UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Лазуровий берег, сонця промінь – пронизують хвилі,
співучу мову прибою, таку не знайому
І вітрило, що далеко, їх вабить бажанням досягти небес...

Лазурові пригоди 
Ніцца, Монако, Канни, Прованс

Днів: 7, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Мукачево - Будапешт - Трієст- Ніцца - Монако - Генуя - Портофіно -  Венеція- Егер- Мукачево- Львів
Італія
Монако
Угорщина
Франція
Назад

Квітень '24

  7   12   19

Травень '24

  7   16   19

Червень '24

  16   23   28

Липень '24

  5   10   19   23   30

Серпень '24

  2   4   17   29

Вересень '24

  11   18   21

Жовтень '24

  4   26
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
 – 
Мукачево
Угорщина:  
Будапешт
Італія:  
Ліньяно-Сабб'ядоро
Франція:  
Ніцца

3 екскурсії у вартості туру
Ніцца,  Венеція, Будапешт 

Багато моря, сонця і відпочинку на найромантичнішому узбережжі Франції


День 1.

ЛьвівМукачевоБудапешт

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
Можливість приєднатись до групи в Мукачево.
Екскурсія

Шарм нічного Будапешта

(входить у вартість туру)
Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - на набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні! Сюди приходять не тільки за покупками, а погуляти, зустрітися з друзями і помилуватися видом на Будайську фортецю. Увечері, коли запалюють вогні, на фоні зоряного неба висвічуються Королівський палац, Рибальський бастіон і статуя єпископа Геллерта. Відчуйте - Ви в Будапешті!!!

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Нічний переїзд.
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт
День 2.

ТрієстМірамареЛіньяно-Сабб'ядороУдіне

Прибуття в Італію - чарівну, темпераментну і неймовірно красиву. В Італії черпали своє натхнення великі майстри мистецтва і дарували світу свої безсмертні шедеври ...

Італійська Адріатіка - Ліньяно

Вісім кілометрів золотих піщаних пляжів, незліченна кількість розваг на воді і суші для будь-якого віку і смаку, погода як на замовлення. Казка? Ні - італійська Адріатика! А точніше - Ліньяно. Самі італійці їдуть відпочивати зі своїми родинами саме сюди, в Ліньяно. Краще рекомендації і не придумаєш!
Для бажаючих

Трієст - місто зі смаком кави

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Нас чекає місто, яке знаходиться на перехресті трьох культур - італійської, словенської та австрійської. Звичайно ж воно повинно бути дуже особливим - таким і є Трієст. Трієст - місто-порт, місто, з запахом кави! Воно дуже симпатичне і має свій неповторний шарм, заради якого тут бували такі великі люди як Зигмунд Фрейд, Джеймс Джойс, Райнер Марія Рільке. Що сформувало легкий, інтелігентний і одночасно бунтарський характер міста? Чому Трієст називають вільним містом? Всі відповіді - на екскурсії «Трієст -місто зі смаком кави».

Удіне – місто-казка

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Чарівне середньовічне місто, де творив  художник  Джанбатіста Тьєполо,  тур народився засновник сучасного цирку  і саме тут відбулась справжня історія  Ромео  і Джульєти. Ми прогуляємось по старовинним вуличками, зайдемо на саму гарну венеціанську площу, заглянемо у багатий фресками собор, насолодимось особливою італійською  кухнею – фріуландською. Чудовий місто для чудового проведення часу… .

Замок, що дивиться в море Мірамаре

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Мірамаре завжди залишає незабутнє враження: парк і палац, історія і романтика, природа і архітектура, білизна стін і синява моря, (які між іншим, видно з усіх залів резиденції) ... і все це на одному місці! Коли ерцгерцог Максиміліан Габсбургський, брат австрійського імператора Франца Йосифа, приїхав в Трієст в 1852 р.і побачив маленьку бухту недалеко від міста, він так закохався в це місце, що вирішив тут будувати замок для себе і для своєї майбутньої дружини Шарлотти Бельгійської. Відвідуючи кімнати і зали в Мірамаре ми зможемо ознайомитися не тільки з історичними подіями, які тут відбулися, але і також зі смаками, з інтересами, одним словом, з життям аристократичної молодої пари 19-ого століття.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Трієст – Мірамаре – Ліньяно-Сабб'ядоро – Удіне
День 2 - Трієст – Мірамаре – Ліньяно-Сабб'ядоро – Удіне
День 2 - Трієст – Мірамаре – Ліньяно-Сабб'ядоро – Удіне
День 2 - Трієст – Мірамаре – Ліньяно-Сабб'ядоро – Удіне
День 3.

Відпочинок на лазурному березіНіццаМонакоФрагонар

Сніданок.
Переїзд на Лазурове узбережжя.
Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення...
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...

