UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…Амстердам, Париж, Прага…

Жага пригод
Амстердам, Париж+ Діснейленд (для школярів)

Днів: 8, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Вроцлав* - Берлін* - Амстердам - Волендам* - Зандам* - Делфт* - Утрехт* - Схевіненген* - Ротердам* - Париж - Версаль* - Дефанс* - Прага - Краков* - Львів
Нідерланди
Німеччина
Франція
Чехія

У вартості  5 екскурсій!!!  
Амстердам і  Париж
- два міста, в які ми  закохаємось одразу.
Чудовий тур для знайомства.
Можливість відвідати: Заансе Сханс, Дельф, Гаагу, Версаль, Лувр, Берлін і Прагу.
2019 рік. Можливість відвідати Парк квітів Кекенхоф з 21.03 по 19.05.
Парад квітів Bloemencorso Bollenstreek 13.04 -14.04. День Короля 27.04

День 1.

ЛьвівЛегницяВроцлав

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». По-можливості, в залежності від проходження кордону.

Священна квітка Європи Вроцлав

(Діти: 13€)
Одне з найзеленіших міст Польщі з прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе місто є одним із найкрасивіших в Польщі.
Або Вільний час в одному з торгових центрів.Трансфер в центр міста 10€. Ночівля в Польщі.
День 2.

Берлін

Сніданок. Німеччина... Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки. Прибуття в Берлін.
Екскурсія

Велич могутнього Берліну

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Берлін – величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Зачарований Берлін

(Діти: 16€)
Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна – Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, відчуємо себе гостями в колишніх століттях.

Берлін крізь часи

(Діти: 18€)
Автобусна екскурсія с фотопаузами. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і – візитна картка Берліна – Бранденбурзькі ворота.
Берлін крізь часи - відеоогляд

З пивом життя веселіше

(Діти: 26€)
Всім любителям пива і смачно поїсти рекомендуєм цю екскурсію. Ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося, що таке «метр пива» і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, чим берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачна вечеря в кращих німецьких традиціях!!!
Пива багато не буває - відеоогляд
Нічний переїзд в Нідерланди.
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 3.

АмстердамВолендамЗаансе СхансСхевенінгенЗандам

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню). Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном.
Екскурсія

Амстердам – місто-мрія

(входить у вартість туру)
Амстердам здатний зчарувати своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички і площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так не схожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків... Це місто варто один раз побачити... щоб полюбити його назавжди!

Прогулянка по каналах Амстердама на кораблику

(Діти: 21€)
Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама...

Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Заансе Сханс – музей під відкритим небом, справжня голландська сільце. Неквапливо крутяться млини, гордо несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожна вітрякове дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище – Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним рецептами.
Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

Таємниці вечірнього Амстердаму

(Діти: 16€)
Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує... Забуваючи про сьогодення, прислухаюся до звуків моря, насолоджуюся тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в собі, скільки неймовірних історій і різних доль...
Ночівля.
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Схевенінген – Зандам
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Схевенінген – Зандам
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Схевенінген – Зандам
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Схевенінген – Зандам
День 4.

АмстердамГаагаДелфтРоттердамСхевенінгенУтрехтКекенгоф

Сніданок. Вільний час в Амстердамі для відвідування музеїв і прогулянок

Королівський парк квітів Кекенхоф

(Діти: 18€ + вх. квиток)
В період з 21.03 по 12.05 відвідування Королівського парку квітів Кекенхоф – найпопулярніше місце в Нідерландах! Тут завжди пахне весною і завмирає подих від краси, якої більше не можна побачити ніде! Кекенхоф – це урочисте свято, на який ми запрошуємо Вас!!!
Королівський парк квітів Кекенхоф - відеоогляд

Великі і маленькі міста. Гаага, Делфт, Схевенінген

(Діти: 30€)
Невеликий переїзд і ми в Гаазі. Гаага – особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто – резиденція королеви Беатрікс. А поруч найвишуканіший морський курорт Північної Європи – Схевенінген. У цього містечка є два абсолютно різних обличчя, тут поєдналися традиційне голландське селище і модний курорт. Далі відвідування старовинного містечка Делфт, де жив і писав свою "Дівчину з перлинною сережкою" великий голландський художник Ян Вермеер. Для бажаючих пропонуємо відвідати центр Роттердама, з його знаменитим вантових мостом Еразма, "кубічними будівлями" і різноманітністю сучасної архітектури (вартість трансферу – 18€).

