UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Ти любиш цю землю зiгрiту
I сонце, що тихо встає.
Обличчя пiвденного вiтру
Так схоже менi на твоє.

Десять відтінків Півдня:
Трієст, Ніцца, Барселона, Флоренція, Рим, Венеція

Днів: 9, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 6
Львів – Будапешт – Трієст – Ніцца – Монако – Барселона – Монсеррат – Флоренція – Піза – Рим – Ватикан – Венеція – Будапешт – Львів 
Іспанія
Італія
Монако
Угорщина
Франція

Іспанія + Франція + Італія

Шість екскурсій у вартості туру: 
(екскурсія по Трієсту, Ніцці, Барселоні, Флоренції, Римі, Венеції)

Сертифікат вакцинації + тест

День 1.

ЛьвівБудапешт

Для поїздки в тур необхідно надати такі обов’язкові документи:
довідку про негативний результат молекулярного або антигенного тестування на Covid-19, який має бути зроблений не раніше, ніж за 72 години до приїзду. Можливість відвідати медичну лабораторію для проходження тестування на SARS-CoV-2. (за додаткову плату).
«зелений» сертифікат (Green Pass) європейського зразка про завершення повного курсу вакцинації (підходять: Pfizer, Johnson and Johnson, Moderna, AstraZeneca).
Джерело: https://trip.gov.ua/?location=it
Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу.
Перетин кордону. Переїзд по території Угорщини. Переїзд в Будапешт.
При наявності вільного часу:

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Переїзд в готель. Ночівля.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

ТрієстМірамаре

Сніданок.
Екскурсія

Несподіваний Трієст

(входить у вартість туру)
Зазвичай європейські портові міста - це завжди метушня, галас, вузькі вулиці і натовпи жебраків, однак Трієст - абсолютне виключення з правил і поєднує в собі риси трьох абсолютно різних культур. Понад шість століть Трієст перебував під владою Австрії, величезний вплив на нього здійснила сусідня Словенія, і всі ці неповторні риси нерозривно сплелися з культурою Італії. Цей прикордонний світ збиває з пантелику і дарує цілу гаму суперечливих, проте захоплених відчуттів. 
Для бажаючих на вибір:

Grotta Gigante

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Розташована в італійській провінції Трієст, в самому центрі відомого карстового району, на глибині 101 м. Це одна з найбільших природних печер в світі. Під час її відвідин можна побачити химерні сталактити і сталагміти «Пальма», «Палац Німф», «Гном», «Вівтар» і, звичайно ж, знамениту 12-метрову колону Руджеро.

Той, що дивиться в море - Мірамаре

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Замок, завжди залишає незабутнє враження: парк і палац, історія та романтика, природа і архітектура, білизна стін і синє море, (які, між іншим, видно з усіх залів резиденцій) ... і все це на одному місці! Коли ерцгерцог Максиміліан Габсбургський, брат австрійського імператора Франца Йосифа, приїхав у Трієст у 1852 р. і побачив маленьку бухту недалеко від міста, він так закохався в це місце, що вирішив тут побудувати замки для себе і для своєї майбутньої дружини Шарлотти Бельгійської. Відвідуючи кімнати і зали в Мірамаре, ми зможемо ознайомитися не тільки з історичними подіями, які тут відбулися, але і також зі смаками, з інтересами, одним словом, з життям аристократичної молодої пари 19-ого століття.
Поселення в готелі. Ночівля.
День 2 - Трієст – Мірамаре
День 2 - Трієст – Мірамаре
День 2 - Трієст – Мірамаре
День 2 - Трієст – Мірамаре
День 3.

НіццаМонакоМонте-КарлоАнтібСен-Поль-де-ВансКанни

Сніданок.
Прибуття в Ніццу.
Ах, цей Лазурний Берег - синонім блиску, краси і безкінечного задоволення ... Регіон пропонує своїм гостям все найкраще, що є у Франції: море і скелясті уступи, сонце і пишну зелень, розкішні магазини і старовинні пам'ятки, смачну їжу і відмінні вина.
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...
У вільний час рекомендуємо:

Перлина Лазурного берега

(Дорослий: 43€ / Діти: 38€)
На Середземноморському узбережжі, біля підніжжя Альпійських гір, розташувалась крихітна держава - Монако. Слава і популярність цього князівства, люкс і розкіш знаменитого на весь світ Монте-Карло - це винятковість, перетворена в повсякденність. Між морем і сонцем. Князівство є привілейованим місцем для спортивних катерів, старовинних вітрильників, яхт, модних магазинів, шикарних ресторанів. Потрапляючи на маленьку територію Монако, відчувається атмосфера аристократії та розкоші ...

