UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Швейцарія - край нестримних мрій, край весни натхненної,
Наша зустріч - короткий, прекрасний роман.

Новорічна Швейцарська інтрига

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Краків -Зальцбург- Гальштат- Берн- Бернский оберланд- Цюріх- Люцерн - Доломитові Альпи- Грац-Львів
Італія
Австрія
Німеччина
Польща
Угорщина
Франція
Чехія
Швейцарія
Назад
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Краків
Австрія:  
Зальцбург
Швейцарія:  
Берн
 – 
Цюрих

Вже у вартості туру
Діловий Цюріх, Спокійний Берн, Музичний Зальцбург,  
Королівський Краків
Прогулянка по Кортіна д' Ампеццо
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ

Неймовірно цікавий тур для тих, хто любить чарівну природу,
Милі містечка і атмосфера затишку...

Нас запрошує в гості ... Зальцбург, Гальштат, Краків, Грац ...
Зачарують ... Цюрих, Люцерн, Бернські Альпи ... Рейнський водоспад ...
Ми побуваємо у Доломітових Альпах!
Побачимо незабутню красу Озер Швейцарії, Італії та Австрії!

День 1.

ЛьвівКраків

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати Краків.
Екскурсія

Королівський шлях

(входить у вартість туру)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!

Казімеж – особлива атмосфера

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
Казімеж – цікавий район в Кракові зі своєю особливою атмосферою.  Століттями район виконував торгову функцію, трохи пізніше став популярним місцем серед богеми і студентів. 
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

ЗальцбургГальштат

Сніданок.
Переїзд в Австрію.
Екскурсія

Зальцбург – звуки музики

(входить у вартість туру)
Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто де народився Моцарт ... Альпійське серце Австрії - "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі.
Для охочих:

Озерний рай – долина Зальцкамергут

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Регіон з первісною природою, місто круглорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз... А в прозорій воді озера – відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго...

Фортеця Хоензальцбург

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Пропонуємо піднятися на найдавнішу пам'ятку Зальцбурга і яскравий приклад середньовічної архітектури - фортецю Хоензальцбург. Це один з найкрасивіших і добре збережених замків, розташованих в центрі Європи, який був зведений ще в 1077 році.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Зальцбург – Гальштат
День 2 - Зальцбург – Гальштат
День 2 - Зальцбург – Гальштат
День 2 - Зальцбург – Гальштат
День 3.

БернІнтерлакен

Сніданок.
Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки.
Екскурсія

Столиця Швейцарії Берн

(входить у вартість туру)
Прекрасні парки, чудовий Бернський собор, Вартова вежа з астрономічним годинником, де в кінці кожної години можна побачити маленьку виставу, ведмежа яма, в якій з давніх давен живуть ведмеді – почесні жителі міста, символом якого вони є, а чудовий шоколад «Таблерон» підсолодить наше перебування тут.

Бернський Оберланд і долина водоспадів

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Це та сама глянцева, неправдоподібно гарна Швейцарія. Запрошуємо Вас зазирнути в маленьке містечко – Інтерлакен, яке ніби острівок розташувалось посередині двох прекрасних озер, оточене засніженими вершинами гір і густими хвойними лісами. Мендельсон сказав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакена, тому невідома Швейцарія. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі". Недалеко від Інтерлакена знаходиться гирло долини Лаутербруннен, – Перлини Оберланда. На думку багатьох бувалих мандрівників, немає на нашій планеті полонини, прекрасніше, ніж Лаут Лаутербруннен. Це найглибша долина в світі. Лаутербруннен простягається в довжину приблизно на вісім кілометрів і завширшки не більше тисячі метрів. Ми вирушаємо на фотопаузу в альпійське селище Лаутербруннен. Якщо нам пощастить,  ми відвідаємо Трюммельбах – спіральний водоспад, що спускається в долину кількома касакадами (вх. квиток). 
Бернський Оберланд і долина 72 водоспадів - відеоогляд
Ночівля.
День 3 - Берн – Інтерлакен
День 3 - Берн – Інтерлакен
День 3 - Берн – Інтерлакен
День 3 - Берн – Інтерлакен
День 4.

ЛіхтенштейнЦюрихРейнський водоспадЛюцерн

Сніданок.
Екскурсія

Неповторний Цюрих

(входить у вартість туру)
Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюрих. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюрихське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюрих пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюрих
Вільний час. Є можливість відвідати на вибір:

Люцерн - серце Швейцарії

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто ...
Люцерн - серце Швейцарії

Чудо природи - Рейнський водоспад

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Найпотужніший і широкий водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється захоплюючий дух спектакль: сила води ... яскраве сонце ... дивовижна веселка ...
Переїзд по Швейцарії. При бажанні групи і наявності часу.

