UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Ти знаєш, пахне чим Париж!
Якимось святом особливим ...
Так пахнуть тільки ті міста
Які ніяк не забувають,
Куди уперше приїжджають,
І свою мрію залишають...

Мій престиж - Париж!

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Львів - Краків - Мюнхен - Париж (3 дні) - Версаль - Нормандія - Діснейленд - Ульм - замок Нойшванштайн Будапешт - Егер -  Львів
Німеччина
Польща
Угорщина
Франція


БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!


У ВАРТОСТІ ТУРУ 3 ЕКСКУРСІЇ:
Париж, Мюнхен та Ульм!

День 1.

ЛьвівКраків

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Перетин кордону.
По дорозі, при бажанні групи, рекомендуем відвідати

Королівський шлях

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста – Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи – Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі – торгові ряди, де Ви можете придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини...

Ласощі польських королів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороша вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Ласощі польських королів - відеоогляд

Польський Акрополь Вавельський замок

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель – той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-якого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

Мюнхен

Сніданок. Переїзд в столицю Баварії – місто Мюнхен.
У вільний час рекомендуємо:

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Автобусна екскурсія. Мюнхен такий багатоликий і незвичайної, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову ... Ви побачите місто епохи Людвіга I, знаменитий мюнхенський квартал музеїв - перші музеї побудовані в світі! - Гліптотеку, Стару Пінакотеку, віллу Ленбаха, Музей античних старожитностей, єгипетський музей .. А далі: студентський квартал Швабинг, квартал мюнхенського шику Богенхаузен і шакарная Максімілліанштрассе, Парламент-Ландтаг і баварський уряд, колишня Резиденція Гітлера, будівля партійного архіву, гестапо, Люфтваффе , місце пивного путчу - все це пройде перед нами ... і на завершення - Мюнхен великого спорту - стадіон та олімпійський парк 1972 року - трагічна і повчальна історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном - завод, виставковий центр і музей BMW.
Дивовижний Мюнхен - відеоогляд

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена.
Мюнхенська резиденція - відеоогляд

Баварська кухня...

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі охочі  зможуть покуштувати страви оригінальної баварської кухні.
Баварська кухня - відеоогляд
Баварська кухня - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Мюнхен
День 2 - Мюнхен
День 2 - Мюнхен
День 2 - Мюнхен
День 3.

ПарижФрагонарріка СенаЕйфелева вежа

Сніданок. Прибуття до Франції.
Оглядова екскурсія по місту.
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.
Вільний час. Пересування на громадському транспорті (дод. оплата). Пропонуємо відвідати:

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Дорослий: 18€ / Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Все про Париж

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія по Парижу з фотопаузами.  Нас очікують: площа Конкорд, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, величний Лувр, один з найкрасивіших театрів світу – Гранд Опера, церква Мадлен, парк Пале Рояль. Фотопауза на Марсовому полі - Ейфелева вежа тут як на долоні. Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж – казкова скриня шедеврів, які віками створювались найвідомішими в світі архітекторами, художниками і скульпторами... і це прекрасно!!!

Монмартр... від мистецтва до романтики

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Хто не підіймався на монмартрський пагорб, той не знає Парижа! Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати, площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого.
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Вогні нічного Парижа

(Дорослий: 33€ / Діти: 21€)
Ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівність моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля, оглядовий майданчик Трокадеро і район Дефанс, по закінченню екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і шампанське.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Ще одна знаменитість Парижа - Ейфелева Вежа. Елегантний силует Франції, який підкорив серця всього світу. Найграндіозніше, знамените і епатажне спорудження Парижа. З моменту її появи в 1889 році і по сьогоднішній день вона знаходиться в центрі уваги. Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх квитки).
Ночівля.
День 3 - Париж – Фрагонар – ріка Сена – Ейфелева вежа
День 3 - Париж – Фрагонар – ріка Сена – Ейфелева вежа
День 3 - Париж – Фрагонар – ріка Сена – Ейфелева вежа
День 3 - Париж – Фрагонар – ріка Сена – Ейфелева вежа
День 4.

