UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Медова відпустка: Прованс, Лігурія і Лазурний берег!

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів – Франкфурт-на-Майні – Хайдельберг – Страсбург – Кольмар – Прованс (Марсель, Авиньон, Арль) – Лазурний берег (Канни, Ніцца, Монако) – 3 ночі на Лігурійському побережжі (Ментон, Сан-Ремо, Генуя, Портофіно, Чінкве Терре) – Мілан – Бергамо – оз. Комо – Ліхтейнштейн – Ульм – замок Гогенцоллерн – Аугсбург – Львів
Італія
Монако
Німеччина
Польща
Франція

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

День 1.

Львів - Вроцлав

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
При наявності часу рекомендуємо відвідати Вроцлав (16Є) - легендарну колиску Польщі! Екскурсія "Священна квітка Європи" - вважається одним з найзеленіших міст Польщі, яке вирізняється прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним із найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав
День 2.

Франкфурт-на-Майні

 Сніданок. ... Німеччина ... Дорога в'ється між горбистими лугами і виноградниками Франконії, вздовж річок і озер і по вкритими лісами підніжжями Альп. Вона проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки ... Сьогодні ми відвідаємо місто контрастів, європейський Нью-Йорк - Франкфурт-на-Майні. Під час екскурсії ми отримаємо задоволення переплетенням сучасних традицій і справжньою німецькою старовини. Банківський центр міста (район Манхеттен) рясніє хмарочосами в кращих американських традиціях, тут життя вирує і кипить ... У той же час вузькі вулички старого міста, фахверкові будинки і аромат місцевого яблучного вина змушує забути про міську метушню і насолодитися атмосферою старої Німеччини.
У вільний час рекомендуємо відвідати одне із наймиліших міст Німеччини - «Романтика Німеччини» - місто Хайдельберг (33€/26€)!!! Напівзруйнований замок-привид на горі, блакитна вода Неккара, старовинний міст, вузькі вулички старого міста, найстаріший університет країни, Вежа Відьом і головна пішохідна вулиця з безліччю чарівних магазинчиків і лавок - додає місту особливу чарівність. Після екскурсії ми отримаємо задоволення панорамними видами на місто з Філософської стежки, а також  побачимо Хайдельберзький замок - один з найкрасивіших і романтичних в Німеччині.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 2 - Франкфурт-на-Майні День 2 - Франкфурт-на-Майні День 2 - Франкфурт-на-Майні День 2 - Франкфурт-на-Майні
День 3.

Страсбург - Кольмар

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Франції. Франція - країна дивна, різноманітна і багатолика ... Почнемо знайомство з країною з регіону біля підніжжя північних Вогезов - «Міста доріг» Страсбурга. Запрошуємо на оглядову екскурсію «Страсбург - французький красень». Пишність і краса Страсбурга полягає в тому, що тут все змішано - тут будинки французькі, а тут німецькі, тут фуа-гра, а ось вже німецька кухня. І в усьому так. Гуляти по Страсбургу одне задоволення ... Історичний центр міста оточений каналами, які зраджують місту особливого шарму і настрій. Це один із самих мальовничих куточків Франції. Вільний час. Для бажаючих поїздка «Кольмар - перлина Ельзасу» (38€/28€). Кольмар, який ще називають «маленькою Венецією». До цього дня, він вважається одним з найкрасивіших і мальовничих куточків Франції. Неможливо не звернути увагу на його старі квартали і звивисті маленькі вулички, уздовж яких розташувалися барвисті будиночки з різнокольоровими фасадами. Головні пам'ятки міста - це найгарніше в будинку Копфхаус Голов і Пфістер. Поруч з ними знаходиться квартал каналів Пті-Веніс, тут розташовані монастирі восьмого століття Сен-Мартен і Сен-Антон. Кольмар - столиця ельзазьких вин, звідси бере початок Винна дорога. Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Франції.

День 3 - Страсбург - Кольмар День 3 - Страсбург - Кольмар День 3 - Страсбург - Кольмар День 3 - Страсбург - Кольмар
День 4.