Великий Лазурний Пиріг

(Дорослий: 61€ / Діти: 46€)
Починаємо знайомство з містечка Антіб, де зможемо подивитися на найкрасивіші яхти світу, далі - бажаний куточок художників і артистів, місце, яке єднає закохані серця - Сен-Поль-де-Ванс, він притягує, наче магніт! Місто пишається своєю красою, середньовічною архітектурою і особливою любов'ю жителів! Переїзд в Канни - це оаза міжнародної еліти, рай для гурманів, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців. Розташований на березі затоки Ля Напуль, курорт Канни майорить килимами лаванди і пухнастою мімози. Чудовий променад Бульвар Круазетт з пальмами, ресторанами і бутіками, мальовничі піщані пляжі, що розтягнулися по обидві сторони гавані, Палац фестивалів. Канни - місто кінозірок, відкритий для всіх бажаючих. Девіз Канн «Життя-це свято».
Великий Лазурний Пиріг
Переїзд і поселення в готелі. Ночівля.
День 3 - Ніцца – Монако – Монте-Карло – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс – Канни
День 3 - Ніцца – Монако – Монте-Карло – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс – Канни
День 3 - Ніцца – Монако – Монте-Карло – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс – Канни
День 3 - Ніцца – Монако – Монте-Карло – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс – Канни
День 4.

БарселонаСаграда де фаміліяФламенко шоуТібідабо

Сніданок.
Переїзд в Барселону.
Екскурсія

Зустріч з Барселоною. Готичний квартал і бульвар Рамблас

(входить у вартість туру)
Знайомство з Барселоною потрібно починати з відвідин готичного кварталу. У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь. Захоплююча прогулянка по вуличках Середньовічної Барселони. Перлина кварталу - Кафедральний собор Барселони з розкішним Готичним фасадом. Прогулянка по бульвару Рамблас, зупинка на площі Св. Якова, де знаходяться найбільш значущі будівлі Барселони-її мерія і палац Уряду. Душевна екскурсія познайомить нас з чудовим містом. А якщо нам пощастить ми почуємо в готичному кварталі іспанські гітари.
Зустріч з Барселоною. Готичний квартал і бульвар Рамблас
Всім бажаючим пропонуємо:

Сонячна Барселона

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Наш маршрут пройде найцікавішими місцями Барселони. Панорамна Барселона - дивовижно красиве місто. Ми дізнаємося історію римської колонії Барсіно, познайомимося з кварталами Ешампле, Тріумфальною аркою. Парк Сіутадея, Барселонетта з відомим пляжем і морським кварталом, площа Іспанії. Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський Порт. Зупинки на фотопаузи. А з гори Монтжуік зможете зафіксувати на пам'ять панорамний вид на Барселону.
Сонячна Барселона

Гауді і його творіння

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Воістину, генії божевільні. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей Собору Святого Сімейства, Парк Гуель – місце казкової чарівності, зовні схожий на кам'яний пиріг Будинок Міла, Палац Гуель...
Гауді і його творіння  - відеоогляд
Гауді і його творіння  - відеоогляд

Фламенко-шоу

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Прекрасне музичне представлення, ні на що не схожий вид мистецтва, що притягує своєю емоційною виразністю. У фламенко є своя мова, виткана із слів, музики і рухів, і кожен по-своєму говорить на нім, розповідаючи про свої почуття. Це не просто танець, в нім душа, характер, історія і стиль життя Іспанії!
Фламенко-шоу

Вогні Барселони

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Барселона при світлі дня і Барселона вечірня - два абсолютно різних города.Что може бути краще, ніж проїхати вулицями вечірньої Барселони. Вогні нічного міста зачаровують і зачаровують. Ми побачимо розкішніший променад Барселони: Пассейдж де Граса, Який називають Єлисейськими полями Барселони. Потім, якщо нам пощастить, ми побачимо чарівні фонтани. Струмені води ніби оживають і виконують танці під класичну музику. І закінчимо екскурсію, заїхавши на саму Високу точку Барселони, гору Тібідабо, де перед нами відкриється неповторний вигляд нічного міста. На горі засяє золота корона Храму Святого серця – Ось вона – Барселона Вечірня!!! Абсолютно особливе місто! І ми піднімемо по келиху сангрии за прекрасний вечір!
Поселення в готелі. Ночівля.
День 4 - Барселона – Саграда де фамілія – Фламенко шоу – Тібідабо
День 4 - Барселона – Саграда де фамілія – Фламенко шоу – Тібідабо
День 4 - Барселона – Саграда де фамілія – Фламенко шоу – Тібідабо
День 4 - Барселона – Саграда де фамілія – Фламенко шоу – Тібідабо
День 5.