ПарижНормандіяРуанДовільТрувільМулен РужШампань

Сніданок.
Вільний день у Парижі.
У вільний час рекомендуємо екскурсії:

Сентиментальна Нормандія

(Дорослий: 68€ / Діти: 46€)
Її "портрет" мінливий і суперечливий. Ця "північна країна" лежить на березі теплого перлового моря. Неймовірно прекрасні, але мляві скелі побережжя змінялися, то розкішними піщаними пляжами, то давніми містами... Старовинний Руан – найбільше норманське місто. Готичні замки, які пронизують небо своїми голчастими шпилями, були свідками багатьох драматичних епізодів в історії Франції. Тут в Палаці Правосуддя судили легендарну Жанну Д'Арк. І тут же, на площі Старого Ринку, вона зійшла на вогнище... Оглядова екскурсія по місту, після якої ми, як і багато зірок світового шоу-бізнесу, вирушимо в Довіль – господаря морського узбережжя, місто-"подарунок" втомленій від метушні аристократії... І на завершення – древній і працьовитий Трувіль – старовинне рибальське селище на березі протоки Ла-Манш, яке існує ще з часів вікінгів...
Чарівність Нормандіі - відеоогляд

Діснейленд - країна вічних канікул

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€)
Чарівний світ дитячих фантазій, який перетворюється на реальність ... Тут гуляють герої Уолта Діснея і відбуваються барвисті паради, тут можна побачити дракона в Замку Сплячої красуні, погуляти по острову Робінзона Крузо або разом з Алісою поблукати Задзеркаллям ... Дональд Дак, мишеня Міккі-Маус, пірати Карибського моря, замки з привидами, каруселі, космічні гірки - це лише частина атракціонів, які нас чекають ...
Діснейленд - відеоогляд

Чудові замки долини Луари.

(Дорослий: 80€ / Діти: 68€)
Бог був прихильним до Франції ... На берегах Луари одне століття плавно перетікав в інший ... І нам пощастить побачити свідків колишніх подвигів і зрад, трагедій, весіль і карнавалів - старовинні замки! Тут плелися інтриги і кипіли амурні пристрасті французьких королівських осіб, що дали чимало сюжетів для романів Дюма. Чудові замки вдало вписалися в зачаровують пейзажі і привертають в долину не тільки любителів історії, але і всіх цінителів прекрасного! Шамбор - найграндіозніший замок Долини Луари, «неприборканий плід фантазії Франциска I і великого Леонардо да Вінчі». Амбуаз - перший королівський замок у Франції, побудований за канонами Ренесансу!
У вечірній час рекомендуємо:

Кабаре "Мулен Руж"

(Дорослий: 130€ / Діти: 0€)
Блискучі вогники, стильний інтер'єр, що піниться шампанське, блискучі стрази, розкішні танцівниці і французький канкан! Запрошуємо на дегустацію французької веселості і романтики – кабаре "Мулен Руж" ... Відчуйте смак божевільної ночі, яка надихає, породжує легенди...
Повернення в готель. Ночівля в готелі на території Франції.
День 4 - Париж – Нормандія – Руан – Довіль – Трувіль – Мулен Руж – Шампань
День 4 - Париж – Нормандія – Руан – Довіль – Трувіль – Мулен Руж – Шампань
День 4 - Париж – Нормандія – Руан – Довіль – Трувіль – Мулен Руж – Шампань
День 4 - Париж – Нормандія – Руан – Довіль – Трувіль – Мулен Руж – Шампань
День 5.

