UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1332
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 16.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7001
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Вперед до перемоги!!!…

SPO №118 Євро 2016! Чемпіонат Європи! 
Всі ТРИ Матчі Збірної України з Німеччиною, Північною Ірландією та Польщею!

Днів: 16, без нічних переїздів
Львів - Краків* - Берлін - Брюссель - Лілль - Париж - Діжон - Лазурний берег - Марсель - Лідо ді Єзоло - Венеція* - Карінтія - Львів
Італія
Австрія
Бельгія
Німеччина
Польща
Франція

ВСЕ МАТЧІ !!! Лілль, Ліон, Марсель!!!
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ! ВСІ МАТЧІ!!!

Тур з відпочинком на морі! Шопінг та екскурсії ...
Всі ТРИ матчу збірної України з
Німеччиною, Північною Ірландією та Польщею!

!!! Гарантировані квитки на матч !!!
День 1.

Львів - Краків

 08.00 Збір на Львівському ж.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
При бажанні заїзд до Кракова. Екскурсія по Кракову (10€/6
). Місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків

 

День 2.

Берлін

 Сніданок. Переїзд по Німеччині.
Німеччина ... Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки ... Екскурсія: "Велич могутнього Берліну". Берлін - величезний мегаполіс. Нам здається, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, палац Шарлоттенбург, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота.
Можливість відвідування величезної фан зони в Берліні. Ночівля в Бельгії.

День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін
День 3.

Брюссель

 Сніданок.
Бельгія ... Незліченна безліч художніх скарбів і чарівних мальовничих містечок. Це малиновий дзвін, діаманти, брюссельська капуста і пісяючий хлопчик, а ще Брейгель ... і Рубенс ... Нас запрошує столиця Бельгії - Брюссель. Місто-синтез, місто «всіх кольорів веселки цивілізації», місто соборів і вокзалів, парків і віадуків, фламандців і валлонців ... Оглядова екскурсія «Брюссель- столиця Європи». Кипуча сучасність уживеться в Брюсселі з тисячолітньою історією, утворюючи чарівну, але своєрідну суміш середньовічних будинків і укріплень, готичних соборів, скляних хмарочосів і неокласичних палаців. Вільний час.
Трансфер на матч в Лілль. Гра Збірна Німеччини - Збірна України (вх.квитки додатково).
Трансфер в готель. Ночівля в Бельгії.

День 3 - Брюссель День 3 - Брюссель День 3 - Брюссель День 3 - Брюссель
День 4.

Париж

 Сніданок.
Переїзд у Францію. Франція - країна дивна, різноманітна і багатолика ... ..
Оглядова пішохідна екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів... Вільний час.
Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх квитки).
"Таємниці річки Сена" (16€/10€). Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

День 4 - Париж "Легендарний Монмартр" (16€/10€). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати ... Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого ...

Нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж" (Час 23: 00-118 €) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан, атмосфера свята і веселощів допоможуть Вам отримати заряд хорошого настрою і відчути Париж по-справжньому!
Поселення в готель на території Франції. Ночівля.

День 4 - Париж День 4 - Париж День 4 - Париж День 4 - Париж
День 5.

Нормандія

 Сніданок. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати екскурсії на вибір:
"Сентиментальна Нормандія" (68€/60€). В цієї милої дами мінливий і суперечливий «портрет». Ми зможемо побувати на березі теплого перлового моря, де приголомшливо красиві скелі узбережжя змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками ... Старовинний Руан - найбільше норманське місто. Ми вирушимо в Довіль - до господаря морського узбережжя, в місто- "подарунок", втомлений від метушні аристократії. І на завершення - древній і працьовитий Трувіль.
Ночівля на території Франції.

День 5 - Нормандія День 5 - Нормандія День 5 - Нормандія День 5 - Нормандія
День 6.

