UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Вперед назустріч новим пригодам!

Повний вперед, піднявши вітрила 
Італія + Корсика

Днів: 9, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 7
Львів - Краків - Відень - Верона - оз. Гарда - Соаве - Генуя - Ніцца - о. Корсика (Аяччо - Боніфачо - Бастія) - Флоренція - Венеція - замок Дуіно - Трієст - Будапешт - Львів
Італія
Австрія
Словенія
Франція

БЕЗ нічних переїздів!
Італія та Франція в одному турі!
6 екскурсій у вартості програми!

Полюбляєте пейзажі, які захоплюють дух? Ваблять легенди стародавніх замків? Полюбляєте делікатеси і витончені напої..?
Корсика вже чекає на Вас!

Сертифікат вакцинації + тест

День 1.

ЛьвівКраків

Для поїздки в тур необхідно надати такі обов’язкові документи:
довідку про негативний результат молекулярного або антигенного тестування на Covid-19, який має бути зроблений не раніше, ніж за 72 години до приїзду. Можливість відвідати медичну лабораторію для проходження тестування на SARS-CoV-2. (за додаткову плату).
а також:
«зелений» сертифікат (Green Pass) європейського зразка про завершення повного курсу вакцинації (підходять: Pfizer, Johnson and Johnson, Moderna, AstraZeneca).
Джерело: https://trip.gov.ua/?location=it
Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу.
При швидкому проходженні кордону і бажанні групи - можливість відвідати Краків. Вільний час в одному з торгових центрів. Трансфер в центр 10€. Або

Магічний Краків

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Місто древніх легенд і переказів, династій польських королів і видатного Міцкевича, народного героя Тадеуша Костюшко, вузьких вуличок з бруківкою і величних костелів. Про красу стародавнього Кракова, про музейні скарби Вавельського замку, про дракона Смока відомо стільки легенд, що вже важко відрізнити правду від вигадки. Кажуть, магія Кракова полягає в тому, що в місті зберігається святий камінь – чакрам, один з семи світових джерел таємничої сили. Правда це чи ні, але дуже справедливо кажуть: "Хто хоче пізнати душу Польщі, нехай шукає її в Кракові!".
Магічний Краків
Переїзд в готель. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

ВіденьШенбрунн

Сніданок.
Екскурсія

Відень

(входить у вартість туру)
Знамените місто австрійських імператорів і талановитих музикантів, місто музики, вальсів, розкішних парків, чудового вина...
Нас запрошує Відень. Пішохідна оглядова екскурсія з можливістю побачити історичні пам'ятки: ПарламентРатушуВіденський Будинок Опери та Хофбург, прогулятися по "обручці Відня". Місто продовжує жити своїм минулим. Вулицями діловито снують коляски, запряжені кіньми. Всюди звучать мелодії великого Моцарта...
Рекомендуємо відвідати екскурсії і програми на вибір:

Скарбниця Габсбургів- Блиск і занепад Великої Імперії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були  володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників. Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут – в Скарбниці!
Блиск і занепад Великої Імперії - відеоогляд

Шенбрунн - резиденція династії Габсбургів

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Подібно Версалю, це - ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу...
Шенбрунн – розкішна резиденція Габсбургів - відеоогляд

Легенди старого Відня

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Під час цієї екскурсії ми пройдемося незвичним маршрутом та побачимо інший Відень – середньовічний, величний та надихаючий: старий єврейський квартал, найстаріша церква Святого Рупрехта, будинок, у якому маленький Моцарт грав перед вельможами, «танцюючий годинник» Анкерур. Під кінець прогулянки нас чекатиме затишна кав’ярня, яка пригостить усіх віденською кавою.

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд

Тут музика звучить повсюди

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Кажуть, що повіт ря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах і павільйонах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюють неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося про життя композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
Переїзд в готель. Ночівля.
День 2 - Відень – Шенбрунн
День 2 - Відень – Шенбрунн
День 2 - Відень – Шенбрунн
День 2 - Відень – Шенбрунн
День 3.

ВеронаГенуяозеро ГардаСоаве

Сніданок. Наше знайомство з Італією ми починаємо зі «Столиці романтиків і закоханих».
Екскурсія

Верона – столиця закоханих

(входить у вартість туру)
Сьогодні перед нами відкриються "Ворота Італії". Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного... У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра.
Всім бажаючим пропонуємо:

Справжній шедевр природної краси – озеро Гарда

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Живописний куточок Італії і улюблене місце відпочинку гостей з багатьох країн. Скелясті гори переплітаються тут з піщаними пляжами і оливковими гаями, надаючи цій місцевості особливий середземноморський колорит. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в дивне курортне містечко Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали артистів і письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами, охайні будинки так і ваблять все далі і далі.
Шедевр природної краси – озеро Гарда - відеоогляд

Соаве - любов з першого погляду… чи ковтку?