Парфумерна фабрика Фрагонар

(входить у вартість туру)
Ми прибудемо в середньовічний Ез. Французьке містечко, що сидить на вершині скелі над півостровом Сен-Жан-Кап-Ферра - справжня перлина французького Лазурного узбережжя. Невеликий, але нескінченно затишний, з вузькими вуличками і великою кількістю квітів. З високогір'я відкриваються приголомшливі види на Лазурне узбережжя. Відвідування парфумерної фабрики Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесі виробництва запашної продукції. Адже, "Духи - це пам'ять, яка не підводить". 

Вуличками старої Ніцци

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Королева Французької Рів'єри Красуня Ніцца. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Відвідавши Ніццу, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста.

Розкіш і краса Французької Рів’єри

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Нас запрошує князівство Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса Французької Рів’єри - відеоогляд
Ночівля.
День 3 - Відпочинок на лазурному березі – Ніцца – Монако – Фрагонар
День 3 - Відпочинок на лазурному березі – Ніцца – Монако – Фрагонар
День 3 - Відпочинок на лазурному березі – Ніцца – Монако – Фрагонар
День 3 - Відпочинок на лазурному березі – Ніцца – Монако – Фрагонар
День 4.

Відпочинок на лазурному березіКанниСен-Поль-де-ВансАнтібДольчеаккуа

Сніданок.
Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі.
У вільний час рекомендуємо:

Чарівний день в Провансі

(Дорослий: 55€ / Діти: 41€)
Ми вирушаємо в Вердонську Ущелину... Будемо зупинятися на оглядових майданчиках і милуватися панорамами. Природні краси передгір'я Альп, стрімкі вапнякові скелі перемежовуються зі свіжою зеленню і крістальночістой водою в озерах блакитного кольору. Вердонску ущелину не передати словами. Ми відвідаємо чарівну гірське селище Мустье-Сент-Марі, яке входить в офіційний список найкрасивіших сіл Франції, і дізнаємося історію пов'язану з присутністю в цих краях ордена Тамплієрів. А також з'ясуємо, як це маленьке містечко стало столицею французького фаянсу. У нас буде шанс побачити своїми очима вишукані фаянсові вироби з Мустье. Озеро Lac de Sainte-Croix (Сент-Круа). Озеро Sainte Croix неймовірного бірюзового кольору. Його довжина – понад 10 км, а ширина в деяких місцях досягає 3 км. Східний берег озера ідеальний для купанія – уздовж всього берега розташовані чудові пляжі і водноспортивні станції. Можливо катання на катамаранах (дод. оплата). На західному березі озера можна прогулятися по плато Valensole, де ростуть найбільші в Провансі лавандові поля. 
У період цвітіння лаванди ми побачимо лавандові дороги Провансу. Найчистіше повітря, аромат лаванди, безкраї лілові поля, які, набувають кольору від сіро-лілових до синьо-фіолетових... хіба не казка? Під час цвітіння лаванди земля відображає синяву високого неба так, що створюється враження що ти ногами ходиш по фіолетово-синім хмарам.

Загадкова Лігурія та лимонний рай Ментон

(Дорослий: 38€ / Діти: 28€)

Лігурія-це тріумф гармонії між морем і горами. Якщо ви хочете зануритися в дивовижний за своєю красою світ, що складається з олівових гаїв, виноградників і справжніх лігурійських сіл, цей маршрут Вам сподобається. Екскурсія в Дольчеаккуа: середньовічне містечко з середньовічними вуличками і старовинними кам'яними будинками фортецями. Ми потрапляємо ніби на машині часу в середньовічні часи.  Під час екскурсії можна про дегустувати місцеву оливкову олію і червоне вино "Россезе», улюблене вино Наполеона (дод.оплата). За бажанням обід в місцевому домашньому ресторані де можна продегустувати типові Лігурійські страви Кролик по лігурійськи, домашню пасту і фокаччу і місцеву піцу.  Далі - самий  східний курорт Лазурового берега. Місто вражає своєю чисто французькою елегантністю і неповторною італійською життєрадісністю. Перевага цього міста - в спокої та неквапливості. А лимони ... вони тут усюди - на деревах, у вітринах магазинів, на гербі міста...  це їх рай...

Ночівля.
День 4 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Сен-Поль-де-Ванс – Антіб – Дольчеаккуа
День 4 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Сен-Поль-де-Ванс – Антіб – Дольчеаккуа
День 4 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Сен-Поль-де-Ванс – Антіб – Дольчеаккуа
День 4 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Сен-Поль-де-Ванс – Антіб – Дольчеаккуа
День 5.

