UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Ти скажеш, що життя – єдина мить.
Його цінуй, в ньому черпай натхнення.
Як проведеш його, так й пролетить,
Не забувай: воно – твоє творіння.
Омар Хайям

Промениста відпустка…

Днів: 13, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 2
Курорт: Бодрум
Одеса – Ізмаїл – Варна – Несебр – Бодрум (8 ночей на морі) – Стамбул – Варна –  Ізмаїл – Одеса
Болгарія
Румунія
Туреччина
Назад

Травень '24

  3   14   25

Червень '24

  5   16   27

Липень '24

  8   19   30

Серпень '24

  10   21

Вересень '24

  1   12   23

Жовтень '24

  4
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Одеса
Болгарія:  
Варна

!!! БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!

!!! Тур з відпочинком на Егейському узбережжі !!!


У вартості туру - екскурсії по Несебру та Стамбулу!!!

День 1.

ОдесаВарна

Виїзд з Одеси (можливе приєднання до групи в Ізмаїлі). Перетин кордону. Переїзд в Болгарію. Поселення в транзитний готель. Ночівля в готелі.
День 2.

Несебр

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Несебр.

«Казковий Несебр»

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас очікує відвідування одного з найдавніших міст Болгарії. Маленькі, вимощені бруківкою вулички, старовинні будиночки, середньовічні церкви і дерев'яні будівлі надають містечку особливу чарівність. Слов’янські та грецькі архітектурні традиції дивовижно переплітаються, створюючи в місті атмосферу тепла і затишку.

Дегустація чорноморських вин

(Дорослий: 23€ / Діти: 21€)
У нас буде можливість доторкнутися до таїнства народження цього напою, ми побачимо процес бродіння, вдихнемо аромат вина, що дозріває в дубових бочках. Ковток повинен бути повільним, зі смаком, щоб чудовий смак вина дав нам потрібну відповідь, а аромат привів до майбутнього зцілення... Випиваємо ковток за ковтком, ніби вбираючи таємниці, що зберігаються вином тисячоліттями.
Дегустацію чорноморських вин - відеоогляд

Морська прогулянка

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Нас чекає незабутня морська прогулянка на кораблику. З його борту Несебр виглядає ще загадковіше. Натхненний екскурсовод із задоволенням ознайомить нас з найбільш потаємними історіями болгарського узбережжя...
Морська прогулянка - відеоогляд
Переїзд в Туреччину. Поселення в транзитний готель. Ночівля в готелі.
День 2 - Несебр
День 2 - Несебр
День 2 - Несебр
День 2 - Несебр
День 3.

Бодрум

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Бодрум. Нас зустрічає столиця турецького «Лазурового узбережжя», найбільш веселе та тусовочне місце країни, яке багато хто порівнює з легендарною Ібіцею – Бодрум. Місто розташоване на стику двох морів – Середземного та Егейського. Це улюблене місце відпочинку турецької еліти та богеми, місце зустрічі художників, письменників, поетів та меценатів, що робить місцеву атмосферу несказанно витонченою. Древня історія та галаслива сучасність сплелися у цьому місті воєдино. Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 3 - Бодрум
День 3 - Бодрум
День 3 - Бодрум
День 3 - Бодрум
День 4 - 10.

Відпочинок на Егейському узбережжіПамуккалеДальянЕфес

Сніданок. У вільний час пропонуємо відвідати екскурсії (оплачуються додатково):

Турецька лазня хамам.

(Дорослий: 50€ / Діти: 48€)
це найкращий спосіб відновити сили та відпочити душею. Як приємно, забувши про все, простягтися на теплій мармуровій плиті та дозволити ніжній знемозі огорнути тіло. Обов’язково варто спробувати пінний масаж, коли банщик, виваливши на вас купу піни, сильними руками ретельно розімне усі ваші м’язи. Принесе користь і пілінг спеціальною шерхкою рукавицею (кесе), яка зніме з тіла не тільки омертвілі частини шкіри, а й залишки втоми.

Пікнік на яхті

(Дорослий: 36€ / Діти: 21€)
це чудова можливість побувати у відкритому морі, скупатися у кришталево чистій воді, пообідати в хорошій компанії на палубі та просто гарно віддихнути.

