UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… Витраж - разноцветный из стекла узор,
Это горы и морской простор,
Осень и зима, весна и лето,
Краски от заката до рассвета!

 

Вітраж Європи: Німеччина + БеНіЛюкс

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів - Чоп – Долина Красунь - Будапешт – Регенсбург - Нюрнберг – Франкфурт - Кельн – Амстердам – Делфт – Гаага - Заансе Сханс – Брюссель - Париж – Антверпен – Гент – Брюгге - Дінант - Люксембург - Баден-Баден - Мюнхен - Зальцбург - Долина Зальцкаммергут – Дьор – Львів
Австрія
Бельгія
Люксембург
Нідерланди
Німеччина
Угорщина
Франція

2 ночі в Амстердамі + 2 ночі в Брюсселі + 1 ніч в Люксембурзі
3 дні в Німеччині!
Імперський Нюрнберг, Вільний Регенсбург, Кельн - золото Рейну, веселий Мюнхен,
Франкфурт - місто контрастів, і терми "Каракалла" в Баден-Бадені!
А ще - є можливість відвідати Долину Зальцкаммергут і чарівний Париж!

День 1.

Львів


06:00 - 08:30 - Безкоштовні трансфери «ж / д вокзал - Термінал-А».
~ 09: 30 - Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А».
• Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачеві, Ужгороді, Чопі.
Переїзд на північ Угорщини, в Егерський виноробний регіон - на батьківщину вогняних червоних і ніжних білих вин. Найвідоміше з них - «Бича Кров», а найприємніше - «Егерська Дівчина». Запрошуємо всіх на смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь! (16€). Переїзд в Будапешт. Ночівля в готелі.

День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів  
День 2.

Будапешт

 Сніданок. Виселення з готелю. 08:30 - Пішохідна екскурсія «Будапешт - перлина Дунаю» О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ... У вільний час рекомендуємо екскурсії:

День 2 - Будапешт «Ключ до серця Будапешта» (18€/10€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі будівництва фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, де мости завертають у далечінь Дунаю. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і , звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлисейських полях» Будапешта - парадному проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв!

«Таємнича Буда» (13€+вх.квиток) - це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта ... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями ... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт (з дегустацією вин), собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і ... і сам Королівський Палац!
«Подорож в Закрут Дунаю» (23€+вх.квиток). Наш шлях лежить в Вишеград - літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградську фортецю, доторкнемось до побуту і укладу середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення панорамою на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!
18:00 - Рекомендуємо річкову прогулянку «Ажурна прикраса Будапешта» (23€/18€). Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт ... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац ... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, історичний музей і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта ...
19:30 - Переїзд і поселення в готель. Ночівля в готелі на території Угорщини.

День 2 - Будапешт День 2 - Будапешт День 2 - Будапешт День 2 - Будапешт
День 3.

Регенсбург - Нюрнберг

 Сніданок. Виселення з готелю.
7:00 - Переїзд в «Вільне Місто Регенсбург» (10€/6€). Історія Регенсбурга налічує більше 1800 років. Заснували його римляни. Своє зміцнення, споруджене на злитті річок Реген і Дунай, римські легіонери назвали "Castra Regina". Саме тому Баварський Регенсбург - часто називають самим північним містом Італії. Опинившись на його старовинних вуличках, ми попадемо в Середньовіччя: готичний собор Святого Петра, Стара ратуша, будинок Голіафа, висотні будинки багатих городян. Але не тільки це зможе нас здивувати - тут є найстаріший кам'яний міст, унікальна сосисочна, якій понад 800 років, а також перша кав'ярня Німеччини. Вільний час.
16:30 - Переїзд в Імперський Нюрнберг (10€/6€). Місто ще в середині століття вважався німецьким містом, адже саме в Нюрнберзі зберігалися Імперські клейноди - атрибути імператорської влади. Нюрнберг - місто на річці Пегніц, тому його часто порівнюють з Венецією. Так, будинки тісняться до води, але в Венеції немає таких красивих фонтанів! Жителі Нюрнберга вважають своє місто красивим, причому не тільки в Баварії, а й у всій Європі. Трохи поступаючись Мюнхену за величиною, він дійсно вражає уяву. В першу чергу дивує велика кількість готичної архітектури. А за велике скупчення історичних пам'яток його часто називають "Скарбницею Німецької імперії".
«Секрети Баварського пивоваріння» (30€/16€) - рекомендуємо відвідати одну з найвідоміших нюренбергского пивоварень "Tucher", де буде можливість продегустувати кілька сортів прекрасного освіжаючого пива з Баварської Королівської броварні ...
Переїзд в Вюрцбург. Поселення і ночівля в готелі на території Німеччини.