Прованс - Марсель - Арль - Авіньйон

 Сніданок. Нас чекає Прованс - самий французький і найромантичніший регіон Франції. Небо, сонце, море, і нескінченні лавандові поля. Тут хочеться насолоджуватися життям в повній мірі, щоб їсти все краси природи, вбирати сонячне проміння і мліти від свіжості прохолодного троянді. Прованс наповнене ароматами, як ніякий інший регіон Франції: лаванда, розмарин, чебрець наповнюють розігріте повітря і паморочать голову.
Приїзд в Марсель. Рекомендуємо екскурсію «Місто, відкрите світу - Марсель» (21Є / 16Є). Дивовижний місто, заснований більше 26 століть тому, по праву вважається найстарішим у Франції. Найбільший порт Середземного моря, «ворота сходу», батьківщина великого Зідана і Марсельєзи. Те спокусливий, то бунтівний, Марсель робить все, щоб сподобатися своїм гостям.
У вільний час запрошуємо відвідати «Яскраві фарби Провансу» (38€/28Є). Спочатку ми відвідаємо дивовижне місто - Арль, в якому панує особлива атмосфера, навіяна багатим і славним минулим: численні художні краси, повітря, яким тут так легко дихається, відчуття свята і веселощів. За розмірами Арль зовсім невеликий ... але наскільки ж колоритний і самобутній цей провінційне містечко! Все тут просякнуте духом античності, традиціями Провансу і яскравими фарбами Ван Гога, ніби щойно зійшли з його полотен. Арль вражає своєю багатогранністю, своїм гармонійним поєднанням різних епох з прованськими традиціями і сучасним укладом життя. І на завершення прогулянки - перлина сонячного Провансу - казковий «Пан Авіньйон». Незвичайний місто в Провансі, де протягом століття перебував папський двір - Другий Ватикан. Старовинні вулички, церкви, Папський Палац, ми піднімемося на пагорб Роше де Дом, де перед нами відкриється чудовий вид на міст святого Бенезета, на річку Рону і Віль Новина дез Авіньйон. Розміщення в готелі. Ночівля на території Франції.

День 4 - Прованс - Марсель - Арль - Авіньйон День 4 - Прованс - Марсель - Арль - Авіньйон День 4 - Прованс - Марсель - Арль - Авіньйон День 4 - Прованс - Марсель - Арль - Авіньйон
День 5.

Відпочинок на лазурному березі

 Сніданок. Відпочинок на морі!!! Сьогодні рекомендуємо насолодитися відпочинком і відвідати:
«На зустріч сонцю і любові: Сан Тропе і Порт Грімо» (48Є/38Є). Великі письменники, поети і художники черпали тут натхнення і створювали шедеври. Тут також знімався фільм "І Бог створив жінку", який перетворив Бріджіт Бардо в знамениту актрису, а Сан-Тропе - в знаменитий курорт. Сьогодні тут люблять бувати відомі актори і кутюр'є, яких приваблює м'який середземноморський клімат, розкішні піщані пляжі і нічне життя самого фешенебельного курорту Лазурного берега Франції. А далі нас чекає зустріч з французькою Венецією - Порт Грімо. Чарівні вулиці з маленькими будинками, площа з фонтаном XVIII століття, панорамні тераси, звідки відкривається вид на долину Siagne і далі на Середземне море і середньовічні села. Тут збереглися замок XI століття, свого часу належав до шляхетних провансальським прізвищами (і серед них сім'ї Грімо), романська церква "Saint-Michel" і каплиця "Penitents de Notre-Dame des Sept Douleurs", древній акведук, прозваний "міст фей", розташований біля основи замка.
«Таємниці острова Іф» (38€/28€). Замок Іф, візитна картка Марселя, розташований на однойменному острові, на який нас домчить прогулянковий катер. Ви побачите і камеру Графа Монте-Крісто, і камеру Аббадо Фаріі, так само підніміться на другий поверх, де огляньте камеру «залізної маски». Потім нас чекає приголомшливий вид на блакитне море, фріульська архіпелаг і, звичайно ж, на Марсель з даху замку. Повернення в готель. Ночівля на території Франції.

День 6.

Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Ніцца

 Сніданок. Переїзд на Лазурний берег! Французька Рів'єра ... ці назви милують вухо і звучать как обіцянка розкоші та краси, втілення мрії про безтурботний відпочинок, коли повсякденні справи залишаються в іншому, такому далекому і нереальному світі, а оточуюче середовище настільки чудове, що час тут завмирає, боячись порушити таку тендітну гармонію ... Відпочинок на Лазурному узбережжі !!!
Для бажаючих рекомендуємо відвідати екскурсії:
«Ніцца - Королева Лазурного Берега» (18Є) - чарівна, витончена і ніжна: Англійський бульвар, Квітковий ринок, Площа Массена, старе місто, Замкова гора, Сад Альберта Першого, Набережна Сполучених Штатів ... Вузькі вулички, будинки, які пнуться вгору, арки з надбудованими над ними поверхами, сходи, що з'єднують хаотичні різного рівня споруди, крихітні площі з терасами ресторанів. Архітектура Ніцци наскрізь просякнута італійським духом. Маленькі магазинчики пахнуть духмяними травами Провансу, невеличкі ресторанчики кличуть своїми затишними залами, тераси піцерій захоплюють тротуари.
«Великий Лазурний Пиріг» (38€/30€). Починаємо знайомство з Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт ... Далі нас чекають Канни - місто - оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Канни відкриті для бажаючих цілий рік. Девіз Канн «Життя - це свято». Саме час заглянути на це свято...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 6 - Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Ніцца День 6 - Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Ніцца День 6 - Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Ніцца День 6 - Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Ніцца
День 7.

