UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Досконалість - це суті ясність.
Це - в точку! Це - в самий раз!
Коли, що бачиш, таке прекрасне!
Ти з ним вступаєш в резонанс!

Поза конкуренцією або
 Швейцарсько-італійська бездоганність... Цюріх! Женева! Ніцца! Мілан!

Днів: 8, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів – Мюнхен - Цюріх - Люцерн - Ансі - Женева - узбережжя Лігурійського моря Італії (2 ночі) - Ніцца - Монако - Мілан - Клагенфурт - Будапешт - Львів
Італія
Австрія
Монако
Німеччина
Угорщина
Франція
Чехія
Швейцарія
Назад
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Краків

5 екскурсій у вартості туру
2 ночі на узбережжі Лігурійського моря!
Без нічних переїздів!

Зустріч Нового Року в Будапешті!

День 1.

КраківЛьвів

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». При швидкому проходженні кордону і бажанні групи - можливість відвідати Краків. Вільний час в одному з торгових центрів. Трансфер в центр 10€. Або

Магічний Краків

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Місто древніх легенд і переказів, династій польських королів і видатного Міцкевича, народного героя Тадеуша Костюшко, вузьких вуличок з бруківкою і величних костелів. Про красу стародавнього Кракова, про музейні скарби Вавельського замку, про дракона Смока відомо стільки легенд, що вже важко відрізнити правду від вигадки. Кажуть, магія Кракова полягає в тому, що в місті зберігається святий камінь – чакрам, один з семи світових джерел таємничої сили. Правда це чи ні, але дуже справедливо кажуть: "Хто хоче пізнати душу Польщі, нехай шукає її в Кракові!".
Магічний Краків
Переїзд в готель. Поселення в готелі. Ночівля.
День 1 - Краків – Львів
День 1 - Краків – Львів
День 1 - Краків – Львів
День 1 - Краків – Львів
День 2.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Переїзд в столицю Баварії – місто Мюнхен.
Екскурсія

Серце Баварії - Мюнхен

(входить у вартість туру)
Затишні, незрівнянні дворики, оригінальна скульптура, річка Ізар, канали, мости, запах смажених ковбасок - все це Мюнхен. Сучасний девіз міста - «Мюнхен любить Вас». І, дійсно, місто знамените гостинністю своїх мешканців та численними баварськими святами, які можуть подарувати подорожуючим масу вражень.
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Замок Нойшванштайн

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
Дивовижне мальовниче розташування замку Нойшванштайн, фантастична декорація на тлі гір і неба, роблять його привабливим для мільйонів туристів з усього світу. Мальовнича природа Альгоя, архітектура замку Нойшванштайн в дусі середньовічної романтики створюють відчуття втрати реальності, містики, і несуть у фантастичний світ "казкового короля" Людвіга. Не випадково саме Нойшванштайн став символом дивовижного світу Уолта Діснея.
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд

На прийом до короля

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Відвідування Мюнхенської резиденції. Колосальний архітектурний ансамбль являє собою вісім прекрасних будівель, перетворених на величезний музейний комплекс. Тут, немов в дорогоцінній скриньці, зберігаються шедеври, які збирали монархи, герцоги і курфюрсти Німеччини. 130 залів, 10 внутрішніх дворів, галереї і палацові комплекси - тут можна провести цілий день, насолоджуючись неземною красою. До музейної експозиції відноситься скарбниця династії Віттельсбахів, де зберігаються багатства, зібрані баварськими правителями починаючи з епохи Середньовіччя.

