UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Ніщо так не хвилює кров і не призводить дух в бунтівний і тужливий стан, як шум вітру і морський прибій.
Еріх Марія Ремарк

Бажана насолода...

Днів: 11, 2 нічних переїзди
Курорт: Сонячний берег
Львів - Тернопіль - Чернівці - Сонячний Берег (8 ночей на морі) - Чернівці - Тернопіль - Львів
Готель: COMPLEX PACIFIC (PACIFIC II & PACIFIC III) 3*
Готель: COMPLEX MARVEL (DELUXE & MARVEL 1) 3*
Готель: CANTILENA COMPLEX 3*
Болгарія
Туреччина
День 1.

Львів

 Для туристів, які прибувають на Львівський залізничний вокзал - трансфер до Терміналу «А».
Відправлення в тур здійснюється з Терміналу «А». Можлива посадка в Тернополі (+3 год. з моменту відправки у тур), в Чернівцях (+7 год.з моменту відправки у тур). Нічний переїзд територією Румунії.

День 2.

Сонячний берег

 Продовжуємо подорож в дивовижну країну пісчаних пляжів, ласкавого моря, незабутньої атмосфери відпочинку для дорослих і дітей. Ви готові? Нас гостинно запрошує Болгарія! Переїзд в Сонячний Берег. Поселення в готелі (після 14:00, орієнтовний час прибуття на курорт 10:00, речі можна залишити в камері зберігання готелю). Відпочинок на морі. Вечеря. Ночівля в готелі.

День 3 - 9.

Відпочинок на Чорноморському узбережжі

 Сніданок. У вільний час пропонуємо відвідати екскурсії (оплачуються додатково):
Болгарське селище (30€/16€). Знайомство з гостинністю болгар обов’язково треба почати з цієї екскурсії. Приємна атмосфера національного ресторану, багата вечеря, біле та червоне вино у необмеженій кількості. Цікава фольклорна програма ознайомить нас із звичаями та традиціями болгар, котрі несуть у собі спогади про казковий світ легенд. А запальні танці та вечірнє шоу на вугіллі змусять затамувати подих кожного присутнього…
Хамам (18€/10€) - це відмінний спосіб відновити сили і відпочити душею. Хамам - величезна мармурова кімната, що підігрівається зсередини. Полежавши на гарячому камені, ми підготуємо наше тіло до пілінгу спеціальної рукавицею з шорстким покриттям (кесе). Досвідчений банщик зніме з нашого тіла омертвілі частинки шкіри, а потім побалує нас легким мильним масажем з повітряною піною. Після всіх цих процедур наше тіло стане сильним і гнучким, а шкіра м'якою і шовковистою.

День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі

• «Секрети Чорноморського узбережжя - Балчик» і «Морська столиця Болгарії - Варна» (36€/18€). Балчик - це світ тінистих алей, пишної зелені, будиночків з червоною черепицею, білих скель і синього моря. Краса цього міста полонила румунську королеву Марію і тут вона побудувала свою літню резиденцію. Невеликий переїзд - і ми познайомимось з найвідомішим на чорноморському узбережжі монастирем Аладжа (8€/6€). У перекладі з турецької «Аладжа» означає дуже яскравий. Таку назву монастир отримав через розписи на стінах... Життя його мешканців, нерозкриті тунелі і лабіринти, в яких заховані великі багатства, ваблять сюди тисячі туристів. Це особливе і таємниче місце...
Літня столиця країни Варна – чарівне курортне місто, де вдало поєднуються історія та сучасність. Пам’ятники епохи Римської та Візантійської імперій, гарна архітектура, зелене різноманіття Морського саду та золотий блиск пляжів…
• Всіх бажаючих запрошуємо на Дегустацію чорноморських вин в Бялі (16€/13€). Нас чекають відвідини Бяли – одного з центрів виноробства на території Болгарії. Традиція виноробства у цьому регіоні сягає сивої давнини. В нас буде можливість торкнутися таїнства народження вина, ми побачимо процес бродіння, вдихнемо аромат достигаючого у дубових діжках напою. У спеціально обладнаній дегустаційній залі ми будемо насолоджуватись різними сортами вина. Ковток повинен бути повільним, щоб чудовий смак вина підштовхнув вас до потрібної відповіді, а аромат привів до майбутнього зцілення. З кожним ковтком ми ніби вбираємо усі таємниці, що вино зберігало тисячоліттями…

