UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

І весь Мілан, одним диханням
До поки сонце не згаса
Живе, так ніби в день останній!
Так кожен день горить дотла!

Стильна Італія... Мілан, Генуя, Верона!
До дня 8 Березня

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів – Будапешт – Трієст – Мілан (3 ночі) – Бергамо – оз. Комо - Люцерн - Верона – оз. Гарда – Егер – Егерсалок - Львів
Італія
Словенія
Угорщина
Назад
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
 – 
Стрий
 – 
Мукачево
 – 
Ужгород
Угорщина:  
Будапешт

3 ночі в районі Мілану
БЕЗ нічних переїздів

У вартості туру чотири екскурсії:
по суперечливому Трієсту, фешенебельному Мілану,
мальовничому Комо, романтичній Вероні

Відпочинок на озерах Комо і Гарда


День 1.

ЛьвівБудапешт

Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу.
Перетин кордону. Переїзд по території Угорщини. Переїзд в Будапешт.
Для бажаючих

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Переїзд і поселення в готелі. Ночівля.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

Трієст

Сніданок.
Екскурсія

Несподіваний Трієст

(входить у вартість туру)
Зазвичай європейські портові міста - це завжди метушня, галас, вузькі вулиці і натовпи жебраків, однак Трієст - абсолютне виключення з правил, що поєднує в собі риси трьох абсолютно різних культур. Понад шість століть Трієст перебував під владою Австрії, величезний вплив на нього здійснила сусідня Словенія, і всі ці неповторні риси нерозривно сплелися з культурою витонченої Італії. Цей прикордонний світ збиває з пантелику і дарує цілу гаму суперечливих, проте захоплених почуттів.
Для охочих:

Замок, що дивиться в море Мірамаре

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Мірамаре завжди залишає незабутнє враження: парк і палац, історія і романтика, природа і архітектура, білизна стін і синява моря, (які між іншим, видно з усіх залів резиденції) ... і все це на одному місці! Коли ерцгерцог Максиміліан Габсбургський, брат австрійського імператора Франца Йосифа, приїхав в Трієст в 1852 р.і побачив маленьку бухту недалеко від міста, він так закохався в це місце, що вирішив тут будувати замок для себе і для своєї майбутньої дружини Шарлотти Бельгійської. Відвідуючи кімнати і зали в Мірамаре ми зможемо ознайомитися не тільки з історичними подіями, які тут відбулися, але і також зі смаками, з інтересами, одним словом, з життям аристократичної молодої пари 19-ого століття.
Переїзд і поселення в готелі в районі Мілану.
День 2 - Трієст
День 2 - Трієст
День 2 - Трієст
День 2 - Трієст
День 3.

Міланcобор ДуомоБергамо

Сніданок. Італія! Тут кожен куточок - це вже пам'ятка: спадщина стародавніх римлян, велична спадщина епохи Ренесансу або мальовничі місця, подаровані самою природою... Запрошуємо на екскурсію.
Екскурсія

Місто моди та мистецтва - Мілан

(входить у вартість туру)
В цьому місті є все: античність і сучасність, прогрес і культура. Найдавніше місто, яке вважається одним із динамічніших в Європі. Мілан – столиця моди і дизайну, але також і місто, багате пам’ятниками архітектури і творами мистецтва. Нашій увазі постане символ Мілану - Домський Собор. Побудований в готичному стилі грандіозний собор Дуомо міланці жартома називають «Їжачком». Вітражі Дуомо вражають своєю красотою і незвичністю. Ми побачимо всесвітньо відомий оперний театр «Ла Скала». Театр, який відомий далеко за межами міста своєю незрівняною акустикою, і відомими композиторами.
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Екскурсія в оперний театр Ла Скала

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Говорячи про те, що собою являє опера в Італії з точки зору виконавської, композиторської та диригентської майстерності, які її традиції і тенденції розвитку, ми завжди маємо на увазі: йдеться про найвідоміший оперний театр в Мілані - про Ла Скала. Пропонуємо Вам відвідати цей шедевр!

Пінакотеки Брера

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Пінакотеки Брера - найбільша і найвідоміша картинна галерея в Мілані. Відкрита в 1809 році, вона до цих пір ніби магнітом притягує всіх любителів мистецтва. У картинний фонд включені полотна європейських художників XV-XVII століть і шедеври майстрів італійського живопису XIV-XIX століть: Рафаеля, Караваджо, Модільяні, Браманте, Тінторетто і інших.

Відвідування Собору Дуомо

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Це унікальна будівля, аналогів якій не існує. По-перше, це єдиний католицький храм, побудований з білого мармуру. По-друге - єдиний італійський собор, зведений в стилі полум'яніючої готики. По-третє, це п'ятий за величиною храм в світі, здатний вмістити до 40 000 чоловік.

