UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1335
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… Витраж - разноцветный из стекла узор,
Это горы и морской простор,
Осень и зима, весна и лето,
Краски от заката до рассвета!

 

Вітраж Європи: Німеччина + БеНіЛюкс (Травневі свята)

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів - Чоп – Долина Красунь - Будапешт – Регенсбург - Нюрнберг – Франкфурт - Кельн – Амстердам – Делфт – Гаага - Заансе Сханс – Брюссель - Париж – Антверпен – Гент – Брюгге - Дінант - Люксембург - Баден-Баден - Мюнхен - Зальцбург - Долина Зальцкаммергут – Дьор – Львів
Австрія
Бельгія
Люксембург
Нідерланди
Німеччина
Угорщина
Франція

2 ночі в Амстердамі + 2 ночі в Брюсселі + 1 ніч в Люксембурзі
3 дні в Німеччині!
Імперський Нюрнберг, Вільний Регенсбург, Кельн - золото Рейну, веселий Мюнхен,
Франкфурт - місто контрастів, і терми "Каракалла" в Баден-Бадені!
А ще - є можливість відвідати Долину Зальцкаммергут і чарівний Париж!

День 1.

Львів


06:00 - 08:30 - Безкоштовні трансфери «ж / д вокзал - Термінал-А».
~ 09: 30 - Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А».
• Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачеві, Ужгороді, Чопі.
Переїзд на північ Угорщини, в Егерський виноробний регіон - на батьківщину вогняних червоних і ніжних білих вин. Найвідоміше з них - «Бича Кров», а найприємніше - «Егерська Дівчина». Запрошуємо всіх на смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь! (16€). Переїзд в Будапешт. Ночівля в готелі.

День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів  
День 2.

Будапешт

 Сніданок. Виселення з готелю. 08:30 - Пішохідна екскурсія «Будапешт - перлина Дунаю» О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ... У вільний час рекомендуємо екскурсії:

День 2 - Будапешт «Ключ до серця Будапешта» (18€/10€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі будівництва фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, де мости завертають у далечінь Дунаю. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і , звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлисейських полях» Будапешта - парадному проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв!

«Таємнича Буда» (13€+вх.квиток) - це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта ... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями ... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт (з дегустацією вин), собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і ... і сам Королівський Палац!
«Подорож в Закрут Дунаю» (23€+вх.квиток). Наш шлях лежить в Вишеград - літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградську фортецю, доторкнемось до побуту і укладу середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення панорамою на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!
18:00 - Рекомендуємо річкову прогулянку «Ажурна прикраса Будапешта» (23€/18€). Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт ... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац ... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, історичний музей і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта ...
19:30 - Переїзд і поселення в готель. Ночівля в готелі на території Угорщини.

День 2 - Будапешт День 2 - Будапешт День 2 - Будапешт День 2 - Будапешт
День 3.

Регенсбург - Нюрнберг

 Сніданок. Виселення з готелю.
7:00 - Переїзд в «Вільне Місто Регенсбург» (10€/6€). Історія Регенсбурга налічує більше 1800 років. Заснували його римляни. Своє зміцнення, споруджене на злитті річок Реген і Дунай, римські легіонери назвали "Castra Regina". Саме тому Баварський Регенсбург - часто називають самим північним містом Італії. Опинившись на його старовинних вуличках, ми попадемо в Середньовіччя: готичний собор Святого Петра, Стара ратуша, будинок Голіафа, висотні будинки багатих городян. Але не тільки це зможе нас здивувати - тут є найстаріший кам'яний міст, унікальна сосисочна, якій понад 800 років, а також перша кав'ярня Німеччини. Вільний час.
16:30 - Переїзд в Імперський Нюрнберг (10€/6€). Місто ще в середині століття вважався німецьким містом, адже саме в Нюрнберзі зберігалися Імперські клейноди - атрибути імператорської влади. Нюрнберг - місто на річці Пегніц, тому його часто порівнюють з Венецією. Так, будинки тісняться до води, але в Венеції немає таких красивих фонтанів! Жителі Нюрнберга вважають своє місто красивим, причому не тільки в Баварії, а й у всій Європі. Трохи поступаючись Мюнхену за величиною, він дійсно вражає уяву. В першу чергу дивує велика кількість готичної архітектури. А за велике скупчення історичних пам'яток його часто називають "Скарбницею Німецької імперії".
«Секрети Баварського пивоваріння» (30€/16€) - рекомендуємо відвідати одну з найвідоміших нюренбергского пивоварень "Tucher", де буде можливість продегустувати кілька сортів прекрасного освіжаючого пива з Баварської Королівської броварні ...
Переїзд в Вюрцбург. Поселення і ночівля в готелі на території Німеччини.