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
У мальовничому куточку Італії, на тлі неймоверної краси гірських пейзажів, на вулканічних пагорбах в обіймах зведених фортечних стін з'явилася середньовічна ідилія - вузькі вимощені вулички, з яких відкриваються види на високі дзвіниці каплиць, дахи соборів і палаців, що складаються в неповторний ансамбль романської, готичної архітектури . Автентичність цієї середньовічної казки гарантована - будівлі збереглися до наших днів у своєму первозданному вигляді. Дух Середньовіччя вам допоможуть відчути і місцеві жителі, вони спокійні і неквапливі, ритм сучасних мегаполісів їм чужий. Насолодитися післясмаком ви можете, скуштувавши і інші шедеври - місцеві вина. Виноград росте на пагорбах вулканічного походження, результат унікальний - вина свіжі, гармонійні з хорошою мінеральністю. Так Великий Поет описував «нектар любові» золотистим кольором - вино Соаве. В одній тільки назві «soave» зашифровано все те, що відрізняє ці вина від інших. Ніжний, приємний ... саме так і перекладається соаве.
Переїзд на Лігурійське узбережжя. Ввечері на нас чекає:

Господиня моря - Генуя

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Давня морська держава і найбільший порт в Північній Італії Генуя, є столицею Лігурії, а історична спадщина «портової республіки» не дає спокою багатьом дослідникам і простим шукачам нових вражень. Вузькі вулички, маленькі площі, сходи в своєму тісному просторі приховують тисячолітню історію міста. Тут народився знаменитий мандрівник Христофор Колумб, поет Петрарка і композитор Паганіні. Це місто ще в царські часи любила відвідувати аристократія і зараз в його передмісті знаходиться наймодніша курортна зона країни.
Поселення в готелі. Ночівля.
День 3 - Верона – Генуя – озеро Гарда – Соаве
День 3 - Верона – Генуя – озеро Гарда – Соаве
День 3 - Верона – Генуя – озеро Гарда – Соаве
День 3 - Верона – Генуя – озеро Гарда – Соаве
День 4.

Ніццаострів КорсикаАяччо

Сніданок. Переїзд до Ніцци.
Екскурсія

Ніцца - мистецтво жити

(входить у вартість туру)
300 сонячних днів у році і кілометри прекрасних пляжів ... Приїхати сюди хоча б ненадовго багато хто вважає за щастя! Перебуваючи тут, отримуєш задоволення від краси міста і його пейзажів, незвичайного клімату, неповторного природного освітлення, численних ароматів і смаків. Місто поєднує в собі чарівність морського курорту з історією та культурою, елегантністю і жвавістю. Ніцца пишається своїм незалежним минулим, вона дивує своєю індивідуальністю, підкорює красою своїх кварталів і пішохідних стежок. Квітковий ринок "Салей", Англійська набережна, римські руїни в престижному районі Сімье, собор Святого Миколая на бульварі Царевича - все це створює неповторний привабливий вигляд міста.
Виїзд в порт. Посадка на пором і відправлення на о. Корсика. (Час у дорозі – 6 годин). Прибуття в Аяччо. Поселення в готелі. Ночівля.
День 4 - Ніцца – острів Корсика – Аяччо
День 4 - Ніцца – острів Корсика – Аяччо
День 4 - Ніцца – острів Корсика – Аяччо
День 4 - Ніцца – острів Корсика – Аяччо
День 5.

Аяччо

Сніданок.
Екскурсія

Аяччо - місто Бонапарта

(входить у вартість туру)
Невелика бухта з круглим дзеркалом води, рожевої від висхідного сонця, лагідний вітерець і незвичайна музика - це перше враження, яке створює Аяччо, столиця Корсики, місто, де народився Наполеон. Тут все нагадує про імператора Бонапарті - численні статуї, меморіальні дошки, музей Наполеона, будинок, де він народився, церква, в якій його хрестили ... Перед нашим поглядом відкриється набережна Тіно Россі, площі Маршала Фоша і Діаман, а також чудовий вид на острови з площі Аустерліц. А в годину пастису нас заколишуть гітаристи, виконуючі балади Аяччо, або заворожать багатоголосі пісні, що розповідають про душу народу і улюбленій країні ...
У вільний час рекомендуємо:

Музей Феш

(Дорослий: 13€ / Діти: 13€ + вх. квиток)
Чудова колекція художніх робіт, здобутих легковажним кардиналом Фешем, який під час італійської військової кампанії збирав по церквах, палацах і музеях цінності, приваблює шанувальників з усього світу. Музей Феш займає друге місце у Франції після Лувру за кількістю зібраних італійських полотен.