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Автобусна екскурсія. Мюнхен такий багатоликий і незвичайної, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову ... Ви побачите місто епохи Людвіга I, знаменитий мюнхенський квартал музеїв - перші музеї побудовані в світі! - Гліптотеку, Стару Пінакотеку, віллу Ленбаха, Музей античних старожитностей, єгипетський музей .. А далі: студентський квартал Швабинг, квартал мюнхенського шику Богенхаузен і шакарная Максімілліанштрассе, Парламент-Ландтаг і баварський уряд, колишня Резиденція Гітлера, будівля партійного архіву, гестапо, Люфтваффе , місце пивного путчу - все це пройде перед нами ... і на завершення - Мюнхен великого спорту - стадіон та олімпійський парк 1972 року - трагічна і повчальна історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном - завод, виставковий центр і музей BMW.
Дивовижний Мюнхен - відеоогляд

Баварський вечір

(Дорослий: 26€ / Діти: 23€)
Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Поселення в готель. Нічліг в Німеччині
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 3.

ЦюрихЛюцернРейнський водоспад

Сніданок.
Екскурсія

Неповторний Цюрих

(входить у вартість туру)
Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюрих. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюрихське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюрих пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюрих
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Казковий Люцерн

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Розташований в самому центрі Швейцарії, Люцерн увібрав в себе всі принади країни - і мальовниче звивисте озеро зі скелястими берегами, і високі гори зі сніжниками, і старовинну архітектуру в стилі «пряникового містечка». Тут ми побачимо найстаріший дерев'яний критий міст в Європі, стару будівлю в стилі бароко в Швейцарії - церква єзуїтів, лицарський палац, фонтан Фрітша, пам'ятник, висічений в скелі, який Марк Твен назвав найсумнішою статуєю з каменю…
Казковий Люцерн

Рейнський водоспад

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Місце безупинного шуму, найдрібнішого водяного пилу в повітрі і десятків маленьких веселок, які грають на бризках. Шириною 150 метрів і заввишки 23 метри, Рейнський водоспад з гордістю носить звання найбільшого за обсягом води, що падає водоспадом Європи, так що подивитися тут дійсно є на що.
Переїзд в готель. Ночівля.
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 4.

АнсіЖеневаВідпочинок на Лігурійському узбережжі Італії

Сніданок.
Екскурсія

Альпійська Венеція

(входить у вартість туру)
Біля підніжжя французьких Альп розташувалося мальовниче, майже казкове, місто - курорт Ансі, немов ожиле з полотна середньовічного художника. Місто поділене на острівці численними каналами, і завдяки їм придбало назву французька Венеція, а про будівлі старого міста кажуть, що вони стоять «ногами у воді». Мандрівники поспішають сюди, щоб погуляти по «найкрасивішому селі Франції». Ну а фото на тлі Острівного палацу - обов'язковий атрибут, без якого подорож в це славне містечко просто немислима.
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Женева - столиця світу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Женева, оточена горами, розкинулася на пагорбі біля берегів величезного синього альпійського озера і річки Рони, на самому кордоні з Францією. Колись місто почалося з римського поселення, але завдяки щасливому збігу обставин і волі жителів перетворилося на неофіційну столицю світу. В ході екскурсії у нас буде прекрасна можливість відвідати район міжнародних організацій, найпрестижніший для проживання ще з часів Стародавнього Риму район Колоні, побачити символ міста - найвищий фонтан у світі, сфотографуватися біля «Стільця зі зламаною ніжкою», а потім, прогулятися по старих вуличках Женеви пішки.
Женева - столиця світу
Переїзд на Лігурійське узбережжя. Поселення в готелі. Ночівля.
День 4 - Ансі – Женева – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 4 - Ансі – Женева – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 4 - Ансі – Женева – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 5.

МонакоМонте-КарлоНіццаЛігурійське узбережжя

Сніданок. Відпочинок на узбережжі Лігурійського моря. У вільний час рекомендуємо відвідати:

У гостях у красуні

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Відвідавши Ніццу, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і тихі вулички і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста.
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Перлина Лазурного берега

(Дорослий: 43€ / Діти: 38€)
 На Середземноморському узбережжі, біля підніжжя Альпійських гір, розташувалася крихітна держава - Монако. Слава і популярність цього князівства, люкс і розкіш знаменитого на весь світ Монте-Карло - це винятковість, перетворена в повсякденність. Між морем і сонцем. Князівство є привілейованим місцем проживання спортивних катерів, старовинних вітрильників, яхт, модних бутиків, шикарних ресторанів. Потрапляючи на маленьку територію Монако, відчувається атмосфера аристократії і розкоші... 
Повернення в готель.
Ночівля.
День 5 - Монако – Монте-Карло – Ніцца – Лігурійське узбережжя
День 5 - Монако – Монте-Карло – Ніцца – Лігурійське узбережжя
День 5 - Монако – Монте-Карло – Ніцца – Лігурійське узбережжя
День 5 - Монако – Монте-Карло – Ніцца – Лігурійське узбережжя
День 6.

