UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1335
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 20.04.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Миті любові – дорога в світ блаженства.
Душа плете узор із ніжних почуттів і слів.
В миттєвості любові наївність досконалості,
Але, забувши все, ми ловимо мрії снів.

До дня Св. Валентина Кохання у кожній миті!

Днів: 7, без нічних переїздів
Львів-Відень-Ніцца-Сан-Ремо *-Алассіо*-Парма-Верона (2 ночі) -озеро Гарда * -Мілан* -Венеція-Львів
Італія
Австрія
Угорщина
Франція

В програмі:
Lегендарна Верона в День Св. Валентина
Oригінальна «стіна закоханих» в містечку Алассіо
Vічний символ недозволеного кохання - замок Торрекьяра
Елегантне втілення самого кохання - Венеція у розпалі Карнавалу

А також:
Музичний Відень; Живописний куточок – озеро Гарда;
Середньовічна Віченца; Красуня Лазурного берега – Ніцца;
Місто квітів - Сан-Ремо; Столиця моди - Мілан;
Розкішний музей Феррарі; «Смачна» Парма; Товстушка Болонья.

День 1.

Львів

Безкоштовні трансфери «залізничний вокзал - Термінал-А»
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Перетин кордону. Переїзд по території Угорщини. Поселення в транзитний готель. Ночівля

День 2.

Відень

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Австрію.
Знамените місто австрійських імператорів і талановитих музикантів, місто музики, вальсів, розкішних парків, чудового вина… Нас запрошує Відень. Пішохідна оглядова екскурсія старою частиною столиці. Відень вражає своїми величчю та розкішшю, чарівністю та теплом. Це надзвичайне місто – вузькі середньовічні вулички та широкі імперські площі, розкішні парки та палаци, Кільцевий бульвар, Ратуша, Парламент, Віденська опера, Чумна колона та, звичайно ж, собор Святого Стефана – духовний символ історії Австрії… Місто продовжує жити своїм минулим, воно зачаровує гостей шармом та аристократичною витонченістю. Під стукіт карет усюди лунає дивна музика Моцарта, чарівні дами у вечірніх сукнях під руку з елегантними кавалерами спішать на бал… У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії:
Палац Шенбрунн (10 €) – літня резиденція династії Габсбургів, що схожа на Петергоф та Версаль, це – ансамбль, який об’єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу…
«Блиск та занепад Великої Імперії» (13€+ вх. квиток) – відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого ґатунку із зібрання імператорської родини. Були часи, коли у землях Габсбургів не заходило сонце, коли представники династії займали імператорський трон, коли вони були повноправними правителями Угорщини та Богемії. Імперії більше нема, але багатства надовго пережили своїх власників… Священний Грааль та Спис Долі… Так-так, вони насправді існують і знаходяться саме тут – у Скарбниці.
«Легенди старого Відня» (18€/10€). Під час нашої прогулянки ми пройдемо по незвичному маршруту і побачимо зовсім інший Відень – середньовічний, величний, надихаючий. Старий європейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, «танцюючий годинник» - Анкерур… Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав’ярня, яка пригостить нас віденською кавою.
Нічний переїзд в Італію.

День 2 - Вена День 2 - Вена День 2 - Вена День 2 - Вена
День 3.

Ніцца - Сан-Ремо

 По дорозі зупинка на сніданок (оплата самостійно). Прибуття на Лазурний берег.
Ах, цей Лазурний Берег - синонім блиску, краси і безкінечного задоволення ... Почнемо ... Нас запрошує Красуня - Ніцца. Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Відвідавши Ніццу, ми ніколи не забудемо ласкаве море, гомінкі площі і тихі вулички і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста .... У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Квіткова Рів'єра» (48 € / 38 €). Запрошуємо відправитися на незабутню подорож по одному з найкрасивіших узбереж Італії. Спочатку нас чекає Сан-Ремо - курортне італійське місто з ласкавим, шалено зачаровуючим і особливо теплим морем, зеленими схилами, що потопають у сонячних відблисках, ошатними парками і садами з тропічною рослинністю, розкішним казино, веселою і святковою атмосферою. Сан-Ремо називають «Містом Квітів». Ароматні оранжереї оточують його з усіх боків. Далі у нас по дорозі - містечко Алассіо, який придбав славу романтичного міста закоханих. Назву місто отримало на честь принцеси Аделасіі - дочки імператора Оттона І Великого, яка втекла зі своїм коханим. Про цю історію нагадує «стіна закоханих», зі знаменитим малюнком «Закохані» французького художника Раймона Пейне і бронзовою статуєю Ероса Пелліні. На стіні Муретто можна помітити червону поштову скриньку, призначену для любовних листів. Щороку ця скринька наповнюється листами з романтичними зізнаннями у віршах з усієї Європи ...
«Розкіш і краса» (43 € /30 €). Сьогодні нас здивує і захопить панорама біля підніжжя середньовічного містечка Ез, ми відвідаємо Грас - світову столицю парфумерії, батьківщину відомих на весь світ парфумів «Шанель №5» далі нас запрошує Князівство Монако. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І всі всім задоволені.
Поселення в готель на Лазурному Березі. Ночівля.

