UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1334
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 18.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

ігристий коктейль із красових пейзажей та античних пам'яток...

Турецькі перлини... 
Фетхіє + Мармарис + Бодрум

Днів: 7, екскурсій у вартості туру: 3
Курорт: Мармарис
Курорт: Бодрум
Курорт: Фетхіє

Анталія (1 ніч) – Міра – Каш – Фетхіє (2 ночі) - Олюденіз – Мармарис (2 ночі) - Дальян – Бодрум - Анталія

Туреччина

 Відпочинок на кращих курортах Туреччини: Анталія, Фетхіє, Мармарис, Бодрум! 

У вартості туру екскурсії по Мірі, Кашу та Бодруму….

День 1.

АнталіяКиїв

Виліт з Києва (також можливий виліт з Харкова, Запоріжжя, Львова, Одеси, Херсона, Дніпра). Прибуття в Анталію, зустріч в аеропорті, трансфер та розміщення в готелі. Вільний час. Сьогодні нас зустрічає Середземноморська столиця Туреччини – Анталія. Природа подарувала Анталії ідеальний клімат і мальовничі пейзажі: численні бульвари з дбайливо прикрашеними пальмами та субтропічними рослинами, красиво доглянуті парки, мальовничу гавань для яхт та Старе місто. В Анталії безліч троянд, великі посадки цих квітів всюди, вони надають місту особливу красу і не дивуйтеся - для турків це високошанована ісламська квітка. Вечеря. Ночівля в готелі.
День 1 - Анталія – Київ
День 1 - Анталія – Київ
День 1 - Анталія – Київ
День 2.

МіраФетхіє

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Демре.
Екскурсія

Стародавня Міра

(входить у вартість туру)
Міра - одне з шести найважливіших лікійських міст і великий центр християнства, основними пам'ятками якого є амфітеатр, що чудово зберігся і численні скельні гробниці. Також у цьому місті нас чекає відвідування церкви Святого Миколая. Храм має не лише культурну та історичну цінність, а й є християнською та мусульманською святинею. Саме в цьому храмі з 300 до 325 років н.е. проповідував Микола, уродженець Патари, який став єпископом Міри.
Переїзд в Каш.
Екскурсія

Романтика Середземномор'я - місто Каш

(входить у вартість туру)
Атмосферне місто Каш зі своїми невеликими будиночками з черепичним дахом пофарбованим у білий колір, вузькими брукованими вуличками, що петляючи спускаються вниз до бірюзового моря, подарує особливі враження. Тут скрізь цвітуть квіти і блукають коти, а в повітрі витає дух романтики та умиротворення. Переїзд в Фетхіє, по дорозі ми зробимо зупинку біля найкрасивіших пляжів Туреччини - Капуташ і Калкан, ці місця можна вважати одними з найінстаграмніших в Туреччині.
Поселення в готелі в Фетхіє. Вільний час. Ночівля в готелі.
День 2 - Міра – Фетхіє
День 2 - Міра – Фетхіє
День 2 - Міра – Фетхіє
День 3.

Відпочинок на Середземноморському узбережжі

Сніданок. Відпочинок на Середземноморському узбережжі.

Олюденіз

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Особливе місце на Землі. Води, які оточують маленьке село, з неймовірно красивими відтінками блакитного кольору, надзвичайної краси. Відпочинок на пляжі. 
Олюденіз - відеоогляд

Політ на параплані

(дод. оплата)
Вам відкриється неймовірний вид на Блакитну лагуну та красиві гори, серед яких розташувалося курортне містечко і чудові пляжі. Такі краєвиди не побачите більше ніде!
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 3 - Відпочинок на Середземноморському узбережжі
День 3 - Відпочинок на Середземноморському узбережжі
День 3 - Відпочинок на Середземноморському узбережжі
День 4.