День 3 - Регенсбург - Нюрнберг День 3 - Регенсбург - Нюрнберг День 3 - Регенсбург - Нюрнберг День 3 - Регенсбург - Нюрнберг
День 4.

Кельн - Франкфурт-на-Майні

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в «Франкфурт - місто контрастів» (10€/6€), де височенні хмарочоси і нові торгові центри сусідять з традиційними німецькими вуличками і будинками. Незаймані часом провулки дев'ятнадцятого століття, старовинні церкви і собори, доглянуті затишні будиночки. І зовсім поруч - гігантські фасади незліченних банків і фондових бірж нагадують футуристичний пейзаж з якогось фантастичного фільму, кам'яні джунглі, серце яких - Майн, немов оазис в міській метушні.
13.00 - Переїзд в Кельн. Оглядова екскурсія «Кельн - золото Рейну» (10€/6€). У центрі уваги - Кельнський собор - шедевр готики, який зберігає велику християнську святиню - мощі трьох святих волхвів. А далі: Старе місто, Кельнська Ратуша, єврейський квартал, Будинок Фаріни - батьківщина одеколону, кельнськая набережна ... Про Кельн можна довго розповідати, але головне - його треба відчути! У вільний час рекомендуємо на вибір:
«Пивний тур по Кельну» (38€/23€). Кельш - золото Кельнських пивних. Це не тільки улюблений напій жителів Кельна, а й справжній еліксир життя, що досягає свого найвищого градуса в старій частині міста ...
Переїзд в Амстердам. Поселення і ночівля в готелі на території Нідерландів.

День 4 - Кельн - Франкфурт-на-Майні День 4 - Кельн - Франкфурт-на-Майні День 4 - Кельн - Франкфурт-на-Майні День 4 - Кельн - Франкфурт-на-Майні
День 5.

Амстердам - Делфт - Гаага

 Сніданок. 09:00 - Оглядова екскурсія «Барвисте минуле Амстердама». У світі є чимало цікавих міст. Одні занурюють нас в божевільний урбаністичний ритм, інші дарують спокій і затишок. А ось Амстердам поєднує в собі і те, і інше. Веселе місто у частинці Північного моря, місто Рембрандта, кварталу червоних ліхтарів, незліченних каво-шопів! І в той же час історичний центр столиці Нідерландів виглядає так само, як і 5 століть тому. Старі "вигнуті" будівлі, бруківка, незліченні канали, набережні, які на 3 метри нижчі рівня океану, чудові парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу ...
У вільний час рекомендуємо:
«Лабіринти Амстелу» (16€). Де б Ви не були в Амстердамі - скрізь і навколо буде вода! І навряд чи можна знайти в світі місто з такою кількістю мостів, що коронує 16ма кілометрами Амстердамські канали! Запрошуємо Вас на водну прогулянку по мальовничих каналам!
«Тиха Голандія» (38€/23€). Звичайно, при згадці Голландії в пам'яті згадуються вітряки, як один з найвідоміших символів країни, її візитна картка. Голландці були новаторами в справі застосування вітряків у всіх сферах свого життя. Одним із засновників вітряних млинів є Заансе Сханс, повністю заселений музей-заповідник під відкритим небом. Продовжить наше знайомство із середньовічною Голландією рибальське селище - Волендам - чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого за старовинними рецептами!

День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага «Під світлом червоних ліхтарів» (18€) - прогулянка по найкрасивішій частині міста: колишньому порту. Ми пройдемо по найцікавішому і прихованому від очей звичайного туриста - району Червоних ліхтарів, дізнаємося про таємниці життя його мешканців!

Ночівля в готелі.

День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага
День 6.