ПарижВерсальЛуврзамок Во-ле-Віконт

Сніданок. Виселення з готелю.
Вільний час. Пересування на громадському транспорті (дод. оплата). Рекомендуємо відвідати екскурсії і програми на вибір:

Версаль. Банти і діаманти

(Дорослий: 33€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти

Лувр – енциклопедія століть

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Величний Замок Во-ле-Віконт

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Запрошуємо на екскурсію в маєток Во ле Віконт з Парижа, яке часто називають замком, що надихнув Версаль. Нас чекає подорож в один з найкрасивіших замків Франції Во-ле-Віконт. Ми зможемо поринути в атмосферу епохи Короля-Сонце Людовіка XIV - насолодитися прекрасними інтер'єрами палацу, заглянути в королівські покої, а я розповім вам про архітектуру і мистецтво XVII століття, про етикет при дворі і історію французької кухні. Незважаючи на воістину королівське пишність, спочатку цей шедевр палацово-паркової архітектури був побудований не для коронованих осіб, а для Ніколя Фуке - міністра фінансів при королі Людовику 14. Розробкою і втіленням проекту займалися кращі майстри тієї епохи.
Переїзд в Німеччину. Поселення в готелі. Ночівля.
День 5 - Париж – Версаль – Лувр – замок Во-ле-Віконт
День 5 - Париж – Версаль – Лувр – замок Во-ле-Віконт
День 5 - Париж – Версаль – Лувр – замок Во-ле-Віконт
День 5 - Париж – Версаль – Лувр – замок Во-ле-Віконт
День 6.

УльмЗамок Нойшванштайн

Переїзд в Ульм.
Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Ульм: картинка з сновидінь

(входить у вартість туру)
Це єдине в Німеччині місто, розташоване на території відразу двох федеративних земель: Дунай ділить його на частини і є кордоном між Баварією і Баден-Вюртемберг. Ульм прославився і як батьківщина Ейнштейна, генія всіх часів і народів. Гуляючи по чарівному придунайському району, ми побачимо старі квартали, що потопають у садах і квітах. Є тут і зовсім незвичайний оазис-сад. Середньовічні вулички з фахверковими казковими будиночками так і ваблять! Особлива родзинка району - кривий будинок Schiefes Haus, нахилившись майже на 30% над водою. У центрі міста ми побачимо Ульмський собор - найвищий християнський храм у світі. Цей старовинний «хмарочос» почали будувати ще в XIV столітті.
Вільний час для покупки сувенірів і подарунків.
По дорозі пропонуємо фотопаузу в найзагадковішому місці

Замок Нойшванштайн

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Поїздка до замку Нойшванштайн. На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Замок Нойшванштайн – "Новий лебединий камінь" – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох. (Зовнішній огляд).
Замок Нойшванштайн
Замок Нойшванштайн
Переїзд в готель. Ночівля.
День 6 - Ульм – Замок Нойшванштайн
День 6 - Ульм – Замок Нойшванштайн
День 6 - Ульм – Замок Нойшванштайн
День 6 - Ульм – Замок Нойшванштайн
День 7.

БудапештМукачевоСтрийЛьвів

Сніданок.
Переїзд в Будапешт. Вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!
Всім бажаючим пропонуємо:

Перлина Дунаю - Будапешт

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
О, це місто... Незабутнє... Неповторне... Чарівне... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліки Святого Іштвана, де зможемо зарядитись енергією та насолодитись величчю споруди, далі наш шлях пролягає через площу Свободи до гордості Будапешту - грандіозного Парламенту.
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд

Кораблик по Дунаю

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів служить прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю, які, мов нитки перлів, пов’язують дві частини міста – Буду і Пешт… У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, музеї та найкрасивіший розважальний комплекс Будапешту…
Переїзд в сторону кордону. По дорозі при наявності часу рекомендуем відвідати:

Дегустація егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для всіх учасників - найбільш відоме вино - "Бича кров" и найбільш приємне - "Егерська дівчина". І, звісно, справжній гуляш!
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Перетин кордону. Повернення в Україну.
Можливість завершити тур в районі міста Мукачево.
Прибуття до Львова залежить від проходження кордону. До нових зустрічей!
День 7 - Будапешт – Мукачево – Стрий – Львів
День 7 - Будапешт – Мукачево – Стрий – Львів
День 7 - Будапешт – Мукачево – Стрий – Львів
День 7 - Будапешт – Мукачево – Стрий – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Факультативні екскурсії
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638