Париж

 Сніданок. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати на вибір:
"Банти і діаманти" (26€ + вхідні квитки). Королівська резиденція Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль-символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Тут все грандіозно: величезний парк з морем квітів, численні статуї і басейни, безкінечні паркові алеї .... «... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік було не даремно, адже інакше б ми ніколи не побачили раю на землі .... ». Зовнішній огляд Версаля і фотопауза. Далі наш шлях веде в Фонтебло. Фонтенбло - одна з найстаріших резиденцій французьких королів. Палац епохи Ренесансу - одне з улюблених місць монархів. Фонтенбло - скарбниця унікальних творів мистецтва, тут збережені у відмінному стані всі архітектурні споруди минулих століть: каплиці, галереї та королівські покої. Відвідування замку.
"Енциклопедія віків - Лувр" (вхідний квиток + аудіогід або екскурсія з гідом і резервація 38Є/18Є). Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври. Лувр - один з найбагатших музеїв в світі. Тут можна годинами милуватися роботами Леонардо Да Вінчі, Рембрандта, Тиціана, Рафаеля .... Мона Ліза, Богиня Ніка, Венера Мілоська ....
Для тих, хто вже був на класичних екскурсіях по Парижу і хоче чогось новенького на вибір:
Шедеври музею Орсе (30€/18€). Для багатьох музей Орсе в Парижі - це музей імпресіоністів. Вже тільки з цієї причини - цей музей Парижа включають в лист обов'язкових музеїв для відвідин. У Орсе зібрані десятки робіт таких метрів імрессіонізму як Ренауар, Моне, Мане, Піссаро, Сезанн, Дега ...

День 6 - Париж Париж завтрашнього дня: прогулянка в квартал Сен-Мартен (23€/13€). Квартал, який пережив за останні десятиліття глобальні зміни, перетворившись з бридкого каченяти на прекрасного лебедя, не перестає радувати паризьку публіку. Відтепер околиці каналу Сен-Мартен представляють із себе квінтесенцію захоплень і радостей паризької золотої молоді. Тут Париж відпочиває від самого Парижа, від властивих йому натовпів туристів, музейних черг, від міського шуму великого міста. Це місце успішних, що живуть в гармонії з собою і навколишнім світом парижан, які отримують від життя суцільне задоволення.

Квартал Маре. Від тамплієрів до Віктора Гюго (23€/13 €). Прогулюючись по вуличках і затишним дворикам кварталу, ми побачимо замок королеви Марго, улюблене місце дуелей дворян ХVII століття, найстаріший будинок в Парижі, що належав алхімікові Ніколя Фламелю, найдавніші підвали міста, резиденції графа Каліостро і освіченої куртизанки Ніно де Ланкло, особняк камеристки Анни Австрійської та інші місця, пов'язані з легендарними персонажами, чиї долі і слава нерозривно переплелися з долею кварталу Маре.
Вулиця Муфтар (23€/13€). Життя на вулиці Муфтар кипить і кличе приєднатися до неї, стати частиною божевільного виру вуличних паризьких розваг. Відкрийте для себе всі принади цього свята життя з його яскравими неординарними магазинчиками, колоритними художниками і артистами, спокусливими запахами кави і свіжої здоби. Прогулянка по вулиці Муфтар подарує вам не менше вражень, ніж огляд паризьких визначних пам'яток, і залишить море барвистих спогадів.
Найкреативніші бари Парижа (30€). Відкрийте нічний Париж з несподіваного боку, відвідавши найоригінальніші бари, де можна спробувати чарівний мохіто, на дні якого захований солодкий секрет, або перенестися на острів, щоб випити коктейль прямо з палаючого вулкана. Ця фантастична прогулянка дозволить вам осягнути саму суть міста, адже Париж - це не тільки палаци і музеї, але і смак до життя, свобода і пізнання незвіданого. Всі напої оплачуються самостійно.

День 6 - Париж Код Да Вінчі, прогулянка в квартал Сен-Жермен, або Енциклопедія паризького життя (23€/13€). Квартал Сен-Жермен - це одне з найзатишніших, гармонійних і улюблених місць Парижа. Сліпучий бульвар Сен-Жермен, залитий вечорами теплим театральним світлом, повільно прогулюються городяни. Квартал-вітрина, квартал-атракціон, що зберіг всю красу справжнього Парижа. Тут було відкрито одне з найстаріших кафе Парижа, де Вольтер випивав по сорок чашок кави в день. Тут же розмістилися легендарні літературні кафе Cafede Flore і Les Deux Magots, де сидів свого часу Хемінгуей. А в церкві Сен-Сюльпіс, де вінчався Віктор Гюго, можна відшукати нульовий меридіан або лінію троянди за описами Дена Брауна.

