UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Зрозумійте, моя мила, - я без Вас
як без Лотарингії - Ельзас

Королівська Франція і Німеччина!

Днів: 9, без нічних переїздів
Львів – Краків - Чеський Крумлов – Регенсбург – Мец – Нансі – Реймс – Еперне – Діжон – Бенансон – Фрайбург – Кольмар – Страсбург – Штутгарт – замок в хмарах «Гогенцолерн» - Дінкельсбюль - Львів
Німеччина
Польща
Франція
Чехія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
…ФРАНЦІЯ…
відкриє чотири французькі провінції:
Лотарингію з чудо містечками Мец і Нансі;
Шампань з дегустацією шампанського в місцевих погребах і дегустацією равликів,
а також містечок Реймс і Еперне;
Бургундію дізнаємося познайомившись з Діжон, Безансоном, Боном і Епуасс, а ще дегустацією сиру і бургундського вина;
ельзаські містечка Кольмар, Страсбург, Рикевір, Егісайм, Селеста, Оберні
занурять нас в пишність провінції Ельзас ...
…НІМЕЧЧИНА…
познайомить нас з найбільш таємничими і прекрасними куточками:
сонячний Фрайбург, перша столиця Баварії - Регенсбург, ідеальний Штутгарт, казкове місто Дінкельсбюль, ми відвідаємо Замок в хмарах -Гогенцоллерн, а також скупаємось в термальних джерелах Німеччини !!!!!

День 1.

Величка - Краків - Львів - Брно

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
Переїзд до Кракова. Оглядова екскурсія «Королівський шлях» (16Є / 10Є) - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини ...
Рекомендуємо відвідати "Соляні Копальні" Велічки"(16 € + вх. Квиток) - найстаріше соляне підприємство на польських землях, яке функціонувало понад 7 століть, глибокі дев'ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, містки, численні скульптурні витвори. Тут ми побачимо чарівні підземні озера, гроти, прекрасні каплиці і музейну експозицію, яка розповість про історію соляних розробок ...
Запрошуємо скуштувати «Ласощі польських королів» (23 € / 16Є) ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже, де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороший вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий ... Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Чехії.

День 1 - Величка - Краків - Львів - Брно День 1 - Величка - Краків - Львів - Брно День 1 - Величка - Краків - Львів - Брно День 1 - Величка - Краків - Львів - Брно
День 2.

Чеський Крумлов - Регенсбург

 Сніданок. Запрошуємо Вас в мальовничу та величну Південну Чехію. Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, маленькими містечками, старовинними замками і добрими людьми .... Тут затишно, спокійно і дуже красиво ... Край славиться багатою історією і хорошим вином ... Обов'язково потрібно зайти в один із середньовічних замків та відчути себе справжнім дворянином. Шлях лежить в серце Південної Чехії - Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього затишного містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з доби середньовіччя ... Вільний час для прогулянок ... Для всіх бажаючих екскурсія "Легенди Крумлова" (23 € / 18 €). Прогулянка по загадковому Крумлову в супроводі екскурсовода в старовинному костюмі, Ви проведете незабутні години.
Переїзд в Німеччину. Знайомство з країною ми пропонуємо почати з першої столиці Баварії - міста Регенсбург (18 €). Екскурсія «Вільне місто Регенсбург». Опинившись на його старовинних вуличках, ми опинимося в Середньовіччі: готичний собор Святого Петра, Стара ратуша, церква Св. Якоба, найдавніший храм Німеччини Еммерамскірхе, будинок Голіафа, палац герцогів Турн унд Таксіс, висотні будинки багатих мешканців. Але не тільки це зможе нас здивувати - тут є найстаріший кам'яний міст, унікальна сосискова, якій понад 800 років, а також перша кав'ярня Німеччини. Регенсбург пишається своїм пивом - тут працює 3 пивоварних заводи і безліч пивних ресторанчиків.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 2 - Чеський Крумлов - Регенсбург День 2 - Чеський Крумлов - Регенсбург День 2 - Чеський Крумлов - Регенсбург День 2 - Чеський Крумлов - Регенсбург
День 3.