День 8 - Ницца - Сан-Ремо День 3 - Ніцца - Сан-Ремо День 8 - Ницца - Сан-Ремо День 3 - Ніцца - Сан-Ремо
День 4.

Парма - Модена - Болонья

 Сніданок. Виселення з готелю.
Сьогодні ми відвідаємо Парму - гастрономічну столицю Італії, місто зі знаменитим собором, купол якого став чудовим зразком мистецтва Відродження. Це місто музикантів Верді і Тосканіні, художників Корреджо і Пармиджанино, вдови Наполеона Марії-Луїзи і знаменитого друкаря Бодоні. Тут черпав свої перші натхнення прославлений кінорежисер Бернардо Бертолуччі. Місто Парма відоме на весь світ кулінарними традиціями. Тут можна покуштувати надзвичайно смачні шинку і сир пармезан. Виготовлення цього сиру триває близько трьох років, після чого місцеві жителі використовують його для приготування перших страв, пасти, соусів, вживають з бальзамічним оцтом, медом. У нас буде прекрасна можливість спробувати сир на одній з місцевих дегустацій (10 €). Вільний час. Для всіх бажаючих пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
• Екскурсія «Романтика і розкіш» (43 € /33 €). Спочатку нас чекає романтичне місце - один з прекрасних замків Італії - Торрекьяра, місце легенд і загадок. Саме тут ведуться зйомки багатьох історичних фільмів. У стінах фортеці Торрекьяра навіки оселилася любов. Романтичні пари, гості в країні обов'язково відвідують замок в прагненні доторкнутися до дива, насолодитися середньовічним колоритом, вкотре почути історію палких почуттів італійського графа П'єра Марія Россі і чарівною Бьянкі Пеллегріні. Далі нас запрошує Мекка шанувальників Ferrari, ім'я якої - Маранелло. Саме сюди, в маленьке містечко північного регіону Емілія Романья, йдуть історичні корені автомобіля, що став одним з найвідоміших італійських брендів. Про історію іменитої марки та її ексцентричного винахідника вам розповість чи не кожен з 15000 жителів Маранелло. Але найкраще це зробить шикарний місцевий музей Феррарі.
«Толстушка Болонья» (38 €/ 30 €) запрошує нас в зовсім інший світ, в якому панує атмосфера комфорту, затишку, гостинності і доброти. Болонья є одним з культурних центрів Італії, тут розташований університет, заснований ще в 11 столітті. Його закінчили такі відомі всьому світу особистості, як Франческа Петрарка, Данте Аліг'єрі, Коперник і багато інших. Місто також по праву вважається кулінарною столицею Італії, гурмани стікаються сюди, щоб покуштувати знамениті місцеві делікатеси.
Переїзд в район Верони. Поселення в готелі. Ночівля.

День 4 - Парма - Модена - Болонья День 4 - Парма - Модена - Болонья День 4 - Парма - Модена - Болонья День 4 - Парма - Модена - Болонья
День 5.