Амстердам - Кекенгоф - Брюссель

 Сніданок. Виселення з готелю.
Рекомендуємо екскурсію «Перлини Королівства» (60€/30€). Нас чекає інша Голландія ... Королівська! Ми відвідаємо Делфт - місто принців: палацові комплекси, величні будівлі, Ринкова площа, храми вздовж каналів і, звичайно, резиденція герцогів Оранських. Далі нас чекає Гаага, - місто, де живе і править королева. І ця краса, неспішність, величність - королівська атмосфера міста! А щоб побачити всю Голландію за годину - ми відвідаємо дивовижний Парк мініатюр Мадуродам, де всі експонати потопають у зелені ... і створені в масштабі 1:25. Повернення в Амстердам.
12:00 - Відвідування квіткового парку «Кекенхоф» (18€+вх.квиток): алеї старих розлогих лип, струмки і мальовничі ставки, на поверхні яких плавають лебеді, фонтани, безперервний спів птахів і, звичайно, квіти. (В програмі туру в період з 24.03.16 до 16.05.16)
15:00 - Переїзд столицю Бельгії - «Королівський Брюссель» - місто на семи пагорбах, збудоване в формі серця. Симфонія тріумфуючого блиску панує в районі Європарламенту, на площі біля королівського палацу, в міській Ратуші, а також одній з найкрасивіших площ Європи - Гранд Платс. Ви познайомитесь з історією минулого і сьогодення знаменитого Палацу Правосуддя, який є найграндіознішою будівлею в Європі, Національною Базилікою Святого Серця, а головне, Ви зможете відчути добродушний і веселий характер бельгійців ...

День 6 - Амстердам - Кекенгоф - Брюссель Рекомендуємо «Магія і романтика Брюсселя» (18€/10€). Під час екскурсії ми побачимо одну з найяскравіших пам'яток готичної архітектури і живопису країни - брюссельський кафедральний собор св. Михайла і Гудули, прогуляємося через Брюссельський парк, королівську площу, скверик ду Саблон, (скверик 48 ремесел!!!), а також королівський палац, офіційну резиденцію бельгійського монарха. На завершення зануримося в історію минулого і сьогодення знаменитого Палацу Правосуддя, який є найграндіознішою будівлею в Європі, і отримаємо задоволення неперевершеною панорамою Брюсселя.

Поселення і ночівля в готелі на території Бельгії.

День 6 - Амстердам - Кекенгоф - Брюссель День 6 - Амстердам - Кекенгоф - Брюссель День 6 - Амстердам - Кекенгоф - Брюссель День 6 - Амстердам - Кекенгоф - Брюссель
День 7.

Антверпен - Брюссель - Париж - Лувр

 Сніданок. Вільний день в Брюсселі. Рекомендовані екскурсії на вибір:
«Чарівність Парижа» (60€/30€). Париж вабить і притягує своєю пишністю, багатством і красою. Місто, яке протягом століть залишався законодавцем мод, ймовірно, найрозкішніше місто Європи. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку по його витертій бруківці. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - раптом оживає і наповнює серце радісним трепетом! Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів ... У вільний рекомендуємо побачити Париж з висоти Ейфелевої вежі (14€), здійснити круїз по Сені (13€) відвідати екскурсії «Лувр - енциклопедія століть» (38€) або «Легендарний Монмартр»(18€).

День 7 - Антверпен - Брюссель - Париж - Лувр «Антверпен - алмазна столиця і малиновий дзвін Мехелен» (38€/18€). Символ Антверпена - відкрита долоня. Місто дружелюбно простягає гостям величезні кам'яні, апетитні бісквітні або крихітні шоколадні долоні. Милий і гостинний жест. У Бельгії слова - Антверпен і алмази вже давно пов'язані один з одним. Другий за величиною порт Європи, батьківщина Рубенса, один із центрів європейської культури. Це місто-музей, місто-шедевр, колиска мистецтва. Далі мальовниче містечко Мехелен, розташоване на березі річки Дейлі. Головною визначною пам'яткою міста є собор Св. Ромбаут з 49-ю дзвонами на вежі. Звучання цих дзвонів породило відомий вислів "малиновий дзвін" ...

Ночівля в готелі на території Бельгії.

День 7 - Антверпен - Брюссель - Париж - Лувр День 7 - Антверпен - Брюссель - Париж - Лувр День 7 - Антверпен - Брюссель - Париж - Лувр День 7 - Антверпен - Брюссель - Париж - Лувр
День 8.