Памуккале

(Дорослий: 55€ / Діти: 43€ + вх. квиток)
Природа створює дива, що не під силу створити смертним. Більше двох тисяч років численні термальні струмки стікають по білосніжному плато, формуючи у м’якій породі терасні басейни та сталактити, котрі й отримали назву «Бавовняний замок» (так перекладається з турецької Памуккале). Це дійсно одне з найвідоміших місць не тільки Туреччини, але й усього світу. Відомо воно завдяки двом речам: розкопкам античного Ієраполіса («Священного міста»), знайденого поблизу, та унікальному природному феномену – лікувальним джерелам, що багаті мінеральними солями.
Памуккале - відеоогляд

Басейн Клеопатри

(дод. оплата)
Купання у цьому джерелі доставить вам відчуття справжньої насолоди. Гаряча вода покриває тіло сотнями бульбашок, які при різкому русі жвавою юрбою злітають на поверхню. Дивовижно, але факт – в людей, що скупалися у басейні, покращується самопочуття, розгладжується шкіра та колір лиця стає свіжішим.

Ефес

(Дорослий: 55€ / Діти: 43€ + вх. квиток)
Ще у сиву давнину він рахувався одним з найгарніших міст Малої Азії. Саме тут знаходився відомий храм Артеміди, що у свій час був зарахований до числа семи «Чудес світу». Також Ефес є одним з найважливіших міст в історії християнської релігії, тому що саме тут провели свої останні роки Свята Богородиця та апостол Іоанн. Під час екскурсії ми зможемо пройтися стародавніми вуличками, побачимо бібліотеку Цельсіуса, одеон, римські лазні, руїни акрополя, акведук, фонтан імператора Адріана, «Будинок кохання», амфітеатр на 24 тисячі глядачів, мечеть Ісабея, фортецю сельджуків, церкву Святого Іоанна та, звісно ж, храм Артеміди.

Турецька Венеція - місто Дальян

(Дорослий: 26€ / Діти: 23€)
Воно все пронизане річками та протоками, якими місцеві мешканці пересуваються на маленьких човнах. Гармонійне поєднання прекрасної архітектури, яскравого минулого та унікальних ландшафтів додають цьому містечку особливої чарівності. На невеличкому катері ми почнемо свою мандрівку до унікального піщаного пляжу, де живуть морські черепахи Каретта-Каретта. Спочатку ми відвідаємо грязьові ванни, що відомі своїми цілющими властивостями. Сама богиня кохання Афродіта використовувала ці м’ясця для купання, таким чином удосконалюючи свою красу. Кульмінацією нашої захоплюючої подорожі будуть відвідини пляжу Ізтузу, відомого тим, що сюди припливають рідкісні гігантські черепахи Каретта-Каретта. Довгий шлях вони долають для того, щоб тут зустріти свого обранця та потім відкласти яйця. Під час відпочинку на пляжу в нас буде унікальна можливість скупатися як у прісній річці Кальбіс, так й у солених водах Егейського моря. Повертаючись у Далян, катер неспішно пронесе нас повз гори, де погляду відкриваються вирубані у скелях гробниці лікійських царів. Річка має численні вигини, та після кожного повороту вона показує мандрівникам нові, не менш гарні та цікаві місця.
Турецька Венеція – місто Дальян  - відеоогляд

Джип-сафарі

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
На маневрених та швидкісних джипах ми здійснимо мандрівку «турецьким бездоріжжям». На шляху нам будуть траплятися численні перешкоди, круті підйоми та спуски, крижані річки, переїжджаючи котрі ми будемо піднімати великі фонтани бризів. Частина маршруту проходить незаселеною місцевістю з первозданною природою.

Кінне сафарі

(Дорослий: 53€ / Діти: 48€)
До Ваших послуг досвідчені інструктори та чудові, спокійні коні. Спершу можна обкатати тварин на ранчо, але довго їздити там кругами Вам наскучить, особливо коли навколо така природа. Катання на конях лісними та гірськими дорогами внесе несподіване різноманіття у Ваш відпочинок, створить особливий настрій.