День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі

• Сьогодні нас чекає екскурсія «Ароматна казка… Казанлик-Шипка-Етер» (33€/16€+вх. квиток). Казанлик - столиця «Долини троянд», де вирощують всесвітньо відомі Дамаські троянди. Тільки з цих троянд, що були завезені до Болгарії з Сирії 350 років тому, можна виготовляти трояндову олію. Збирають троянди з 4-ї до 9-ї ранку, щоб на їх пелюстках залишалося якомога більше краплинок роси… Вважається, що після повного сходу сонця олія в пелюстках починає випаровуватись… Болгарська трояндова олія еквівалентна вартості золота.
Далі шлях веде нас у гори, до маленького містечка Шипка. Тут нас чекають відвідини храму Різдва Христова та пам’ятника Свободі висотою більше 30 метрів, що нагадує про подвиг болгарських та російських воїнів у боротьбі з турецькими загарбниками. До пам’ятника ведуть 894 кам’яні сходинки, а з вершини відкривається захоплюючий краєвид.
Переїзд у Етер, дивовижний тематичний парк, у якому представлена архітектура, предмети побуту та економічне минуле регіону Габрово у період Відродження. У той час у місті були розвинуті біля трьох десятків основних ремесел, а товари, що вироблялися тут, розповсюджувалися у різних частинах Болгарії та у Європі. Сьогодні більш як 50 діючих майстерень та ательє, що розташовані на так званій «вулиці ремісників», не тільки продають чудові сувеніри ручної роботи, але й пропонують подивитися на їх виробництво на власні очі.

День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі

• Сьогодні усіх бажаючих запрошує Стамбул. Нас чекає захоплююча екскурсія «Турецький діамант – Стамбул» (60€/38€). Неначе стародавню скарбницю, ця екскурсія відкриє для нас величний Стамбул, котрий повен чудесних місць, чарівних пам’яток історії, культури та архітектури. Усього за кілька годин ми побачимо Блакитну мечеть, римський іподром, турецькі бані Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площу Султана Ахмеда, а також побуваємо на оглядовому майданчику в азіатській частині міста.
Стамбул як ніяке інше місто у світі славиться численними магазинами, торгівельними центрами та ринками… Під час оглядової екскурсії в нас буде чудова можливість придбати не лише сувеніри, але й вироби з шкіри та хутра (у програмі передбачені відвідини шкіряного торгівельного центру). Також у цей день є можливість відвідати наступні екскурсії:
Морська прогулянка на кораблику Босфором (30€/18€). Протока розділяє Європу і Азію. Тільки під час цієї прогулянки, стоячи на палубі корабля, що пливе найкрасивішою протокою Євразії, ми побачимо будинки мільйонерів, будинки-острови, палаци і замки султанів.
Палац Топкапи (16€/8€+вх. квиток) – одна з найвідоміших пам’яток Стамбулу та один з найбільш відвідуваних музеїв Туреччини. Впродовж чотирьох століть палац був центром управління Османською державою, однією з трьох найбільших імперій світу.
Айя-Софія і Цистерна Базиліка (18€/10€+вх. квиток). Церква-музей Айя-Софія визнана одним з найвеличніших шедеврів візантійської архітектури, а також є одним з найбільших храмів у світі. Інтер’єр споруди, прикрашений колонами з кольорового мармуру, стелі та стіни, покриті гарною мозаїкою та чарівною керамікою, просто заворожують. Все тут захоплює та притягує відвідувачів. Недалеко від Айя-Софії нас зустрічає одне з найбільших та добре вцілілих візантійських сховищ питної води у Стамбулі. Розміри гігантської підземної споруди просто вражають, а більшість її колон узяті із зруйнованих античних храмів Калкедону.