БарселонаМонсерратПорт АвентураСітжес

Сніданок.
Вільний час в Барселоні.
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Святиня Іспанії - гора Монсеррат

(Дорослий: 61€ / Діти: 46€)
На чудернацькій незвичайної форми горі розташований старовинний монастир, де зберігається образ Святої Діви «Чорна Мадонна» ... Згідно легенди в IX столітті тут знайшли статую «Чорної Мадонни». Її спробували спустити вниз, але чим далі її несли, тим важче вона ставала. І тоді вирішили залишити її на вершині, а поряд заснували монастир ... Гора Монсеррат, розпиляна ангелами і яка охороняється «Чорною Мадонною», ще й неймовірно прекрасна! Вона росте і видозмінюється в міру наближення до неї, оживає, постійно міняє колірні відтінки ... Її вершини, часто оповиті туманом, скеровані в небо, заставляють засумніватись в реальності.
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд

Екскурсія з відпочинком на морі в містечко Сітжес - перлину Середземномор'я

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Фешенебельний каталонський курорт Сітжес з невеликого поселення поступово перетворився у всесвітньо відомий курорт і навіть заслужив горде прізвисько «іспанського Сан-Тропе». Однією з основних визначних пам'яток Сітжесі є пляжі. Біла вежа височить над пінливим морем, море стає глибоким поступово, а пісок такий ніжний... У Сітжесі знаходиться будинок-музей «Bacardi». При бажанні ми можемо його відвідати і познайомитися з історією напою, що пройшов шлях від дешевого алкоголю для селян і моряків до напою, за який сьогодні платять до декількох тисяч доларів, і який використовується для створення елітних коктейлів. Сітжес називають столицею фестивалів і карнавалів, містом художників, модерністів і багатіїв. Сітжес змусить нас нескінченно закохатися в Каталонію! А закохавшись, як колись стверджувала чарівна Коко Шанель, належить пити шампанське. Саме тому екскурсія продовжується в погребах Фрейшенет дегустацією хмільної іспанської кави!

Порт Авентура

(Дорослий: 43€ / Діти: 43€ + вх. квиток)
Найбільший в Європі парк розваг і атракціонів, розташований на узбережжі Коста Дорада. Він визнаний найкращим в Іспанії і входить в десятку кращих парків в Європі! Весь парк, площа якого складає 117 тисяч квадратних метрів, поділений на 6 секцій. За останні 30 атракціонів PortAventura Park, аквапарки, гірки та тематичні зони змінюють одна одну в нескінченному калейдоскопі захоплюючих вражень і з кожним роком дивуючи відвідувачів новими розвагами.

Вся Іспанія

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Навіть декількох тижнів не вистачить щоб побачити всю красу Іспанії ... Дозвольте не погодитись! Адже в Барселоні є Іспанське село, де зібрані копії найкрасивіших і відомих будівель іспанської архітектури. Перед нами відкриють двері церкви, палаци, вулиці і площі різних іспанських провінцій! Справжнім музеєм під відкритим небом, а ще - відмінним місцем для покупки сувенірів! А ще ми відвідаємо оглядовий майданчик на горі Монжуїк, де відкривається панорамний вид всієї Барселони.
Нічний переїзд у Флоренцію
День 5 - Барселона – Монсеррат – Порт Авентура – Сітжес
День 5 - Барселона – Монсеррат – Порт Авентура – Сітжес
День 5 - Барселона – Монсеррат – Порт Авентура – Сітжес
День 5 - Барселона – Монсеррат – Порт Авентура – Сітжес
День 6.

ФлоренціяПізаГалерея Уффіці

Прибуття у Флоренцію.
Пересування по Флоренції - на громадському транспорті (оплачується додатково).
Екскурсія

Місто італійського шарму - Флоренція

(входить у вартість туру)
Флоренція - символ епохи Відродження. Її вулиці, площі, палаци та храми прикрашені творіннями великих італійських майстрів. Тут бере свій початок епоха Ренесансу, це місто Мікеланджело і Макіавеллі, місто - скарбниця, повна пам'ятників мистецтва, культури та історії. Ми побачимо шедеври великих майстрів: Площа Синйорії, головний флорентійський собор Санта Марія - дель - Фьорі, дзвіницю Джотто, Баптистерій із прекрасними фресками і золотою "Брамою раю", старий міст Понте Веккьо із численними золотими крамничками. Ось воно - нескромна чарівність Флоренції ....
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Флоренція – квітка Ренесансу

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Флоренція це не тільки музей під відкритим небом, це ще й вузенькі вулички, середньовічні церкви і ремісничі майстерні. Сходи через сади троянд приведуть нас на Оглядовий майданчик Мікеланджело, звідки відкривається дивовижний вигляд на Флоренцію.

