UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Досконалість - це суті ясність.
Це - в точку! Це - в самий раз!
Коли, що бачиш, таке прекрасне!
Ти з ним вступаєш в резонанс!

Поза конкуренцією або
 Швейцарсько-італійська бездоганність... Цюріх! Женева! Ніцца! Мілан!

Днів: 8, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів – Мюнхен - Цюріх - Люцерн - Ансі - Женева - узбережжя Лігурійського моря Італії (2 ночі) - Ніцца - Монако - Мілан - Клагенфурт - Будапешт - Львів
Італія
Австрія
Монако
Німеччина
Угорщина
Франція
Чехія
Швейцарія
Назад

Квітень '24

СПО 5
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Краків

5 екскурсій у вартості туру

2 ночі на узбережжі Лігурійського моря!

Без нічних переїздів!

День 1.

ЛьвівКраків

Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу.
При швидкому проходженні кордону і бажанні групи - можливість відвідати Краків. Вільний час в одному з торгових центрів. Трансфер в центр 10€. Або

Магічний Краків

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Місто древніх легенд і переказів, династій польських королів і видатного Міцкевича, народного героя Тадеуша Костюшко, вузьких вуличок з бруківкою і величних костелів. Про красу стародавнього Кракова, про музейні скарби Вавельського замку, про дракона Смока відомо стільки легенд, що вже важко відрізнити правду від вигадки. Кажуть, магія Кракова полягає в тому, що в місті зберігається святий камінь – чакрам, один з семи світових джерел таємничої сили. Правда це чи ні, але дуже справедливо кажуть: "Хто хоче пізнати душу Польщі, нехай шукає її в Кракові!".
Магічний Краків
Переїзд в готель.
Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Переїзд в столицю Баварії – місто Мюнхен.
Екскурсія

Серце Баварії - Мюнхен

(входить у вартість туру)
Затишні, незрівнянні дворики, оригінальна скульптура, річка Ізар, канали, мости, запах смажених ковбасок - все це Мюнхен. Сучасний девіз міста - «Мюнхен любить Вас». І, дійсно, місто знамените гостинністю своїх мешканців та численними баварськими святами, які можуть подарувати подорожуючим масу вражень.
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Замок Нойшванштайн

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
Дивовижне мальовниче розташування замку Нойшванштайн, фантастична декорація на тлі гір і неба, роблять його привабливим для мільйонів туристів з усього світу. Мальовнича природа Альгоя, архітектура замку Нойшванштайн в дусі середньовічної романтики створюють відчуття втрати реальності, містики, і несуть у фантастичний світ "казкового короля" Людвіга. Не випадково саме Нойшванштайн став символом дивовижного світу Уолта Діснея.
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд

На прийом до короля

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Відвідування Мюнхенської резиденції. Колосальний архітектурний ансамбль являє собою вісім прекрасних будівель, перетворених на величезний музейний комплекс. Тут, немов в дорогоцінній скриньці, зберігаються шедеври, які збирали монархи, герцоги і курфюрсти Німеччини. 130 залів, 10 внутрішніх дворів, галереї і палацові комплекси - тут можна провести цілий день, насолоджуючись неземною красою. До музейної експозиції відноситься скарбниця династії Віттельсбахів, де зберігаються багатства, зібрані баварськими правителями починаючи з епохи Середньовіччя.

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Автобусна екскурсія. Мюнхен такий багатоликий і незвичайної, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову ... Ви побачите місто епохи Людвіга I, знаменитий мюнхенський квартал музеїв - перші музеї побудовані в світі! - Гліптотеку, Стару Пінакотеку, віллу Ленбаха, Музей античних старожитностей, єгипетський музей .. А далі: студентський квартал Швабинг, квартал мюнхенського шику Богенхаузен і шакарная Максімілліанштрассе, Парламент-Ландтаг і баварський уряд, колишня Резиденція Гітлера, будівля партійного архіву, гестапо, Люфтваффе , місце пивного путчу - все це пройде перед нами ... і на завершення - Мюнхен великого спорту - стадіон та олімпійський парк 1972 року - трагічна і повчальна історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном - завод, виставковий центр і музей BMW.
Дивовижний Мюнхен - відеоогляд

Баварський вечір

(Дорослий: 26€ / Діти: 23€)
Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Поселення в готель. Нічліг в Німеччині
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 3.