•  • «Слід великої любові» - мечеть Сулеймана і усипальниця Роксолани (18€/10€). Один із семи стамбульських пагорбів прикрашає дивовижна будівля, справжній шедевр османської архітектури – мечеть Сулеймана, збудована в XVI столітті відомим зодчим Синаном. Пролетіли віки, але мечеть до сих пір вражає своєю пишною красою. На цвинтарі позаду мечеті збудовано унікальний мавзолей, який Сулейман Пишний наказав спорудити після смерті своєї улюбленої дружини, Хюрем, яку в Європі звали Роксоланою. Єдина в Туреччині гробниця, збудована на честь жінки. Це - наша легендарна Роксолана, яка п’ятсот років тому полонила одного з наймогутніших повелителів тодішнього світу - турецького султана і до того ж вела на чужині, в могутній Османській імперії, протягом кількох десятиліть, особисте мудре управління державою..

День 3 - Отдых  на Черноморском  побережье. День 3 - Отдых  на Черноморском  побережье. День 3 - Отдых  на Черноморском  побережье. День 3 - Отдых  на Черноморском  побережье.
•  • «Болгарська Рив’єра: Помор’є-Созополь-Бургас» (18€/13€). Під час цієї екскурсії ми зможемо пізнати історію країни і насолодитися чарівною природою узбережжя. Наш маршрут веде в курортне містечко Помор’є, що розкинулось на вузькому скелястому півострові. Тут нам відкриє свої двері монастир Св. Георгія, в якому збереглися унікальний кам'яний барельєф і джерело з цілющою водою, храми Христа і Пресвятої Богородиці.
Переїзд в Созополь. Колись місто було давньогрецькою колонією, заснованою в 6 столітті до н.е. жителями Мілета, і до сих пір тут збереглося багато унікальних пам'яток архітектури. Сьогодні Созополь - це улюблене місце відпочинку болгарської богеми, артистів, художників і музикантів. Воно приваблює особливою атмосферою, що панує тут. Створюють цю атмосферу красиві церкви, старовинні білі будинки з червоною черепицею, провулки і вкриті бруківкою, що потопають у зелені виноградних лоз і інжиру, піщані пляжі і романтична гавань...
Переїзд в Бургас. Сьогодні нас чекає знайомство з південною столицею болгарського узбережжя - Бургасом. Неймовірно красиве місто розташоване на 17 м вище рівня моря, воно займає 4 тераси висотою в 2-3 м, з яких відкривається прекрасний вид на один з найбільших чорноморських портів.
День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі

Рибний Пікнік (30€/16€). Рибалка – така улюблена усіма чоловіками річ. На цьому пікніку нікому не буде сумно. Усі поціновувачі риболовлі доставлять собі справжнє задоволення, вловивши здобич у відкритому морі та відчувши себе справжніми «морськими вовками». Група підтримки зможе позасмагати на палубі, помилуватися чарівною природою та краєвидами курортів. І найголовніше: скуштувати вилов справжніх рибалок, приготований одразу на кораблі болгарськими кухарями.
Джип-Сафарі (31€/16€). Нас очікує захоплююча подих мандрівка. Ця екскурсія гармонійно об’єднує у собі пригоди, веселощі, милування природою та відмінний відпочинок. Ми сповна зможемо насолодитися їздою бездоріжжям, випробувати свої сили у конкурсі на кращого стрілка, побачити цікаву фольклорну програму з численними танцями та фонтаном гарного настрою. Сафарі закінчиться обідом на природі.
Аквапарк (вх. квиток оплачується додатково) – Ця екскурсія подарує Вам масу позитивних відчуттів і заряд бадьорості на весь день. Аквапарк - це справжній рай для дітей і дорослих. Тут, окрім атракціонів, у нас буде можливість побачити різноманітних тваринок. Вечеря. Ночівля в готелі.

День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі День 3 - 9 - Відпочинок на Чорноморському узбережжі
День 10.

Сонячний берег

 Сніданок. Відпочинок на морі. Цього ранку ми зможемо приділити небагато свого часу для завершального побачення з морем. Хтось вирішить піти на своє улюблене місце на пляжі, хтось захоче зробити ще пару фотографій на прекрасній набережній та кинути у море монетку… Ми не прощаємось, а лише кажемо «До побачення», «До нових зустрічей, чарівна Болгарія!» Виселення з готелю до 11:00 (речі можна залишити в камері зберігання готелю). Вільний час.
Орієнтовний час виїзду з Сонячного Берега 20:00. Нічний переїзд територією Болгарії і Румунії.