Мец

 Сніданок. Переїзд в один з найпопулярніших регіонів Франції - Лотарингію! Свою популярність цей регіон придбав ще за часів середньовіччя. Лотарингія не раз переходила у володіння німцям і була повернута назад. Саме тут народилася і очолила свій перший похід в столітньої війни Орлеанська діва - Жанна д'Арк. А ще в Лотарингії народилася світова перлина, знаменита співачка - Патрісія Каас !!! Нас чекає столиця Лотарингії «Французька Венеція - місто Мец» зі своїми численними парками, Ботанічним садом, садом на вулиці Кожевников традиційно вважається другим найзеленішим містом Франції. Він також органічний і в архітектурі: німецький квартал Віль-Аллеман є зразком німецького порядку. Сади Еспланади над річкою, Палац юстиції в класичному стилі, стару будівлю арсеналу, протестантська церква, виконана в німецькому стилі, площа Сен-Луї - все це формує атмосферу сучасного Метца.
У вільний час рекомендуємо відвідати серце Лотарингії - місто Нансі (30 € / 23 €). Екскурсія «Нансі - зачаровує розкіш старовини». Місто, нерозривно пов'язаний з європейською історією. Розташований на перетині торговельних шляхів, між Страсбургом і Реймсом, Люксембургом і Цюріхом, на річці Мерт і рейнському каналі Марна, Нансі вже тисячу років тому був досить відомим портом. Він і тоді був невеликим, але завжди популярним серед торговців і ченців завдяки миролюбства і гостинності його мешканців. Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Франції.
.

День 3 - Мец День 3 - Мец    
День 4.

Реймс - Еперне

 Сніданок. Сьогодні нас чекає знайомство з одним із наймальовничіших французьких регіонів, який відкриє нам чарівність французької провінції. Шампань - дивовижна провінція cо славною історією і багатими традиціями. У цьому регіоні протягом тисячі років традиційно проводилася коронація більшості французьких монархів. Найпівнічніший виноробний регіон Франції, Шампань - батьківщина знаменитого на весь світ вина, без якого не обходиться жодне свято. Спочатку поспішаємо побачити п'янкої краси місто Реймс. Архітектура міста не залишить байдужою нікого адже включає шедеври середньовічного, римського і готичного мистецтва. Знаменитий Реймский собор XIII століття, в якому коронувалися на царство більшість королів Франції, королівська усипальниця в базиліці Сен-Ремі, Палац Те і Тріумфальна арка, присвячена богу війни Марсу занесені до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО і чарують своєю красою.
У вільний час на вибір рекомендуємо:
Спробувати Францію на смак і відвідати край старовинних міст, дивовижних сіл і непідвладних часу замків ... Екскурсія «Смак і аромат Франції» (48 € + вхідний квиток). Регіон Шампань у всіх асоціюється з шампанським, адже саме ігристі вина місцевих і тільки місцевих виноградників мають право так називатися. Виноградники, що займають близько 30000 гектарів, - головне багатство Шампані. Тільки в цій провінції виробляють справжнє шампанське з винограду, вирощеного на горбистих рівнинах Шампані, і тут знаходяться всі кращі будинки шампанських вин в світі !!! Щорічно тут проводиться декілька мільйонів пляшок божественного напою, звідси родом такі марки як Dom Perignon, Рommеry, Moët et Chandon, Veuve Clicquot і ін. Спочатку ми відвідаємо містечко Еперне, що розташувався в самому серці виноградників і вважається столицею шампанського. У підвалах цього містечка знаходиться справжня скарбниця «рідкого золота», яке ми будемо дегустувати ... Між дегустаціями ми отримаємо задоволення історичними пам'ятками регіону, які хоч і менш відомі, але не менш прекрасні !!! Наша подорож, крім знайомства з історією французьких королів, відвідуванням і дегустацією шампанського в місцевих льохах, передбачає можливість дегустації равликів, які також є своєрідним символом Франції і вирощуються в цьому регіоні.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Франції.

День 4 - Реймс - Еперне День 4 - Реймс - Еперне День 4 - Реймс - Еперне День 4 - Реймс - Еперне
День 5.