Верона - Мілан

 Сніданок.
Запрошуємо на екскурсію «Столиця романтиків і закоханих». Верону називають містом вічної любові, і шедевром італійської архітектури. Потрапивши сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного. Це місто підкорить нас давньоримським амфітеатром «Арена», який є третім за величиною у Світі, фортецею Скаліджерів, гідної Справжньою Принцеси і прекрасного принца, і звичайно, будиночком Джульєтти, стіни якого на висоту в два людські зрости рясніють зворушливими записками - від тих, хто знайшов, шукає або втратив, але хоче повернути свою любов. Тут навіть закохані закохуються одне в одного ще сильніше, це місто чудес і справджених бажань. Адже якщо помацати бюст бронзової Джульєтти, то будь-яке бажання просто зобов'язане збутися, а в справах серцевих неодмінно пощастить ... У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Шедевр природної краси - озеро Гарда» (38 € / 30 €), живописний куточок Італії і улюблене місце відпочинку гостей з багатьох країн. Скелясті гори, що підносяться в альпійському пейзажі, переплітаються тут з піщаними пляжами і оливковими гаями, надаючи цій місцевості особливий середземноморський колорит. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в дивне курортне містечко Сірміоне. Середньовічний вигляд міста та атмосфера древньої епохи роками надихали артистів і письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами охайні будинки так і манять все далі і далі ...
«Столиця моди - Мілан» (38 € /30 €), оглядова екскурсія. У Мілані є все: античність і сучасність, прогрес і культура. Найдавніше місто, яке вважається одним з найдинамічніших в Європі. Мілан - столиця моди і дизайну, але також і місто, багате пам'ятками архітектури та творами мистецтва. Нашій увазі постане символ Мілана - Домський Собор. Побудований в готичному стилі грандіозний Собор Дуомо міланці жартома називають «Їжачком». Вітражі Дуомо вражають своєю красою і незвичністю. Ми побачимо всесвітньо відомий оперний театр «Ла Скала». Театр, який відомий далеко за межами міста своєї незрівнянною акустикою і знаменитими композиторами, твори яких були тут поставлені ...
«Маленький рай великого Палладіо» (43 € /33 €). Запрошуємо відвідати старовинне містечко Виченцу. Красива старовинна архітектура, привітні жителі, цікаві пам'ятники старовини і атмосфера, яку можна описати словами, підкорюють кожного відвідувача. Не дарма Гете виділив це місто серед інших міст Італії. Виченцу можна сміливо назвати містом всесвітньо відомого архітектора Андреа Палладіо. Саме йому він зобов'язаний своїм неповторним архітектурним виглядом, так як Палладіо практично все своє життя створював у Віченці свої неймовірні будівлі та споруди.
Повернення в готель. Ночівля.

День 8 - озеро Гарда - Верона День 8 - озеро Гарда - Верона День 5 - Верона - Мілан День 5 - Верона - Мілан
День 6.

Венеція

 Сніданок. Виселення з готелю.
Нас запрошує красуня Венеція – «місто, заручене з морем» (опл. додатк. громадський транспорт 18€/ 16€). Ось вона – незвична краса та приваблива романтика! Про Венецію написано багато, але кожний відкриває її для себе наново. Тут все унікальне та дивовижне: місто нагадує театральні декорації, що зберігають численні таємниці багатьох поколінь. Здається, нібито сам час тече між стінами будинків, що пам’ятають славне минуле Венеціанської республіки, імена тих, хто жив, кохав та творив у цьому місті.
У вільний час є можливість взнати «Таємниці венеціанських каналів» (23€/ 16€). Розкішні канали та гондоли, що ковзають ними, дивовижно гарні маски, чудесні мости, палаци та маленькі будиночки, кожний з яких – справжній витвір мистецтва. Все це фрагменти дивної італійської казки під назвою Венеція. Вона як музика, яку хочеться слухати безкінечно. Вона має в собі величезну кількість таємниць та чудес, і щоб зрозуміти їх – потрібна вічність… Також можна відвідати з екскурсоводом величний Палац Дожів (18€+ вх. квиток). Це колишня резиденція могутніх правителів Венеції, місце засідань Великої ради, Сенату та Верховного суду Венеціанської республіки. Тут приймали закони, виносили вироки та, звісно ж, плели інтриги. Нічний переїзд в Україну.

День 6 - Венеція День 9 - Венеция День 9 - Венеция День 6 - Венеція
День 7.

Львів

 Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 15:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на потяги на залізничний вокзал орієнтовно 17:30.
До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• • У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туристичного класу
• Супровід гіда-керівника по всьому маршруту
• Проживання по маршруту готелі 3 * зі сніданками.
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Консульський збір 35 €.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі.
• Візовий центр 25 €.
Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
• У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. .
• Міський / Туристичний податок (City / Tourist tax) в готелях Італії від 3 до 6 євро / ніч (оплачується туристами особисто на рецепції)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638