Ночівля на території Франції.

День 6 - Париж День 6 - Париж День 6 - Париж День 6 - Париж
День 7.

Діжон

 Сніданок. Переїзд в Бургундію.
Ласкаво просимо в Бургундію, країну знаменитих вин Жевре-Шамбертен, Поммар, Романе-Конті і Монтраше. Це край виноградників, безтурботних городків і дахів з глазурованою кольоровою черепицею. Вечірня прогулянка з супроводжуючим "Діжон - місто Бургундських герцогів і вин". Діжон знаходиться в зеленому кільці пагорбів і виноградників, це місто прекрасної старовинної архітектури, в ньому десятки палаців і храмів
Трансфер на матч в Ліон. Гра Збірна України збірна Північної Ірландії (вх.квитки додатково).
Трансфер в готель. Ночівля у Франції.

День 7 - Діжон День 7 - Діжон День 7 - Діжон День 7 - Діжон
День 8.

Відпочинок на лазурному березі

 Сніданок. Відпочинок на морі на лазурному березі ...
Ночівля на території Франції.

День 9.

Відпочинок на лазурному березі

 Сніданок. Відпочинок на морі на лазурному березі ...
Ночівля на території Франції.

День 10.

Відпочинок на лазурному березі

 Сніданок. Відпочинок на морі на лазурному березі ...
Ночівля на території Франції.

День 11.

Відпочинок на лазурному березі - Монако - Ніцца - Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Вентімілья - Ментон

 Сніданок. Відпочинок на морі на лазурному березі ...
Лазурний Берег створений для щастя. Люди на Землі поділяються на тих, хто в нього закоханий, і тих, хто там не був ...
Можливість відвідати екскурсії:

День 11 - Відпочинок на лазурному березі - Монако - Ніцца - Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Вентімілья - Ментон "Розкіш і краса" (43 € / 30 €). Сьогодні нас підкорить панорама біля підніжжя середньовічного містечка Ез, ми відвідаємо завод Фрагонар, нас запросить КнязівствоМонако. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя. Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara пар куються дорогі Ferrari. І всі всім задоволені. Море, сонце, яхти, казино, розкішні готелі і ресторани ...

Красуня-Ніцца (13 € / 10 €). Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу.

День 11 - Відпочинок на лазурному березі - Монако - Ніцца - Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Вентімілья - Ментон "Великий Лазурний Пиріг" (38 € / 18 €). Починаємо знайомство з Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт ... А далі нас чекають Канни - оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Канни відкриті для бажаючих цілий рік. Девіз Канн «Життя - це свято». Саме час заглянути на це свято ...

«Квіткова Рив’єра і Лазурне узбережжя» (38 € / 30 €). Вентимілія затишно розташований на річці Фьюме. У маленьких кафе, на набережній, можна випити чашечку справжнього італійського експрессо. Переїзд в Ментон. Ментон єдине місто в Європі, де лимонні дерева цвітуть і плодоносять круглий рік. Ментон - це царство садів, він є і "виставкою" всіх архітектурних стилів, які сформували на свій лад це місто в серці Рів'єри. Аромати, відтінки фарб, спокій ... тому Ментон називають "Перлиною Франції".
"Чудеса блакитного берега" (38€/30€). Почнемо подорож з Вільфранш-сюр-Mep. Маленьке рибальське містечко, Вільфранш зберегло свій історичний вигляд міста XVII століття, з його портом, різнокольоровими фасадами будинків і фортецею. Рейд Вільфранш - привілейоване місце віддачі якоря найпрестижніших теплоходів під час їх круїзів. Нам надається можливість побачити перлину мису - віллу баронеси Ротшильд. Її господиня створила справжній райський куточок. Вілла потопає в зелені і оточена сім'ю садами. Справжнім дивом є музичні фонтани, які наповнюють алеї парку музикою.
Ночівля на території Франції.

