UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Швейцарія - край нестримних мрій, край весни натхненної,
Наша зустріч - короткий, прекрасний роман.

ЇЇ звати Швейцарія 
Цюрих, Люцерн + Мюнхен, Зальцбург

Днів: 5, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Львів - Краків- Мюнхен-замок Нойшванштайн- Цюрих - Люцерн - Інтерлакен-Рейнський водоспад- Зальцбург- Зальцкаммергут-Відень- Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Швейцарія
Назад

Грудень '24

  1   3   6   9   13   16 Р 21
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Краків
 – 
Катовіце
Австрія:  
Відень

Швейцарія- Австрія-Німеччина
Без нічних переїздів
Рейнський водоспад,  затишний Люцерн,
Озерний край Зальцкаммергут, замок Нойшвайнштайн, величний Відень
3 екскурсії вже у вартості туру

 Цюрих, Мюнхен, Зальцбург


День 1.

ЛьвівКраків

Зустріч на залізничному вокзалі Львів ( пл. Двірцева 1)
Виїзд зі Львова. Переїзд по Україні. Перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.

Королівський шлях

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!

Казімеж – особлива атмосфера

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
Казімеж – цікавий район в Кракові зі своєю особливою атмосферою.  Століттями район виконував торгову функцію, трохи пізніше став популярним місцем серед богеми і студентів. 
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок.
Переїзд в Німеччину. Прибуття в Мюнхен.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
При бажанні групи.

Сучасний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і захоплює знову і знову. Ми побачимо "Німецький Рим" – місто епохи Людвіга I, знаменитий "Мюнхенський Монмартр" – квартал Швабинг, в якому проживали багато відомих людей: Кандинський, Томас Манн, Рільке, художники-авангардисти. Чудовий палац і парк Німфенбург – Замок Німф. І в завершенні стадіон і олімпійський парк 1972 року – історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном – штаб-квартира і виставковий центр БМВ.

Баварскі замки: Хоеншвангау і Нойшвайштайн

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)

На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Маленьке німецька селище Швангау, заховане на пагорбі серед густих лісів, відоме на весь світ. Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Сьогодні нас чекають Фантазії Короля Людвіга: Замки Нойшвайштайн і Хоеншвангау.  Замок Нойшванштайн - "Новий лебединий камінь" - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок Хоеншвангау зводився з метою, дозволити членам королівських сімей бути ближче до дивовижної природи, насолоджуватися прекрасними лісами і чудовим, кристально-чистим озером, що знаходиться неподалік від двох замків.

Баварська кухня...

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі охочі  зможуть покуштувати страви оригінальної баварської кухні.
Баварська кухня - відеоогляд
Баварська кухня - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 3.

Рейнський водоспадЦюрихЛюцернІнтерлакен

Сніданок.
Переїзд в Швейцарію.
Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки.
Екскурсія

Неповторний Цюрих

(входить у вартість туру)
Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюрих. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюрихське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюрих пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюрих
Для бажаючих на вибір:

Головне... не поспішати... Рейнський Водоспад

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Головна визначна пам'ятка кантону – величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль – найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, потоки прозорої води, які летять з неймовірною швидкістю, свіжість піднімається в повітря і велич природи заставляють застигнути на місці від здивування... Ці пейзажі надихнули багатьох поетів і письменників, вони і Вам подарують хороший настрій.

Люцерн - серце Швейцарії

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто ...
Люцерн - серце Швейцарії

Світ краси Швейцарії. Інтерлакен, Гріндельвальд, долина водоспадів - Лаутербруннен.

(Дорослий: 56€ / Діти: 36€ + вх. квиток)

Це та сама глянцева, розкішна і неймовірна Швейцарія. Запрошуємо Вас зазирнути в маленьке містечко Інтерлакен, яке ніби острівок розташувалось посередині двох прекрасних озер, оточене засніженими вершинами гір і густими хвойними лісами. Мендельсон сказав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакена, тому невідома Швейцарія. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі". Недалеко від Інтерлакена знаходиться гирло долини Лаутербруннен - Перлини Оберланда. На думку багатьох бувалих мандрівників, немає на нашій планеті полонини, прекрасніше, ніж Лаутербруннен. Лаутербруннен в перекладі означає «безліч джерел». Уздовж долини налічується 72 водоспади, висота деяких з них досягає декількох сотень метрів. Найвідомішим і найвищим з них є Штауббах Трюмбельбах, висота якого понад 300 метрів, він вважається одним з найвищих водоспадів в Європі. Йоганн Вольфганг фон Гете приїхав в долину Лаутербруннен, присвятив їй свій твір «Пісня духів над водами». Далі- затишне містечко Мюррен, яке зачарує нас своїм оглядовим майданчиком. А далі- подорож в Гріндельвальд. З оглядових майданчиків відкривається приголомшливий вигляд на гірський ланшафт, та велич трьох гірських вершин Ейгер, Менх та Юнгфрау. Бажаючі можуть піднятись на фунікулері на терасу Grindelwald First.

Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 3 - Рейнський водоспад – Цюрих – Люцерн – Інтерлакен
День 3 - Рейнський водоспад – Цюрих – Люцерн – Інтерлакен
День 3 - Рейнський водоспад – Цюрих – Люцерн – Інтерлакен
День 3 - Рейнський водоспад – Цюрих – Люцерн – Інтерлакен
День 4.

ЗальцбургГальштатфортеця Гогензальцбург

Сніданок.
Переїзд до Зальцбургу.
Екскурсія

Зальцбург – звуки музики

(входить у вартість туру)
Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто де народився Моцарт ... Альпійське серце Австрії - "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі.
Вільний час. Для бажаючих рекомендуємо відвідати:

Озерний рай – долина Зальцкамергут

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Регіон з первісною природою, місто круглорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз... А в прозорій воді озера – відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго...

Фортеця Хоензальцбург

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Пропонуємо піднятися на найдавнішу пам'ятку Зальцбурга і яскравий приклад середньовічної архітектури - фортецю Хоензальцбург. Це один з найкрасивіших і добре збережених замків, розташованих в центрі Європи, який був зведений ще в 1077 році.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 4 - Зальцбург – Гальштат – фортеця Гогензальцбург
День 4 - Зальцбург – Гальштат – фортеця Гогензальцбург
День 4 - Зальцбург – Гальштат – фортеця Гогензальцбург
День 4 - Зальцбург – Гальштат – фортеця Гогензальцбург
День 5.

ЛьвівВіденьКатовіце

Сніданок.
При бажанні групи і наявності часу.

Віденський вальс

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Відень – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! – Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня. Величне місто зачаровує шармом і витонченістю.

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд
Переїзд по Польщі. Повернення в Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
День 5 - Львів – Відень – Катовіце
День 5 - Львів – Відень – Катовіце
День 5 - Львів – Відень – Катовіце
День 5 - Львів – Відень – Катовіце
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638