Відпочинок на лазурному березіСен-ТропеПровансВільфранш-сюр-Сон

Сніданок.
Відпочинок на морі на лазуровому узбережжі... Вільний час для купання в морі.
Екскурсії на вибір:

Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Канни - оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Каннський палац фестивалів - на йогo сходинках побували найвідоміші люди сфери кіномистецтва. А про золоту пальмову гілку- символі і головний приз Каннського кінофестивалю мріють актори і режисери всього світу. Ми зможемо зробити сувенірні знімки на червоній доріжці і прогулятися по Круазет. Саме час заглянути на це свято життя... Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт. Антіб – дивовижно приємне містечко - затишний і милий, в ньому знаходиться найбільший яхтовий порт на Лазурному березі.
Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб

І Бог створив Сен-Тропе

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Нас чекає Сен-Тропе – мальовниче портове містечко, прославлене кінематографом 20 століття. Красуня-блондинка Бріджит Бардо з «І Бог створив жінку», дивак-жандарм Луї де Фюнес і випадковий кілер з «небезпечною» парасолькою у виконанні П'єра Рішара – ба навіть більше – це було тут. Сьогодні у цього сонячного приморського містечка репутація модного «зоряного» курорту. Saint-Tropez-улюблене місце кінозірок, богеми і світської публіки. Вишукані вітрильники, престижні яхти прикрашають гавань цього міста, ще зовсім недавно він був рибальським селом. Але за світським лоском знаменитого Сен-Тропе ховається миле і чудове місто з особливим місцевим колоритом і шармом. У ресторанах Сен-Тропе можна спроувати незвичайні страви, що з'явилися в результаті змішування прованської і середземноморської кухонь. Ми зможемо смачно повечеряти в одному з ресторанчиків (оплата по меню). Прогуляємося по набережній, помилуємося заходом над бухтою... Чудовий вечір...
Нічний переїзд.
День 5 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе – Прованс – Вільфранш-сюр-Сон
День 5 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе – Прованс – Вільфранш-сюр-Сон
День 5 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе – Прованс – Вільфранш-сюр-Сон
День 5 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе – Прованс – Вільфранш-сюр-Сон
День 6.

Лідо Ді ЄзолоВенеція

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).
Відпочинок на Адріатичному морі .... Нас чекає один з найвідоміших курортів Італії, розташований на півночі країни, на побережжі Адріатичного моря - Лідо-ді-Єзоло.
Головна перевага Лідо ді-Єзоло - пляжі і шопінг.
(Дод. опл. громадський транспорт- 30€/26€)
Екскурсія

Заручена з морем Венеція

(входить у вартість туру)
"Заручена з морем", – так кажуть про Венецію – найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби... Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати надзвичайно багатий музей Палацу Дожів і Базиліку. Св. Марка. І головне: поринути в цю ні з чим незрівнянну атмосферу самого незвичайного міста в Італії.
Вільний час. Для бажаючих рекомендуємо відвідати:

Таємниці венеціанських каналів!

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Венеція. Розкішні канали і ковзаючі по ним гондоли, дивно красиві маски, прекрасні мости, палаци, і маленькі будиночки - все це фрагменти дивовижної італійської казки під назвою Венеція. Вона як музика, яку хочеться слухати безкінечно.

Відвідування з екскурсоводом Палацу Дожів

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
резиденції правителів Венеції, місця засідання Великої ради, Сенату і Верховного суду. Тут приймали закони, оголошували вироки, і... плели інтриги!

Вся краса Венеції!

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Водний круїз – Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу – єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал – символ блиску і розкоші Венеціанської республіки Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих сімей...
Вся краса Венеції - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 6 - Лідо Ді Єзоло – Венеція
День 6 - Лідо Ді Єзоло – Венеція
День 6 - Лідо Ді Єзоло – Венеція
День 6 - Лідо Ді Єзоло – Венеція
День 7.

ЕгерДолина КрасуньЛьвів

Сніданок. Переїзд в Угорщину.
Для бажаючих

Купальні Егерсалок

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд

Гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд

Егер – скринька коштовностей

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€)
Ми познайомимося з одним з найкрасивіших середньовічних міст Угорщини – містом квітів, студентів і знаменитого червоного вина. Егер також відомий як "місто - патріот", адже комендант Егерської фортеці Іштвана Добо – зробив історичний подвиг: він із невеликою кількістю воїнів цілий місяць протистояв туркам, які мали майже двадцятикратну перевагу!
Виїзд в Україну. Перетин кордонів.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
До нових зустрічей!
День 7 - Егер – Долина Красунь – Львів
День 7 - Егер – Долина Красунь – Львів
День 7 - Егер – Долина Красунь – Львів
День 7 - Егер – Долина Красунь – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• city tax (міський податок) в готелях Франції, Італії від 1.5€ до 5€ з людини за ніч
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
260 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638