UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

...маленьке королівство казкових вражень ...
... країна дзеркальних озер, золотистого сонця і тисячі острівців ...

Ще більше Стокгольму... Вікенд в Швеції!

Днів: 6, 2 нічних переїзди
 Львів - Рига - Юрмала - Стокгольм - Копенгаген - Берлін - Потсдам - Краків -  Львів
Данія
Естонія
Латвія
Німеччина
Польща
Швеція
День 1.

Львів - Люблін

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
По дорозі відвідування прекрасного старовинного міста - Люблін. Пропонуємо екскурсію по місту (18€/10€). Серце Любліна - Старе Місто з багатовіковими кам'яницями, вузенькими вуличками, архітектурними пам'ятками, такими, як Краківська брама, каплиця Святої Трійці, Домініканський монастир, Кафедральний собор з різницею та скарбницею, а також єдина в своєму стилі каплиця Святої Трійці, Старий Театр, який є одним з найцінніших і цікавих... На Ринку можна відпочити в затишних кав'ярнях, де забуваєш про міську метушню, опинившись в романтичних обіймах Середньовіччя...
Нічний переїзд до Риги.

День 1 - Львів - Люблін День 1 - Львів - Люблін День 1 - Львів - Люблін  
День 2.

Рига - Юрмала - паром Рига - Стокгольм

 Приїзд в Ригу. Пішохідна екскурсія «Місто черепичних дахів - Рига». Багато зелені і води, чудова архітектура, безліч кафе і ресторанчиків - це і є Рига, частинка "старої доброї" Європи. В історичному центрі Риги помістилася майже вся історія архітектури від Середньовіччя і до початку ХХ століття. Це споруджена в XIII столітті церква св. Петра, церква св. Георгія, церква св. Іоанна, відреставрована частина міського валу і дивовижний середньовічний дворик Янясета.
У вільний час пропонуємо на вибір:
автобусну екскурсію «Душевна Рига» (18€/10€). Нас чекають розповіді про столицю Латвії. Рига-місто стародавнє йому більше 800 років. Район спікера, Центральний ринок-найбільший критий ринок в Європі!, мости Риги і район Пардаугава, вулиці в стилі модерн, які складаються з прекрасних фасадів будинків, Бульвари зі скверами -Еспланада і Верманського сад.
дегустацію Рижського бальзаму (18Є/13€). На Вас чекає незабутня атмосфера, дегустація різних видів славнозвісного Рижського бальзаму а також таємниці виготовлення цього чудодійного напою.
«Місто на хвилі - Юрмала» (23Є/18€). Дивовижний містечко, де ніхто нікуди не поспішає, де всі із задоволенням насолоджуються чистим повітрям соснових лісів, архітектурою Ризького морського узбережжя, прогулюються піщаними білими пляжами і насолоджуються неймовірною красою Ризької затоки! Саме для цього і ми вирушаємо в Юрмалу...
Орієнтовно о 18:00 розміщення на борту порома. Пором - це шикарний лайнер, який пропонує все необхідне для того, щоб подорож запам'яталося надовго: вишуканий комфорт і бездоганний сервіс, казино і клуби, ресторани і бари, магазини duty free, і найголовніше - атмосферу запаморочливого свята, який завжди залишиться з нами! Ніч на поромі.

День 2 - Рига - Юрмала - паром Рига - Стокгольм День 2 - Рига - Юрмала - паром Рига - Стокгольм День 2 - Рига - Юрмала - паром Рига - Стокгольм День 2 - Рига - Юрмала - паром Рига - Стокгольм
День 3.

Стокгольм

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт. Переїзд в королівську столицю Швеції - Стокгольм. Нас вітає королівська столиця Швеції - Стокгольм. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів. Пропонуємо відвідати на вибір:
«Стокгольмську Ратушу» (18€ + квиток). Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.
«Королівський Стокгольм» (38€/28€). Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи. Ми зайдемо в Скарбницю і зможемо дізнатися, чому Шведський король не носить корону на голові.
автобусну екскурсію з фотопаузами «Місто на воді - Стокгольм» (26€/21€). Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.
«Парк скульптур - Миллесгарден» (30€/23€) - ми відвідаємо колишній будинок і сад видатного скульптора Швеції Карла Миллеса . Тут зібрані найважливіші роботи майстра, включаючи монументальну скульптуру «Рука Бога» . В особняку побачимо унікальну колекцію мистецтва Середньовіччя і Ренесансу, а також рідкісні артефакти стародавнього Риму та стародавньої Греції. А з прекрасних терас, прикрашених фонтанами і клумбами з квітами, перед нами відкриється неперевершена панорама Стокгольма .
«Таємний Фрегат Vasa» (23€ + вхідний квиток). Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель 17 - го століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі на території Швеції.

День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм
День 4.