Відвідування Галереї Уффіці

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Наш екскурсовод допоможе розібратись в найбільшій колекції живопису епохи Відродження.

Старий палац

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Цей палац-фортеця розташований в серці міста Флоренція з 13 століття, він як скринька з коштовностями зберігає в собі секрети міста. Політичний центр, місце, де здійснилися найважливіші політичні діяння... Але старий палац не тільки це, він був і будинком для сім'ї Медічі, яка залишила тут свій слід. Кожна кімната, кожний зал дихає історією і пристрастями цієї сім'ї, яка правила Флоренцією цілих 300 років.

Храм Святого Хреста

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Храм в готичному стилі, який належить францисканському релігійному ордену. Здається, що ми знову чуємо про черговий італійський монастир... Так чому його щороку відвідує море туристів і самі італійці говорять, що потрібно його відвідати хоч раз в житті? Тому що Санта Кроче у Флоренції це не просто храм, а пантеон великих особистостей. Тут спочивають такі великі люди як художник і скульптор Мікеланджело Буонарроті, математик Галілео Галілей, політик і філософ Нікколо Макіавеллі.

Поїздка в Пізу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Колись Піза оскаржувала вплив Генуї і Венеції на морях. А тепер лише покірно пожинає лаври однієї комічної архітектурної помилки, завдяки якій місто стало брендом, листівкою, предметом національного надбання. Але не варто віддавати забавній вежі всю увагу. Адже є ще Площа Чудес, причали лунгарно і будинок Галілео Галілея.
Переїзд в Рим. Поселення в готелі. Ночівля.
День 6 - Флоренція – Піза – Галерея Уффіці
День 6 - Флоренція – Піза – Галерея Уффіці
День 6 - Флоренція – Піза – Галерея Уффіці
День 6 - Флоренція – Піза – Галерея Уффіці
День 7.

РимКолізей РимВатикан

Сніданок.
Екскурсія

Рим пам'ятає багато

(входить у вартість туру)
Пересування по Риму - на громадському транспорті.
Важко знайти на землі людину, у якої при звучанні цього слова перед очима не появляються барвисті образи мощених вулиць, просочених древньою історією, величного Колізею, безліч старовинних храмів, прикрашених руками великих Мікеланджело і Рафаеля…
У вільний час пропонуємо відвідати:

Держава Ватикан Дотик до вічності

(Дорослий: 38€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Священний світ мистецтва та релігії... Наш шлях лежить в найменшу країну в світі, яка розмістилася на території одного міста. Ми зможемо здійснити прогулянку святими місцями і доторкнутись до історії християнства. Побачити Собор Святого Петра. Оцінити музеї Ватикану, де зібрані колекції мистецтва від єгиптян до наших днів, відвідати неперевершену Сикстинську капелу

Стародавній Рим - Колізей

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Протягом багатьох століть символом величчі та могутності Риму був Колізей. Це місце не мало собі рівних за напруженням пристрастей, що кипіли тут: до смертельних боїв гладіаторів, що проходили на арені Колізею, були прикуті очі десятків тисяч глядачів. Сьогодні Колізей є признаною перлиною архітектури та інженерної думки, доказом та живим світком блиску Римської імперії.

Відень – класика звуків

(Дорослий: 0€ / Діти: 0€)
Одна з найчарівніших і найпривабливіших столиць Європи... Місто відомих палаців і широких імперських площ, місто художників і великих музикантів, місто ароматної кави і знаменитого яблучного штруделя... Віденська опера, Хофбург – офіційна імператорська резиденція, Ринг, Ратуша, Парламент, собор святого Стефана... мистецтво і музика, цукерки і романтика... Ось такий Він – Відень!!!

Богемний Трастевере + еврейское гетто

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Старовинний квартал в Трастевере, розташований на правому березі Тібру, не схожий на звичайні римські квартали. Тут час тече повільніше, а фарби розлиті в зовсім інших пропорціях. Вузенькі вулички, безліч ресторанів, маленькі площі, на яких часто можна зустріти художників з мольбертами, неквапливий ритм життя створюють романтичний настрій… Єврейське гетто в Римі – чудовий і дуже колоритний район Вічного міста, про яке не так часто пишуть популярні путівники та куди не доходить переважна більшість туристів. А тим часом побувати в цьому маленькому кварталі, оточеному з одного боку річкою Тібр, а з іншого – монументальною площею Венеція, справді варто. І не тільки тому, що тут сконцентровано багатовікову історію та релігію, а й тому, що саме тут можна скуштувати типову кухню римських таверн.  