Монако - Ментон

 Сніданок. Відпочинок на узбережжі !!!
Рекомендуємо насолодитися  "Розкішю та красою: Монако і Монте-Карло" (48€/38€). Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені. У Монако сильні світу цього крутять романи, програють дуже великі суми в казино і вдаються до інших радощів життя ... Там на вулиці можна зустріти естрадних зірок, топ-моделей і спортивних чемпіонів.
У другій половині дня запрошуємо відвідати «Безтурботне місто Сан-Ремо і лимонний рай - Ментон» (30€/23€). Історичний курортне місто на італійській Рив'єрі, один з найшикарніших курортів західного узбережжя. Елегантний променад з пальмами і численними бутиками, ошатні парки і сади з тропічної рослинністю, розкішне казино, схоже на палац і, нарешті, весела святкова атмосфера, що панує круглий рік. Тут панують і пахнуть аромати лаванди, троянди, фіалки, жасмину. Далі нас чекає екскурсія по Ментону - своєрідна подорож у часі! Ми відвідаємо стару частину, пройдемося по вузьких вуличках до старовинного замку. Звідти ми зробимо приголомшливі знімки і помилуємося видом на море і гори. Ночівля на території Італії.

День 7 - Монако - Ментон День 7 - Монако - Ментон День 7 - Монако - Ментон День 7 - Монако - Ментон
День 8.

Генуя - Чинкве-Терре

 Сніданок. Відпочинок на Лігурійському узбережжі !!!
Для бажаючих рекомендуємо відвідати екскурсії:
«Чарівність Лігурійського узбережжя: Генуя і Портофіно» (68 € / 48 €). Запрошуємо вас відвідати перлини, улюблені місця відпочинку не тільки італійців, але і міжнародної еліти. Розкішна столиця Лігурії - Генуя, місто з неповторною атмосферою і багатовіковою історією! Часто Геную порівнюють зі старовинним театром: партер - колоритний порт, який оточують ложі - палаци, а з найближчих пагорбів міські квартали спускаються амфітеатром просто до затоки! Минуле Генуї вражає - тут віє історією і величчю. Далі нас чекає невелике морську подорож на катері в містечко Портофіно. Місто мрії, яхт і незайманої природи! Портофіно, колишня рибальське село, яка перетворилася на фешенебельний курорт для обраних, настільки мальовнича, що все навколо здається декорацією ...
«Чінкве Терре або фантастична п'ятірка» (43 € + вх. Квиток). Місце, відоме в усьому світі, як кілька маленьких стародавніх поселень на сході Лігурійського узбережжя. Ріомаджоре, Манарола, Корнілья, Вернацца і Монтероссо - симпатичні старовинні містечка, з'єднані між собою мальовничими стежками, що проходять прямо по горах, над морем. Це природне багатство у всій своїй красі, з незвичайною красою, оголошене ЮНЕСКО «Всесвітньою спадщиною». Нас чекає гарна прогулянка на катері або морським трамвайчиком вздовж узбережжя. Відвідування цих чудових місць незабутньо! Ви пройдете по маленьким заплутаних вуличках цих чарівних поселень, підніметеся на оглядові майданчики, звідки відкривається захоплююча дух панорама на море і узбережжя. Ви зробите безліч чудових фотографій, скуштуєте місцеві страви та продегустуєте чудові лігурійські вина. Повернення в готель. Ночівля на території Італії.

День 8 - Генуя - Чинкве-Терре День 8 - Генуя - Чинкве-Терре День 8 - Генуя - Чинкве-Терре День 8 - Генуя - Чинкве-Терре
День 9.