Казкові Нідерланди– замок Де Хаар та місто Утрехт

(Діти: 30€ + вх. квиток)
Шедевр Середньовіччя в серці Нідерландів – замок де Хаар (зовнішній огляд)! Захоплення ось що почуваєш, потрапивши сюди. Казковий замок з круглими башточками по кутах, оточений водою і чарівними садами. Безперечно, це один з найрозкішніших замків в Нідерландах!!! Далі ми відвідаємо резиденцію архієпископа Нідерландів – місто Утрехт: ратуша, старовинний університет, мальовничі квартали, середньовічний кафедральний собор Домкерк – "візитна картка" і серце міста з найвищим у Нідерландах шпилем (112 м)!
Яскраві барви Голандії – замок Де Хаар та місто Утрехт - відеоогляд
Ночівля.
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт – Роттердам – Схевенінген – Утрехт – Кекенгоф
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт – Роттердам – Схевенінген – Утрехт – Кекенгоф
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт – Роттердам – Схевенінген – Утрехт – Кекенгоф
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт – Роттердам – Схевенінген – Утрехт – Кекенгоф
День 5.

ДефансПарижФрагонар

Сніданок. Переїзд до Франції. І ось Вона... довгоочікувана Франція – країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, гарних жінок і безлічі таємниць...
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.

Серце Парижа – Латинський Квартал

(Діти: 16€)
Ми зможемо опинитися в обіймах самого Парижа, доторкнемся до його душі! Екскурсія дозволить нам зануритися в неповторну паризьку атмосферу, адже кожен квадратний метр просякнутий національним духом, темпераментом і неповторним шармом. Чи існують в світі ті, хто не чув про собор Нотр Дам де Парі? Кажуть, що це архітектурна споруда вважається справжнім серцем Парижа, джерелом його нескінченної енергії. Відомий фонтан Сен-Мішель! Розкішний палац Сен-Мішель, церква Сен-Северин. Люксембурзький палац багато інших значущих місць для цього популярного кварталу. Магазини грамплатівок, книжкові крамниці, винні погреби, кондитерські, пекарні – вирує життя латинського кварталу.
Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квитки).

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Вежа Монпарнас

(Діти: 13€)
Запрошуємо відвідати оглядовий майданчик Монпарнас. Побачити Ейфелеву вежу з висоти пташиного польоту... Ось вона, красуня, як на долоні.

Вогні нічного Парижа

(Діти: 21€)
Ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівність моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля, оглядовий майданчик Трокадеро і район Дефанс, по закінченню екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і шампанське.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Ночівля.
День 5 - Дефанс – Париж – Фрагонар
День 5 - Дефанс – Париж – Фрагонар
День 5 - Дефанс – Париж – Фрагонар
День 5 - Дефанс – Париж – Фрагонар
День 6.

ДіснейлендПарижВерсаль

Сніданок. Виселення з готелю.
Екскурсія

Легендарний Монмартр

(входить у вартість туру)
Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії "кус-куса", морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Версаль. Банти і діаманти

(Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти

Лувр – енциклопедія століть

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Чарівний світ - Діснейленд

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату. Квитки допоможемо придбати (бронювати потрібно завчасно).
Діснейленд - відеоогляд
Нічний переїзд до Праги.
День 6 - Діснейленд – Париж – Версаль
День 6 - Діснейленд – Париж – Версаль
День 6 - Діснейленд – Париж – Версаль
День 6 - Діснейленд – Париж – Версаль
День 7.

Прага

Прибуття в Прагу. По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).
Екскурсія

Зустріч з Прагою

(входить у вартість туру)
У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Таємниці королів – Градчани

(Діти: 13€)
Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань – в ім'я віри і держави. Вас чекає Градчанська площа, Шварценбергский палац і варта в Празькому граді. А також неймовірний собор Віта.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Пивними дорогами Праги

(Діти: 26€)
Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація.
Пивними дорогами Праги
Вільний час для шопінгу в Празі. Чехія дуже популярна як країна, де можна обзавестися хорошими речами. Прага - це центр місцевого шопінгу. Тут можна купити все, що завгодно. Знамениті чеські гранати, вироби з влтавіна і богемського скла. Кришталеві люстри і біжутерія, а ще взуття та одяг. І, звичайно ж, величезна кількість сувенірів. Ночівля.
День 7 - Прага
День 7 - Прага
День 7 - Прага
День 7 - Прага
День 8.

ЛьвівКраків

Сніданок. Переїзд по території Польщі. При бажанні групи і наявності часу.

Королівський шлях

(Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.

Пива багато не буває

(Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• city tax (міський податок) в готелях Франції, Італії від 1.5€ до 5€ з людини за ніч
• city tax (міський податок) в Нідерландах від 1.5€ з людини за ніч
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638