UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Ми самі зможемо зробити життя щасливим, Нам потрібно тільки дуже захотіти!
І день почнеться святом красивим, І птиці будуть радісніше співати.

Учні чарівників… Парки розваг! (для школярів)

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів -Варшава- Берлін - Потсдам* - Амстердам - Фантазія ланд - Кельн* - Energylandia - Львів
Нідерланди
Німеччина
Польща

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
Відмінний тур для відпочинку батьків з дітьми.
Не вірте тим, хто стверджує, що Амстердам - місто для дорослих.
«Амстердам дуже багатоликий!».
Амстердам - це безліч вражень для батьків і дітей!

У вартості туру: Берлін, Амстердам, Варшава!
 В програмі Парки розваг: Energylandia, Ефтелінг, Фантазія-ланд!
Безтурботний Потсдам, Тиха Голандія, Сучасний Амстердам, Гаага, Дельф,
парк мініатюр Мадуродам, Середньовічний Кельн

День 1.

Варшава

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд по Польщі.
Екскурсія

Варшава – місто королів

(входить у вартість туру)
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 
Ночівля.
День 2.

БерлінПотсдам

Сніданок. Переїзд в Берлін.
Екскурсія

Велич могутнього Берліну

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Берлін – величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз.

Магазин Ritter Sport

Для ласунів відкриває свої двері магазин Ritter Sport. Три поверхи загальною площею 1000 кв.м. відведені для того, щоб любителі шоколаду змогли дізнатися побільше про його виробництво і про те, як і з чим його їдять. При вигляді різнокольорових квадратних упаковок відомого шоколаду, розкладених в вітринах, скриньках, коробочках, розбігаються очі навіть у тих, хто спокійно ставиться до цього вишуканого ласощів.

Зооопарк і Акваріум в Берліні

(вх. квиток)
Тим, хто любить природу Зооопарк і Акваріум в Берліні (вх. квиток)

Зачарований Берлін

(Діти: 16€)
Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна – Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, відчуємо себе гостями в колишніх століттях.
Або

Такий безтурботний день – Потсдам

(Діти: 31€)
Сьогодні нас чекає місто на сході Німеччини, столиця федеральної землі Бранденбург – Потсдам. Оглядова екскурсія по місту. Потсдам – ​​це книжка з картинками з прусської історії. Фрідріх Великий і Вольтер, Потсдамська конференція, останній німецький кайзер – все це ще живе в Потсдамі. Старе місто Потсдама, Бранденбурзькі ворота – давніші, ніж у Берліні і "Голландський квартал". Ми отримаємо задоволення прогулянкою по дивовижному парку Сан-Сусі. На території парку знаходиться палац Сан-Сусі – саме відоме творіння Фрідріха Великого. Новий Палац, Нові палати, історичний млин, Шарлоттенхоф, Римські лазні, Оранжерейний палац... Зараз Сан-Сусі є музеєм, який став одним з перших палаців-музеїв Німеччини...
Ночівля.
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 3.

АмстердамЗаансе СхансВолендам

Сніданок. Переїзд в Амстердам.
Екскурсія

Амстердам – місто-мрія

(входить у вартість туру)
Амстердам здатний зчарувати своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички і площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так не схожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків... Це місто варто один раз побачити... щоб полюбити його назавжди!
Вільний час. Для бажаючих

Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Заансе Сханс – музей під відкритим небом, справжня голландська сільце. Неквапливо крутяться млини, гордо несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожна вітрякове дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище – Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним рецептами.
Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.
Для дітей і дорослих буде цікаво: Музей діамантів, Музей Ван Гога, Мадам Тюссо, Науковий центр Немо або Королівський палац у Амстердамі. Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.

Прогулянка по каналах Амстердама на кораблику

(Діти: 21€)
Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама...
Ночівля.
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 4.

АмстердамГаагаДелфт

Сніданок. Вільний час. Бажаючих запрошуємо на екскурсії на вибір:

Парк розваг Ефтелінг

(Діти: 21€ + вх. квиток)
І для дорослих і для дітей буде цікавим дивовижний парк розваг Ефтелінг з найбільшим в Європі розділом "Казковий світ". Парк атракціонів Ефтелінг в Голландії є одним з найстаріших серед нині існуючих. Ефтелінг працює щодня цілий рік, пропонуючи відвідувачам запаморочлу різноманітність атракціонів і розваг. Ефтелінг – це справжня країна казок. Тут оживають герої Андерсона, братів Грімм, Шахеризада... Атмосфера всіх семи королівств парку своя, унікальна, зовсім не схожа на Disneyland.