Мармарис

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Мармарис. Сьогодні нас чекає знайомство з найчарівнішим містом на південно-західному узбережжі Туреччини: нас зустрічає Мармарис! Тут рай для всіх цінителів пляжного відпочинку, чудове поєднання м'якого морського клімату, бірюзового моря, золотистих пляжів і красивих гір, вкритих сосновими лісами. Увечері всі бажаючі можуть прогулятися знаменитою «вулицею барів і дискотек», відчути всю красу нічного життя Туреччини. Завдяки вдалому розташуванню, місто є чудовою відправною точкою для захоплюючих морських подорожей, а також знайомства з місцевою історією та визначними пам'ятками. Серед них Ефес - друге за величиною місто Римської імперії після самого Риму, і Памуккале – «восьме чудо світу». Недалеко від Мармарису знаходиться острів Клеопатри. Відпочинок на узбережжі. Поселення в готель після 14:00. Вільний час. Ночівля в готелі.
День 4 - Мармарис
День 4 - Мармарис
День 4 - Мармарис
День 5.

Відпочинок на Середземноморському узбережжі

Сніданок. Відпочинок на Середземноморському узбережжі.

Турецька Венеція – місто Дальян

(дод. оплата)
Воно все пронизане річками та протоками, якими місцеві мешканці пересуваються на маленьких човнах. Гармонійне поєднання прекрасної архітектури, яскравого минулого та унікальних ландшафтів додають цьому містечку особливої чарівності.
На невеличкому катері ми почнемо свою мандрівку до унікального піщаного пляжу, де живуть морські черепахи Каретта-Каретта. Спочатку ми відвідаємо грязьові ванни, які відомі своїми цілющими властивостями. Сама богиня кохання Афродіта використовувала ці м’ясця для купання, таким чином удосконалюючи свою красу. Наступною зупинкою нашої захоплюючої подорожі будуть відвідини пляжу Ізтузу, відомого тим, що сюди припливають рідкісні гігантські черепахи Каретта-Каретта. Довгий шлях вони долають для того, щоб тут зустріти свого обранця та потім відкласти яйця. Під час відпочинку на пляжі у нас буде унікальна можливість скупатися як у прісній річці Кальбіс, так й у солених водах Егейського моря. Повертаючись у Дальян, катер неспішно пронесе нас повз гори, де погляду відкриваються вирубані у скелях гробниці лікійських царів. Річка має численні вигини, та після кожного повороту вона показує мандрівникам нові, не менш красиві та цікаві місця.
Турецька Венеція – місто Дальян  - відеоогляд
Повернення в готель. Ночівля в Мармарисі.
День 5 - Відпочинок на Середземноморському узбережжі
День 5 - Відпочинок на Середземноморському узбережжі
День 5 - Відпочинок на Середземноморському узбережжі
День 5 - Відпочинок на Середземноморському узбережжі
День 6.

Бодрум

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Бодрум.
Екскурсія

«Столиця блакитного побережжя» - місто Бодрум

(входить у вартість туру)
Найвеселіше та тусовочне місце Туреччини, яке багато хто порівнює з легендарною Ібіцею – Бодрум. Місто розташоване в місці, де з'єднуються два моря, Середземне та Егейське. Це улюблене місце відпочинку турецької еліти та богеми, місце зустрічей художників, письменників, поетів та меценатів, що робить атмосферу в Бодрумі невимовно вишуканою. Стародавня історія та сучасність злилися у цьому місті воєдино.
Поселення в готелі. Вільний час. Ночівля в готелі.
День 6 - Бодрум
День 6 - Бодрум
День 6 - Бодрум
День 7.

Анталія

Сніданок. Виселення з готелю. Трансфер в аеропорт Анталії. Прибуття в Анталію в обідній час. Пересадка на рейс в Київ (можливі варіанти вильоту: Харків, Запоріжжя, Львів, Одесу, Херсон, Дніпро).
Важливо:

При перетині кордону Туреччини з туристичною метою, в рамках безвізового режиму, досить мати дійсний закордонний паспорт з мінімальним терміном дії 5 місяці (з дати зворотнього виїзду)!
• При замовленні програми, вартість туру і наявність місць прохання уточнювати;
• Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг;
Відповідно до законодавства Турецької Республіки для в'їзду на територію країни громадянам України необхідно пред'явити підтвердження фінансового забезпечення в розрахунку 50 доларів США на день перебування (при відкритті турецької візи працівник посольства в аеропорту може запросити підтвердження фінансових гарантій).

 
 
Додатково оплачується:
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми (при бажані);
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638