День 11 - Відпочинок на лазурному березі - Монако - Ніцца - Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Вентімілья - Ментон День 11 - Відпочинок на лазурному березі - Монако - Ніцца - Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Вентімілья - Ментон День 11 - Відпочинок на лазурному березі - Монако - Ніцца - Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Вентімілья - Ментон День 11 - Відпочинок на лазурному березі - Монако - Ніцца - Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Вентімілья - Ментон
День 12.

Марсель

 Сніданок.
Екскурсія «Місто, відкрите світу-Марсель» (13
€/10). Дивовижне місто, засноване більше 26 століть тому, по праву вважається найстарішим у Франції. Найбільший порт Середземного моря, «ворота сходу», батьківщина великого Зідана і Марсельези.То спокусливий, то бунтівний, Марсель робить все, щоб сподобатися своїм гостям.

Трансфер на стадіон. Гра Збірна України -  збірна Польщі (вх.квитки додатково). Трансфер зі стадіону.
Ночівля у Франції.

День 12 - Марсель День 12 - Марсель День 12 - Марсель День 12 - Марсель

 

День 13.

Верона - Лідо Ді Єзоло

 Сніданок. Переїзд по Італії.
Запрошуємо всіх бажаючих на "Благословенне Озеро Гарда" (Вхідні квитки самостійно). Ласкаво просимо на найбільше і найсвітліше озеро Італії !!! Це дивовижне місце поєднує в собі сонячну енергетику південних морів і обволікаючу меланхолію півночі.

День 13 - Верона - Лідо Ді Єзоло Для бажаючих екскурсія "Верона-столиця закоханих" (23 € / 18 €). Сьогодні перед нами відкриються «Ворота Італії». Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного .... У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра ... Прибуття на узбережжя одного з найвідоміших курортів Італії, розташованого на півночі країни, на узбережжі Адріатичного моря - Лідо-ді-Єзоло. Головне достоїнство Лідо-ді-Єзоло - пляжі.

Вільний час для купання, Відпочинку на морі, шопінгу. Ночівля в Італії.

День 13 - Верона - Лідо Ді Єзоло День 13 - Верона - Лідо Ді Єзоло День 13 - Верона - Лідо Ді Єзоло День 13 - Верона - Лідо Ді Єзоло
День 14.

Венеція

 Сніданок. Вільний час для купання, відпочинку на морі, шопінгу.
Нас запрошує «красуня на воді», "заручена з морем", як кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Для всіх бажаючих екскурсія по Венеції (30 € / 23 €). Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені.
Ночівля в Італії.

День 14 - Венеція День 14 - Венеція День 14 - Венеція День 14 - Венеція
День 15.

Каринтія

 Сніданок.
Нас чекає Австрія - земля Карінтія- озерний край, одна з федеральних провінцій Австрії. За красу природи її називають "Австрійської Рів'єрою". Це незліченна безліч гір і долин, мальовничих озер, по берегах яких розсипані маленькі курортні містечка. Безліч теплих і чистих озер, в яких відображаються вершини гір, м'який клімат, джерела з цілющою водою, спорт, рибалка - кожен знайде собі заняття до душі. Охочих скупатися чекає озеро Вертерзее (вх. Квитки оплачуються самостійно). Ночівля в Угорщині.

День 16.

Львів

 Сніданок. Переїзд в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 22:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом тур класу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 2-3 * зі сніданками.
• Екскурсійна програма
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Вхідний квиток на матч не входить у вартість туру
Вартість 1 квитка на 1 матч:
категорія 1 - 188 євро
категорія 2 - 151 євро
категорія 3 - 110 євро
категорія 3 з обмеженою видимістю - 88 євро
категорія 4 - 80 євро
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + Візовий Центр = 35 € + 30 Є
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі.
• При відмові НЕ повертається. Крім випадків відмов іменинникам (оплачує Акорд Тур)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638