Чудо Боніфачо

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Півострів, на якому розташоване місто - фортеця Боніфачо, оточений скелястими урвищами і крутими спусками до моря, а вхід в місто з боку суші захищає потужна стіна з величезною вежею. Тільки тут можна побачити виступаючі з води білі скелі, а під водою потрапити в справжнє коралове царство. Самим примітним місцем міста є знамениті сходи, створені царем Арагоном ще в 1420 році. Вони складають з 187 сходинок, вирубаних у скелі. Згідно з легендою, саме в місцевому порту часто зупинявся Одіссей під час своїх подорожей. 
Повернення в готель. Ночівля.
День 5 - Аяччо
День 5 - Аяччо
День 5 - Аяччо
День 5 - Аяччо
День 6.

БастіяФлоренціяострів Корсика

Сніданок. Раннє виселення з готелю. Переїзд в Бастію.
Екскурсія

Гучна Бастіа

(входить у вартість туру)
Звернена до тосканського берегу, Бастіа зберігає чарівність старовинних середземноморських міст. Це яскраве, повне життя місце, де можна бродити по вузьких вуличках серед високих будівель і насолоджуватися кожною миттю. Ми побачимо Палац губернатора, храм Святої Діви Марії, квартал Терра Веккьо із церквою Сен - Жан - Батист в стилі бароко і каплицю Оратуар - де - Сен - Круа, яка є однією з найстаріших будівель Бастії. Старі квартали, темні провулки, чарівної краси арки і сходи ... Бастіа - місто справжніх контрастів. Тут панує італійська атмосфера, якої немає більше ніде на Корсиці.
Виїзд в порт. Посадка на паром і відправлення в Італію. (Час в дорозі 4 години). Переїзд в Флоренцію. УВАГА!!! ПЕРЕСУВАННЯ ПО Флоренції ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ !!! (Квиток оплачується самостійно).
Екскурсія

Місто італійського шарму - Флоренція

(входить у вартість туру)
Флоренція – це не просто італійське місто, це – сама Італія. Флоренція дивовижно гармонійно поєднує у собі велич та помпезність Риму, романтичність Венеції, могутність Ватикану, спокій та затишок Верони. Флоренція – це батьківщина епохи Відродження, це «Давид» Мікеланджело та «Венера» Ботічеллі, це площа Сеньйорії та «Ворота раю», це дзвіниця Джотто та Понте-Веккьо. Здається, що духом мистецтва пронизане навіть тутешнє повітря. Воно збирається десь високо на горі Монтальбано та спускається вниз, прямуючи вузькими вуличками міста, просочується у затінені сади Медичі та щільним кільцем змикається над куполом Брунеллескі.
Поселення в готелі. Ночівля.
День 6 - Бастія – Флоренція – острів Корсика
День 6 - Бастія – Флоренція – острів Корсика
День 6 - Бастія – Флоренція – острів Корсика
День 6 - Бастія – Флоренція – острів Корсика
День 7.

ВенеціяПалац дожів

Сніданок.
Екскурсія

Заручена з морем - Венеція

(входить у вартість туру)
Нас запрошує красуня на воді, «заручена з морем», - так кажуть про Венецію (додатк. оплач. громадський транспорт - 30€/26€) - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоню сідають голуби ....
Вільний час.

Таємниці венеціанських каналів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Вмілі гондольєри в смугастих футболках і капелюхах зможуть показати Вам всі красоти чудового міста. Вдалині від метушні Ви отримаєте насолоду куточками міста, які недоступні для погляду під час пішої прогулянки. Вперед, в плавання!

Палац Дожів

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
За задумом, палац своїм внутрішнім дизайном повинен був підкорювати іноземних послів. Саме цим пояснюється розкіш і багатство внутрішніх кімнат, над якими працювали найвидатніші художники того часу: Тіціан, Веронезе, Тінторетто, Белліні ...

Вся краса Венеції

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської республіки Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих сімей ...
Вся краса Венеції - відеоогляд

Серед вод і землі Північної Лагуни

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Хочете відпочити в човні і насолодитися природною, живою красою лагуни зі стаканчиком доброго італійського вина "Fragolino"? Пропонуємо відправитися в подорож: ми пропливемо поруч з островом Святого Георгія, побачимо з води красивий острів Лідо, на якому у вересні кожного року проходить Міжнародний Венеціанський кінофестиваль. Будемо пропливати повз острів Мурано, на якому виробляють знамените в усьому світі венеціанське скло. І ще побачите багато, багато цікавого ...
Серед вод і землі Північної Лагуни - відеоогляд

Острови Мурано і Бурано

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Пропонуємо мандрівку прекрасною венеціанською лагуною на острови Мурано і Бурано. Острів Мурано - Венеція в мініатюрі. Протягом багатьох століть острів Мурано славиться своїм венеціанським склом. Острови Бурано - це батьківщина мереживного мистецтва - крихітний світ, який зберіг свою неповторність і унікальність.
Острови Мурано і Бурано - відеоогляд

Венеція: привиди, легенди, курйози...