Пробуємо Італію на смак

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Італійська кухня визнана не тільки однією з кращих в світі, але і одною із самих модних на даний момент. І це не дивно!!! Запрошуємо Вас на вечерю в італійський ресторанчик, де кулінарні традиції переплітаються з історією. Душевна атмосфера і смачна вечеря, п’янкий смак вина і неперевершена італійська музика залишаться у Вашому серці назавжди!!!
Повернення в готель.
Ночівля.
День 7 - Рим – Колізей Рим – Ватикан
День 7 - Рим – Колізей Рим – Ватикан
День 7 - Рим – Колізей Рим – Ватикан
День 7 - Рим – Колізей Рим – Ватикан
День 8.

ВенеціяПалац дожівГранд КаналОстрови Мурано та Бурано

Сніданок (ланчбокс). Раннє виселення з готелю.
Екскурсія

Заручена з морем - Венеція

(входить у вартість туру)
Нас запрошує красуня на воді, «заручена з морем», - так кажуть про Венецію (додатк. оплач. громадський транспорт - 30€/26€) - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоню сідають голуби ....
У вільний час пропонуємо відвідати:

Таємниці венеціанських каналів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Вмілі гондольєри в смугастих футболках і капелюхах зможуть показати Вам всі красоти чудового міста. Вдалині від метушні Ви отримаєте насолоду куточками міста, які недоступні для погляду під час пішої прогулянки. Вперед, в плавання!

Палац Дожів

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
За задумом, палац своїм внутрішнім дизайном повинен був підкорювати іноземних послів. Саме цим пояснюється розкіш і багатство внутрішніх кімнат, над якими працювали найвидатніші художники того часу: Тіціан, Веронезе, Тінторетто, Белліні ...

Вся краса Венеції

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської республіки Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих сімей ...
Вся краса Венеції - відеоогляд

Серед вод і землі Північної Лагуни

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Хочете відпочити в човні і насолодитися природною, живою красою лагуни зі стаканчиком доброго італійського вина "Fragolino"? Пропонуємо відправитися в подорож: ми пропливемо поруч з островом Святого Георгія, побачимо з води красивий острів Лідо, на якому у вересні кожного року проходить Міжнародний Венеціанський кінофестиваль. Будемо пропливати повз острів Мурано, на якому виробляють знамените в усьому світі венеціанське скло. І ще побачите багато, багато цікавого ...
Серед вод і землі Північної Лагуни - відеоогляд

Острови Мурано і Бурано

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Пропонуємо мандрівку прекрасною венеціанською лагуною на острови Мурано і Бурано. Острів Мурано - Венеція в мініатюрі. Протягом багатьох століть острів Мурано славиться своїм венеціанським склом. Острови Бурано - це батьківщина мереживного мистецтва - крихітний світ, який зберіг свою неповторність і унікальність.
Острови Мурано і Бурано - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 8 - Венеція – Палац дожів – Гранд Канал – Острови Мурано та Бурано
День 8 - Венеція – Палац дожів – Гранд Канал – Острови Мурано та Бурано
День 8 - Венеція – Палац дожів – Гранд Канал – Острови Мурано та Бурано
День 8 - Венеція – Палац дожів – Гранд Канал – Острови Мурано та Бурано
День 9.

БудапештЕгерЛьвів

Прибуття в Будапешт.
Вранці запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені (вх. квиток) - заряд бадьорості і енергії на цілий день!
Пропонуємо відвідати:

Будапешт з гори Геллерт

(Дорослий: 8€ / Діти: 8€)
У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі будівництва фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував майбутній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і Дунай що зникає в далечінь. Тут все місто як на долоні!
Будапешт з гори Геллерт
АБО

Дегустація в Егері

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Заїзд на угорський гуляш та дегустацію знаменитих вин в вікових льохах, вирубаних з туфу в Долині Прекрасної дівчини.
Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 9 - Будапешт – Егер – Львів
День 9 - Будапешт – Егер – Львів
День 9 - Будапешт – Егер – Львів
День 9 - Будапешт – Егер – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• city tax (міський податок) в Італії від 1.5€ до 6€ з людини за ніч
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638