ЦюрихЛюцернРейнський водоспад

Сніданок.
Екскурсія

Неповторний Цюрих

(входить у вартість туру)
Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюрих. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюрихське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюрих пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюрих
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Казковий Люцерн

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Розташований в самому центрі Швейцарії, Люцерн увібрав в себе всі принади країни - і мальовниче звивисте озеро зі скелястими берегами, і високі гори зі сніжниками, і старовинну архітектуру в стилі «пряникового містечка». Тут ми побачимо найстаріший дерев'яний критий міст в Європі, стару будівлю в стилі бароко в Швейцарії - церква єзуїтів, лицарський палац, фонтан Фрітша, пам'ятник, висічений в скелі, який Марк Твен назвав найсумнішою статуєю з каменю…
Казковий Люцерн

Рейнський водоспад

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Місце безупинного шуму, найдрібнішого водяного пилу в повітрі і десятків маленьких веселок, які грають на бризках. Шириною 150 метрів і заввишки 23 метри, Рейнський водоспад з гордістю носить звання найбільшого за обсягом води, що падає водоспадом Європи, так що подивитися тут дійсно є на що.
Переїзд в готель. Ночівля.
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 4.

АнсіЖеневаВідпочинок на Лігурійському узбережжі Італії

Сніданок.
Екскурсія

Альпійська Венеція

(входить у вартість туру)
Біля підніжжя французьких Альп розташувалося мальовниче, майже казкове, місто - курорт Ансі, немов ожиле з полотна середньовічного художника. Місто поділене на острівці численними каналами, і завдяки їм придбало назву французька Венеція, а про будівлі старого міста кажуть, що вони стоять «ногами у воді». Мандрівники поспішають сюди, щоб погуляти по «найкрасивішому селі Франції». Ну а фото на тлі Острівного палацу - обов'язковий атрибут, без якого подорож в це славне містечко просто немислима.
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Женева - столиця світу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Женева, оточена горами, розкинулася на пагорбі біля берегів величезного синього альпійського озера і річки Рони, на самому кордоні з Францією. Колись місто почалося з римського поселення, але завдяки щасливому збігу обставин і волі жителів перетворилося на неофіційну столицю світу. В ході екскурсії у нас буде прекрасна можливість відвідати район міжнародних організацій, найпрестижніший для проживання ще з часів Стародавнього Риму район Колоні, побачити символ міста - найвищий фонтан у світі, сфотографуватися біля «Стільця зі зламаною ніжкою», а потім, прогулятися по старих вуличках Женеви пішки.
Женева - столиця світу
Переїзд на Лігурійське узбережжя. Поселення в готелі. Ночівля.
День 4 - Ансі – Женева – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 4 - Ансі – Женева – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 4 - Ансі – Женева – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 5.

МонакоНіццаВідпочинок на Лігурійському узбережжі ІталіїМонте-Карло

Сніданок. Відпочинок на узбережжі Лігурійського моря. У вільний час рекомендуємо відвідати:

У гостях у красуні

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Відвідавши Ніццу, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і тихі вулички і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста.
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Перлина Лазурного берега

(Дорослий: 43€ / Діти: 38€)
 На Середземноморському узбережжі, біля підніжжя Альпійських гір, розташувалася крихітна держава - Монако. Слава і популярність цього князівства, люкс і розкіш знаменитого на весь світ Монте-Карло - це винятковість, перетворена в повсякденність. Між морем і сонцем. Князівство є привілейованим місцем проживання спортивних катерів, старовинних вітрильників, яхт, модних бутиків, шикарних ресторанів. Потрапляючи на маленьку територію Монако, відчувається атмосфера аристократії і розкоші... 
Повернення в готель. Ночівля.
День 5 - Монако – Ніцца – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Монте-Карло
День 5 - Монако – Ніцца – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Монте-Карло
День 5 - Монако – Ніцца – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Монте-Карло
День 5 - Монако – Ніцца – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії – Монте-Карло
День 6.