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Венецію іноді називають містом любові і смерті, тому що це ще й одне з найбільш таємничих місць на землі. Ця екскурсія поєднує огляд "немасових" куточків Венеції з розповіддю про дивні випадки, "жахи", примари і звичайно ж, любовні пригоди, без яких Венеція, напевно, була б немислима.
Переїзд в готель. Ночівля.
День 7 - Венеція – Палац дожів
День 7 - Венеція – Палац дожів
День 7 - Венеція – Палац дожів
День 7 - Венеція – Палац дожів
День 8.

замок ДуиноТрієст

Сьогодні нас чекає північ Італії, яка просочена неповторною красою та загадковою історією. На вершині скелі «Шпори Карсте» підноситься Замок Дуїно, початок будівництва якого, відноситься до 14 століття, а завершення - до 15 століття. У 17 столітті господарями замку стала знатна європейська сім'я фон Турн - і - Таксі. З того часу замок набув статусу одного з центрально - європейських центрів культури і мистецтва. Гостями власників замку були Ференц Ліст, Йоханн Штраус, Марк Твен і багато інших. За традицією, власники замку, нащадки фон Турн - і - Таксис, залишили більшість приміщень замку і сьогодні відкритими для публіки. А красивий ландшафтний парк замку, що межує з береговою лінією моря, так і манить до себе, змушуючи зробити тривалу прогулянку по ньому (вх. квиток 8 €). Вільний час.

Grotta Gigante

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Розташована в італійській провінції Трієст, в самому центрі відомого карстового району, на глибині 101 м. Це одна з найбільших природних печер в світі. Під час її відвідин можна побачити химерні сталактити і сталагміти «Пальма», «Палац Німф», «Гном», «Вівтар» і, звичайно ж, знамениту 12-метрову колону Руджеро.

Несподіваний Трієст

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Зазвичай європейські портові міста - це завжди метушня, галас, стовпотворіння, вузькі вулиці і натовпи жебраків, однак Трієст - абсолютне виключення з правил і поєднує в собі риси трьох абсолютно різних культур. Понад шість століть Трієст перебував під владою Австрії, величезний вплив на нього справила сусідня Словенія, і всі ці неповторні риси нерозривно сплелися з культурою Італії. Цей прикордонний світ збиває з пантелику і дарує цілу гаму суперечливих, але захоплених почуттів. 

Замок, що дивиться в море Мірамаре

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Мірамаре завжди залишає незабутнє враження: парк і палац, історія і романтика, природа і архітектура, білизна стін і синява моря, (які між іншим, видно з усіх залів резиденції) ... і все це на одному місці! Коли ерцгерцог Максиміліан Габсбургський, брат австрійського імператора Франца Йосифа, приїхав в Трієст в 1852 р.і побачив маленьку бухту недалеко від міста, він так закохався в це місце, що вирішив тут будувати замок для себе і для своєї майбутньої дружини Шарлотти Бельгійської. Відвідуючи кімнати і зали в Мірамаре ми зможемо ознайомитися не тільки з історичними подіями, які тут відбулися, але і також зі смаками, з інтересами, одним словом, з життям аристократичної молодої пари 19-ого століття.
Переїзд в Угорщину. Поселення в готелі. Ночівля.
День 8 - замок Дуино – Трієст
День 8 - замок Дуино – Трієст
День 8 - замок Дуино – Трієст
День 8 - замок Дуино – Трієст
День 9.

ЛьвівБудапешт

Сніданок.

Купальні графа Сечені

(вх. квиток)
Запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені – заряд бадьорості і енергії на цілий день!

Дегустація в Егері

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Заїзд на угорський гуляш та дегустацію знаменитих вин в вікових льохах, вирубаних з туфу в Долині Прекрасної дівчини.
23:00 орієнтовний час прибуття до Львова. Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал.
Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 9 - Львів – Будапешт
День 9 - Львів – Будапешт
День 9 - Львів – Будапешт
День 9 - Львів – Будапешт
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• city tax (міський податок) в Італії від 1.5€ до 6€ з людини за ніч
• Доплата за проїзд на поромі за маршрутом Ніцца - Аяччо, Бастія - Ліворно. Дати: 09.06, 23.06, 21.07, 26.08 - 63 євро/людина; 14.07, 03.08, 18.08 - 83 євро/людина.
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638