День 3 - Регенсбург - Нюрнберг День 3 - Регенсбург - Нюрнберг День 3 - Регенсбург - Нюрнберг День 3 - Регенсбург - Нюрнберг
День 4.

Кельн - Франкфурт-на-Майні

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в «Франкфурт - місто контрастів» (10€/6€), де височенні хмарочоси і нові торгові центри сусідять з традиційними німецькими вуличками і будинками. Незаймані часом провулки дев'ятнадцятого століття, старовинні церкви і собори, доглянуті затишні будиночки. І зовсім поруч - гігантські фасади незліченних банків і фондових бірж нагадують футуристичний пейзаж з якогось фантастичного фільму, кам'яні джунглі, серце яких - Майн, немов оазис в міській метушні.
13.00 - Переїзд в Кельн. Оглядова екскурсія «Кельн - золото Рейну» (10€/6€). У центрі уваги - Кельнський собор - шедевр готики, який зберігає велику християнську святиню - мощі трьох святих волхвів. А далі: Старе місто, Кельнська Ратуша, єврейський квартал, Будинок Фаріни - батьківщина одеколону, кельнськая набережна ... Про Кельн можна довго розповідати, але головне - його треба відчути! У вільний час рекомендуємо на вибір:
«Пивний тур по Кельну» (38€/23€). Кельш - золото Кельнських пивних. Це не тільки улюблений напій жителів Кельна, а й справжній еліксир життя, що досягає свого найвищого градуса в старій частині міста ...
Переїзд в Амстердам. Поселення і ночівля в готелі на території Нідерландів.

День 4 - Кельн - Франкфурт-на-Майні День 4 - Кельн - Франкфурт-на-Майні День 4 - Кельн - Франкфурт-на-Майні День 4 - Кельн - Франкфурт-на-Майні
День 5.

Амстердам - Делфт - Гаага

 Сніданок. 09:00 - Оглядова екскурсія «Барвисте минуле Амстердама». У світі є чимало цікавих міст. Одні занурюють нас в божевільний урбаністичний ритм, інші дарують спокій і затишок. А ось Амстердам поєднує в собі і те, і інше. Веселе місто у частинці Північного моря, місто Рембрандта, кварталу червоних ліхтарів, незліченних каво-шопів! І в той же час історичний центр столиці Нідерландів виглядає так само, як і 5 століть тому. Старі "вигнуті" будівлі, бруківка, незліченні канали, набережні, які на 3 метри нижчі рівня океану, чудові парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу ...
У вільний час рекомендуємо:
«Лабіринти Амстелу» (16€). Де б Ви не були в Амстердамі - скрізь і навколо буде вода! І навряд чи можна знайти в світі місто з такою кількістю мостів, що коронує 16ма кілометрами Амстердамські канали! Запрошуємо Вас на водну прогулянку по мальовничих каналам!
«Тиха Голандія» (38€/23€). Звичайно, при згадці Голландії в пам'яті згадуються вітряки, як один з найвідоміших символів країни, її візитна картка. Голландці були новаторами в справі застосування вітряків у всіх сферах свого життя. Одним із засновників вітряних млинів є Заансе Сханс, повністю заселений музей-заповідник під відкритим небом. Продовжить наше знайомство із середньовічною Голландією рибальське селище - Волендам - чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого за старовинними рецептами!

День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага «Під світлом червоних ліхтарів» (18€) - прогулянка по найкрасивішій частині міста: колишньому порту. Ми пройдемо по найцікавішому і прихованому від очей звичайного туриста - району Червоних ліхтарів, дізнаємося про таємниці життя його мешканців!

Ночівля в готелі.

День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага День 5 - Амстердам - Делфт - Гаага
День 6.

