворних торжеств!
«Лувр - енциклопедія століть» (21€+вх.квиток) - розкішний імператорський палац, найвідоміший і найбільший музей, де заховані всі скарби світу. Або майже всі ... Відвідування музею Фрагонар. Французькі парфуми - елітні й вишукані. Напевно, немає в світі жінки, яка не мріяла б стати власницею заповітного флакончика. Пропонуємо відвідати одні з кращих парфумерних магазинів Парижа Benlux або Kams і придбати приємний сувенір.
«Фонтенбло - колиска французьких королів» (13€+вх.квиток), "палац на всі віки". Якщо Лувр або Версаль давно стали синонімами величі і розкоші, властивим королівській Франції, то Фонтенбло нагадує про їх славу і доблесть. Тут жили всі королі Франції, починаючи від Франсуа I до Наполеона III, і кожен з них додавав до його образу прикмети своєї епохи, її смаку і стилю ...
«Історія Парижа - квартал Маре» (18€/10€). Прогулюючись по вуличках і затишних двориках кварталу, ми побачимо замок королеви Марго, улюблене місце дуелей дворян ХVII століття, найстаріший будинок в Парижі, що належав алхімікові Ніколя Фламелю, найдавніші підвали міста, резиденції графа Каліостро і освіченої куртизанки Ніно де Ланкло, особняк камеристки Анни Австрійської та інші місця, пов'язані з легендарними персонажами, чиї долі і померкла слава нерозривно переплелися з долею кварталу Маре.
23:00 - Рекомендуємо відвідати кабаре «Мулен Руж» (118€) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан, атмосфера свята і веселощів ... Ночівля в готелі.

День 5 - Париж - Лувр День 5 - Париж - Лувр День 5 - Париж - Лувр День 5 - Париж - Лувр
День 6.

Долина Луари

 Сніданок. Вільний день в Парижі. Рекомендуємо на вибір:
«Чудові замки долини Луари» (48€/30€+вх.квиток). Бог був прихильним до Франції ... На берегах Луари одне століття плавно перетікало в інше ... І нам пощастить побачити свідків колишніх подвигів і зрад, трагедій, весіль і карнавалів - старовинні замки! Тут плелися інтриги і кипіли амурні пристрасті французьких королівських осіб, що дали чимало сюжетів для романів Дюма. Чудові замки вдало вписалися в зачаровані пейзажі і привертають в долину не тільки любителів історії, але і всіх цінителів прекрасного! Почнемо наше знайомство із грандіозного мисливського палацу Шамбор. Зовнішній огляд. Далі наш шлях лежить до Шенонсо чарівного замку на воді. Шенонсо - це історія двох жінок, яку ми почуємо в залах палацу ... Відвідування замку. Замок Амбуаз - перший королівський замок у Франції, побудований за канонами Ренесансу!
"Мон-Сен-Мішель або Восьме чудо світу" (80€/60€). У 360 км на захід від Парижа в водах Атлантики знаходитися невеликий скелястий острів Ле-Мон-Сен-Мішель - одне з найбільш відвідуваних місць у Франції! Завдяки своєму місцю розташування протягом багатьох століть, незважаючи на численні війни, цей монастир-фортеця залишався неприступним! Місто-фортеця, перший камінь якого був закладений в 708 році, притягує не тільки архітектурними шедеврами, а й особливостями свого розташування. Кожен день тут можна насолоджуватися унікальним видовищем - приливами і відливами, найсильнішими на узбережжі Європи ...

День 6 - Долина Луари «Перлинка Луари - Орлеан» (30€/18€). «Між небом і Луарою» - девіз Орлеану, столиці французького департаменту Луаре - центрального регіону Франції. На туристичній емблемі Орлеана дві вигнуті блакитні вилки (одна - зводу небесного, інша - гладі річкової) обіймають силует історичних будівель міста, що потопають у зелених кільцях орлеанських лісів. Місто відоме в першу чергу Орлеанської дівою - Жанною д'Арк, яка після багатомісячної облоги в лічені дні звільнила його, також кафедральним собором Сен-Круа (Святого Хреста), Королівською вулицею і ... але про це вже під час екскурсії !!!

Ночівля в готелі.

День 6 - Долина Луари День 6 - Долина Луари День 6 - Долина Луари День 6 - Долина Луари
День 7.

