UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Швейцарія - край нестримних мрій, край весни натхненної,
Наша зустріч - короткий, прекрасний роман.

Швейцарська казка...  
Цюріх, Берн, Люцерн

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Краків - Прага- Нюрнберг -Страсбург-  Цюріх- Люцерн- Берн- Інтерлакен - Базель - Женева- Рейнський водоспад- Нюрнберг- Прага- Брно- Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Франція
Чехія
Швейцарія
Назад

Грудень '24

НР 28 НР 30
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Краків
Німеччина:  
Нюрнберг
Франція:  
Страсбург
Швейцарія:  
Берн
 – 
Цюрих
Чехія:  
Прага
 – 
Брно

Комфортний тур БЕЗ нічних переїздів
5 екскурсій вже у вартості туру
Цюріх, Берн, Базель, Нюрнберг, Прага

День 1.

ЛьвівКраківОстрава

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур з залізничного вокзалу Львова. (площа Двірцева 1).
При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати Краків.

Королівський шлях

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.

Казімеж – особлива атмосфера

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
Казімеж – цікавий район в Кракові зі своєю особливою атмосферою.  Століттями район виконував торгову функцію, трохи пізніше став популярним місцем серед богеми і студентів. 

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!
Переїзд на ночівлю. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків – Острава
День 1 - Львів – Краків – Острава
День 1 - Львів – Краків – Острава
День 1 - Львів – Краків – Острава
День 2.

НюрнбергСтрасбург

Сніданок.
Переїзд по Німеччині
При бажанні групи і наявності часу.
Екскурсія

Казковий Нюрнберг

(входить у вартість туру)
Місто запрошує на прогулянку, найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, пятикилометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург з вісімдесятьма збереженими вежами і численними воротами, фахверкові будинки, надають колорит старовинним вуличка. Нюрнберг відкриє безліч секретів – тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків.
При бажанні групи.

Столиця французької провінції Ельзас – Страсбург

(Дорослий: 36€ / Діти: 26€)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, по вузьких мальовничих переулочках з відвідуванням французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами "малої Франції" з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся. Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, Кальвіна, мадам Тюссо, Луї Пастера.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Нюрнберг – Страсбург
День 2 - Нюрнберг – Страсбург
День 2 - Нюрнберг – Страсбург
День 2 - Нюрнберг – Страсбург
День 3.

БернІнтерлакенБазель

Сніданок.
Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки.
Сьогодні відбудеться знайомство зі столицею Швейцарії Берном.
Екскурсія

Столиця Швейцарії Берн

(входить у вартість туру)
Прекрасні парки, чудовий Бернський собор, Вартова вежа з астрономічним годинником, де в кінці кожної години можна побачити маленьку виставу, ведмежа яма, в якій з давніх давен живуть ведмеді – почесні жителі міста, символом якого вони є, а чудовий шоколад «Таблерон» підсолодить наше перебування тут.
Вільний час. Для бажаючих рекомендуємо відвідати:

Бернський Оберланд і долина водоспадів

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Це та сама глянцева, неправдоподібно гарна Швейцарія. Запрошуємо Вас зазирнути в маленьке містечко – Інтерлакен, яке ніби острівок розташувалось посередині двох прекрасних озер, оточене засніженими вершинами гір і густими хвойними лісами. Мендельсон сказав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакена, тому невідома Швейцарія. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі". Недалеко від Інтерлакена знаходиться гирло долини Лаутербруннен, – Перлини Оберланда. На думку багатьох бувалих мандрівників, немає на нашій планеті полонини, прекрасніше, ніж Лаут Лаутербруннен. Це найглибша долина в світі. Лаутербруннен простягається в довжину приблизно на вісім кілометрів і завширшки не більше тисячі метрів. Ми вирушаємо на фотопаузу в альпійське селище Лаутербруннен. Якщо нам пощастить,  ми відвідаємо Трюммельбах – спіральний водоспад, що спускається в долину кількома касакадами (вх. квиток). 
Бернський Оберланд і долина 72 водоспадів - відеоогляд
Ночівля.
День 3 - Берн – Інтерлакен – Базель
День 3 - Берн – Інтерлакен – Базель
День 3 - Берн – Інтерлакен – Базель
День 3 - Берн – Інтерлакен – Базель
День 4.

БазельЖеневаМонтреВеве

Сніданок.
Екскурсія

Базель – місто на кордоні трьох держав

(входить у вартість туру)
Базель – третє за величиною місто Швейцарії. Ми полюбуємося прекрасною набережною Рейну, отримаємо задоволення від фонтанів і пройдемо по Старому місту.
При бажанні групи.