Міланозеро КомоБергамо

Сніданок. Після невеликого переїзду:
Екскурсія

Місто моди та мистецтва - Мілан

(входить у вартість туру)
В цьому місті є все: античність і сучасність, прогрес і культура. Найдавніше місто, яке вважається одним із динамічніших в Європі. Мілан – столиця моди і дизайну, але також і місто, багате пам’ятниками архітектури і творами мистецтва. Нашій увазі постане символ Мілану - Домський Собор. Побудований в готичному стилі грандіозний собор Дуомо міланці жартома називають «Їжачком». Вітражі Дуомо вражають своєю красотою і незвичністю. Ми побачимо всесвітньо відомий оперний театр «Ла Скала». Театр, який відомий далеко за межами міста своєю незрівняною акустикою, і відомими композиторами.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Озеро Комо - джерело натхнення

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Протягом століть озеро Комо заворожувало своєю чарівною красою. Мальовнича природа, селища в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, а в центрі - блакитна дзеркальна гладь озера, немов перекинуте на землю небо, завершує картину пишноти природи.
Озеро Комо - джерело натхнення - відеоогляд

Екскурсія по місту Бергамо

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Вдало розташувавшись біля мальовничого підніжжя Альп, Бергамо складається з двох частин. Його стара частина, яка називається "Верхнє місто", знаходиться на горі, біля підніжжя якої розтягнулася нова частина міста з довгими і широкими вулицями. Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка здаються ожилим минулим, тут без усяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну і ситну традиційну їжу, приправлену чудовим місцевим вином. Вони в черговий раз виправдовують стару добру істину про те, звідки проходить шлях до серця мандрівника ...
Переїзд в готель. Ночівля.
День 6 - Мілан – озеро Комо – Бергамо
День 6 - Мілан – озеро Комо – Бергамо
День 6 - Мілан – озеро Комо – Бергамо
День 6 - Мілан – озеро Комо – Бергамо
День 7.

КлагенфуртБудапешт

Сніданок.
Екскурсія

Клагенфурт - місто озер і гномів

(входить у вартість туру)
Справжня гордість Австрії - Карінтія - незабутній озерний край з алмазним розсипом відмінних водних курортів. Його величну столицю - старовинний Клагенфурт - можна з повним на те правом назвати огранованим діамантом в оправі одного з найбільших і найкрасивіших карінтскіх озер - озера Вертерзее. Клагенфурт, особливо його стара частина, має славу одного з найкрасивіших міст Австрії. Тут минуле возз'єднується з сьогоденням: старовинні вузенькі вулички м'яко переходять в сучасні просторі проспекти, відмінна архітектурна спадщина стародавніх майстрів безтурботно співіснує з модерністськими будівлями

Мінімундус - світ в мініатюрі

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
Тут знаходиться більше 170 пам'яток з 53 країн світу, які відтворені в маштабі 1:25. З легкістю можна оглянути будівлю Опери в Сіднеї, відвідати лондонський Тауер, сфотографуватися на фоні Бранденбурзьких воріт і з'їсти надзвичайно смачне морозиво біля Ейфелевої вежі... Смачного!
Переїзд в Будапешт.

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Переїзд в готель. Ночівля.
День 7 - Клагенфурт – Будапешт
День 7 - Клагенфурт – Будапешт
День 7 - Клагенфурт – Будапешт
День 7 - Клагенфурт – Будапешт
День 8.

ЕгерЛьвів

Сніданок.

Дегустація егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для всіх учасників - найбільш відоме вино - "Бича кров" и найбільш приємне - "Егерська дівчина". І, звісно, справжній гуляш!
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
23:00 орієнтовний час прибуття до Львова. Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал.
До нових зустрічей!
День 8 - Егер – Львів
День 8 - Егер – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• city tax (міський податок) в Італії від 1.5€ до 6€ з людини за ніч
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
260 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638