День 11.

Львів

 Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Чернівці - 13:00, у Коломию - 15:00, в Івано-Франківськ - 16:00, до Львова - 18:00. Місце прибуття у Львові - Термінал «А». Трансфер до Львівського зал. вокзалу орієнтовно в 19:00.
До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 

Econom - CANTILENA COMPLEX 3*, Standard - COMPLEX MARVEL (DELUXE & MARVEL 1) 3*, 
Classic - PACIFIC (PACIFIC II & PACIFIC III) 3*


 У КОМЛЕКСАХ CANTILENA 3*, MARVEL 3*, PACIFIC 3* - ТУРИСТИ РОЗМІЩУЮТЬСЯ У НОМЕРАХ СТУДІО АБО ДВОКІМНАТНИХ АПАРТАМЕНТАХ!

(умови розміщення в номерах студіо вказані в основній таблиці з цінами,
умови розміщення в апартаментах описані в розділі важливо програми туру)  

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
В Сонячному Березі проживання (на вибір) в Complex Pacific (Pacifik II & Pacifik III), Complex Marvel (Deluxe & Marvel 1), Cantilena Complex 3* на базі сніданків і вечерь.
• Супровід гіда керівника по всьому маршруту.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд в громадському транспорті;
• Рекомендовані програми;
• Особисті витрати (обіди, сувеніри);
• Курортний збір Болгарії – 6 € (дорослі), 3 € (діти до 12 років).
Консульський збір Болгарії – 35 € (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років, студенти денної форми навчання до 21 року... згідно договору про спрощення візового режиму)

ВАЖЛИВО: 
ВАЖЛИВО! Мінімальне розміщення туристів в одному номері (студіо) в Complex Pacific (Pacifik II & Pacifik III), Complex Marvel (Deluxe), Cantilena - 2-ві людини;
Знижка для дітей (дивимося таблицю з цінами) діє за умови, що два спальних місця оплачуються за тарифом для дорослих, а дитина до 12 років розміщується на додатковому ліжку;
ВАЖНО! Минимальное размещение туристов в одном номере (апартаменте) в Complex Pacific (Pacifik II & Pacifik III), Complex Marvel (Marvel 1), Cantilena – 3-ри человека;
Знижка для дітей (дивимося таблицю з цінами) діє за умови, що три спальних місця оплачуються за тарифом для дорослих, а дитина до 12 років розміщується на додатковому ліжку;
За двомісне розміщення в двокімнатних апартаментах в готелі в Complex Pacific (Pacifik II & Pacifik III), Complex Marvel (Deluxe & Marvel 1) передбачена доплата – 53 € (з особи в апартаменті/по туру), 60 € (з особи в апартаменті/по туру, дати виїздів відмічені*).
• За двомісне розміщення в двокімнатних апартаментах в готелі в Cantilena Complex передбачена доплата – 48 € (з особи в апартаменті/по туру), 53 € (з особи в апартаменті/по туру, дати виїздів відмічені*).
Важливо! Без оплати замовлення документи НЕ приймаються!
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах, де третя ліжко додаткова ліжко або диван;
• Час прийому документів вказується в Підтвердженні Замовлення;
• Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг;
Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
Місця посадки і висадки туристів за маршрутом:
Львів – головний залізничний вокзал (пл. Двірцева, 1, паркінг праворуч від головного входу, за сквером), Термінал «А» (вул. Северина Наливайка 2, Львів – Рясне-Руське);
Тернопіль - головний залізничний вокзал (пл. Привокзальна, 1, площа перед входом у вокзал);
Чернівці - головний залізничний вокзал (вул. Гагаріна, 38, площа перед входом у вокзал).
• Компанія не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за пробки на дорогах і погодні умови;
• Вартість вх. квитка в Аквапарк «Action» 34 Леви (дорослий) і 17 Лев (дитина), трансфер «готель - аквапарк – готель» БЕЗКОШТОВНО!


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638