Гент - Брюгге

 Сніданок.
Виселення з готелю. 08:30 - Рекомендуємо екскурсію «Середньовіччя наяву: Гент + Брюгге» (38€/18€). Під мальовничим фламандським небом розташувалось дивовижне місто Брюгге. Воно унікальне тим, що церков і музеїв в ньому чи не більше, ніж самих жителів. «Симфонія в камені», «застигла музика» - як тільки не називають архітектурні шедеври міста! Весь Брюгге - це прекрасна кам'яна симфонія, вишукана застигла мелодія, чудова чарівна казка ... Переїзд в Гент - найбагатше і найбільш «фламандське» місто в країні, розташоване на перехресті торгових шляхів. Великі морські кораблі привозили сюди дивини і багатства з далеких країн, а вивозили на продаж фламандське сукно і полотно. Гент зі своїм самостійним, впертим і працьовитим населенням став в середні століття містом світового значення. Повернення в Брюссель.
16:00 - Переїзд на південь Бельгією в місто Дінанте - «мекку джазу». Напевно, неспроста винахідник саксофону Альфред Сакс народився в місті Дінанте. Мелодія цього інструменту, як жодна інша, відповідає природній красі долині річки Мезе. Тягуча і солодка як мед, вона повільно протікає вздовж річкової гладі і луною розноситься в горах Арденни.
Переїзд в Люксембург. Поселення і ночівля в готелі на території Люксембургу.

День 8 - Гент - Брюгге День 8 - Гент - Брюгге День 8 - Гент - Брюгге День 8 - Гент - Брюгге
День 9.

Люксембург - Баден-Баден

 День 9. Сніданок. Виселення з готелю.
08:00 - Оглядова екскурсія «Люксембург - тихе щастя Європи». У цій маленькій країні полюбляють все невелике ... Іграшковий Люксембург - єдиний з європейських міст, розташований одразу на декількох рівнях. Наша оглядова екскурсія почнеться з "Золотої дами Люксембурга" - площі Конституції. Недалеко розташований Собор Нотр - Дам, де зберігається особливо шановане зображення Богоматері - покровительки міста. Ми також побуваємо на Площі Гійома, Площі Парадів, побачимо знаменитий Палац великих герцогів. А на завершення - зі скелі Ле-Бок нам відкриється чудова панорама на долину ріки Альзет ...
11:00 - Переїзд в маленьке містечко Баден-Баден зі світовим ім'ям. У ньому всього 50 тисяч жителів, але відомий він далеко за межами Німеччини. Причина такої популярності - термальні джерела, цілюща сила яких була відома ще древнім римлянам. З кінця 18 століття Баден-Баден перетворюється в «літню столицю Європи», куди вся європейська знать приїжджає відпочити, покращити здоров'я і попити лікувальну воду. Відвідування терми "Каракалла" (вх.квиток)
Переїзд в Мюнхен. Поселення і ночівля в готелі на території Німеччини.

День 9 - Люксембург - Баден-Баден День 9 - Люксембург - Баден-Баден День 9 - Люксембург - Баден-Баден  
День 10.

Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Зальцбург.
10:00 - Оглядова екскурсія «Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів» (10€/6€). Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті ... Адже красу міста плекали століттями ... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи.

День 10 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат «Озерний рай - долина Зальцкаммергут» (48€/38€) - регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин та австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах ... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз ... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи ... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго ...

«Гарно і весело!» (16€+вх.квиток) - відвідування заміського палацу Хельбрунн із всесвітньовідомим каскадом потішних фонтанів. Тут в практично первісному вигляді постане все те, що колись тут тішило серця архиєпископів Зальцбурга: сповнені загадок таємничі гроти, фігури, які рухаються за допомогою води, велика кількість фонтанів на кожному кроці, у всіх, найнесподіваніших куточках парку. Красиво і весело!
17:00 - Переїзд в гостинну Угорщину - країну термальних джерел, паприки і вина! Тут всупереч вихорам історії, збереглося чимало шедеврів, з якими варто познайомитися: стародавні пам'ятники Римської імперії сусідять з будівлями часів турецького ярма, романськими храмами з гордо-неприступними фортецями середньовіччя ...
Поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 10 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат День 10 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат День 10 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат День 10 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат
День 11.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Повернення в Україну.
Прибуття в Чоп орієнтовно в 18:00.
Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~ 23: 00. Вільний час.
Для туристів, які відправляються на Львівський залізниці вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» в 23.30

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, групова страховка
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми і вхідні квитки
• консульський збір - 35 € (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638