Князівство Ліхтенштейн

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Карликове, іграшкове, мініатюрне це все про Князівство Ліхтенштейн. 160 квадратних кілометрів - це вся площа Князівства. Вадуц - серце крихітної гірської країни - являє собою велике міжнародне село. Ми помилуємося Середньовічним князівським замком, панівним над Вадуцом, резиденцією правлячого Князя, деякі частини якого побудовані ще в 12 столітті.
Ночівля.
День 4 - Ліхтенштейн – Цюрих – Рейнський водоспад – Люцерн
День 4 - Ліхтенштейн – Цюрих – Рейнський водоспад – Люцерн
День 4 - Ліхтенштейн – Цюрих – Рейнський водоспад – Люцерн
День 4 - Ліхтенштейн – Цюрих – Рейнський водоспад – Люцерн
День 5.

озеро Браєсозеро МізурінаДоломітові Альпи

Сніданок.
Краса, при погляді на яку залишається тільки затамувати подих і не рухатися. Доломітові Альпи притягують мандрівників, спортсменів, фотографів і просто закоханих в гори з усього світу. Природа створила всі найкращі умови, щоб Доломіти були ідеальним місцем для відпочинку. Завдяки тому, що вони знаходяться на південній стороні Альп, тут особливо м'який клімат, який надійно захищений горами від холодних вітрів з півночі. За статистикою, кожні 8 з 10 днів є сонячними, що робить відпочинок в горах особливо яскравим і незабутнім.

Доломітові Альпи – неймовірна пригода

(входить у вартість туру)
Доломітові Альпи – неймовірна пригода в краю альпійських пейзажів та високих гір. Це  шанс закохатись в зовсім іншу Італію.  Мальовнича дорога проходить мимо пагорбів, біля озер та відкриває все цікавіші краєвиди на каньйони і долини.  А коли автобус заїзжає в Кортіну д' Ампеццо, то стає зрозумілим, що тут зовсім інше цікаве життя. У вас буде достатньо вільного часу, щоб оглянути чарівні пішохідні вулички або потішити себе походом по магазинчикам. Все містечко складається з альпійських шале, затишні сімейні ресторани, художні салони  - життя тут просто вирує…  Ми будемо гуляти, милуватись горами і краєвидами, куштувати місцеву кухню  і насолоджуватись.  
Прогулянка з супроводжуючим.

Альпійська казка озера Браес и Мізуріна

(Дорослий: 41€ / Діти: 31€ + вх. квиток)
Озеро Браєс розташоване практично на кордоні з Австрією на висоті майже 1,5 км над рівнем моря. Ця місцевість така мальовнича, що здається, ніби потрапив у казку, а відпочивати тут добре в будь-яку пору року. У теплі місяці можна досхочу дихати кришталево чистим повітрям, гуляти туристичними стежками, купатися в прохолодній воді, орендувати човен і милуватися смарагдовими водами, а взимку - насолоджуватися гірськолижними трасами. Недарма сюди з'їжджаються тисячі туристів з усього світу.
Озеро Мізуріна це друга перлина Доломітових Альп, розташоване в регіоні Венето. Біля озера розкинулося однойменне село і курорт. Пейзажі, що оточують його просто вражають своєю красою, а цілюще повітря давно лікує людей із захворюваннями дихальних органів. Якщо Ви шукайте усамітнення, спокою і романтики, то Мізуріна це дуже вдале для цього місце.
Альпійська казка – озеро Блед - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 5 - озеро Браєс – озеро Мізуріна – Доломітові Альпи
День 5 - озеро Браєс – озеро Мізуріна – Доломітові Альпи
День 5 - озеро Браєс – озеро Мізуріна – Доломітові Альпи
День 5 - озеро Браєс – озеро Мізуріна – Доломітові Альпи
День 6.

ГрацВіденьЛьвів

Сніданок.

Грац – таємна любов Австрії

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
Багатовікова історія... адже Грац - колись блискуча резиденція Габсбургів... Ренесансні дворики, затишні середньовічні вулички, прекрасна панорама з замкової гори Шлоссберг і звичайно ж - Символ міста - годинникова башта з оригінальним годинниковим механізмом. Саме тут багато жителів міста вперше поцілувались.

Віденський вальс

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Відень – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! – Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня. Величне місто зачаровує шармом і витонченістю.

Кавовий Відень

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Свій розквіт віденські кав'ярні пережили в 19 столітті. У віденських кафе спілкувалися, читали газети, грали в доміно, писали листи, закохувалися і розходилися. Звичайно, у Відні є кафе зі світовим ім'ям. Наприклад, Захер, є містечко, де готують чудове печиво і макаруни, ми покажемо кондитерську, де найсмачніші шоколадні цукерки. Тут праліне з нугою, кокосом, шампанським, мигдалем і марципаном роблю вручну. Цукерки, як ювелірні вироби, продаються в шкатулочках. Солодке життя – воно прекрасне .... (напої та солодке оплачується самостійно).
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей! Одна з екскурсій на вибір:
День 6 - Грац – Відень – Львів
День 6 - Грац – Відень – Львів
День 6 - Грац – Відень – Львів
День 6 - Грац – Відень – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638