Діжон - Бон

 Сніданок. Переїзд в Бургундію. Ласкаво просимо в Бургундію, провінцію знаменитих вин Жевре-Шамбертен, Поммар, Романе-Конті і Монтраше. Це край виноградників, безтурботних містечок і дахів з глазурованою кольоровою черепицею. Екскурсія "Діжон - місто Бургундських герцогів і вин". Старовинна столиця Бургундського держави і центр регіону Бургундія, Діжон по праву пишається своїм винятковим історико-архітектурною спадщиною. Безліч церков і монастирів часів Середньовіччя здобули Дижону славу «міста сотні дзвіниць». Під час нашої екскурсії ви дізнаєтеся про архітектурні особливості Діжона, почуєте старовинні легенди і познайомитеся з одним з найцікавіших культурних центрів Франції.
Всіх бажаючих запрошуємо на екскурсію "Золоті схили Бургундії" (60 € / 48 €). Бургундія - найстаріша провінція Франції. Це поєднання готики, каналів, невеликих річок і нескінченних виноградників. Візитна картка Бургундії - її вина. З півночі на південь випрати виноградники, століттями приносили багатий урожай і радість любителям вин. Центральна частина винної Бургундії, "Золотий схил". Ми прямуємо в сторону столиці Бургундських вин - місто Бон. Тут розташовані найвідоміші виноробні господарства, де виробляються безцінні марки великих бургундських вин: Жевре-Шамбертен, Вон-Романе, Нюі- Сен-Жорж. Бон -средневековий містечко. Він повністю зберігся за своєю фортечною стіною. Пішохідна екскурсія по місту. Переїзд в містечко Епуасс, відомий на весь світ виробництвом однойменного сиру. Великим шанувальником Епуасс був сам Наполеон. Дегустація сиру і бургундського вина в одному з льохів. У нас попереду - незабутній день ....
«Прекрасний Безансон» (38 € / 30 €). Нас запрошує столиця регіону Франш-Конте, батьківщина Віктора Гюго і братів Люм'єр. Багато старовинні вулиці і провулки зберегли свої давньоримські назви, про велич римської імперії нагадають нам і вцілілі пам'ятники того періоду - тріумфальна арка імператора Авреліана, амфітеатр і ін. Незгладимий слід в обличчі міста залишила також епоха Людовіка XIV: знаменитий полководець короля і талановитий військовий інженер Вобан побудував тут цитадель, яка ставши одним із символів Безансона внесена до Списку всесвітньої спадщини людства ЮНЕСКО. Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 5 - Діжон - Бон День 5 - Діжон - Бон День 5 - Діжон - Бон День 5 - Діжон - Бон
День 6.

Фрайбург - Кольмар

 Сніданок. Нас чекає найпівденніший і саме сонячне місто - Фрайбург. Гори, які підступають до міста з півночі, і покриті виноградниками м'які пагорби - з півдня, надають Фрайбургу неймовірно романтичний вигляд. Фрайбург має унікальну суміш середземноморського стилю і баденського гостинності, при цьому Фрайбург зберігає атмосферу маленького містечка, де ніхто нікуди не поспішає і в повітрі витає легкий аромат безтурботності. «Вільне місто» - так перекладається «Фрайбург» з німецької.
У вільний час рекомендуємо відвідати:
«Винна дорога Ельзасу» (43 € / 23 €). Винна дорога Ельзасу простягнулася з півночі на південь вузькою смужкою в передгір'ях Вогез майже на 200 кілометрів. Найкрасивіші села Франції розташовані саме тут: Рикевір, Егісайм, Кольмар. Почнемо нашу подорож з «Перлини ельзаського виноробства» - середньовічного містечка Рикевір, який зберіг свою первозданну атмосферу. Тут можна зустріти практично всі види ельзасской архітектури. До того ж, в Рикевір збереглася надбрамна дзвіниця Дольдера, датована XIII століттям. А далі нас чекає Егісайм, містечко котрий у 2013 році отримав статус «Найулюбленішою французами села», батьківщина ельзаського виноробства. Саме тут з'явилися на світ два кращих ельзаських Гран Крю - Eichberg і Pfersigberg. І на завершення прогулянки нас чекає надзвичайно, казково гарне містечко Кольмар. Це буквально музей під відкритим небом, в якому представлені всі архітектурні стилі ...
термальні джерела (18 € + вхідний квиток). Регіон Шварцвальд - центр оздоровлення та курортного лікування. Джерела тут відомі вже більше 2000 років, ще римляни знали про їх цілющу силу. Басейни термальних і бальнеологічних комплексів наповнені вуглекислої мінеральної водою з високим вмістом сульфату кальцію, сульфату натрію і двууглекислой солі в поєднання з чудовим гірським повітрям купання показують чудові результати !!! Запрошуємо відвідати комплекс мінеральних басейнів в яких гарячі джерела б'ють з глибини 850 м !!!
Повернення в готель. Ночівля.

  День 6 - Фрайбург - Кольмар День 6 - Фрайбург - Кольмар День 6 - Фрайбург - Кольмар
День 7.

