UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Лазурний берег весь в обіймах хвиль
І небо нахилилось над водою-
Ти з’явилась в сонячних вогнях,
І вечір весь наповнився тобою…

До розкоші і насолоди… До Лазурних берегів!!!

Днів: 7, 2 нічних переїзди
Львів - Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Цюріх - Люцерн - Ніцца - Монако - Канни - Сан-Ремо - Венеція - Будапешт - Львів
Італія
Монако
Німеччина
Угорщина
Франція
Швейцарія

Ми побуваємо в самому прекрасному замку Баварії,
отримаємо задоволення від неймовірної природи Швейцарії,
і, звичайно ж, відчуємо себе аристократами на Лазурному березі!


День 1.

Львів - Краків

  Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
Переїзд по території Польщі. При наявності часу рекомендуємо відвідати Краків (16€/10Є). Екскурсія «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини ...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 2.

Мюнхен - Замок Нойшванштайн

 Сніданок. Переїзд в столицю землі Баварії місто Мюнхен. Екскурсія "Мюнхен - Легенда Баварії ...". Нас запрошує "Німецький Рим" - місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора ... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест". У вільний час запрошуємо відвідати на вибір:
«Фантазії Короля Людвіга ...» (48€ + вх. Квиток). На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ( "Новий лебединий камінь") - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення Чайковського для балету "Лебедине озеро" і втіленням любові Людвіга II до музики Вагнера.
автобусна екскурсія «Дивовижний Мюнхен» (23€/18€). Мюнхен такий багатоликий і незвичайної, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову ... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор ... Під час екскурсії ми зробимо фотопауза близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4 х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.
«Стара Пінакотека» (26 € + вх. Квиток) - одна з найзнаменитіших картинних галерей світу! У цьому величезному неокласичному будинку виставлено близько 900 полотен живопису, що представляють найбільших художників Європи. Це справжня скарбниця образотворчого мистецтва!
«Мюнхенську резиденцію» (26 € + вхідний квиток) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої ​​уваги заслуговують зал Антиквариум.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини. 

День 2 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 2 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 2 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 2 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн
День 3.

Цюрих - Люцерн - Рейнський водоспад

 Сніданок. Переїзд в чудову країну ... «Якщо на землі є рай, то це Швейцарія!» - Вигукнула колись королева Єлизавета, проїхавши по містах, подібним золотим скарбам, які лежать на срібних озерах. Переїзд в цю дивовижну країну. Знайомство з країною почнемо з одного з найбагатших міст Швейцарії - неповторного Цюріха. Тут життя вирує, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту дивовижного шарму.
Екскурсія «Пишність Швейцарії - Цюріх» (18Є). Нас чекає чарівний старе місто, вузькі горбисті алеї, будинки 16 і 17 століть, старовинні ратуші і дворики, найдорожча вулиця Швейцарії - Банхофштрассе, церква Святого Петра, Гроссмюнстер, Фрауенмюнстер з вітражами Марка Шагала і фонтани ... фонтани, яких у місті налічується більше 1000 !!! І правду кажуть мешканці, що в Цюріху «все, крім гір - найбільше»!
Чудо природи - «Рейнський водоспад» (38€/30€). Найпотужніший і широкий водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється захоплюючий дух спектакль: сила води ... яскраве сонце ... дивовижна веселка ...
Екскурсія «Люцерн - серце Швейцарії» (38€/28€). Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. ... Про це місто можна розповісти - його потрібно побачити і неодмінно полюбити! 
Нічний переїзд на Лазурний берег! 

День 3 - Цюрих - Люцерн - Рейнський водоспад День 3 - Цюрих - Люцерн - Рейнський водоспад День 3 - Цюрих - Люцерн - Рейнський водоспад День 3 - Цюрих - Люцерн - Рейнський водоспад
День 4.

Монако - Ніцца - Відпочинок на лазурному березі

 Зупинка на сніданок (опл. додатково). Ранковий приїзд на Лазурний берег! Французька Рів'єра ... ці назви милують вухо і звучать как обіцянка розкоші та краси, втілення мрії про безтурботний відпочинок, коли повсякденні справи залишаються в іншому, такому далекому і нереальному світі, а оточуюче середовище настільки чудове, що час тут завмирає, боячись порушити таку тендітну гармонію ...
Відпочинок на Лазурному березі ...
Екскурсія «Ніцца - Королева Лазурного Берега» (18€) - чарівна, витончена і ніжна: Англійський берег, Квітковий ринок, Площа Массена, старе місто, Замкова гора, Сад Альберта Першого, Набережна Сполучених Штатів ... Вузькі вулички, будинки, які піднімаються вгору , арки з надбудованими над ними поверхами, сходи, що з'єднують хаотичні різного рівня споруди, крихітні площі з терасами ресторанів. Архітектура Ніцци наскрізь просякнута італійським духом. Маленькі магазинчики пахнуть духмяними травами Провансу, невеличкі ресторанчики кличуть своїми затишними залами, тераси піцерій захоплюють тротуари.
Вільний час. Поселення в готель.
Для всіх бажаючих рекомендуємо екскурсію "Розкіш і краса: Монако і Монте-Карло" (48 € / 38 €). Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені. У Монако сильні світу цього крутять романи, програють дуже великі суми в казино і вдаються до інших радощів життя ... Там на вулиці можна зустріти естрадних зірок, топ-моделей і спортивних чемпіонів.Ночівля на території Франції.