Мілан - озеро Комо - Бергамо - Ліхтенштейн

 Сніданок. Переїзд в Мілан.  Запрошуємо на екскурсію "Флірт італійського смаку - місто Мілан" (23Є/18Є). Мілан витончено поєднує у свому образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали ... Вирушаємо в саме серце Мілану - П'яццо Дуомо, де розташований символ міста - Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива. А поряд розмістилися Північний Палац, Тріумфальна арка, кінна статуя короля Вітторіо, Королівський палац, гордість Мілана і перлина світу - «Ла Скала» - найвідоміший оперний театр всіх часів і народів, прославлений Россіні і Белліні, Верді і Пуччіні, Карузо і Каллас .. . Тут кожен знайде те, що шукав. У вільний час пропонуємо відвідати:
«Оазис спокою - чарівне озеро Комо» (38€/30€). Історія поселень навколо цього дива природи ведеться з 136 року до н. е. Комо пережило неодноразові захоплення і зміни влади, час багато змінило, що не зворушило лише красу озера ... Високі альпійські гори зі сніговими шапками підносяться прямо над древнім містом Комо, розташованим на березі озера. Нас також підйом по канатній дорозі в один з найрозкішніших районів міста - Брунате. Тут, з висоти 800 метрів, відкривається чудова панорама озера Комо і міста ...
екскурсію по місту Бергамо (38€/30€). Вдало розташувавшись біля мальовничого підніжжя Альп, Бергамо складається з двох частин. Його стара частина, звана "Верхнє місто", знаходиться на горі, біля підніжжя якої розтягнулася нова частина міста з довгими і широкими вулицями. Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка здаються ожилим минулим, тут без всяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну і ситну традиційну їжу, приправлену чудовим місцевим вином. Вони в черговий раз виправдовують стару добру істину про те, звідки проходить шлях до серця мандрівника ...
Переїзд в Німеччину. По дорозі при наявності часу рекомендуємо відвідати «Князівство Ліхтенштейн» (оплачується додатково.). Карликова, іграшкове, мініатюрне - це все про Князівство Ліхтенштейн. 160 квадратних кілометрів - це вся площа Князівства. Столиця - Вадуц - і більшість містечок розташовані в долині Рейну біля самої Швейцарії, Австрія ж відділена горами. Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 9 - Мілан - озеро Комо - Бергамо - Ліхтенштейн День 9 - Мілан - озеро Комо - Бергамо - Ліхтенштейн День 9 - Мілан - озеро Комо - Бергамо - Ліхтенштейн День 9 - Мілан - озеро Комо - Бергамо - Ліхтенштейн
День 10.

Ульм

 Сніданок. Переїзд в Ульм. Оглядова екскурсія «Ульм: картинка з сновидінь». Це єдиний в Німеччині місто, розташоване на території відразу двох федеративних земель: Дунай ділить його на частини і є кордоном між Баварією і Баден-Вюртемберг. Ульм прославився і як батьківщина Ейнштейна, генія всіх часів і народів. Гуляючи по чарівному придунайській району, ми побачимо старі квартали, що потопають у садах і квітах. Є тут і зовсім незвичайний оазис-сад нюху і дотику. Витіюваті середньовічні вулички з фахверковими казковими будиночками так і ваблять! Особлива родзинка району - кривий будинок Schiefes Haus, нахилившись майже на 30% над водою. У центрі міста ми побачимо Ульмський собор - найвищий християнський храм у світі. Цей старовинний «хмарочос» почали будувати ще в XIV столітті.
У вільний час пропонуємо відвідати екскурсії:
«Замок в хмарах» (48€ + вх.квитки). Саме так називають замок Гогенцоллерн німці і численні туристи, які приїжджають милуватися красою цього місця. На самій вершині Швабських Альп височить Гогенцоллерн - його краса здається неприродною і казковою. Це один з найкрасивіших замків Німеччини. Величний замок-фортеця, гордо височить на вершині однойменного пагорба, який піднято майже на 900 метрів над долиною річки Цоллерн. Середньовічні кріпосні стіни і башти, в поєднанні з вежами і башточками стилю неоромантизму, зраджують замку своєрідною привабливості. Здається, що він як би зійшов з ілюстрацій дитячих казок, про королів і принцес, які чекають своїх принців.
«Блиск і багатство минулих часів» (30€/23€). Місто батька і сина Моцартів Аугсбург, розташований на південному заході Баварії, - одне з найкрасивіших міст Німеччини. І, без сумніву, один з найцікавіших. На старовинних вуличках міста не потрібно володіти багатою фантазією, щоб перенестися в Аугсбург часів Фуггерів - багатющою місцевої династії купців і банкірів. Розкішні фонтани, статечні будівлі гільдій, чудові церкви і, звичайно ж, ратуша - найбільш значний пам'ятник світської архітектури епохи ренесансу в регіоні на північ від Альп: все це - невід'ємні складові унікального архітектурного вигляду Аугсбурга.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 11.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю.
При наявності часу відвідування місто казки, місто мрії - Дрезден (18Є)! Нас чекає «Саксонський монарх - Дрезден»: Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все ...! Дрезден - це широка Ельба, це саксонська кухня з ситна, тонке саксонське вино і загадковий саксонський діалект ... Переїзд по території Польщі. Повернення в Україну. Перетин кордону. Повернення в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:30 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
проживання по маршруту готель;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч;
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• доплата за одномісне розміщення +330 євро / тур;
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35€ + 25€
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638