Великі і маленькі міста. Гаага, Делфт, Схевенінген

(Діти: 30€)
Невеликий переїзд і ми в Гаазі. Гаага – особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто – резиденція королеви Беатрікс. А поруч найвишуканіший морський курорт Північної Європи – Схевенінген. У цього містечка є два абсолютно різних обличчя, тут поєдналися традиційне голландське селище і модний курорт. Далі відвідування старовинного містечка Делфт, де жив і писав свою "Дівчину з перлинною сережкою" великий голландський художник Ян Вермеер. Для бажаючих пропонуємо відвідати центр Роттердама, з його знаменитим вантових мостом Еразма, "кубічними будівлями" і різноманітністю сучасної архітектури (вартість трансферу – 18€).
При купівлі екскурсії в Дельф, Гаагу:

Madurodam

(Діти: 18€ + вх. квиток)
Для бажаючих відвідання дивовижного парку "Madurodam" – Нідерланди в мініатюрі.
Ночівля.
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт
День 5.

Кельн

Сніданок. Переїзд до Німеччини.

Парк розваг Phantasialand

(вх. квиток)
Відвідування парку "Фантазія-ланд" (вхідний квиток). Цей величезний німецький «Діснейленд» називається Phantasialand і є одним з найпопулярніших німецьких парків розваг. Він розділений на кілька тематичних зон, в яких немов на машині часу можна перенестися в минуле Мексики, середньовічного Китаю, Античної Греції або Дикого Заходу. Якщо ж вас не сильно цікавить «подорож в минуле», то все одно нудьгувати вам не доведеться. До ваших послуг більше 30-ти атракціонів. Перлиною програми вважається Спейс-шоу – Галактика! (Galaxy) – фантастичний вояж по Чумацькому Шляху. Відчуття реальності створюють приголомшливі спецефекти в компанії з імітацією космічного польоту.
Для бажаючих

Середньовічний Кельн

(Діти: 16€)
Кeльн – це один з найстаріших міст Німеччини. Це четверте за величиною місто Німеччини, яке знаходиться на землі Північний Рейн-Вестфалія, найбільший культурний і економічний центр країни, столиця карнавалу. Ми зможемо оцінити велич і ажурність спрямованих увись форм - Кельнського Собору – найбільшого собору Німеччині та одного з найбільших в Європі. Про Кельн можна довго розповідати, але головне – його треба відчути! Кeльн – столиця рейнського життєлюбства. Кeльнская відкритість і природність підкорюють так само, як сердечність і простота.
Ночівля.
День 5 - Кельн
День 5 - Кельн
День 5 - Кельн
День 5 - Кельн
День 6.

ДрезденМайсенСаксонська Швейцарія

Сніданок. Вільний час. Екскурсії на вибір:

Порцелянове містечко Майсен

(Діти: 26€)
Тут все незвичайно і гарно, звідси кожен відвідувач забирає з собою частинку маленької казки.

Зустріч з Дрезденом

(Діти: 16€)
Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту – Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Розкішні будівлі Цвінгера.
Заїдемо на фотопаузу.

Саксонська Швейцарія- парк Бастай

(входить у вартість туру)
Немає меж захопленню... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи і піраміди. Ми відвідаємо скелястий парк «Бастай» – цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, містками... незабутнє враження!!!
Переїзд в Польщу. Ночівля.
День 6 - Дрезден – Майсен – Саксонська Швейцарія
День 6 - Дрезден – Майсен – Саксонська Швейцарія
День 6 - Дрезден – Майсен – Саксонська Швейцарія
День 6 - Дрезден – Майсен – Саксонська Швейцарія
День 7.

ЛьвівПарк розваг Енерджіландія

Сніданок.

Парк розваг Енерджиландія

(вх. квиток)
Парк ENERGYLANDIA розташований в прекрасній і мальовничій місцевості, в невеликому місті Затор,
Парк це те місце, в якому батьки разом з дітьми будуть переживати незабутні хвилини, а час пролетить у них в грі і в сімейному подорожі по країні казки і фантазії, світу магічністю переживань і незвичайних вражень.
Прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
День 7 - Львів – Парк розваг Енерджіландія
День 7 - Львів – Парк розваг Енерджіландія
День 7 - Львів – Парк розваг Енерджіландія
День 7 - Львів – Парк розваг Енерджіландія
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• city tax (міський податок) в Нідерландах та Німеччині від 1.5€ з людини за ніч
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638