Два в одному

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Вдало розташувавшись біля мальовничого підніжжя Альп, Бергамо складається з двох частин. Його стара частина, звана "Верхнє місто", знаходиться на горі, біля підніжжя якої розтягнулася нова частина міста з довгими і широкими вулицями. Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка здаються ожилим минулим, тут без всяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну і ситну традиційну їжу, приправлену чудовим місцевим вином. Вони в черговий раз виправдовують стару добру істину про те, звідки проходить шлях до серця мандрівника ... 

Таємниці вечірнього Мілану

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
При світлі ліхтарів місто змінює вигляд: загадкові вулиці, елегантні фасади, лунаюча з барів музика. Ми запрошуємо вас стати на один вечір справжнім міланцем і зануритися в атмосферу нічного життя і бурхливих емоцій
Ночівля.
День 3 - Мілан – cобор Дуомо – Бергамо
День 3 - Мілан – cобор Дуомо – Бергамо
День 3 - Мілан – cобор Дуомо – Бергамо
День 3 - Мілан – cобор Дуомо – Бергамо
День 4.

Міланозеро КомоЛюцерн

Сніданок.
Переїзд на озеро Комо.
Екскурсія

Озеро Комо - джерело натхнення

(входить у вартість туру)
Протягом століть озеро Комо заворожувало своєю чарівною красою. Мальовнича природа, селища в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, а в центрі - блакитна дзеркальна гладь озера, немов перекинуте на землю небо, завершує картину пишноти природи.
Озеро Комо - джерело натхнення - відеоогляд
Відпочинок на озері. Для бажаючих

Люцерн - серце Швейцарії

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто ...
Люцерн - серце Швейцарії
Повернення в Мілан. Ночівля.
День 4 - Мілан – озеро Комо – Люцерн
День 4 - Мілан – озеро Комо – Люцерн
День 4 - Мілан – озеро Комо – Люцерн
День 4 - Мілан – озеро Комо – Люцерн
День 5.

Веронаозеро Гардапарк розваг Гардаленд

Сніданок. Переїзд до Верони.
Екскурсія

Столиця романтиків і закоханих

(входить у вартість туру)
Верону називають містом вічної любові і шедевром італійської архітектури. Потрапивши сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного. Це місто підкорить нас давньоримським амфітеатром «Арена», який є третім за величиною в світі, фортецею Скаліджерів, гідної справжньої принцеси і прекрасного принца, і звичайно, будинком Джульєтти, стіни якого на висоту в два людські зрости рясніють зворушливими записками - від тих, хто знайшов, шукає або втратив, але хоче повернути свою любов. Тут навіть закохані закохуються одне в одного ще сильніше, це місто чудес і справджених бажань. Адже якщо помацати бюст бронзової Джульєтти, то будь-яке бажання просто зобов'язане збутися, а в справах серцевих неодмінно пощастить...
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Справжній шедевр природної краси – озеро Гарда

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Живописний куточок Італії і улюблене місце відпочинку гостей з багатьох країн. Скелясті гори переплітаються тут з піщаними пляжами і оливковими гаями, надаючи цій місцевості особливий середземноморський колорит. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в дивне курортне містечко Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали артистів і письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами, охайні будинки так і ваблять все далі і далі.
Шедевр природної краси – озеро Гарда - відеоогляд

Італійський Діснейленд – Гардаленд

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Найзнаменитіший в Італії парк розваг: гірки, атракціони, гойдалки, каруселі сприяють веселому проведенню часу. Тут також відбуваються вистави за участю дельфінів, проводяться балети на льоду, лицарські турніри, битви піратських вітрильників... Нас чекають американські гірки, таємниці пірамід майя, підземні річки, таємничий замок чарівника Мерліна. Чи готові зануритися в дивовижний підводний світ?! Так? Тоді нам неодмінно потрібно потрапити в Акваріум на озері Гарда (вх. квиток). Приготуйтеся зовсім близько розгледіти барвистих морських зірок, таємничих акул, і граціозних скатів. Тут ми дізнаємося про існування морських драконів! Акули будуть пропливати занадто близько, прямо над головою.
Переїзд і поселення в готелі. Ночівля.
День 5 - Верона – озеро Гарда – парк розваг Гардаленд
День 5 - Верона – озеро Гарда – парк розваг Гардаленд
День 5 - Верона – озеро Гарда – парк розваг Гардаленд
День 5 - Верона – озеро Гарда – парк розваг Гардаленд
День 6.

ЛьвівЕгер

Сніданок. Всім бажаючим пропонуємо:

Купальні Егерсалок

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд
АБО

Гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 6 - Львів – Егер
День 6 - Львів – Егер
День 6 - Львів – Егер
День 6 - Львів – Егер
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• city tax (міський податок) в Італії від 1.5€ до 6€ з людини за ніч
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
260 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638