Париж - Діснейленд - Нормандія

 … Париж - це "Свято, яке завжди з Тобою!"
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день в Парижі. Рекомендуємо відвідати екскурсії на вибір:
«Діснейленд - країна вічних канікул» (23€ + вх. Квиток) - чарівний світ дитячих фантазій, який перетворюється на реальність ... Тут гуляють герої Уолта Діснея і відбуваються барвисті паради, тут можна побачити дракона в Замку Сплячої красуні, погуляти по острову Робінзона Крузо або разом з Алісою поблукати Задзеркаллям ... Дональд Дак, мишеня Міккі-Маус, пірати Карибського моря, замки з привидами, каруселі, космічні гірки - це лише декілька з атракціонів, які нас чекають ...
«Сентиментальна Нормандія» (68€/38€). Її «портрет» мінливий і суперечливий. Ця «північна країна» лежить на березі теплого моря. Неймовірно прекрасні, але позбавлені життя узбережні скелі змінюються то розкішними піщаними пляжами, то давніми містами ... Старовинний Руан - найбільше нормандське місто. Готичні замки, які пронизують небо своїми голчастими шпилями, були свідками багатьох драматичних епізодів в історії Франції. Тут, в Палаці Правосуддя судили легендарну Жанну Д'Арк. І тут же, на площі Старого Ринку, вона зійшла на вогнище ... Оглядова екскурсія по місту, після якої ми, як і більшість зірок світового шоу-бізнесу, вирушимо в Довіль - господаря морського узбережжя, місто- "подарунок" втомленій від метушні аристократії ... і на завершення - древній і працьовитий Трувіль - старовинне рибальське селище на березі протоки Ла-Манш, який існує ще з часів вікінгів ...
«Ванільний замок Шантійі» (30€+вх.квиток) - Нас чекає Пікардія і фамільний замок принца Конде. Він побудований на скелі, оточеній з усіх боків водою. Гордістю Шантійі є і його фонтани, які вважаються одними з найкрасивіших у Франції. Всередині замок Шантійі - справжній палац з мармуровими сходами, вітражами, позолотою, прекрасним живописом. А вільний час можна провести в кафе замку і спробувати відомий крем Шантійі - десерт, приготований кухарем принца Конде з підсолоджених збитих вершків з додаванням ванілі.
19:00 - Виїзд з Парижа. Нічний переїзд в Зальцбург.

День 7 - Париж - Діснейленд - Нормандія День 7 - Париж - Діснейленд - Нормандія День 7 - Париж - Діснейленд - Нормандія День 7 - Париж - Діснейленд - Нормандія
День 8.

Зальцбург

 … Тут оживає "застигла музика" ... Дивовижна архітектура Відня здається витканою із сотень музичних уривків, які, будучи зібраними воєдино, створюють чарівну симфонію стилів і фарб ...
Переїзд в Австрію. Прибуття в Зальцбург.
Вранці оглядова екскурсія «Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів» (10€/6€). Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті ... Адже красу міста плекали століттями ... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі». У вільний час рекомендуємо екскурсії:

День 8 - Зальцбург «Озерний рай - долина Зальцкаммергут» (48€/38€) - регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка, як наприклад Санкт-Вольфганг - улюблене місце відпочинку представників знатних родин та австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах ... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз ... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи ... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго ...

«Сіль - біле золото Зальцбурга!» (16€+вх.квиток) Ми відвідаємо соляну печеру Бад Дюррнберг, де видобуток солі вівся ще 2500 років тому племенами кельтів. На паромі під чарівну музику ми перетнемо підземне озеро, спустимось на швидкості зі спеціальних гірок до самого дна печер, побачимо кумедні і одночасно пізнавальні фільми про зальцбузьких архиєпископів, які зробили видобуток солі в горі Бад Дюррнберг своїм основним джерелом прибутку.
провести час в Августинській пивоварні (30€/18€) - найбільшій пивній Австрії! Окрім піклування про спасіння душ віруючих, монахи займались варінням пива. Вважалося, що пиво робить контакт з Богом легшим і замінює під час посту деякі продукти харчування. Спочатку монахи варили пиво в невеликих кількостях для власного споживання, а потім стали продавати його "спраглим" біля воріт монастиря. Через 2 роки пиво августинців настільки сподобалось населенню Зальцбурга, що монахам довелось відкрити пивну таверну, яка до сих пір, ось уже 400 років, приймає щодня до 5000 істинних знавців хмільного напою.
17:30 - Переїзд в гостинну Угорщину - країну термальних джерел, паприки і вина! Тут всупереч вихорів історії, збереглося чимало шедеврів, з якими варто познайомитися: стародавні пам'ятники Римської імперії сусідять з будівлями часів турецького ярма, романськими храмами з гордо-неприступними фортецями середньовіччя ....
Прибуття в Будапешт. Поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 8 - Зальцбург День 8 - Зальцбург День 8 - Зальцбург День 8 - Зальцбург
День 9.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю.
• Вранці відвідування термальних купалень графа Сечені (вх.квиток) - заряд бадьорості і енергії на цілий день!
Прибуття в Чоп орієнтовно в 18:00.
Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~ 23: 00. Вільний час.
Для туристів, які відправляються на Львівський залізниці вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» в 23.30

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми і вхідні квитки
• Міський / Туристичний податок (City / Tourist tax) в готелях Франції від 1,5 до 3 євро / ніч (оплачується туристами особисто на рецепції)
• консульський збір - 35 € (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638