Амстердам - Кекенгоф - Брюссель

 Сніданок. Виселення з готелю.
Рекомендуємо екскурсію «Перлини Королівства» (60€/30€). Нас чекає інша Голландія ... Королівська! Ми відвідаємо Делфт - місто принців: палацові комплекси, величні будівлі, Ринкова площа, храми вздовж каналів і, звичайно, резиденція герцогів Оранських. Далі нас чекає Гаага, - місто, де живе і править королева. І ця краса, неспішність, величність - королівська атмосфера міста! А щоб побачити всю Голландію за годину - ми відвідаємо дивовижний Парк мініатюр Мадуродам, де всі експонати потопають у зелені ... і створені в масштабі 1:25. Повернення в Амстердам.
12:00 - Відвідування квіткового парку «Кекенхоф» (18€+вх.квиток): алеї старих розлогих лип, струмки і мальовничі ставки, на поверхні яких плавають лебеді, фонтани, безперервний спів птахів і, звичайно, квіти. (В програмі туру в період з 24.03.16 до 16.05.16)
15:00 - Переїзд столицю Бельгії - «Королівський Брюссель» - місто на семи пагорбах, збудоване в формі серця. Симфонія тріумфуючого блиску панує в районі Європарламенту, на площі біля королівського палацу, в міській Ратуші, а також одній з найкрасивіших площ Європи - Гранд Платс. Ви познайомитесь з історією минулого і сьогодення знаменитого Палацу Правосуддя, який є найграндіознішою будівлею в Європі, Національною Базилікою Святого Серця, а головне, Ви зможете відчути добродушний і веселий характер бельгійців ...

День 6 - Амстердам - Кекенгоф - Брюссель Рекомендуємо «Магія і романтика Брюсселя» (18€/10€). Під час екскурсії ми побачимо одну з найяскравіших пам'яток готичної архітектури і живопису країни - брюссельський кафедральний собор св. Михайла і Гудули, прогуляємося через Брюссельський парк, королівську площу, скверик ду Саблон, (скверик 48 ремесел!!!), а також королівський палац, офіційну резиденцію бельгійського монарха. На завершення зануримося в історію минулого і сьогодення знаменитого Палацу Правосуддя, який є найграндіознішою будівлею в Європі, і отримаємо задоволення неперевершеною панорамою Брюсселя.

Поселення і ночівля в готелі на території Бельгії.

День 6 - Амстердам - Кекенгоф - Брюссель День 6 - Амстердам - Кекенгоф - Брюссель День 6 - Амстердам - Кекенгоф - Брюссель День 6 - Амстердам - Кекенгоф - Брюссель
День 7.

Антверпен - Брюссель - Париж - Лувр

 Сніданок. Вільний день в Брюсселі. Рекомендовані екскурсії на вибір:
«Чарівність Парижа» (60€/30€). Париж вабить і притягує своєю пишністю, багатством і красою. Місто, яке протягом століть залишався законодавцем мод, ймовірно, найрозкішніше місто Європи. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку по його витертій бруківці. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - раптом оживає і наповнює серце радісним трепетом! Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів ... У вільний рекомендуємо побачити Париж з висоти Ейфелевої вежі (14€), здійснити круїз по Сені (13€) відвідати екскурсії «Лувр - енциклопедія століть» (38€) або «Легендарний Монмартр»(18€).

День 7 - Антверпен - Брюссель - Париж - Лувр «Антверпен - алмазна столиця і малиновий дзвін Мехелен» (38€/18€). Символ Антверпена - відкрита долоня. Місто дружелюбно простягає гостям величезні кам'яні, апетитні бісквітні або крихітні шоколадні долоні. Милий і гостинний жест. У Бельгії слова - Антверпен і алмази вже давно пов'язані один з одним. Другий за величиною порт Європи, батьківщина Рубенса, один із центрів європейської культури. Це місто-музей, місто-шедевр, колиска мистецтва. Далі мальовниче містечко Мехелен, розташоване на березі річки Дейлі. Головною визначною пам'яткою міста є собор Св. Ромбаут з 49-ю дзвонами на вежі. Звучання цих дзвонів породило відомий вислів "малиновий дзвін" ...

Ночівля в готелі на території Бельгії.

День 7 - Антверпен - Брюссель - Париж - Лувр День 7 - Антверпен - Брюссель - Париж - Лувр День 7 - Антверпен - Брюссель - Париж - Лувр День 7 - Антверпен - Брюссель - Париж - Лувр
День 8.