Копенгаген

 Сніданок. Переїзд в місто Ганса Крістіана Андерсена - Копенгаген. Запрошуємо поринути в казку! Пішохідна екскурсія «Копенгаген - місто королівських чудес»: для тих, хто хоче детально пізнати Копенгаген, відчути його неповторну атмосферу. Ратушна площа, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішою гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглою вежею, яка зберігає багато історій, з одним із символів міста - будівлею Біржі, церквою Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена...
У вільний час рекомендуємо на вибір:
• здійснити прогулянку на кораблику «По каналах Копенгагена» (18€).
• автобусну екскурсію «Є Данія на світі, друг Гораціо...» (26Є/21Є). Почуємо історію Датського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопаузи. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена - Русалочки, яка ось уже майже 100 років сидить на набережній Лангліньє. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найдорожчих кварталів Копенгагена - Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгаген, Крістіансборг - датський Парламент.
• «Королівський Копенгаген - замок Розенборг» (26€+вхідний квиток). Данська монархія - найстаріша в світі, і зараз столиця країни - це місто королеви. Нас чекають історії про королівської династії, замок Росенборг, Королівська скарбниця, найстаріші Королівські сади. Ми немов здійснимо подорож в минуле, відкриємо вікно, крізь яке можна заглянути в світ монархів Данії і побачити, як вони жили в далеко пішли від нас днями.
«Таємниці і легенди Королівських Замків» (48 € + вхідний квиток) замок «Гамлета» - Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг !!! Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. Історичний музей, Національна портретна галерея з колекціями датських майстрів, чудовий фонтан, який увінчує володар морів Нептун, привідкриють Вам дверцята в історію. А витонченість королівського смаку ми зможемо оцінити, за прогулянкою по розкішному королівському парку: плакучі верби, білосніжні лебеді і лабіринти доріжок навколо водойм - романтика тут всюди...
Переїзд до Німеччини, коротка переправа. Поселення і ночівля в готелі.

День 4 - Копенгаген День 4 - Копенгаген День 4 - Копенгаген День 4 - Копенгаген
День 5.

Берлін - Потсдам

 Сніданок. Переїзд в столицю Німеччини. Пішохідна екскурсія «Відвертість Берліну» по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, що найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Нам буде здаватись, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму...
У вільний час є можливість відвідати:
автобусну екскурсію «Берлін крізь часи» (26€/21€). Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота.
відвідати колишню резиденцію прусських королів "В полоні королівських фантазій - парк Сан Сусі + Потсдам" (38€/30€). Голландський квартал, російське село Олександрівка, ворота Науенер Тор, Бранденбурзькі ворота - давніші, ніж у Берліні (!), Старий млин - символ прусського правосуддя - все це ми побачимо в Старому місті. А далі нас чекає палац Цицилінхоф місце проведення Потсдамської конференції, а також парк Сан-Сусі - один з найкрасивіших в Європі парків з каналами і скульптурами, неперевершеної краси палацами, Китайським чайним будиночком і оранжереєю - вся ця незабутня краса полонить нас з першого погляду.
екскурсію «Зачарований Берлін» (23€/18€). Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна - Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в колишніх століттях ...
Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію «Пива багато не буває» (30€/26€). Під час, якої ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося що таке «метр пива» і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, як берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачна вечеря в кращих німецьких традиціях!!!
Нічний переїзд в Краків.

День 5 - Берлін - Потсдам День 5 - Берлін - Потсдам День 5 - Берлін - Потсдам День 5 - Берлін - Потсдам
День 6.

Львів - Краків

 Периїзд в Краків. Рекомендуємо на вибір відвідати:
Аквапарк (10€+вхідний квиток) - один з найбільших в Польщі аквапарків. Басейни з озонованою водою, гідромасажні ванни, гвинтові гірки, джакузі, сауна, солярій, фітнес-клуб.
оглядова екскурсія «Королівський шлях Кракова» (16Є/10Є). Шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини ...
"Соляні Копальні" Велічкі" (18 € + вх. Квиток) - найстаріше соляне підприємство на польських землях, Пожалуйста функціонувало понад 7 століть, глібокі дев'ятіярусні тунелі, в якіх побудовані Підземні храми, Містки, чісленні скульптурні витвором. Тут ми побачимо чарівні Підземні озера, гроти, прекрасні каплиці и музейних експозіцію, яка розповість про Історію соляних розробок ...
дегустацію «Ласощі польських королів» (26€/21Є). Ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже, де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороший вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ...
Повернення в Україну. Перетин кордону. Час прибуття до Львова приблизно о 21:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
• Проїзд в 4-х місцевій каюті економ - класу (спальне місце) без вікна на нижній палубі БЕЗ сніданку на поромах Рига - Стокгольм, Гедсер - Росток.
• У каютах: душ, туалет. Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається.
• Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження!
Додатково оплачується:
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Індивідуальне медичне страхування (при самостійній подачі);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
Доплата за розміщенням у каютах більш високого класу
на поромах Рига- Стокгольм, Гедсер - Росток :
в 2-х місцевої каюті - 60 євро / чол. (Два пароми);
в 1-но місній каюті - 180 євро / чол. (Два пароми);
• ОБОВ'ЯЗКОВО Новорічна вечеря на паромі - 50 евро/особа
• Сніданок на поромі - 15 євро / чол. (один пороми). Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ (виняток для іменинників, у яких в подорож День народження - втрати покриває Аккорд-Тур).

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638