Дайвінг

(Дорослий: 60€ / Діти: 55€)
Підводний світ Егейського моря відрізняється різноманітністю риб та водоростей, численними печерами та гротами. Не потрібно бути володарем сертифікату PADI, щоб помилуватися цією красою. Екскурсія складається з подорожі на спеціально обладнаному катері, інструктажу та занурення під керівництвом досвідченого інструктора. У перерві ви зможете поніжитися на сонечку на палубі корабля.
Вечеря. Ночівля в готелі.
День 4 - 10 - Відпочинок на Егейському узбережжі – Памуккале – Дальян – Ефес
День 4 - 10 - Відпочинок на Егейському узбережжі – Памуккале – Дальян – Ефес
День 4 - 10 - Відпочинок на Егейському узбережжі – Памуккале – Дальян – Ефес
День 4 - 10 - Відпочинок на Егейському узбережжі – Памуккале – Дальян – Ефес
День 11.

Сніданок. Відпочинок на морі. Цього дня ми зможемо приділити трішки свого часу для завершального побачення з морем. Хтось вирішить піти на своє улюблене місце на пляжі, хтось захоче зробити ще декілька фотографій на чудовій набережній та кинути у море монетку… Виселення з готелю. Переїзд в Стамбул. Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 12.

Стамбул

Сніданок. Виселення з готелю.
Екскурсія

«Турецький діамант – Стамбул»

(входить у вартість туру)
Неначе стародавню скарбницю, ця екскурсія відкриє для нас величний Стамбул, котрий повен чудесних місць, чарівних пам’яток історії, культури та архітектури. Усього за кілька годин ми побачимо Блакитну мечеть, Римський іподром, турецькі бані Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площу Султана Ахмеда, а також побуваємо на оглядовому майданчику в азіатській частині міста. Стамбул як ніяке інше місто у світі славиться численними магазинами, торгівельними центрами та ринками… Під час оглядової екскурсії в нас буде чудова можливість придбати не тільки сувеніри, але й вироби з шкіри та хутра (у програмі - відвідини шкіряного торгівельного центру).
«Турецький діамант – Стамбул»
Також в цей день є можливість відвідати екскурсії:

Айя-Софія і Цистерна Базиліка

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Айя-Софія, церква-музей визнано одним з найбільших шедеврів візантійської архітектури, а також є одним з найбільших храмів у світі. Інтер'єр споруди, прикрашений колонами з кольорового мармуру, стелі і стіни, покриті гарною мозаїкою та чарівною керамікою, просто заворожують. Все тут захоплює та притягує відвідувачів. Недалеко від Айя-Софії, нас зустрічає, одне з найбільших і добре збережених візантійських сховищ питної води в Стамбулі. Розміри гігантської підземної споруди просто вражають. Велика частина колон доричного і коринфського ордену взята із зруйнованих античних храмів Калкедона.
Айя-Софія і Цистерна Базиліка - відеоогляд

Палац Топкапи

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Це одна з найвідоміших пам’яток Стамбулу та один з найбільш відвідуваних музеїв Туреччини. На протязі чотирьох століть палац являв собою центр управління Османською державою, одною з трьох найбільших імперій світу.
Факультативна екскурсія в палац Топкапи - відеоогляд
Факультативна екскурсія в палац Топкапи - відеоогляд

Морська прогулянка на кораблику по Босфору

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
Тільки під час цієї прогулянки, пливучи найгарнішою протокою, що розділяє Європу та Азію, ми побачимо будинки міліонерів, палаци султанів та візантійські фортеці.
Морська прогулянка на кораблику по Босфору - відеоогляд
Виїзд зі Стамбулу. Переїзд в Болгарію. Поселення в транзитний готель. Ночівля в готелі.
День 12 - Стамбул
День 12 - Стамбул
День 12 - Стамбул
День 12 - Стамбул
День 13.

ІзмаїлОдеса

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Україну. Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Ізмаїл 22:00, в Одесу після опівночі (наступний день). До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ВАЖЛИВО:

• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах, де третє ліжко – додаткове, або диван;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса;
• Компанія не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за затори на дорогах і погодні умови;
• Туристична компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

Увага! Відповідно до вимог статті 7 Закону Турецької Республіки "Про іноземців та міжнародний захист" в момент в'їзду до Туреччини паспорт громадянина України для виїзду за кордон повинен бути дійсним не менше 150 днів.

 
 
Додатково оплачується:
• проїзд в громадському транспорті;
• рекомендовані програми;
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638