Міланозеро КомоБергамо

Сніданок. Після невеликого переїзду:
Екскурсія

Місто моди та мистецтва - Мілан

(входить у вартість туру)
В цьому місті є все: античність і сучасність, прогрес і культура. Найдавніше місто, яке вважається одним із динамічніших в Європі. Мілан – столиця моди і дизайну, але також і місто, багате пам’ятниками архітектури і творами мистецтва. Нашій увазі постане символ Мілану - Домський Собор. Побудований в готичному стилі грандіозний собор Дуомо міланці жартома називають «Їжачком». Вітражі Дуомо вражають своєю красотою і незвичністю. Ми побачимо всесвітньо відомий оперний театр «Ла Скала». Театр, який відомий далеко за межами міста своєю незрівняною акустикою, і відомими композиторами.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Озеро Комо - джерело натхнення

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Протягом століть озеро Комо заворожувало своєю чарівною красою. Мальовнича природа, селища в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, а в центрі - блакитна дзеркальна гладь озера, немов перекинуте на землю небо, завершує картину пишноти природи.
Озеро Комо - джерело натхнення - відеоогляд

Екскурсія по місту Бергамо

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Вдало розташувавшись біля мальовничого підніжжя Альп, Бергамо складається з двох частин. Його стара частина, яка називається "Верхнє місто", знаходиться на горі, біля підніжжя якої розтягнулася нова частина міста з довгими і широкими вулицями. Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка здаються ожилим минулим, тут без усяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну і ситну традиційну їжу, приправлену чудовим місцевим вином. Вони в черговий раз виправдовують стару добру істину про те, звідки проходить шлях до серця мандрівника ...
Переїзд в готель. Ночівля.
День 6 - Мілан – озеро Комо – Бергамо
День 6 - Мілан – озеро Комо – Бергамо
День 6 - Мілан – озеро Комо – Бергамо
День 6 - Мілан – озеро Комо – Бергамо
День 7.

КлагенфуртБудапешт

Сніданок.
Екскурсія

Клагенфурт - місто озер і гномів

(входить у вартість туру)
Справжня гордість Австрії - Карінтія - незабутній озерний край з алмазним розсипом відмінних водних курортів. Його величну столицю - старовинний Клагенфурт - можна з повним на те правом назвати огранованим діамантом в оправі одного з найбільших і найкрасивіших карінтскіх озер - озера Вертерзее. Клагенфурт, особливо його стара частина, має славу одного з найкрасивіших міст Австрії. Тут минуле возз'єднується з сьогоденням: старовинні вузенькі вулички м'яко переходять в сучасні просторі проспекти, відмінна архітектурна спадщина стародавніх майстрів безтурботно співіснує з модерністськими будівлями
Переїзд в Будапешт.

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Зустріч Нового 2022 року!
Переїзд в готель.
Ночівля.
День 7 - Клагенфурт – Будапешт
День 7 - Клагенфурт – Будапешт
День 7 - Клагенфурт – Будапешт
День 7 - Клагенфурт – Будапешт
День 8.

ЕгерЛьвів

Сніданок.

Дегустація в Егері

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Заїзд на угорський гуляш та дегустацію знаменитих вин в вікових льохах, вирубаних з туфу в Долині Прекрасної дівчини.
Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 00:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А».
Безкоштовний трансфер на залізничний вокзал.
До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• city tax (міський податок) в Італії від 1.5€ до 6€ з людини за ніч
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
260 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638