Гент - Брюгге

 Сніданок.
Виселення з готелю. 08:30 - Рекомендуємо екскурсію «Середньовіччя наяву: Гент + Брюгге» (38€/18€). Під мальовничим фламандським небом розташувалось дивовижне місто Брюгге. Воно унікальне тим, що церков і музеїв в ньому чи не більше, ніж самих жителів. «Симфонія в камені», «застигла музика» - як тільки не називають архітектурні шедеври міста! Весь Брюгге - це прекрасна кам'яна симфонія, вишукана застигла мелодія, чудова чарівна казка ... Переїзд в Гент - найбагатше і найбільш «фламандське» місто в країні, розташоване на перехресті торгових шляхів. Великі морські кораблі привозили сюди дивини і багатства з далеких країн, а вивозили на продаж фламандське сукно і полотно. Гент зі своїм самостійним, впертим і працьовитим населенням став в середні століття містом світового значення. Повернення в Брюссель.
16:00 - Переїзд на південь Бельгією в місто Дінанте - «мекку джазу». Напевно, неспроста винахідник саксофону Альфред Сакс народився в місті Дінанте. Мелодія цього інструменту, як жодна інша, відповідає природній красі долині річки Мезе. Тягуча і солодка як мед, вона повільно протікає вздовж річкової гладі і луною розноситься в горах Арденни.
Переїзд в Люксембург. Поселення і ночівля в готелі на території Люксембургу.

День 8 - Гент - Брюгге День 8 - Гент - Брюгге День 8 - Гент - Брюгге День 8 - Гент - Брюгге
День 9.

Люксембург - Баден-Баден

 День 9. Сніданок. Виселення з готелю.
08:00 - Оглядова екскурсія «Люксембург - тихе щастя Європи». У цій маленькій країні полюбляють все невелике ... Іграшковий Люксембург - єдиний з європейських міст, розташований одразу на декількох рівнях. Наша оглядова екскурсія почнеться з "Золотої дами Люксембурга" - площі Конституції. Недалеко розташований Собор Нотр - Дам, де зберігається особливо шановане зображення Богоматері - покровительки міста. Ми також побуваємо на Площі Гійома, Площі Парадів, побачимо знаменитий Палац великих герцогів. А на завершення - зі скелі Ле-Бок нам відкриється чудова панорама на долину ріки Альзет ...
11:00 - Переїзд в маленьке містечко Баден-Баден зі світовим ім'ям. У ньому всього 50 тисяч жителів, але відомий він далеко за межами Німеччини. Причина такої популярності - термальні джерела, цілюща сила яких була відома ще древнім римлянам. З кінця 18 століття Баден-Баден перетворюється в «літню столицю Європи», куди вся європейська знать приїжджає відпочити, покращити здоров'я і попити лікувальну воду. Відвідування терми "Каракалла" (вх.квиток)
Переїзд в Мюнхен. Поселення і ночівля в готелі на території Німеччини.

День 9 - Люксембург - Баден-Баден День 9 - Люксембург - Баден-Баден День 9 - Люксембург - Баден-Баден  
День 10.

Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Зальцбург.
10:00 - Оглядова екскурсія «Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів» (10€/6€). Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті ... Адже красу міста плекали століттями ... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи.

День 10 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат «Озерний рай - долина Зальцкаммергут» (48€/38€) - регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин та австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах ... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз ... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи ... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго ...

«Гарно і весело!» (16€+вх.квиток) - відвідування заміського палацу Хельбрунн із всесвітньовідомим каскадом потішних фонтанів. Тут в практично первісному вигляді постане все те, що колись тут тішило серця архиєпископів Зальцбурга: сповнені загадок таємничі гроти, фігури, які рухаються за допомогою води, велика кількість фонтанів на кожному кроці, у всіх, найнесподіваніших куточках парку. Красиво і весело!
17:00 - Переїзд в гостинну Угорщину - країну термальних джерел, паприки і вина! Тут всупереч вихорам історії, збереглося чимало шедеврів, з якими варто познайомитися: стародавні пам'ятники Римської імперії сусідять з будівлями часів турецького ярма, романськими храмами з гордо-неприступними фортецями середньовіччя ...
Поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 10 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат День 10 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат День 10 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат День 10 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат
День 11.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Повернення в Україну.
Прибуття в Чоп орієнтовно в 18:00.
Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~ 23: 00. Вільний час.
Для туристів, які відправляються на Львівський залізниці вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» в 23.30

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, групова страховка
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми і вхідні квитки
• консульський збір - 35 € (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638