Смак і аромат Швейцарії + Швейцарська Рів'єра

(Дорослий: 68€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
Ми вже багато чули про Швейцарію, про те чим по праву пишається країна: сир, шоколад, середньовічні замки, озера, гори, чарівні містечка і села... Однак, погодьтеся, що чути і бачити, пробувати на смак, вдихати аромат - це різні речі. Запрошуємо Вас насолодитися Швейцарією! Спочатку ми відвідаємо Грюйєр - всесвітньо відомий сироварний регіон, де виробляють швейцарський Грюйєрського сир, один з найулюбленіших сортів сиру в Швейцарії. Це середньовічне містечко розташоване на вершині пагорба біля підніжжя старовинного замку (на висоті 830 метрів). Старовинні вулички, будинки, оповиті плющем, горщики герані, бруківка, і на горі височить замок-фортеця - здається, час старанно обходив це крихітне містечко. З Грюйер відкривається приголомшливий вид на гори і на долину. Тут можна спробувати найкращі в Швейцарії фондю і раклет (національні страви), а також ягоди з грюйєрськими вершками. У вільний час рекомендуємо відвідати сироварню La Maison du Gruyère (вх. квиток опл. дод.). Дегустація 3-ох різних сортів сиру та демонстрація самого процесу виготовлення сирів. Далі нас чекає узбережжі Женевського озера - Швейцарська Рів'єра. Тут нас зачарує середньовіччя у вигляді Шильонского замку (зовнішній огляд), один з найвідоміших замків Європи, пальми, магнолії, прекрасні нарциси що ростуть навколо нього, стараються згладити суворий вигляд замку, який немов магніт притягує багатьох любителів пригод. На завершення ми відвідаємо перлину Рівери місто Монтре, скромне але чарівне Веве, а також побачимо виноградники Лаво, зі своїми пасторальними пейзажами... Бути в Швейцарії і не побувати в цих місцях даний злочин!
В другій половині дня здійснимо вечірню прогулянку  по вишуканій Женеві, яка розташувалась на березі чарівного озера Женева, розповідає нам свою історію: Палац Націй, штаб-квартира ООН, Товариство Червоного Хреста. Женева постане перед нами в образі чарівної казки: надзвичайно вузькі вулички, крихітні площі з фонтанами, елегантні парки, унікальний квітковий годинник, найбільший в Європі фонтан.
Ночівля.
День 4 - Базель – Женева – Монтре – Веве
День 4 - Базель – Женева – Монтре – Веве
День 4 - Базель – Женева – Монтре – Веве
День 4 - Базель – Женева – Монтре – Веве
День 5.

ЦюрихЛюцернРейнський водоспад

Сніданок.
Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки.
Екскурсія

Неповторний Цюрих

(входить у вартість туру)
Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюрих. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюрихське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюрих пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюрих
Вільний час.

Чарівний Люцерн

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Нас чекає маленьке місто-казка дуже милий і гостинний Люцерн. Люцерн – туристична столиця Швейцарії і найбільш відвідуваний туристами місто країни. Пішохідна екскурсія: пам'ятник "Вмираючий лев", центр культури і конгресів, новий залізничний вокзал, найстаріший в Європі дерев'яний міст Капельбрюкке, найкрасивіша в Швейцарії церква Єзуїтів, полова міст, Млинова площа, Винна площа, ратуша. Вільний час для відвідування музею Пікассо, музею глетчерів з дзеркальним лабіринтом, міської кріпосної стіни Музегмауер. Час для вечері. Тут готують прекрасне фондю.
Чарівний Люцерн

Неперевершена Швейцарія – гора Пілатус

(Дорослий: 90€ / Діти: 86€)
Гора Пілатус, яка славиться віковими легендами та розповідями - височить над дивовижним Люцерном. Підйом здійснимо на унікальному поїзді, по найкрутішій, у всіх сенсах цього слова, залізничній дорозі, з кутом нахилу у 48 градусів! Опинимось на вершині висотою 2128 м, звідки відкривається захоплюючий вид на Альпійські піки і озеро Люцерн, побачимо найдовший в світі альпійський ріг, який завдяки своїм габаритам потрапив у книгу рекордів Гінесса. Це ідеальне місце для того, щоб відчути велич швейцарських Альп!

Чудо природи - Рейнський водоспад

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Найпотужніший і широкий водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється захоплюючий дух спектакль: сила води ... яскраве сонце ... дивовижна веселка ...
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 5 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 5 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 5 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 5 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 6.

ПрагаЛьвів

Сніданок.
Екскурсія

Зустріч з Прагою

(входить у вартість туру)
У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!

Таємниці королів – Градчани

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань – в ім'я віри і держави. Вас чекає Градчанська площа, Шварценбергский палац і варта в Празькому граді. А також неймовірний собор Віта.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд
Можливість завершити тур в Польщі: Район Катовіце, р-н м Краків, р-н м Перемишль.
Переїзд по Польщі.
Виїзд в Україну.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
День 6 - Прага – Львів
День 6 - Прага – Львів
День 6 - Прага – Львів
День 6 - Прага – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638