Страсбург

 Сніданок. Переїзд в регіон біля підніжжя північних Вогезов - історичну область Франції Ельзас. Знайомство з регіоном почнемо зі столиці - «Міста королівських стежок - Страсбурга». Пам'ятник архітектури всесвітньо-історичного значення, батьківщина гімну Франції «Марсельєзи», штаб-квартира Ради Європи і Європейського парламенту. Французьку і німецьку культури, Страсбург придбав свій особливий колорит, свою яскраво виражену індивідуальність. Вільний час в Страсбурзі. Рекомендуємо відвідати екскурсії на вибір:
«Королівське спадщину Єльзаса» (38 € / 23 €). Пропонуємо відвідати «офіційну батьківщину» новорічний ялинки - Селесту - чудовий ельзаскій містечко з купою фахверка і стародавніми соборами. Пам'яток в Селесте стільки, що його можна з повним правом назвати музеєм під відкритим небом. Ну а далі, наш шлях лежить в «Замок Короля» -Кёнігсбург. Тут все зберігає пам'ять про часи легендарного лицарства. З висоти його стін перед Вами відкриється дивовижний вид на Ельзас: пологі схили, вкриті виноградниками, перемежовуються родючими долинами, які рясніють червоними черепичними дахами, на яких затишно розташувалися аістіние гнізда. Лелека - це символ цього краю. Побачивши це, так і хочеться слідом за Карамзіним вигукнути: "Воістину час не владний над Францією!"
«ельзаські перлинки» (30 € / 18 €), в ході якої ми відвідаємо дивовижний містечко Оберні і найдавніший духовний центр Ельзасу - монастир Сент-Оділь, заснований в VII столітті покровителькою Ельзасу святий Оділь. Крім релігійного аспекту, з Гори святий Оділії відкривається прекрасна панорама на Страсбург, Чорний ліс і долину Ельзасу. Після цього ми вирушимо в одне з найкрасивіших місць у Франції - містечко Оберне. Це як ніби втілена в реальність казка з іграшкових будиночків, герані і кам'яних церков, і колодязів. Тут час зупинився кілька століть назад, як ніби заснула Спляча красуня, зберігши до наших днів недоторкане королівство ...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 7 - Страсбург День 7 - Страсбург День 7 - Страсбург  
День 8.

Штутгарт

 ЗСніданок. Рекомендуємо екскурсію «Штутгарт - місто високих стандартів» (18 €). Казкар Вільгельм Гауф, філософ Георг Гегель, інженери Фердинад Порше і Готтліб Даймлер - Четверо найзнаменитіших жителів Штутгарта. І все в Штутгарті підпорядковується цьому загадковому числу чотири: чотири найвідоміших храму, чотири замки, чотири знаменитих музею ... Штутгарт вважається чи не найзеленішим містом Європи - не тільки через розкішно обладнаних парків і садів, а й завдяки власним виноградникам. У вільний час рекомендуємо відвідати:
«Замок в хмарах - замок Гогенцоллерн» (30 € + вх.квитки). Саме так називають замок Гогенцоллерн німці і численні туристи, які приїжджають милуватися красою цього місця. На самій вершині Швабських Альп височить Гогенцоллерн - його краса здається неприродною і казковою. Це один з найкрасивіших замків Німеччини. Величний замок-фортеця, гордо височить на вершині однойменного пагорба, який піднято майже на 900 метрів над долиною річки Цоллерн. Середньовічні кріпосні стіни і башти, в поєднанні з вежами і башточками стилю неоромантизму, зраджують замку своєрідною привабливості. Здається, що він як би зійшов з ілюстрацій дитячих казок, про королів і принцес, які чекають своїх принців.
«Казкове місто Дінкельсбюль» (30 € / 18 €). Невеликий романтичний містечко запрошує нас в гості, щоб розповісти свою історію ... Під час екскурсії ми зануримося в чудову атмосферу XVII століття. Старе місто забудований невеликими будиночками, які надають йому загадковості. У XV столітті Дінкельсбюль був центром Німеччини. Він повністю оточений фортечною стіною, яка збереглася з давніх часів. Подекуди залишилися оборонні рови, що робить місто унікальним. Вежі й ворота, мощені бруківкою вулиці, заплутані провулки, старий млин, аромат місцевої їжі, вигадливі середньовічні вивіски - казка наяву ...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в транзитному готелі.

День 8 - Штутгарт День 8 - Штутгарт День 8 - Штутгарт День 8 - Штутгарт
День 9.

Львів

 Зніданок. Перетин кордону. Повернення в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Варість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• доплата за одномісне розміщення +180 євро / тур;
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638