День 4 - Монако - Ніцца - Відпочинок на лазурному березі День 4 - Монако - Ніцца - Відпочинок на лазурному березі День 4 - Монако - Ніцца - Відпочинок на лазурному березі День 4 - Монако - Ніцца - Відпочинок на лазурному березі
День 5.

Канни - Ментон - Відпочинок на лазурному березі

 Сніданок. Відпочинок на Лазурному березі ... Лазурний Берег створений для щастя. Люди на Землі поділяються на тих, хто в нього закоханий, і тих, хто там не був ... Можливість відвідати екскурсії на вибір:
«Великий Лазурний Пиріг» (38€/30€). Починаємо знайомство з Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт ... А далі нас чекають Канни - оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Канни відкриті для бажаючих цілий рік. Девіз Канн «Життя - це свято». Саме час заглянути на це свято ... На завершення екскурсії відвідування фабрики духів «Фрагонар»
«Безтурботне місто Сан-Ремо» (30€/23€) - столицю квіткової Рів'єри. Тут завжди святкова атмосфера. Саме в Сан-Ремо відбувається щорічний фестиваль італійської пісні, свято квітів, вітрильна регата, змагання з веслування, автомобільні гонки.
«Лимонний рай - Ментон» (28/21€). Екскурсія по Ментону - своєрідна подорож у часі! Ми відвідаємо стару частину, пройдемося по вузьких вуличках до старовинного замку. Звідти ми зробимо приголомшливі знімки і помилуємося видом на море і гори.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Італії.

День 5 - Канни - Ментон - Відпочинок на лазурному березі День 5 - Канни - Ментон - Відпочинок на лазурному березі День 5 - Канни - Ментон - Відпочинок на лазурному березі День 5 - Канни - Ментон - Відпочинок на лазурному березі
День 6.

Венеція - Верона

 Сніданок. При наявності часу запрошуємо відвідати чарівну і романтичну Верону (18Є). Оглядова екскурсія по місту любові «Верона - столиця закоханих»: легендарні будинки Ромео і Джульєтти, амфітеатр «Арена ді Верона» - третій за величиною в світі, площа Бра, ринкова площа Ербе - найдавніша площа міста, над якою височить вежа Ламберті, елегантна площа Синьйорії, тріумфальна арка Гаві, замок Кастель Веккіо. Сотні веж і дзвіниць, чарівні різнокольорові будиночки і затишні дворики, сотні закоханих пар і звичайно ж серця... Вони всюди, на всіх прилавках і сувенірах: одинарні та подвійні, цілі і пронизані, іграшкові і шоколадні.
Переїзд в Доло. Нас запрошує «красуня на воді», «заручена з морем», як кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії (43€/38€ - екскурсія і трансфер). Для всіх бажаючих екскурсія в Венецію Серце Венеції - площа Сан-Марко, мереживний палац Дожів, церква Сан - Марко, вузькі вулички, безліч містків і каналів, прекрасні собори і розкішні кам'яні палаци - химерний і таємничий світ міста на воді! Венеція - вона підкорює з першого погляду ...
• здійснити прогулянку по каналам на гондолі «Таємниці венеціанських каналів!» (23€/18€) ...по лабіринтах каналів під склепіння мініатюрних містків ковзає по воді човен, даруючи нам казково-романтичну атмосферу і чари Венеції... Відкриємо для себе таємницю міста на воді , адже не дарма кажуть: "Хто на гондолі не катався, той у Венеції не був..."
• відвідати "Палац Дожів" (21€+вх. білет) - воістину загадкова споруда, яка береже середньовічні секрети і легенди міста. Протягом багатьох століть він був резиденцією правителів Венеції, місця засідання Великої Ради, Сенату і Верховного Суду. Тут приймали закони, оголошували вироки, плели інтриги. Саме тут знаходиться знаменита Зала дель Маджоре Консільо - найбільше приміщення у світі, стеля якого не підтримується ні єдиної опорою!
• водний круїз «Вся краса Венеції!» (36€/30€) - прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської Республіки! Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих і відомих сімей... 
Переїзд в Будапешт.

День 6 - Венеція - Верона День 6 - Венеція - Верона День 6 - Венеція - Верона День 6 - Венеція - Верона
День 7.

Будапешт - Львів - Егер

 

екскурсія по Будапешту (16Є/10Є) - місту витонченої культури, яка спокушає і зачаровує. "Король Дунаю" - саме так називають його! Адже це єдине місто, розташований по обидва боки річки, береги якої прикрашені королівськими мостами і прекрасними будівлями ...
відвідання винного регіону Угорщини, де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристих білі вина ... Єгерський виноробний регіон запрошуємо нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь (16Є)! Перетин кордону. Повернення в Украіну.Пересеченіе кордону. Повернення в Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А».
Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
• Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження!
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• при наявності!!!! У місті введено податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638